Υγεια,δουλεια,χαμόγελα για εμενα και για ολους επιθυμώ για το 2012.![]()
Υγεια,δουλεια,χαμόγελα για εμενα και για ολους επιθυμώ για το 2012.![]()
ΝΑ ΜΠΩ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΝΑ ΦΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΟΥ...![]()
![]()
fate tin skoni mou.xa!
1 χρονος μετα.......
για πειτε,εκπληρωθηκαν οι επιθυμιες σας?
τι σχεδια εχετε για το 2013?
1)ανακατασκευες γιοκ...καταραμενη φτωχεια......
2)και εκει πηρα τα αρ@@@ μου.
3)ποια αεκ????
4)εχασα τα 5 κιλα (δηλ. τα μισα) τα υπολοιπα φετος...
εκει που ηθελα 5 ποντους δεν μου χρειαστηκαν...(το εκανα ακινησια,καταθεσα πινακιδες,πως το λενε...οικονομια.
στα μαλλια.....ατυχησα,στα φρυδια ομως και στα αυτια εκανα αποτριχωση5))ουτε σεξ,ουτε:a31:ειπαμε ακινησια.......
6)βλεπε ακινησια
7)απλα ευχομαι να μεινουν οι δρομοι εστω και με λακουβες........τωρα πια.....
8)ΚΑΙ εκει ατυχησα...ακομα ο χρηστος να φτιαξει το cb και ο σπυρος εκανε αλλες 10 ανακατασκευες.
9)ουδεν σχολιο...
10)καλα κρασιαααααα.....
11)ναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......ΤΟ ΕΚΟΨΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
12)πηρε ο motomike τα π@π@ρι@ του και εγω τα δικα μου..........
το πουλησα!!!
σκ@τ@ τιποτα δεν εγινε!! αντιθετως εμεινα και ανεργος!! αλλα ξεκινησα και παλι την περασμενη βδομαδα!
περιμενε βρε βιαστικε! προς το τελος του χρονου ειχα πει! μενουν ακομα 2 κληρωσεις!!!![]()
![]()
χαλια μαυρα...
ουτε brno, ουτε isle of man...
Γερμανια πηγα μονο, αεροπορικως στα ξαδερφια μου...στην φτηνια δλδ...
Σερρες πηγα μονο μια φορα (και παλι καλα να λεμε)...
ελπιζω μεσα στον Φεβρουαριο να παρω την φωτ. μηχανη - βιντεοκαμερα που θελω...
γενικοτερα χρειαζομαι πολυ χρημα για να ικανοποιησω αυτα που θελω και μαλλον δεν προκειται να γινουν ουτε το 2013 και ουτε το 2014 με τους ρυθμους που παμε...
η μονη μου ευχη πλεον για το 2013 ειναι να μην αναγκαστω να πουλησω τα μηχανακια μου...![]()
perisy tetoia periodo efxomouna fetos na eimai kapou makrya...kapou pou tha pigena me tin mixani mou...kai tha emena gia oso antexa...ginane polla...kala...asxima...akoma pio asxima...alla telika tin moira mas kai tin tyxi mas tin orizoume emeis...i oxi?
Xronia Polla kai kales giortes apo notia Ispania kai Gibraltar...na eiste kala kai na pistevete sta oneira sas...kai na prosexete ti efxeste...borei na ginoun kai pragmatikotita kapoia stigmi...![]()