Έχω σχεδόν καταλήξει στην VTR 250 της Honda.
Για να δούμε...
Για να δούμε...
Xμμμμμ, από όλα τα "μικρά" νομίζω αυτό μ'αρέσει πιο πολύ.Αρχικά δημιουργήθηκε από vreust
Για να δούμε...![]()
Dura lex, sed lex.
Συμπαθητική προσπάθεια αντιγραφής του ducati monster με αρκετά μειονεκτήματα που δεν συγχωρούνται λόγω της εξωφρενικής τιμής του για μηχανάκι 15ετίας.Αρχικά δημιουργήθηκε από vreust
Για να δούμε...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=76284
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Συμπαθητική προσπάθεια αντιγραφής του ducati monster με αρκετά μειονεκτήματα που δεν συγχωρούνται λόγω της εξωφρενικής τιμής του για μηχανάκι 15ετίας.
Συμφωνώ. Αν θες στα 250 κοίτα το SYM που σου είπαν τα παιδιά.
πόσο έχει αυτό ;; δεν το βλέπω στον κατάλογο του Σαρακάκη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Συμπαθητική προσπάθεια αντιγραφής του ducati monster με αρκετά μειονεκτήματα που δεν συγχωρούνται λόγω της εξωφρενικής τιμής του για μηχανάκι 15ετίας.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=76284![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Μάλλον επειδή ντρέπεται....
5300 το είχε![]()
![]()
![]()
![]()
και γαμώ τις ευκαιρίες λέμε ....
οποιοδηποτε γυμνο 250 και να παρεις θα εισαι μια χαρα.
για μενα ομως καλυτερα να στραφεις σε εντουρακια 250 τυπου xr, ttr για να εισαι πιο ανετος σε λακουβες και λοιπα ομορφα στους δρομους της Ελλαδας. επισης σε ενδεχομενες πτωσεις θα εισαι αρχηγοπουλο με τις ζημιες...![]()
καλες αγορες και παρε σωστο και ακριβο εξοπλισμο. αυτο θα σε σωσει στην κακια στιγμη...
![]()
![]()
Πάντως, πέρα του αν είναι καλό ή όχι το VTR οφείλω να το πάρω μόνο και μόνο για την επική διαφήμιση το link της οποίας υπάρχει στο thread που μου έστειλες.Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ε σκατά, μου κόλλησε η μελωδία του J-Pop που παίζει στη διαφήμιση...
Όπως προείπα δεν ξέρω από μηχανές, αλλά... κινέζικη;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Συμφωνώ. Αν θες στα 250 κοίτα το SYM που σου είπαν τα παιδιά.
Οι enduro όμως, ενδείκνυνται για νέους οδηγούς; Επίσης έχω ακούσει ότι σε γενικές γραμμές καίνε πολύ περισσότερο από τα άλλα είδη.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οποιοδηποτε γυμνο 250 και να παρεις θα εισαι μια χαρα.
για μενα ομως καλυτερα να στραφεις σε εντουρακια 250 τυπου xr, ttr για να εισαι πιο ανετος σε λακουβες και λοιπα ομορφα στους δρομους της Ελλαδας. επισης σε ενδεχομενες πτωσεις θα εισαι αρχηγοπουλο με τις ζημιες...![]()
καλες αγορες και παρε σωστο και ακριβο εξοπλισμο. αυτο θα σε σωσει στην κακια στιγμη...
![]()
![]()
Ωωωω φίλος, μεγάλη αδικία να λες με τόσο υποτιμητικό τρόπο τα SYM κινέζικα. Σκυλιά μαύρα είναι (και άσπρα πολλές φορές)Αρχικά δημιουργήθηκε από vreust
Όπως προείπα δεν ξέρω από μηχανές, αλλά... κινέζικη;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Αν επηρεάστηκες από το διαφημιστικό....τα εύσημα στο marketing της Honda.Αρχικά δημιουργήθηκε από vreust
Πάντως, πέρα του αν είναι καλό ή όχι το VTR οφείλω να το πάρω μόνο και μόνο για την επική διαφήμιση το link της οποίας υπάρχει στο thread που μου έστειλες.
Ε σκατά, μου κόλλησε η μελωδία του J-Pop που παίζει στη διαφήμιση...
Όπως προείπα δεν ξέρω από μηχανές, αλλά... κινέζικη;;;
Οι enduro όμως, ενδείκνυνται για νέους οδηγούς; Επίσης έχω ακούσει ότι σε γενικές γραμμές καίνε πολύ περισσότερο από τα άλλα είδη.![]()
Πέραν αυτού το link στο έστειλα για την συζήτηση που υπάρχει αφού μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Εχε πάντως υπ΄όψη σου ότι τόσο ακριβά 250άρια συνήθως καταλήγουν σε γάμο, επομένως έχε και κουφέτα μαζί σου αμα το πάρεις.![]()
Τα Sym είναι κορεάτικα.
Τα endurάκια είναι μια χαρά για νέους οδηγούς, και η κατανάλωση τους είναι η ίδια με των αντίστοιχων street.
![]()
Ένα καλό μικρό ψευδοεντούρο είναι ότι πρέπει. Σκέψου ότι στην αρχή θα θελήσεις πχ να την ανεβάσεις σε πεζοδρόμιο - εντάξει δεν θα το κάνεις γιατί είναι παράνομο αλλά λέμε τώρα αν- θα σε βολέψει πολύ. Θα θελήσεις να την κάνεις όπισθεν να τη βγάλεις από τη θέση που έχεις παρκάρει. Το μικρότερο βάρος θα σε βοηθήσει. Θα σου πλαγιάσει σε στάση - στάνταρ - και θα θελήσεις να τη σηκώσεις κλπ κλπ κλπ. Σε όλα αυτά το μικρό βάρος μετράει + ότι στο πλάγιασμα δεν πληρώνεις και πανάκριβα πλαστικά του πχ μικρού νίτζα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vreust
Οι enduro όμως, ενδείκνυνται για νέους οδηγούς; Επίσης έχω ακούσει ότι σε γενικές γραμμές καίνε πολύ περισσότερο από τα άλλα είδη.
Όχι δεν καίει πολύ περισσότερο. Ψάξε το μοντέλο που σε ενδιαφέρει συγκριτικά με το vtr πχ και πιθανότατα θα εκπλαγείς.
ΥΓ πάντως εγώ μεταξύ vtr και sym δεν θα σκεφτόμουνα καν το δεύτερο.
ΥΓ2 Για εξοπλισμό τα άκουσες
ΥΓ3 Καλές βόλτες
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Μιας και συζητήθηκε περί σχολών, το καλοκαίρι που έκανα μαθήματα, με CBF 500 5ετίας (η δική μας) και CB 400 (μια μνάρα κίτρινη σε άλλη σχολή) μάθαιναν οι για το "μεγάλο" δίπλωμα ...
Tο VTR 250 το έψαχνα κ εγώ! Πανέμορφο αλλά και πανάκριβο ακόμα και μεταχειρισμένο!
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕ ΟΔΗΓΕ.............
Καλά τά κυβικά πού έπέλεξες άλλά όπως σού έγραψε κι ό άλλος φίλος
ΞΕΚΙΝΑ άπό ένα πιό εύκολο μηχανάκι,έντουράκι ,on-off,
πιό φτηνό ,πιό έλαφρύ,άκόμα καί κάτω νά σέ πάρει ,καί δέν κλαίς τόσα
λεφτά καί πιό έλαφρά τή βγάζεις τήν πτώση συνήθως καί σέ χρήμα
καί σέ τραυματισμό.
Καλές βόλτες,κράνος καί μπουφάν μέ προστασία βοηθάνε πολύ καί σώζουν..!!
![]()
Έφαγα μια ξενέρα, δεν ήξερα ότι εννοούσατε να πάρω μεταχειρισμένο VTR...
Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτήν εδώ τη Johnny Pag;; Γιατί είναι τόσο φτηνές;
http://shop.atvandwatersports.com/ca...c?categoryId=5