Σελίδα 6 από 23 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 332

Θέμα: MotoGP στην TV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dim40 Προβολή μηνύματος
    ευχαριστω για τη απαντηση. αρα μενει οπως ειναι και ψαχνω για καφετερια στη περιοχη μου που να το δειχνει .
    Αφού έχεις το πιάτο της NOVA (μάλλον 60άρι είναι) γύρνα το στις 19,2 στον ASTRA και βρες το SPORT1. Εγώ με 80άρι πιάτο στραμμένο ανάμεσα σε ASTRA 19.2 & HOTBIRD 13.0 βλέπω και τους δύο, αλλά όχι με την μέγιστη ποιότητα.
    Όπως προανέφερε και το μέλος mamounias είναι η καλύτερη λύση.

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από k7600 Προβολή μηνύματος
    παιδια εγω Σαββατο συνδεσα το οτε tv, δεν εχω δοκιμασει να δω κανεναν αγωνα απο καποιο site οποτε δεν εχω γνωμη, παντως την Κυριακη ειδα λιγο F1 απο οτε sport HD και οφειλω να ομολογησω οτι το ευχαριστηθηκα. Ποιοτητα εικονας ΗD, ψηφιακος ηχος, καμια διακοπη κτλ
    Για να μην παρεξηγηθω δεν προτρεπω να παλει κανεις ote tv ουτε λεω οτι ειναι μικρο το ποσο, απλα βλεπω οτι φετος θα χορτασω αγωνες (motogp,sbk,bsb,irc), αν τωρα τα πραγματα χειροτερεψουν σε ενα χρονο το διακοπτω.
    Φιλε μου ποιο πακετο πηρες αυτο με τα 20 ευρω γιατι πηγα σημερα και το πηρα
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    ναι αυτο πηρα. Στο εχουν συνδεσει ή ακομα?
    επισης να ξερεις καθε βραδυ ενα απ τα καναλια του πακετου αυτου εχει παλαιοτερους αγωνες sbk.

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από k7600 Προβολή μηνύματος
    ναι αυτο πηρα. Στο εχουν συνδεσει ή ακομα?
    επισης να ξερεις καθε βραδυ ενα απ τα καναλια του πακετου αυτου εχει παλαιοτερους αγωνες sbk.
    Ολο τα απογευμα προσπαθω να βρω το δορυφορο Eurobird 9A και ακομα δεν τα καταφερα με πιατο 1,40 θα προσπαθησω και αυριο κι αν δεν τα καταφερω θα φωναξω ενα τεχνικο
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

ειχα το οτε τιβη για ενα χρονο.
    σχεδον καθε μερα επερνα τιλεφωνο γιατι κολουσε. δεν μπορουσα να δω ουτε μια ταινια ολοκληρη. και πχ τους επερνα τηλεφωνο την δευτερα.... η απαντηση ηταν οτι εντος 48 ωρων θα ειχε επικευαστη η βλαβη. την παρασκευη δεν ηταν ακομα ετοιμη και ενω τους επερνα καθε ημερα μου ελαγα οτα θα επισκευαστη εντοσ 48 ωρων.
    μετα απο 10-12 μερες το ευτιαχναν και μεσα στην ιδια ημερα ξαναχαλουσε και δοσοτυ απο την αρχη 6 εως 12 ημερες να ξαναφτιαχτη.
    σε ενα χρονο που πληρωσα ειχα κανει πανω απο 1000 τηλεφωνα στακονομουν με οποιον εβρισκα στο ττηλεφωνο . εστηλα ημεηλ στον οτε και μου ελεγαν οτι το ετιμα του το ελεγχουνε. πιγα σε δικηγορο για να κοψω την συνδεση και να μου επιστρεψουν τα λευτα που ειχα δοσει και μου ειπε οτι δεν θα βγαλουμε ακρη με αυτους γιατι ειναι κρατος εν κρατη.
    και ολοι οι δικιγοροι μου ειπανε το ιδιο θα ξοδευα περισοτερα απο οτι θα επρεπε να παρω.
    οποτε επερνα τηλεφονα και εβριζα αβερτα τουλαχιστον να βγαλο το αχτι μου .
    πληρωνα οτε τιβη για να τουσ βριζω και να ξεδινο και οχι για να βλεπω.
    μολισ εκλισα χρονο το εκοψα μου ειπαν να τους επιστρεψω το μηχανιμα γιατι ηταν το ακριβο που ειχε διαφορα στην τιμη και το μοντεμ . και τουσ απαντησα ...μολων λαβε.....
    και τουσ ιδοποιησα οτι μενο στον δευτερο και να φροντισουν αυτος που θα ερθει να το παρει να ξερει να πεταει...
    μου εστηλαν εξωδικο και τους το επεστρεψα συτημενο αφου ειχα σκουπιση τον κολο μου... φανταζομε αυτον που το ανοιξε το φακελο.....
    απο τοτε εχει περασει 1 χρονος και δεν με εχουν ξαναενοχληση. αλλα εγω φροντιζω να τουσ διαφιμηζο αναλογα....
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο προβλημα , βεβαια το εχω μολις μια εβδομαδα αλλα ολα οκ. Ελπιζω να μην εχω την ...τυχη σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    . αλλα εγω φροντιζω να τουσ διαφιμηζο αναλογα....
    κοιτανε να σου παρουνε το παγιο για 1 χρονο ....δλδ τζαμπα και το σαλιο που χαλαγες να βριζεις ........καριολια.....μην παιρνεται ρε οτε tv και noves και al jazires και παπαριες εκτος αν εχετε λεφτα για πεταμα.......ετσι δυναμωνουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Νικος χρ.
    μου εστηλαν εξωδικο και τους το επεστρεψα συτημενο αφου ειχα σκουπιση τον κολο μου... φανταζομε αυτον που το ανοιξε το φακελο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ρε Αρκούδο ακόμα δεν έμαθες να μη μπλέκεις με Γερμανούς ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ammon_ra
    για οσους φιλους ασχολουντε με δορυφορικα εχουμε και λεμε

http://www.motogp.com/en/MotoGP+Basics/tv_broadcasters

Albania Super Sport / Klan TV
    Andorra TVE / NT1 / France Eurosport
    Austria ATV
    Belgium RTL Club / VT4
    Bosnia SportKlub
    Bulgary TV Plus
    Croatia SportKlub
    Cyprus CYBC / Lumiere
    Czech Rep. Nova TV / Nova Sports
    Denmark TV3 PULS
    Estonia Viasat
    Finland Nelonen Sport Pro / Nelonen Sport
    France NT1 / France Eurosport
    Germany Sport1
    Greece
    Hungary DigiSport
    Italy Italia1 / Premium MotoGP
    Ireland BBC / British Eurosport
    Latvia Viasat
    Liechtenstein NT1 / RTL Club
    Lithuania Viasat
    Luxembourg NT1 / RTL Club
    Macedonia AB Canal
    Malta Italia1
    Monaco NT1 / France Eurosport
    Norway Viasat Motor
    Poland SportKlub
    Portugal Sport TV
    Romania DigiSport
    Russia Autoplus
    San Marino Italia1 / Premium MotoGP
    Serbia SportKlub
    Slovakia Nova Sports
    Slovenia Kanal A / Pop Plus
    Spain La 1 / Teledeporte
    Sweden Viasat Motor
    Switzerland TSI / TSR / DRS
    United Kingdom BBC / British Eurosport

καποια απο αυτα ειναι ελευθερα και σχεδον ολα σε pay servers μεσω dreambox.
    δεν ξερω το κατα ποσο βοηθησα.
    για οποιαδηποτε απορια ρωτηστε....
    ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Γιατί πήγε στον ΟΤΕ το MotoGP;

Οι απαντήσεις και τα γεγονότα!

Απόψεις του Δημήτρη Διατσίδη

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί στον OTE TV είναι σχετικά απλή:

Μα απλά γιατί ΔΕΝ ενδιαφέρθηκε κανένα ιδιωτικό ή κρατικό κανάλι της Ελλάδας!

Τώρα πως φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα για το πιο θεαματικό άθλημα του μηχανοκίνητου κόσμου;
    Αυτό θα σας εξηγήσω στις παρακάτω γραμμές.

Πρώτα από όλα πρέπει να καταλάβει κανείς ότι το τηλεοπτικό πρόγραμμα MotoGP είναι μια πανάκριβη παραγωγή,
    που περιλαμβάνει κάλυψη με πάνω από 120 κάμερες σε κάθε αγώνα και μετάδοση HD (High Definition) τα τελευταία χρόνια,
    γεγονός που σημαίνει ένα τεράστιο κόστος για την DORNA που έχει τα δικαιώματα, το οποίο πρέπει να βγει από την πώληση
    των τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε όλες τις χώρες και τους σταθμούς που ενδιαφέρονται.

Πάμε τώρα στο Ελληνικό σκέλος της υπόθεσης:

Το 2004 τα κυριότερα στιγμιότυπα και των τριών κατηγοριών του Πρωταθλήματος – η γνωστή ωριαία μαγνητοσκοπημένη εκπομπή –
    το “MotoGP Show” προβλήθηκε από το κανάλι της Αττικής “Magic” με εξαιρετικά ποσοστά τηλεθέασης.
    Έτσι τον επόμενο χρόνο η ΕΤ3 πήρε τα δικαιώματα, με τον εμπνευσμένο τότε Πρόεδρό της, τον κ. Δημήτρη Τσάμη,
    που πίστεψε στο πρόγραμμα, πίστεψε στην δουλειά του (το να αναβαθμίσει μια ΕΤ3 που την πήρε με ποσοστά τηλεθέασης κάτω από 2%)
    και την επόμενη χρονιά το 2006 ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι και το 2008!

Το MotoGP αντάμειψε την ΕΤ3 με εξαιρετική τηλεθέαση και με διαφημιστικά έσοδα, που δεν είχε δει κανένα άλλο πρόγραμμά της μέχρι τότε!
    Όμως στην Ελλάδα φαίνεται ότι όσοι κάνουν καλά τη δουλειά τους, δεν μπορούν να επιβιώσουν στον “όμορφο κόσμο” της τηλεόρασης
    και ο κ. Τσάμης δεν έμεινε στην προεδρία.

Το νέο ΔΣ που ανέλαβε έκρινε ότι το MotoGP ΔΕΝ ήταν ένα καλό πρόγραμμα για την ΕΤ3, από το 2009 και μετά,
    όταν το κόστος των δικαιωμάτων ανέβηκε ψηλά, λόγω του ότι το Eurosport παγκοσμίως δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την DORNA
    και έτσι σε όλον τον κόσμο το κόστος της αποκλειστικότητας μετακυλίστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς.
    Εδώ να σας πω ότι η ΕΤ3 τότε δεν θα έδινε ούτε ένα €, αφού το κόστος θα το κάλυπταν οι διαφημιζόμενοι!

Φτάσαμε λοιπόν στο 2009 που ο ΣΚΑΪ πήρε το MotoGP για τα επόμενα τρία χρόνια. Το 2009 πήγε μέτρια και τα έσοδα του σταθμού
    μόλις που έφθασαν να καλύψουν τα έξοδα. Παρά την μεγάλη χορηγία της bp ultimate, οι εταιρίες μοτοσυκλέτας,
    με εξαίρεση την Honda – Σαρακάκης και την Piaggio (Aprilia) ΔΕΝ στήριξαν το μοναδικό προϊόν που έφερνε την μοτοσυκλέτα
    μέσα στο σπίτι κάθε ελληνικής οικογένειας! Έτσι το 2010 ο ΣΚΑΪ ουσιαστικά “έσπασε” το συμβόλαιο και τα δύο τελευταία χρόνια
    τις μεταδόσεις τις πλήρωσε το περιοδικό MOTOGP WORLD που έβαλε βαθιά το χέρι του στην τσέπη του!, αφού οι χορηγίες των παραπάνω,
    έστω με την πολύτιμη βοήθεια της Tzortzopoulos (SHOEI, IXS, SIDI), των αναψυκτικών Λουξ και των FAN Moto & Pierrakos Moto,
    ΔΕΝ έφτασαν για να καλύψουν τα κόστη των μεταδόσεων. Μάλιστα υπήρχαν κάποιες εταιρίες του χώρου που έβαζαν διαφήμιση
    στα γήπεδα ποδοσφαίρου και όχι στο MotoGP!

Πέρα από αυτό όταν στα μέσα του 2011 έπρεπε να αναζητηθεί νέο κανάλι (την στιγμή που ο ΣΚΑΪ δήλωσε ότι ΔΕΝ το θέλει),
    κανένα από τα ελεύθερα κανάλια ΔΕΝ ενδιαφέρθηκε!

Ο λόγος είναι απλός:

Η υψηλή τηλεθέαση δεν σημαίνει τίποτε, αν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα διαφημιστικά έσοδα, ώστε ο σταθμός να μην μπαίνει μέσα.
    Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν στα κανάλια και η οικονομική διαχείριση των προγραμμάτων πρέπει πια να είναι πολύ προσεκτική.

Και ναι, καλώς ή κακώς το ποδόσφαιρο ακόμη μαζεύει διαφημίσεις, όπως και η Formula 1, που και σε αυτήν την τρομερά δύσκολη συγκυρία
    υποστηρίχτηκε από τις εταιρίες αυτοκινήτου. Άρα μην ρίχνουμε τα βάρη στους άλλους τους κακούς και ας ζητήσουμε τις απαντήσεις
    από αυτούς που ΔΕΝ το υποστήριξαν αυτά τα χρόνια. Γιατί να είστε σίγουροι ότι αν οι εταιρίες του χώρου το αγκάλιαζαν,
    ο ΣΚΑΪ και ο κάθε ιδιωτικός σταθμός θα το ήθελε στο πρόγραμμά του.

Τώρα αν μιλήσουμε για την κρατική τηλεόραση, το 2011 που έπρεπε να κάνει τις διαπραγματεύσεις για το αν το θέλει η όχι,
    οι νέοι υπεύθυνοι προγράμματος εκεί δεν το ήξεραν καν ως τηλεοπτικό προϊόν!

Έτσι λοιπόν ο μονόδρομος για να υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση ήταν τα συνδρομητικά κανάλια και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο OTE TV
    που κυριολεκτικά αγκάλιασε το θέμα και το έβαλε στο πρόγραμμά του, μάλιστα με βλέψεις να το αναβαθμίσει και να δώσει όσες περισσότερες
    ώρες γίνεται σε υψηλής ευκρίνειας μεταδόσεις, χωρίς – προς το παρόν – διακοπές για διαφημίσεις.

Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα και όποιος δεν μπορεί να την καταλάβει ή θεωρεί ότι είναι υποχρέωση κάποιας άγνωστης δύναμης
    να του έχει διαθέσιμο ένα θέαμα, χωρίς να πληρώνει εισιτήριο, τότε ζει αλλού!

Όταν κάποιος λέει ότι προτιμά να δώσει 1.000 + € για να δει από κοντά έναν αγώνα MotoGP και δεν μπορεί να δώσει 20 € τον μήνα
    για να έχει 500 ώρες προγράμματος MotoGP, τότε μάλλον ΔΕΝ αγαπά όσο νομίζει αυτό το πρόγραμμα.

Η νέα τηλεοπτική εποχή του MotoGP είναι εδώ, είτε μας αρέσει, είτε όχι.
    ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Και για να γυρίσουμε στην αρχή του κειμένου, το κυριώτερο είναι ότι ΔΕΝ υπήρχε κανένας άλλος τρόπος για να υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση,
    αφού κανένα κανάλι ΔΕΝ ενδιαφέρθηκε!!

Υ.Γ. Επειδή πολλοί ρωτούν για το woop.gr σας βεβαιώνω ότι ΔΕΝ θα μπορεί να έχει όπως πέρυσι “ζωντανά” δοκιμές και αγώνες, αφού
    – όπως είναι φυσικό – η DORNA έδωσε αποκλειστικότητα στον ΟΤΕ!
    ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ammon_ra Προβολή μηνύματος
    Γιατί πήγε στον ΟΤΕ το MotoGP;

Οι απαντήσεις και τα γεγονότα!

Απόψεις του Δημήτρη Διατσίδη

....
    Η νέα τηλεοπτική εποχή του MotoGP είναι εδώ, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Το κακό δεν είναι ότι πήγε το μοτοτζι πι στον ΟΤΕ τι βι αλλά ότι πήγε και ο ΔΔ μαζί...
    και δεν μας αρέσει για αυτό θα βρούμε -έχουμε βρει- τρόπο τζαμπέ ή περίπου...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    [QUOTE=ammon_ra;2163956]
    σε υψηλής ευκρίνειας μεταδόσεις, χωρίς – προς το παρόν – διακοπές για διαφημίσεις.

/QUOTE]

Εδώ είναι το ζουμάκι.
    Θα πλερώνεις ΕΜΜΕΣΑ και ΑΜΕΣΑ.
    Κατά τ'άλλα μια χαρά τα γράφει,και ήταν καιρός να πει μερικά
    γεγονότα για τη μέχρι τώρα ''περιπέτεια'' του Moto gp,στις
    ελληνικές τηλεοράσεις.
    Μία ερώτηση γι'αυτούς που κατέχουν τα τεχνολογικά.
    Γίνεται να πληρώνω αυτό ακριβώς που βλέπω?
    Pay per view το λένε?
    Δλδ βάζω nova ή οτε γιατί γουστάρω ας πούμε formula 1.
    Γινεται να βλεπω ΜΟΝΟ αυτό,άν θέλω και να πληρώνω μόνο
    αυτό?
    Όπως κάνω ας πούμε εγώ τώρα ιντερνετικά με το motogp.com.
    Γιατί τώρα άν έχω καταλάβει καλά με τα συνδρομητικά
    πλερώνω τσόντες,χωρίς να έχω σκοπό να ρέψω στη μ@μ@κία,
    παιδικά και δεν έχω παιδιά,μπάλλα που δεν μ'αρέσει,κι ένα σωρό
    παπαριές που δεν θα δω ποτέ μου.
    Και στη τελική,ούτε θέλω,ούτε έχω σκοπό,να περάσω τη ζωή μου
    βλέποντας αηδίες,αλλά τα σκάω κανονικά γιατί έτσι είναι το ''πακέτο''
    Μια φορά κι ένα καιρό υπήρχαν 5-6 περιοδικά ποικίλης ύλης
    με λίγο απ'όλα.
    Τώρα είναι απόλυτα εξειδικευμένα.Μέχρι περιοδικό για το piercing
    υπάρχει.
    Η τηλεόραση,κανονική και ιντερνετική θα γίνει ποτέ έτσι?

Αυτό με τη μαλακία να το ξανασκεφτείς πάντως...

ΑΠό εκεί και πέρα γιατί θες να πληρώσεις κάτι που μπορείς να έχεις τσάμπα?

Σελίδα 6 από 23 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Athens Enduro 2007 στην TV
    από STOYBI στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2007, 18:48
  2. Moto GP & SBK στην TV?
    από urban στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 15:16
  3. Αγώνες MotoGP στην TV?
    από dimzab στο forum Αγωνιστικά νέα