Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 169

Θέμα: Project FMX - Η αντιπαράθεση

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    To θρεντακι γράφει "Project FMX - Η αντιπαράθεση"
    Αναφερόμουν στο thread οπως διαμορφωθηκς πριν φτάσουμε σε αυτήν εδω την ενότητα.

Φυσικά και σε αυτό είναι λάθος ο τίτλος! Το Project FMX που χωράει σε αυτό το thread; Εγώ το μόνο που βλέπω εδώ είναι η κλασσική και κοινότοπη-στα όρια του εκνευριστικόυ-αντιπαράθεση KTM vs Ιαπωνικά,τα γνωστά περι αξιοπιστίας των ευρωπαικών και άλλα τέτοια όμορφα που έχω βαρεθεί να βλέπω σε κάθε thread. :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Αναφερόμουν στο thread οπως διαμορφωθηκς πριν φτάσουμε σε αυτήν εδω την ενότητα.

Φυσικά και σε αυτό είναι λάθος ο τίτλος! Το Project FMX που χωράει σε αυτό το thread; Εγώ το μόνο που βλέπω εδώ είναι η κλασσική και κοινότοπη-στα όρια του εκνευριστικόυ-αντιπαράθεση KTM vs Ιαπωνικά,τα γνωστά περι αξιοπιστίας των ευρωπαικών και άλλα τέτοια όμορφα που έχω βαρεθεί να βλέπω σε κάθε thread. :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
    Παρακαλώ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	unknown.jpg 
Προβολές:	399 
Μέγεθος:	3,1 KB 
ID:	248276

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Παρακαλώ
    Απο εδώ ναι,απο το άλλο στα Ανταλακτικα & Βελτιώσεις...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	you-shall-not-pass.jpg 
Προβολές:	399 
Μέγεθος:	56,7 KB 
ID:	248280

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Δεν είδα όμως να σχολιάζει κανείς την διαμόρφωση των οδηγών στην εισαγωγή ούτε τέλος πάντων τι πιστόνι μπήκε ή τι lift έχει ο εκκεντροφόρος.
    Ουσιαστικά δηλαδή το μόνο θέμα που ουσιαστικά μπορεί να συζητηθεί σε αυτό το forum είναι
    Honda vs all.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν είδα όμως να σχολιάζει κανείς την διαμόρφωση των οδηγών στην εισαγωγή ούτε τέλος πάντων τι πιστόνι μπήκε ή τι lift έχει ο εκκεντροφόρος.
    Ουσιαστικά δηλαδή το μόνο θέμα που ουσιαστικά μπορεί να συζητηθεί σε αυτό το forum είναι
    Honda vs all.
    Αυτο δεν λέω εγώ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αυτο δεν λέω εγώ;
    Το θέτεις σαν να μην θέλουμε (κακό και αρνητικό) ενώ ουσιαστικά δεν μπορούμε (εντελώς φυσιολογικό).

ομορφιες...

γιουροτρενο,πιστεψε με η συγκεκριμενη δουλεια ηταν απο τις πιο αστειες που εχω κανει απο πλευρας βελτιωσης...επισης οι βελτιωσεις ειναι δουλεια μου εδω και χρονια και πληρωνομαι γι αυτο αδροτατα...ενημερωτικα το συγκεκριμενο μια και δεν με ξερεις...

το εαν και κατα ποσο γαματος ειμαι δεν χρειαζεται να το γραψω...ειναι γνωστο σε αυτους τους κυκλους που πρεπει να ειναι,ετσι ωστε οποτε αποφασιζω να φτιαξω μηχανακι να ερχονται και να μου τα σκανε...η να μην ερχονται...τωρα εαν εσυ θεωρησες τον χαβαλε που εκανα λεγοντας ποσο καλος ειμαι ,οτι τον εκανα για να κουνηθω,προφανως δεν αντιλαμβανεσαι το σκεπτικο γραφης μου...δικαιολογεισαι,φυσικα,σε καποιον βαθμο,μια και οπως προειπα δεν με ξερεις...αλλωστε δεν εκπλησσομαι ιδιαιτερως μια και ηδη ειχες παρεξηγησει τα γραφομενα μου σε δικο σου θρεντ...anyway...δεν ειναι οτι θα καναμε και ντουζακι μαζι και στραβωσε η φαση...καλα να μαστε...

απο κει και περα δεν καταλαβαινω τι σημασια εχει τι ειναι το εκαστοτε που βελτιωνεται...αυτο ειχα αυτο εφτιαξα...

ο ολος χαβαλες με τα κτμ και γενικοτερα με την ευρωπη ειναι μια κολωνια που κραταει χρονια και λαμβανει χωρα καθε φορα που αντιπαρατιθεμεθα...επισης δεν ειναι κακο...εγω τουλαχιστον,οπως και πολλοι αλλοι το απολαμβανουμε...οποιον τον κουραζει,καλιστα μπορει να μην συμμετεχει...δεν γκακο...

το οτι το fmx ειναι μια παπια συναρμολογημενη απο τα περισσεματα των αποθηκων της χοντα ειναι ενα γενονος το οποιο εγω πρωτος εχω πολλακις αναφερει,οποτε μην μου τα πολυζαλιζετε αναφεροντας το...δεν εχω γραψει καπου οτι ειναι το ονειρο καθε οδηγου-κατοχου κι ουτε προκειται να το κανω...

μαυρε παν...δεν ηταν 33 και πηγε 50,αλλα 30 και πηγε 50...το οτι εσυ και πολλοι αλλοι το θεωρειτε αδυνατο,δεν μου λεει απολυτως τιποτα...απειρες φορες,σχεδον παντα δηλαδη, αμφισβητειται η αληθεια των γραφομενων μου αναφορικα με τα ανταλλακτικα ως προς την αποδοση και παντοτε λεω το ιδιο πραγμα...2000 ευρουδακια ανα χειρας και λυνουμε επιτοπου προς επιβεβαιωσιν...ειδικα με τα hayabusa που εχω φτιαξει,το τι εχει ειπωθει δεν λεγεται...αλλα στο δια ταυτα κανεις δεν εχει μπει στην διαδικασια να το επιβεβαιωσει...οποτε θα μου κανεις την χαρη να μην αμφισβητεις,εκτος εαν θεωρεις οτι εισαι σε θεση να αποδειξει αυτα που λες...εγω ειμαι...

το καφεδακι φυσικα και παιζει οποτε κανεις κεφι,εσυ η οποισδηποτε αλλος,ανεξαρτητα μετρηματος...

λαδακι καιει οσο εκαιγε και μαμα σκισμενο,δηλαδη περιπου 200 ml/1000km...

ενα ktm 690 μαμα ειναι 55 ροδα και 654 κυβικα εαν δεν απατωμαι...τα καινουρια με τον διαδροματο ειναι 690 και βγαζουν γυρω στα 60 τροχο...τερμα φτιαγμενα φανταζομαι οτι θα φτανουν περιπου τα 80...

το αεροψυκτο δικο μου ,επισης τερμα φτιαγμενο φανταζομαι οτι θα φτανει 75 κατι...ειλικρινα δεν καταλαβαινω προς τι η συγκριση σε απολυτα μεγεθη,μια και μιλαμε για ειδικες κατασκευες οι οποιες θα σκορπανε μετα απο 5 το πολυ κοντρες...

για να κλεινουμε καποια στιγμη...πουθενα δεν ειπα οτι το εφτιαξα για να παταω τουτο κι εκεινο,αλλα απλως για να μην βαριεμαι ανελεητα καθε φορα που ανοιγω το γκαζι...εαν ηθελα να παταω τα παντα θα το συνταξιοδοτουσα και θα το εκανα αεροπλανο με afterburner...απλα ειναι τα πραγματα...το οτι τυγχανει να περναει καποια αλλα μηχανακια ετυχε,οπως τυχαινει παντα με οποιοδηποτε μοτοσακο που φτιαχνεται... αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορω να χαιρομαι καθε φορα που περναω κατι που δεν περιμενει ουτε στον χειροτερο του εφιαλτη να συμβει...οπως επισης δεν σημαινει οτι κοιμομουν με αυτο το ονειρο οσο το εφτιαχνα...

μην βαζετε λοιπον ταμπελες οπου να ναι...

τωρα,εαν θελετε να συζητησουμε περι ευρωπης ιαπωνιας σοβαρα,θα μου επιτρεψετε να μην συμμετεχω μια και το εχω κανει επισταμενως σε διαφορα θρεντς...σερτς λοιπον...

α...και μια και ειμαστε αντιπαραθεσεις...οσοι δεν γουσταρετε ειστε κομπλεξικα κουλαδια που σας λειπει το σεξ και βγαζετε τα απωθημενα σας μεσω πληκτρολογιου...

αυτα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ομορφιες...

γιουροτρενο,πιστεψε με η συγκεκριμενη δουλεια ηταν απο τις πιο αστειες που εχω κανει απο πλευρας βελτιωσης...επισης οι βελτιωσεις ειναι δουλεια μου εδω και χρονια και πληρωνομαι γι αυτο αδροτατα...ενημερωτικα το συγκεκριμενο μια και δεν με ξερεις...

το εαν και κατα ποσο γαματος ειμαι δεν χρειαζεται να το γραψω...ειναι γνωστο σε αυτους τους κυκλους που πρεπει να ειναι,ετσι ωστε οποτε αποφασιζω να φτιαξω μηχανακι να ερχονται και να μου τα σκανε...η να μην ερχονται...τωρα εαν εσυ θεωρησες τον χαβαλε που εκανα λεγοντας ποσο καλος ειμαι ,οτι τον εκανα για να κουνηθω,προφανως δεν αντιλαμβανεσαι το σκεπτικο γραφης μου...δικαιολογεισαι,φυσικα,σε καποιον βαθμο,μια και οπως προειπα δεν με ξερεις...αλλωστε δεν εκπλησσομαι ιδιαιτερως μια και ηδη ειχες παρεξηγησει τα γραφομενα μου σε δικο σου θρεντ...anyway...δεν ειναι οτι θα καναμε και ντουζακι μαζι και στραβωσε η φαση...καλα να μαστε...

απο κει και περα δεν καταλαβαινω τι σημασια εχει τι ειναι το εκαστοτε που βελτιωνεται...αυτο ειχα αυτο εφτιαξα...

ο ολος χαβαλες με τα κτμ και γενικοτερα με την ευρωπη ειναι μια κολωνια που κραταει χρονια και λαμβανει χωρα καθε φορα που αντιπαρατιθεμεθα...επισης δεν ειναι κακο...εγω τουλαχιστον,οπως και πολλοι αλλοι το απολαμβανουμε...οποιον τον κουραζει,καλιστα μπορει να μην συμμετεχει...δεν γκακο...

το οτι το fmx ειναι μια παπια συναρμολογημενη απο τα περισσεματα των αποθηκων της χοντα ειναι ενα γενονος το οποιο εγω πρωτος εχω πολλακις αναφερει,οποτε μην μου τα πολυζαλιζετε αναφεροντας το...δεν εχω γραψει καπου οτι ειναι το ονειρο καθε οδηγου-κατοχου κι ουτε προκειται να το κανω...

μαυρε παν...δεν ηταν 33 και πηγε 50,αλλα 30 και πηγε 50...το οτι εσυ και πολλοι αλλοι το θεωρειτε αδυνατο,δεν μου λεει απολυτως τιποτα...απειρες φορες,σχεδον παντα δηλαδη, αμφισβητειται η αληθεια των γραφομενων μου αναφορικα με τα ανταλλακτικα ως προς την αποδοση και παντοτε λεω το ιδιο πραγμα...2000 ευρουδακια ανα χειρας και λυνουμε επιτοπου προς επιβεβαιωσιν...ειδικα με τα hayabusa που εχω φτιαξει,το τι εχει ειπωθει δεν λεγεται...αλλα στο δια ταυτα κανεις δεν εχει μπει στην διαδικασια να το επιβεβαιωσει...οποτε θα μου κανεις την χαρη να μην αμφισβητεις,εκτος εαν θεωρεις οτι εισαι σε θεση να αποδειξει αυτα που λες...εγω ειμαι...

το καφεδακι φυσικα και παιζει οποτε κανεις κεφι,εσυ η οποισδηποτε αλλος,ανεξαρτητα μετρηματος...

λαδακι καιει οσο εκαιγε και μαμα σκισμενο,δηλαδη περιπου 200 ml/1000km...

ενα ktm 690 μαμα ειναι 55 ροδα και 654 κυβικα εαν δεν απατωμαι...τα καινουρια με τον διαδροματο ειναι 690 και βγαζουν γυρω στα 60 τροχο...τερμα φτιαγμενα φανταζομαι οτι θα φτανουν περιπου τα 80...

το αεροψυκτο δικο μου ,επισης τερμα φτιαγμενο φανταζομαι οτι θα φτανει 75 κατι...ειλικρινα δεν καταλαβαινω προς τι η συγκριση σε απολυτα μεγεθη,μια και μιλαμε για ειδικες κατασκευες οι οποιες θα σκορπανε μετα απο 5 το πολυ κοντρες...

για να κλεινουμε καποια στιγμη...πουθενα δεν ειπα οτι το εφτιαξα για να παταω τουτο κι εκεινο,αλλα απλως για να μην βαριεμαι ανελεητα καθε φορα που ανοιγω το γκαζι...εαν ηθελα να παταω τα παντα θα το συνταξιοδοτουσα και θα το εκανα αεροπλανο με afterburner...απλα ειναι τα πραγματα...το οτι τυγχανει να περναει καποια αλλα μηχανακια ετυχε,οπως τυχαινει παντα με οποιοδηποτε μοτοσακο που φτιαχνεται... αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορω να χαιρομαι καθε φορα που περναω κατι που δεν περιμενει ουτε στον χειροτερο του εφιαλτη να συμβει...οπως επισης δεν σημαινει οτι κοιμομουν με αυτο το ονειρο οσο το εφτιαχνα...

μην βαζετε λοιπον ταμπελες οπου να ναι...

τωρα,εαν θελετε να συζητησουμε περι ευρωπης ιαπωνιας σοβαρα,θα μου επιτρεψετε να μην συμμετεχω μια και το εχω κανει επισταμενως σε διαφορα θρεντς...σερτς λοιπον...

α...και μια και ειμαστε αντιπαραθεσεις...οσοι δεν γουσταρετε ειστε κομπλεξικα κουλαδια που σας λειπει το σεξ και βγαζετε τα απωθημενα σας μεσω πληκτρολογιου...

αυτα...

σωστά τα λες γιαπωνέζο αλλά τα DUCATI τα σκίζουν τα hondakia γιά πλάκα
    :a5: :a5:
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
    σωστά τα λες γιαπωνέζο αλλά τα DUCATI τα σκίζουν τα ....

... κάρτερ ...:rotflmao:

Ρε Τακατα, πότε πρόλαβες και την βαρέθηκες την αντιπαράθεση;

Το αρχικό θρεντ υπάρχει στη θέση του και μπορείς να σχολιάσεις. Εδω ειναι για να πουμε τις παπαριές μας, να νομισει ο RΑinmeister οτι εφτιαξε καλό μηχανακι και άλλα τέτοια όμορφα.

Αν βαριέσαι, δες άλλες ενότητες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Για να πεταξω την παπαρια μου και εγω....

Θρεντ αντιπαραθεσης με ανουσιες ...

Αντιληψεις του 80-90 τοτε που τα περισσοτερα μηχανακια οντως η αναλογια κιλου ανα ιππο ηταν στα περισσοτερα απελπιστικη..... Αλλα η βελτιωση τους ηταν αρκετα φθηνη...!

Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι σημερα.....

Πρεπει να δωσω ενα σκασμο λεφτα να κανω ενα fmx να πηγαινει σαν το μαμα 690 οταν με ισως και λιγωτερα χρηματα παιρνω το 690 ....

Ποτε δεν καταλαβα γιατι σημερα πρεπει να δωσω ενα σκασμο χρηματα για να κανω ενα 690

Να πηγαινει σαν το μαμα 990 ( δεν μου ερχεται καποιο γιαπωνεζικο για συγκριση ) οταν με τα ιδια χρηματα θα αγοραζα το 990......

Και για να αλλαξω κλιμα καθοτι Ευρωπαιος......

Που μπορει να στεκει μια αντιπαραθεση με ιδιων κυβικων και τυπου μηχανακια οταν το ενα ειναι φτιαγμενο και το αλλο νορμαλ...???

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Που μπορει να στεκει μια αντιπαραθεση με ιδιων κυβικων και τυπου μηχανακια οταν το ενα ειναι φτιαγμενο και το αλλο νορμαλ...???
    Μεγάλα ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
    σωστά τα λες γιαπωνέζο αλλά τα DUCATI τα σκίζουν τα hondakia γιά πλάκα
    :a5: :a5:

Τα Ντουκάτια δεν είναι εκείνα τα μηχανάκια που αρέσκονται να ξερνάνε τα εντόσθιά του (υγρά και στερεά) στην άφαλστ αφσαλτ στην άσφαλτο τέλος πάντων?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν ξέρω ρωτάω για να μάθω ...... και είναι καλά ρε παιδιά αυτά γιατί δεν έχω δει και πολλά να κυκλοφορούν στους δρόμους???? (όλο πάνω σε κάτι οδικές τα βλέπω)

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Μεγάλα ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα.
    ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ, θα συμπληρώσω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ, θα συμπληρώσω
    Ε δεν θα μπορούσε να λείπει και το θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας.. :rotflmao:

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Project FMX...
    από reinmeister στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2012, 10:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •