Αρχικά δημιουργήθηκε από skylaros
4 Μου τι δίνει που ο κόσμος ψάχνει για ηγέτες
![]()
Ώπα, ώπα, ώπα...Δεν είπα ότι ήταν ηγέτες. Συμφέροντα εξυπηρετούσαν και αυτό φάνηκε...Αν περιμέναμε να μας δειξει το δρόμο ο Ξηρός κι ο Γιωτόπουλος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από skylaros
4 Μου τι δίνει που ο κόσμος ψάχνει για ηγέτες
![]()
Ώπα, ώπα, ώπα...Δεν είπα ότι ήταν ηγέτες. Συμφέροντα εξυπηρετούσαν και αυτό φάνηκε...Αν περιμέναμε να μας δειξει το δρόμο ο Ξηρός κι ο Γιωτόπουλος...
Το ξανασκέφτηκα και είδα ότι έχω δίκιοΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μετά τι άλλαξε?
Αν έχεις κανά δυο σκέψεις να γράψεις κάνε το. Αν θες να απαντάμε με ατάκες δεν θα παίξω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Αν έχεις κανά δυο σκέψεις να γράψεις κάνε το. Αν θες να απαντάμε με ατάκες δεν θα παίξω.
![]()
Εγώ δεν είμαι άνεργος ακόμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
1.000.000 επίσημα άνεργοι και πόσοι 4ωρο απασχολούμενοι
πρεπει να ειναι αύριο στο σύνταγμα
οχι για αλλον λογο
για τον εαυτό τους
Όλη μου τη ζωή δούλευα
Ποτέ δεν πήγα διακοπές πάνω από 5 εργάσιμες. Ποτέ δεν μου περίσσεψε μια δραχμή.
Ότι έκανα, μου βγήκε η πίστη.
Θα πάω όμως στη διαδήλωση αύριο.
Γιατί?
Γιατί νομίζω ότι το χρωστάω στο γιο μου και σε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη.
![]()
Τα μαγαζια που εχουν κλεισει αλλα δεν εχουν κανει διακοπη στο ασφαλιστικο ταμειο τους γιατι δεν εχουν να πληρωσουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
1.000.000 ανεργοι
βαλατε μεσα τους "μαυρους" απασχολουμενους?
τους φοιτητες που ειναι εν δυναμει ανεργοι?
τους φανταρους?
Καποιος ειπε για βια,νομιζω τελικα οτι ειναι η μονη λυση.Οχι βια του οχλου, αλλα .......μικρων ομαδων,....... αυτο θελει @@ ομως , τροπος υπαρχει αλλα τοσα χρονια εκπαιδευτηκαμε να ειμαστε βουτυρομπεμπεδες, τα @@ τα γραφουμε σε κανα φορουμ πλεον.
Ωραιος ο Μπογιοπουλος ,αν και με ξενιζει λιγο το ειναι του.
Και ο vagtav ωραια τα λεει ,και ειναι πολυ που βρισκονται στην θεση του ή ερχονται στην θεση του,οπως ειναι και πολλοι που πραγαμτικα πεινανε.
Κεφαλια επρεπε να περνουμε κανονικα, χωρις ραντεβου στο συνταγμα και στον μπακακο.
Αλλα ειπαμε.....
Μιά σκέψη είχα και ακριβώς αυτή έγραψαΑρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Το ξανασκέφτηκα και είδα ότι έχω δίκιο
Αν έχεις κανά δυο σκέψεις να γράψεις κάνε το. Αν θες να απαντάμε με ατάκες δεν θα παίξω.![]()
Γιατί ένας εργοδότης διαμαρτύρεται?
Εντελώς ανάποδο δεν είναι?
Μπορώ να σκεφτώ πάρα πολλούς λόγους για την παρουσία ενός υπαλλήλου.
Όχι για την παρουσία ενός εργοδότη.
Εκτός της διαμαρτυρίας για τα υπάρχοντα χάλια βέβαια, αλλά στην παρούσα διαμαρτυρόμαστε για
άλλο ένα μνημόνιο που συνοδεύεται από αντιεργατικά και όχι αντιεργοδοτικά μέτρα.
Μλκες ο Παπαδημος δεν υπαρχει... μιλαμε ρομποτ σκετο, 0,0001% ανθρωπος! Eιμαι σιγουρος οτι ως γνησιο και με pedigree κατοικιδιο του χρηματοπιστωτικου συστηματος, ολες του οι βιολογικες λειτουργιες ειναι γραφηματα και excelοφυλα, δεικτες και αλλα τετοια οικονομικα... καλα το διαγγελμα μου θυμισε Χριστιανισμο στον μεσαιωνα... παραδεισος και κολαση διαλεχτε... και αυτο το κενο βλεμμα να σου υποσχεται οτι θα περασεις απο την ιερα εξεταση ετσι και τολμησεις να μη διαλεξεις το δρομο τη αναπτυξης και της ευημεριας που σου ταζει...
Το οσκαρ παντως παει χαλαρα στον Σαμαρα, αυτο το "εμπιστευθειτε με", εχει κ@υλωσει την τριχα μου τοσο πολυ, που παλευω ποσες ωρες να την κατεβασω με απανωτες επαλειψεις ατλακολας και η ρουφιανα ειναι ακομα καγκελο... ΡΙΓΟΣ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Τί στο διάολο με κάνει και εξοργίζομαι ενώ εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου είναι σε χειρότερη μοίρα και δεν αντιδρούν;
Τί ξέρουν αυτοί που εγώ δεν το ξέρω;
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;
α) το δικαιο
β) φοβος, αβεβαιοτητα, βολεμα, ψυχικη αδυναμια, αμαθεια, και το κλασικο οτι το συστημα δεν αλλαζει.
![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Μια γευση και απο το βελγιο: http://www.youtube.com/watch?v=26dtpOZw0do&feature
![]()
![]()
![]()
ένα ωραίο επεισοδειο απ'τους πρωταγωνιστες....http://www.youtube.com/watch?v=TrQnK...eature=related
O Παπαδήμος μπήκε βιτρίνα για να πάρει την πολιτική ευθύνη των ανεύθυνων πολιτικών μας.. που μας φτάσαν σ αυτό το σημείο... και δε θέλουν να καούν πολιτικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μλκες ο Παπαδημος δεν υπαρχει... μιλαμε ρομποτ σκετο, 0,0001% ανθρωπος! Eιμαι σιγουρος οτι ως γνησιο και με pedigree κατοικιδιο του χρηματοπιστωτικου συστηματος, ολες του οι βιολογικες λειτουργιες ειναι γραφηματα και excelοφυλα, δεικτες και αλλα τετοια οικονομικα... καλα το διαγγελμα μου θυμισε Χριστιανισμο στον μεσαιωνα... παραδεισος και κολαση διαλεχτε... και αυτο το κενο βλεμμα να σου υποσχεται οτι θα περασεις απο την ιερα εξεταση ετσι και τολμησεις να μη διαλεξεις το δρομο τη αναπτυξης και της ευημεριας που σου ταζει...
Το οσκαρ παντως παει χαλαρα στον Σαμαρα, αυτο το "εμπιστευθειτε με", εχει κ@υλωσει την τριχα μου τοσο πολυ, που παλευω ποσες ωρες να την κατεβασω με απανωτες επαλειψεις ατλακολας και η ρουφιανα ειναι ακομα καγκελο... ΡΙΓΟΣ!!!
Δυστυχώς ο Παπαδήμος λέει την αλήθεια η θα πέσουμε στα σκατά... η θα χορέψουμε στο ταψί της τρόικας..
Ποιός θα επαναστατήσει ρε παιδιά απο την νεολαία όταν ζούν ολοι με τις συντάξεις των πατεράδων τους και γενικα των οικογενειών τους? Η μήπως να περιμένουμε επανάσταση συνταξιούχων?
1.000.000 ανεργοι πως τη περνάνε οι περισσότεροι ,με το επίδομα η με το σπόνσορα μπαμπά απο πίσω και τη συνταξή του...
Δεν νομίζω οτι υπάρχει διάθεση απο το κόσμο να πέσει στα σκατά... οι ανευθυνοι πολιτικοί μας ψηφίστηκαν απο ανεύθυνους πολίτες... δυστυχώς..
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μιά σκέψη είχα και ακριβώς αυτή έγραψα![]()
Γιατί ένας εργοδότης διαμαρτύρεται?
Εντελώς ανάποδο δεν είναι?
Μπορώ να σκεφτώ πάρα πολλούς λόγους για την παρουσία ενός υπαλλήλου.
Όχι για την παρουσία ενός εργοδότη.
Εκτός της διαμαρτυρίας για τα υπάρχοντα χάλια βέβαια, αλλά στην παρούσα διαμαρτυρόμαστε για
άλλο ένα μνημόνιο που συνοδεύεται από αντιεργατικά και όχι αντιεργοδοτικά μέτρα.
Για έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζεις είναι μια λογική πρώτη σκέψη
Για έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζεις είναι μια πιο ανθρωπιστική προσέγγιση που ίσως χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο ετούτες τις στιγμέςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
α) το δικαιο...
Άκουγα τον ΓΑΠ εχθές στο ράδιο καθώς κατέβαινα στο κέντρο και πραγματικά τσαντίστηκα.
Δεν είπα απλώς "άντε γαμίσου ρε παπάρα". Τσαντίστηκα.
Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας και εμείς δεν αντιδρούμε.
Οκ ρε φίλε, το ευρώ είναι μονόδρομος. Να το δεχτώ (που δεν είμαι πεπεισμένος αλλά λέμε)
Τα νούμερα δεν βλέπεις ότι δεν βγαίνουν; Δεν βλέπεις ότι οδηγείς έναν λαό στο χείλος της φτώχιας, ενώ ταυτόχρονα κάποιους άλλους τους αφήνεις να συνεχίζουν να πλουτίζουν με αθέμιτους τρόπους;
Το πρόβλημα είναι πρωτίστως πολιτικό και όχι οικονομικό.
Είναι πάρα πολλά αυτά που μπορούμε να συζητήσουμε που δεν μπορούμε να τα γράψουμε σε ένα θέμα ενός φόρουμ για μηχανες (ο καλός ο χρήστης φαίνεται φανταστικοί mods ε;;)
Πάντως απο το να γίνουμε Βουλγαρία προτιμώ να γίνουμε Αργεντινή
αν αναβαλουν την ψηφοφορια. θα πρεπει να περασουμε σε γενικη πολιτιτικη απεργια διαρκειας.
με η χωρις τα κεφαλια τον σωματιων.
σημερα θα ειμαστε ολοι εκει.
http://www.youtube.com/watch?v=ar6-7f7GhGc&feature
αυτο μου το εστειλαν με μαιλ το πρωι ειναι ρομαντικο το ξερω, αλλα ειμαστε ρομαντικοι-ρεαλιστες ακομα.
Ντίνα θα αργήσω αύριο.
Ντίνα θα αργήσω αύριο.
Μην ανησυχήσεις, που δεν θα μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο, δεν έχω κάρτα. Όχι, ούτε για δουλειά θα είμαι, αφού κοντά δύό μήνες είμαστε σε απεργία και απλήρωτος από τον Ιούλιο. Μα τι στα λέω, τα ξέρεις. Άλλωστε και εσύ στην ίδια μοίρα είσαι. Και ο γιος μας. Σπούδασε, τέλειωσε και δυο χρόνια τώρα βολοδέρνει για δουλειά...
Δεν σε ρωτώ για το ''Κυριακάτικο τραπέζι'', αυτό μοιάζει με ανέκδοτο. Να, μόνο λέω, αν κάτι βάλεις στο στόμα σου, κοίτα να είναι ελαφρύ γιατί με τόσα ''χημικά'' που θα ρίξουν τα χοιρινά, θα σου κάνουν την ζωή δύσκολη. Ξέρω πως και εσύ θα είσαι ''κάτω''. Άκουσα πως θα είναι και ο Αχιλλέας ο μπογιατζής και τα παιδιά από την cava, θα κατέβουν, μου είπαν.
Έχεις ξαπλώσει και δεν θέλω να σε ξυπνήσω, γι αυτό σου γράφω.
Το πρωί θα φύγω νωρίς, θα πάω με τα πόδια, η μηχανή έχει χαλάσει και χρήματα για επισκευή, δεν υπάρχουν. Εσύ να έρθεις σε παρακαλώ με το τραίνο, 1,40 που έχει ο ηλεκτρικός, σου τα άφησα πάνω στο τραπέζι. Να ντυθείς ''έξυπνα''. Ζεστά, αλλά όχι βαριά και παπούτσια βάλε κάτι για την ορθοστασία. Όχι για τρέξιμο. Δεν θα τρέξουμε αύριο. Δεν πρέπει να ''τρέξουμε''. Εκεί να μείνουμε.
Σήμερα τα παιδιά, οι συνάδελφοί μου, έκαναν μια κίνηση, να μου δώσουν κάποια χρήματα για να την ''βγάλουμε''. Δεν τα πείρα φυσικά. Μου τα έβαλαν με το ζόρι στην τσέπη. Με το ζόρι τους τα γύρισα πίσω. Τούς είπα, εγώ τους φίλους μου, τους θέλω στα όμορφα μου. Τις δύσκολες στιγμές, θέλω να πορεύομαι μόνος.
Ντίνα, μην ξεθαρρέψεις αύριο. Να έχεις τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά. Δεν έχουν μπέσα οι ''μπάσταρδοι''. Σκυλιά είναι, που φυλάνε εκείνους που τους πετούν το κόκαλο. Και να έχεις και καμιά πέτρα στο μπουφάν. Θα σου χρειαστεί...
Δεν φτάνουν μόνο οι φωνές και τα συνθήματα. Γιατί όπως και τα σκυλιά, έτσι και τούτοι, μόνο θόρυβο κάνουν. Και το ξέρουν, μόλις ο κόσμος περάσει την ''κόκκινη γραμμή'', τότε γίνετε όχλος. Και τον όχλο, ποτέ κανένα όπλο δεν μπορεί να σταματήσει.
Και να μην κάνουμε πίσω όπως τις άλλες τις φορές. Μετά από αύριο, ΔΕΝ υπάρχει ''αύριο''.
Ντίνα, θα αργήσω αύριο. Θα αργήσεις και εσύ και όταν ξανασυναντηθούμε, ίσως να μπορούμε να χαμογελάσουμε ξανά...
Μερικές πληροφορίες για όσους θέλουν να έρθουν στο Σύνταγμα
H κεντρική σελίδα των Αγανακτισμένων στο fb έχει πέσει, αλλά δεν πειράζει έτσι και αλλιώς ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του...
Ώρα συγκέντρωσης δεν υπάρχει, κάποιοι λένε για 17:00, άλλοι για 18:00, ωστοσο οι σωτήρες μας υποτίθεται ότι θα βρίσκονται από τις 12:00 στη Βουλή με τη ψηφοφορία να διαρκεί εως αργά το βράδυ. Οπότε ο καθένας όποτε μπορεί κατεβαίνει...
Ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός κατ΄εντολή της αστυνομίας, με τους συρμούς να διέρχονται από αυτόν χωρίς να αποβιβάζονται - επιβιβάζονται επιβάτες. Ωστόσο το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργεί κανονικά. Το ίδιο και όλα τα ΜΜΜ τα οποία μετά τη 48η απεργία λειτουργούν κανονικότατα.
Το θεωρώ αστείο να το αναφέρω, αλλά τέσπα: Δεν θα βρέξει! Η πρόβλεψη είναι ψιχάλες! Έλεος άνθρωποι, δεν θα πάθετε τίποτα με λίγο νεράκι...
Αυτά, τα λέμε κάτω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
O Παπαδήμος μπήκε βιτρίνα για να πάρει την πολιτική ευθύνη των ανεύθυνων πολιτικών μας.. που μας φτάσαν σ αυτό το σημείο... και δε θέλουν να καούν πολιτικά.
Δυστυχώς ο Παπαδήμος λέει την αλήθεια η θα πέσουμε στα σκατά... η θα χορέψουμε στο ταψί της τρόικας..
Ποιός θα επαναστατήσει ρε παιδιά απο την νεολαία όταν ζούν ολοι με τις συντάξεις των πατεράδων τους και γενικα των οικογενειών τους? Η μήπως να περιμένουμε επανάσταση συνταξιούχων?
1.000.000 ανεργοι πως τη περνάνε οι περισσότεροι ,με το επίδομα η με το σπόνσορα μπαμπά απο πίσω και τη συνταξή του...
Δεν νομίζω οτι υπάρχει διάθεση απο το κόσμο να πέσει στα σκατά... οι ανευθυνοι πολιτικοί μας ψηφίστηκαν απο ανεύθυνους πολίτες... δυστυχώς..
Ο Παπαδήμος κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ' όλα να κάνει... πίσω από το γκισέ, κουνάει το δάχτυλο του στα μούτρα μας ενημερώνοντας μας για το τι θα πάθουμε έτσι και δεν συμμορφωθούμε... ενας έμπειρος τραπεζοϋπαλληλάκος είναι. Το χθεσινό διάγγλεμα, ήταν από μόνο του αιτία για να κατέβει εκέινη την ώρα κόσμος κάτω και να τα κάνει όλα πουτ@ν@!!!!
Ο μη εκλεγμένος επιτηρητής της τροϊκας... αϊ στο διάλο και έσυ και η φατριά σου Παπαδήμο!