Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
H Duc δεν ήταν 3μπούρδελο. Ιδίως το 2007 έραβε από μοτέρ και γιαυτό πήρε και πανάξια το πρωτάθλημα. Από το 2009 όμως που στράφηκε στο carbon πλαίσιο τα πράγματα πήγαν κατά διαόλου δημιουργώντας τα γνωστά προβλήματα με το μπροστινό που δεν μπόρεσε ούτε ο stoner να λύσει. Κομήτης και φωτοβολίδα δεν νομίζω να ήταν ποτέ πάντως ο Αυστραλός.
Ορθόν, ο stoner έχει 33 και ο rossi 27 από το 2006 που ξεκίνησε να τρέχει. Ο rossi δεν πήρε καμμια νίκη φέτος, όπως και ο Stoner το 2006 που είχε το αξεπέραστο ρεκόρ των 18 πτώσεων σε 16 αγώνες. Και λοιπόν? Οι 5 νίκες παραπάνω σου δείχνουν τέτοιο χάσμα οδηγών?
Ο Lorenzo & ο Rossi είχαν εργοστασιακά Μ1 το 2009. Μην αναπαράγουμε την κλαψομουνίαση του lorenzo να χαρείς, μιας και είναι κανόνας από καταβολής αγώνων οι πρώτοι οδηγοί να δοκιμάζουν και να εξελίσσουν ότι καινούργιο. Εκτός και νομίζεις οτι το Μ1 του Lorenzo φετος ήταν ακριβώς όμοιο με του Spies. Εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα αποτελεί η κίνηση της Honda to 2006 που έδινε τα special parts στον Pedrosa αντί του Hayden παρόλο που ο τελευταίος πήγαινε για πρωτάθλημα.![]()
Εεεε?![]()
Πότε το είπε αυτό, και από πότε οι νίκες δεν συνεπάγονται και πρωταθλήματα??Αυτός είναι ο κανόνας και το αντίθετο η εξαίρεση (βλ.Hayden 2006 με 2 νίκες)
Θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος με παραδείγματα? Όσον αφορά το θέμα ισότιμος αναβάτης, βρες μου έναν αναβάτη μέχρι το 2009 που να ήταν ισοτιμος του rossi. (και στην ίδια ομάδα εννοείται, εκτός και κανόνιζε και τις μεταγραφές ο τύπος)
Ξεσκίζουμε το θέμα βέβαια, αλλά όταν λέμε κουλό, μαφιόζο, κωλόφαρδο κλπ κλπ τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί επί 15 χρόνια στα GP, ακούγεται ολίγον φαιδρό...
Μόνο το Μοτέρ είχε?
Τα λάστιχα που εξέλιξαν δεν έπαιξαν ρόλο?
Ύστερα το πλαίσιο μπορεί να μην ήταν και τόσο καλό, η ακύρωση όμως των άλλων πλεονεκτημάτων από τη Ντόρνα δεν έπαιξαν κι αυτά κάποιο ρόλο?
( τους πήραν τα λάστιχα, και μπήκαν περιορισμοί στα μοτέρ)
Λέω μπας και η αλλαγή των κανονισμών ωφέλησε τελικά τους «πλούσιους» του μότο τζι πι?
Περί νικών και πρωταθλημάτων έχω να πω ότι σε όλα τα σπορ υπάρχει το όλων των εποχών. Εκεί όλοι οι αναβάτες ή οι ομάδες ή οι αθλητές που έχουν πάρει πρωτάθλημα μπαίνουν σε μια βαθμολογία –άτυπη μεν υπαρκτή δε-
Ο Ρόσση λοιπόν με βάση τη βαθμολογία αυτή είναι πάαρα πολύ κάτω από τον Αγκοστίνη.
Αυτό φυσικά σε τίποτα δεν τον εμποδίζει να κάνει πάρτι επειδή πέρασε τον Αγκοστίνι σε νίκες.
Αντιαθλητικό δε βρίσκεις?
Κουλός όμως δεν είναι και για όλα τα παραπάνω κατά τη γνώμη μου δεν φταίει αυτός.
Αυτός βρήκε και τα έκανε. (και έγινε πλούσιος)
Αυτά τα ζώα της Ντόρνα φταίνε και οι μάνατζαρ του κώλου μου που θεωρούν τους αγώνες προιόν προς πώληση ίδιο με τις καπότες, τις σερβιέτες και το κέτσαπ !!!!!
Μακάρι να το πάρουν Αμερικάνοι και ο Εσπελάτα να πάει τσακίδια μπας και δούμε μότο τζι πι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Ξαναλέω ΚΟΥΛΟΣ δεν είναι κανένας εκεί πόσο μάλλον ο Ρόσση.
Ποιόν αδίκησε ?
Τον Λορέτζο φυσικά όπου μάζεψε τις τούμπες της αρκούδας με τα Μισελέν και κάποιοι τον λένε ακόμα κωλοτοούμπα.
Ο Ρόσσι φυσικά έκανε απλά ένα λάθος όταν έσπασε το πόδι του και φταίει η Ντουκάτι για τα τουμπίδια φέτος που καμία σχέση δεν έχουν με τα τουμπίδια του Στόνερ κλπ κλπ
Υγ
Μεταγραφές δεν κανόνιζε αλλά έβαλε βέτο στο να πάει ο Στόνερ στη Γιαμάχα και του πέρασε και ξανά έβαλε βέτο για τον Χόρχε και δεν του πέρασε.