Άνετα με 180 bandit 650?
Ναι…
![]()
EΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.............
Τό νά πηγαίνεις μέ 150-160 είσαι σούπερ όκέυ μέ 600-650 κυβικά άρκεί τό μηχανάκι νά φορτώνεται,
νά έχει καλή σέλλα φαρδιά,όρθια στάση όδήγησης,προστασία άπό άέρα κ.λ.π....
Σίγουρα δέν θάναι FJR ,άλλά θά τά κάνει όλα καλά,πολύ πιό οίκονομικά καί άν είναι καινούργιο
δέν θά έχεις καμμιά σκοτούρα γιά τή συντήρηση γιά τήν έπόμενη πενταετία καί θά είσαι καί άνετος,
διότι όταν έχεις περάσει τά τριάντα καί ξεκινάς βόλτα μέ τό ταίρι σου ή ταξιδάκι,
θές νά τό άπολαύσεις καί όχι νά μπείς σέ περιπέτειες έξαιτίας ένός προβλήματος πού πιθανόν θά σού
βγάλει ή μοτό λόγω παλαιότητας.
Συνεπώς διαλέγοντας ένα καινούργιο 600σάρι περιορίζεις στό έλάχιστο τίς πιθανότητες νά χαλάσεις τήν έκδρομή σου,
νοιώθεις καλύτερα ψυχολογικά,ζείς μέ λιγότερα έξοδα συντήρησης τής μοτό άνά χιλιόμετρο στά πάντα,
λάδια ,ξύδια ,κατανάλωση, άσφάλειες,πιθανό τεκμήριο πού φημολογείται μετά τά 1000 κυβικά κ.λ.π.....
Κάνεις κάποιον συμβιβασμό διότι τά έξακοσάρια δέν είναι FJR.
Άλλά είναι χίλιες φορές προτιμότερο ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ έξακοσάρι,άπό τά ξεσκισμένα FJR πού έψαξα καί διαπίστωσα
ότι κυκλοφοράνε στά χρήματα πού διαθέτεις.
Άσε πού άν το πάρεις καί έχεις μοτοσυκλεττιστική παιδεία, ΘΑ ΧΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ,
γιά νά τό καβαλάς καί νά νοιώθεις άσφαλής.
Καί πάλι παίζεται,έχουν δεί τά ματάκια μου κάτι ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ πού έγιναν μηχανάκια νά τρίβεις τά μάτια σου.
Μερικά πού φωνάζουν έλάτε εύκαιρία....!!!
Δέ θά τό σκεφτόμουν περισσότερο,θά πήγαινα στή Σουζούκι,θά έβλεπα τά έλαστικά
θά τούς ζήταγα νά τά άλλάξουν άν είναι πάνω άπό τριών έτών καί θά σήκωνα ένα 650άρι.
Άφού σού άρέσει μέ τό όλόσωμο πάρε αύτό,ή σέλλα φτιάχνεται πού είπε ό φίλος άν είναι σκληρή.
Δέν θά σού παρέχει κάτι περισσότερο άπό αύτό μέ τό μισό φέριγκ παρά μόνο αίσθητικά άφού σού άρέσει.
Ή τελική τους είναι περίπου 215-220 χιλιόμετρα.
Όπότε δέν νοείται μηχανάκι πού έχει τελική 215 νά ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΑ 200....!!
150 μέ 160 είναι τέλεια ,έκεί ταξιδεύεις άπό τό πρωί μέχρι τό βράδυ καί έχεις καί γκάζι νά ξεφύγεις
άν χρειαστεί....!!
![]()
πολυ καλο μηχανακι ειναι και το fz600!!Πολυ καλη καλυψη απο αερα πολυ καλη θεση οδηγησης δεν χαλαει και γενικα τιμιο μηχανακι που σου δινει αυτα που σου υποσχεται!!
Και αν θελεις ειναι αρκετα σπορ για να κανεις και τις ταρζανιες σου!!
Παντως εγω θα επαιρνα fjr1300a!!!!
ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤ......ΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!
όντας κάτοχος fjr 1300a (11ος 08) από το μηχανάκι λείπει η έκτη - όχι οτι κάτι τρέχει, έτσι, για πιο ξεκούραστα και πιο οικονομικά (δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό) και στερείται σοβαρής ανάρτησης πίσω.....
αν ταξιδεύεις νορμάλ καιει γύρω στα 7 - 7,5 άντε 8 λίτρα τα 100..... στο γκάζι, λείπει η έκτη που είπα πριν για να καίει λιγότερο....
συγκριτικά με χαγια και ζούζουρα που τα έχουμε μετρήσει σε τουριστικούς ρυθμούς, καίει κατιτίς παραπάνω αλλά είναι πολύ πιο τουριστικό....
δευτέρα θα ειμαι Αθήνα..
ξέρει κανένας αν υπάρχει gsx 650 πουθενά για test ride?
χρειάζεται ραντεβού και τέτοια?
ή απλά πας και αν είναι διαθέσιμο στο δίνουν?
Υ.Γ. Τι άθλιο site είναι αυτο της suzuki?ΈΛΕΕΕΕΟΟΟΟΣ....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
εγω λεω να ξεφυγω λιγο απο τα καθιερωμενα και να σου προτεινω ενα Fazer 1000 πρωτης γενιας, το καρμπυρατερατο...
με μια προχειρη ματια στο car.gr δινονται στο 5αρι - 5,5αρι...
αριστο μηχανακι all around που μπορει να ταξιδεψει, να φορτωθει, να στριψει και εχει και απλετο γκαζι για ξεκ@υλωματα...
μπορει να σου φαινεται ακριβο σε σχεση με το bandit που σου προτεινουν ολοι, αλλα σκεψου οτι ειναι ενα διαφορετικο μηχανακι...
![]()
Σωστος!
Πολυ καλη ιδεα και πολυ καλο μηχανακι, αλλα σιγα μη πουληθει κανενα στα 5+ την στιγμη που τοσο πανε τα δευτερης γενιας. Η τιμη πωλησης του ειναι 3.5 - 4 το πολυ, για ενα αριστο κομματι. Με 4 πλεον βρισκεις και Β1250, υπαρχει ενα που πωλειται σε αυτη την τιμη για μηνες.
Το Β650 θα προτεινα να το ξεχασει ο φιλος, θα ξενερωσει στο πρωτο ανηφορικο στροφιλικι, ειδικα εφ'οσον οι αρχικες του βλεψεις ηταν για 1000+ μηχανη. Χιλες φορες καλλιτερα ενα vfr800, τα κυβικα του οποιου ειναι τα μινιμουμ ανεκτα για ροπατη τετρακυλινδη χαρα.
Επισης ωραια ταξιδευει και το tuono, ειδικα πρωτης γενιας ακομα κι αν δεν του φαινεται απο τις φωτογραφιες.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ 600 ΚΥΒΙΚΑ..............
Νταιβέρσιον μέ 78 άλογα καί 211 κιλά.
Δέν ξενέρωσα σέ καμμιά άνηφορική στροφή,μέ δεύτερο άτομο καί
φορτωμένος μέ μπαγκαζιέρα μέ πολλά πράμματα, και διπλό τάνκ-μπάγκ.
Έχω καί καμμιά κατοστάρα κιλά.
Θέμα δύναμης τίθεται μόνο πάνω άπό τά 150-160 όταν θές νά διακοσαρίσεις.
Άλλά καί πάλι φεύγει άξιοπρεπώς,σάν ένα γρήγορο δίλιτρο αύτοκίνητο.
Τί νά τό κάνεις τό παραπάνω..??
Τό άν ξενερώσει κάποιος ή όχι είναι νομίζω καθαρά θέμα τού τί ζητάει.
Άν έχει στό μυαλό του τό πώς φεύγει ένα χίλια καί το ψάχνει στά 600 κυβικά τότε.......
Όμως ούτε κρεμάει,ούτε άργό είναι τό 600................
Καί αύτά τά γράφει κάποιος πού καβαλάει Χαγιαμπούζα 8 χρόνια.
![]()
συμφωνω ρε γιατρε σε ολα και οντως μου εκανε εντυπωση και εμενα η τιμη που κραταει, αλλα μαλλον ειναι πλασματικη και μπορει να βρεθει καλο μηχανακι και με κανα χιλιαρικο κατω. δλδ 4-4,5 χαρτια.
το bandit εγω το κοβω για ογκωδες και βαρυ...μπορει να κανω και λαθος. δεν το εχω οδηγησει.
το fazer ομως που το εχω βολταρει καλα, ειναι παιχνιδι. και δυνατο παιχνιδι που εχει προοπτικες ταξιδιου και φορτωματος.
το tuono, οσο και γρηγορο ή καγκουρικο ειναι, δεν εχει προοπτικες ταξιδιου και φορτωματος με 2ο ατομο...ας μας πει ομως την εμπειρια του και ο Τσιου...θα αντεχε αν το αγορ..εεε..ο Βυρωνας τον επαιρνε δικαβαλο για 400 χλμ σερι?? ο Βυρωνας θα το ευχαριστιοταν το 'ργαλειο με το κορ...εε..τον Δημητρη σε ενα στροφιλικι αν ηταν και φορτωμενος με καλλυντικα,κρεμες,στριγκακια κλπ??
πολυ Τατιανα νοιωθω ρπμ...![]()
Mα καλά tuono για ταξίδι????
Από τι βλέπω οι περισσότεροι λέτε πολύ καλα λόγια για τα bandit,χαιρομαι.....![]()
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
σβηστε το αν θεωρηθει διαφημιση...αν εισαι αθηνα την δευτερα ριξε μια ματια στο Crazy Moto στην Καλλιθεα
(τηλ. 210 9418400) παιζει Hayabusa πρωτης γενιας με λιγα km, τιμονατο (οχι clipons) και touring ζελατινα...
το καταστημα βρισκεται στην λεωφορο ελευθεριου βενιζελου (γνωστη σαν Θησεως) απεναντι απο τον Κωτσοβολο
γενικα κι εγω θα σου προτεινα το Bandit 1250...πολυ μοτοσυκλετα για τα λεφτα της και τιμη εκει που θες σε
μεταχειρισμενο...θα σε καλυψει απολυτα σαν touring...ριξε μια ματια και στο busa που σου λεω...αξιζει...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
Προσωπικά θα σου πρότεινα Suzuki Bandit 1250. Το βρίσκεις σε εξευτελιστική τιμή και με πολλά έξτρα!
Πολύ τίμιο και το dream bike μου.
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..