Τελικά Αθήνα ασφάλεια με κλοπή ποια είναι η ποιο οικονομική ...?
anytime είμαι και μου ήρθε 310€ ο χρόνος για xt660r , βγάζει και η υδρόγειος ασφαλιστική ... ρωτάω γιατί δεν είδα κάπου στο internet .
H intersalonika έχει και κλοπή?
Τελικά Αθήνα ασφάλεια με κλοπή ποια είναι η ποιο οικονομική ...?
anytime είμαι και μου ήρθε 310€ ο χρόνος για xt660r , βγάζει και η υδρόγειος ασφαλιστική ... ρωτάω γιατί δεν είδα κάπου στο internet .
H intersalonika έχει και κλοπή?
Τελευταία τροποποίηση από theodore217; 18/05/2013 στις 13:05.
Ασφάλεια χωρίς κλοπή -το διευκρινίζω- μου έλεγαν ότι η anytime είναι η πιο φθηνή, έριξα μια ματιά και στην ΑIG για χρόνο μου βγήκε πολύ φθηνότερα πάντως...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Πήγα σήμερα να παραλάβω την ανανέωση για το DR 650 κι εκεί που περίμενα 40 Εβραίους για τρίμηνο, μου πέταξε 75 για εξάμηνο και πιο κάτω δεν έχει και δεν το κάνει πια η εταιρεία το 3μηνο και γ@μω το σπίτι σας κ@ριόλια που όλοι νομοθετούν υπέρ σας.
Έτσι για να καταλαβαίνουμε τι παίζει και ξαφνικά κόπτεται το κράτος μας για τις ασφάλειες σε σχέση με τις πινακίδες. Σε λίγο θα σου λένε 2 χρόνια και αν γουστάρεις. Όχι που δεν θα το κάνανε. Και το καλό είναι ότι όταν με ειδοποίησαν προ 2-3 ημερών για την επικείμενη λήξη του συμβολαίου, για το μπαγιόκο, μούγκα στη στρούγκα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ναι ρε κουμπαρε αλλα σου βγαινει πιο φτηνα...![]()
insurance market εψαξε κανενας?στο παπι μου(ειναι το μονο μου διτροχο με πινακιδα,το αλλο δεν εχει και το τριτο ειναι στο χειρουργειο και τις παρεδωσα) 20 ευρο κατω απο 74-52 ευρο απο αιγαιο σε interlife
Εγώ είμαι ασφαλισμένος εκεί, εδώ και κανά τρίμηνο. Παίζει να είναι ο,τι φτηνότερο κυκλοφορεί. Και ακούσα καλά λόγια για την interlife από Θεσσαλονικη.
Η anytime μάζεψε φράγκα τόσο καιρό και τώρα νομίζει ότι μπορεί να αυξήσει τις τιμές και δεν θα πούμε τίποτα.. Στα τσακίδια
aigaion ασφαλιστικη 74 ευρο 5 καλυψεις
interlife 52 8 καλυψεις...
ερευνα αγορας σε ολα και για ολα,δεν μας τα χαριζουνε για να τα χαρισουμε τα μαμημενα τα λ7....![]()
Νωρις το πηρες πρεφα αυτο εγινε απο την ημερομηνια που ειχε μπει ως εναρξη του μετρου και το ειχα γραψει..Ξεφνικα πηγαν 6 μηνο το λιγοτερο εντελως ξαφνικα εκεινη την ημερομηνια..Κατω απο την γαμωφτερουγα του κρατους γ@#$@#νε και αυτοι που δεν εχουν καν τσουτσου..
Υ.γ.Θα μου πεις τι ψαχνεις να βρεις τωρα..
http://www.moto.gr/forums/showthread...=134073&page=9
Τελευταία τροποποίηση από Tedvj23; 18/05/2013 στις 14:47.
Μπορεί αλλά δεν με ενημέρωσαν ούτε μου δίνουν το δικαίωμα να περάσω την καλοκαιρινή περίοδο και ν' ακινητοποιήσω μετά το ένα από τα μηχανάκια που έχω. Από την άλλη όλος ο κόσμος είναι με το κομπιουτεράκι στο χέρι και υπολογίζει μέχρι και το 10λεπτο, έχω λοιπόν κανονίσει να πάω τη βόλτα μου με τα φιλαράκια μου 2-3 μέρες, έχω κάνει τα κουμάντα μου και ξαφνικά βρίσκομαι με μείον 35 ευρά στην τσέπη. Αλητεία το λέω εγώ αλλά μιας κι έχουν τις ευλογίες των φίλων τους και τους παίρνει, το κάνουν. Έτσι απλά.
Κάτι θυμόμουν ότι είχα διαβάσει αλλά ουσιαστικά σήμερα το εμπέδωσα που βγήκε το μπαγιόκο από την τσέπη. Μαθαίνω με τον δύσκολο τρόπο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).