Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 105

Θέμα: Crypton X135 απλό και special

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cryptonakias18 Προβολή μηνύματος
    EROTHSEI:otan mou bgaloun thn kolatsa kai baloun thn pinakida apo kato einai paranomo? 8a yparksei kapio problhma? rotao prin thn balo apo kato gia tyxon provlhma apanthste sas parakalo 8elo polles gnomes
    Η πινακίδα ΠΡΕΠΕΙ να είναι ορατή

υγ
    Γράφε Ελληνικά για να πάρεις περισσότερες απαντήσεις

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cryptonakias18 Προβολή μηνύματος
    ...kolatsa...

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Και εγώ απορία το έιχα και με βοήθησε ο γοογκλης

http://www.euroimport.gr/?view=produ...462&category=8

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Και εγώ απορία το έιχα και με βοήθησε ο γοογκλης

http://www.euroimport.gr/?view=produ...462&category=8
    Εγω οσο και να προσπαθησα μονο κολετσα μου εβγαζε.

γιατι οχι απλα φτερο;

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    γιατι οχι απλα φτερο;

Γιατι οχι λασπωτήρας

Πολλά γιατι :lol|:

Μέλος
    Καλησπερα μαγκες..ειμαι κατοχος ενος crypton x t135i του 2013 και σημερα πηγα για το μεγαλο του σερβις στα 6.000 χλμ!Το εκανα σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο της yamaha!
    Εβαλα και μονο σταντ και η τελικη του τιμη εφτασε τα 120 ευρω!Η τιμη του για μεγαλο σερβις και πλαινο σταντ ειναι καλη?
    Και κατι ακομα..ο μαστορας με ειπε για μια μετατροπη στον κινητηρα η οποια γινεται απο την αντιπροσωπεια της yamaha και αξιζει το κοπο!επισης την καλυπτει η εγγυηση και το κοστος της ειναι
    γυρο στα 270ευρω!Με λιγα λογια αλλο μηχανακι!Εχετε ακουσει τιποτα για την μετατροπη αυτη??

Υ.Γ ειμαι φουλ μαμακιας αλλα το προτεινε ο μαστορας για αυτο ρωταω..! ευχαριστω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ironcross Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα μαγκες..ειμαι κατοχος ενος crypton x t135i του 2013 και σημερα πηγα για το μεγαλο του σερβις στα 6.000 χλμ!Το εκανα σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο της yamaha!
    Εβαλα και μονο σταντ και η τελικη του τιμη εφτασε τα 120 ευρω!Η τιμη του για μεγαλο σερβις και πλαινο σταντ ειναι καλη?
    Και κατι ακομα..ο μαστορας με ειπε για μια μετατροπη στον κινητηρα η οποια γινεται απο την αντιπροσωπεια της yamaha και αξιζει το κοπο!επισης την καλυπτει η εγγυηση και το κοστος της ειναι
    γυρο στα 270ευρω!Με λιγα λογια αλλο μηχανακι!Εχετε ακουσει τιποτα για την μετατροπη αυτη??

Υ.Γ ειμαι φουλ μαμακιας αλλα το προτεινε ο μαστορας για αυτο ρωταω..! ευχαριστω

Κατ'αρχάς τί έκανες στο μηχανάκι ακριβώς?Εκ'πρώτης όψεως μου φαίνονται πάρα πολλά ......
    Το προγραμματισμένο "μεγάλο" service του είναι στα 7.000 χλμ. και όχι στα 6.000..Εγώ είχα δώσει για αυτό το sevice 59 ευρώ σε εξουσιοδοτημένο.
    Ένα πλαϊνό σταντ κάνει 9-10ευρώ απ'ότι θυμάμαι(συνήθως βάζουν απο crypton r).
    Την Δευτέρα που μας πέρασε έκανα το μεγάλο service των 25.000 με κόστος 50 ευρώ(λάδια-φίλτρο αέρος-λαδιού-μπουζί-ρύθμισμα βαλβίδες)σε εξουσιοδοτημένο.

Μέλος
    Το 1ο μου σερβις το εκανα στα 1000χλμ και με λεει θα ερθεις στις 3000 και μετα θα ερθεις στα 6000 για το μεγαλο σερβις!αυτα εχω κανει μεχρι στιγμης!
    τα 2 πρωτα με βγηκανε απο 23 ευρω το καθενα γιατι ητανε τα μικρα με οτι αυτο συνεπαγεται!
    Στο μεγαλο μου αλλαξε λαδια φιλτρο λαδιου φιλτρο αερα μπουζι και κατι αλλα!Οσο για το σταντ πηγαινε περιπου στα 25-30 ευρω διοτι σου αλλαζει απο κατω ολη τη βαση για να μπει το πλαινο!
    + μαζεμα αλυσιδας + μου βαψε τα αντιβαρα και την εξατμιση δεν ξερω εαν χρησιμοποιησε μπογια αλλα τα εκανε καινουργια με καποιο τροπο!
    Τωρα δεν ξερω τι παιζει γι αυτο ρωτησα..και οσο αναφορα το επομενο σερβις στα 9.000χλμ!

Νέο μέλος
    καλησπερα παιδια εχω το crypton x του 2010 με 69000 χλμ και θα ηθελα να ρωτησω για ενα θεμα προσφατο που εγινε.Του φοραω xenon φωτα και μ αρχισε να τρεμοπαιζει και μετα απο λιγο εφταχνε, και πλεον αυτο γινεται συνεχεια και επισης δεν αναβει απο τη μιζα μονο με μανιβελα.Ξερετε αν φταιει η μπαταρια (δεν την εχω αλλαξει ποτε) η κατι αλλο?? Ζητω συγνωμη αν η ερωτηση μ ειναι εκτος topic γτ ειδα οτι αναφερεστε απλα στη αξιοπιστια του παπιου αλλα καιγομαι γτ το δουλευω delivery.Ευχαριστω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από steve_peiraias Προβολή μηνύματος
    καλησπερα παιδια εχω το crypton x του 2010 με 69000 χλμ και θα ηθελα να ρωτησω για ενα θεμα προσφατο που εγινε.Του φοραω xenon φωτα και μ αρχισε να τρεμοπαιζει και μετα απο λιγο εφταχνε, και πλεον αυτο γινεται συνεχεια και επισης δεν αναβει απο τη μιζα μονο με μανιβελα.Ξερετε αν φταιει η μπαταρια (δεν την εχω αλλαξει ποτε) η κατι αλλο?? Ζητω συγνωμη αν η ερωτηση μ ειναι εκτος topic γτ ειδα οτι αναφερεστε απλα στη αξιοπιστια του παπιου αλλα καιγομαι γτ το δουλευω delivery.Ευχαριστω.

Αν το φως τρεμοπαιζει μονον οταν η μηχανη δουλευει στο ρελαντι τοτε φταιει η μπαταρια (και για το οτι δεν παιρνει με μιζα).

Νέο μέλος
    το φως τρεμοπαιζει και στο ρελαντι αλλα οσο πατας γκαζι τρεμοπαιζει κ πιο πολυ οποτε γι αυτο και γω υπεθεσα οτι χανει ταση και φταιει η μπαταρια. σ'ευχαριστς για την απαντηση

Αν στο κανει και με το πισω φως πιθανοτατα φταιει η μπαταρια, αν οχι ελεγχεις μηπως δεν καθοντε καλα τα καλωδια και αν στο κανει και με αλλη λαμπα αυτο.
    Για να εισαι σιγουρος μετρα την μπαταρια, αν ειναι πεσμενη την φορτιζεις αν και λογικα θα θελει αλλαγη.

Νέο μέλος
    Καλησπερα παιδια μετα απο πολλες αναβολες πρεπει να αλλαξω λαστιχα δεν παει αλλο 15500 χλμ εχω ηδη αλλαξει εκτος τα προβλεπομενα γραναζια αλυσιδα που ηταν απο σχεδον καινουργιο απαραδεκτα και εχω καθαρισει επι της ευκαιριας και το πισω ταμπουρο και βελτιωθηκε λιγο τωρα με τα λαστιχα θα το ξανακοιταξω.Το ανεφερα και καποιο αλλο παληκαρι οτι οταν δειχνει αδειος ο δεικτης τις βενζινας δεν βαζει πανω απο 2.5 λιτρα περιπου 4 ευρω και το αλλο που του εχω κανει ειναι στο μπροστινο συστημα στο σημειο που δεν δουλευει το εχω περασει επειφανειακα με γρασσο διοτι ειδα ενα και λειπανε φλοιδες ολοκληρες απο το καλαμι και το λυπηθηκα.Τι λαστιχα προτεινεται ευχαριστω.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Tο έχω 4 χρόνια και βάλε, του πίνω το αίμα καθημερινά σε αστικές αλλά και περιμετρικά της πόλης (ακτίνα 45 χλμ). Το παπί είναι μακράν το καλύτερο παπί από άποψη επιδόσεων που είχα. Κατασκευαστικά το Kaze-r είναι πολύ ανώτερο. Στο Γιαμαχάκι έχω αλλάξει τελικό και πίσω ανάρτηση και τώρα θ' αλλάξω την μπροστινή. Επίσης αμέσως μετά την αγορά άλλαξα τα λάστιχα (κάτι ξύλινα που φορούσε από κατασκευής). Οι αναρτήσεις είναι βούτυρα απαράδεκτα από μαμά και δεν παίρνουν καμία ρύθμιση. Ωχλινς (χαχαχαχα) έβαλα πίσω και το ίδιο ετοιμάζω για μπροστά. Τις μπροστά τις τερμάτιζα από την ώρα που αγόρασα (καλά είμαι μπόλικος αλλά του μπροστινού φρένου τη μανέτα την έχω ασπρίσει από τη χρήση). Τερματίζοντας το μπροστινό κάνει "υδραυλική" και ξερνάει λάδια από τα τσιμουχάκια.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος απλά θα περίμενα πολύ καλύτερη ποιότητα περιφερειακών στο ακριβότερο (με διαφορά) παπί της αγοράς. Αλλάζοντας πίσω ανάρτηση ανακάλυψα σκουριές στις κολλήσεις του υποπλαισίου κοντά στην ουρά. Το Kaze R έχει 5 χρόνια περισσότερα στην πλάτη του και είναι πεντακάθαρο.

Αυτιά!!!!!!!!!!
    3 χρόνια, 55χιλ. χλμ, ΧΧL αναβάτης,το τελευταιο 8μηνο μινιμουμ 150χλμ σε εθνική και β.π., και δεν έχει κάνει κιχ ,πλην της τρομπας που αλλάχθηκε στο χρόνο σχεδον επανω.
    Συμφωνω απολυτα για το ποσο μαλακες ειναι οι αναρτησεις.παρολα αυτα, το μηχανάκι μπαίνει αίμα παντού.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Σε 1η φάση αν αλλάξεις τις τσιμούχες, λάδι 15/50 αντί 10/50 και πειραματιστείς με την ποσότητα λαδιού στο πιρούνι, θα δεις μεγάλη διαφορά. Εγώ πέτυχα το ιδανικό για μένα με 10ml παραπάνω σε κάθε καλάμι.
    το είχα σα σκέψη μιας και λεφτα για upgrade σε ελατηρια δεν παιζουν. τωρα που βλέπω πως δοκιμαστηκε θα το βαλω στο προγραμμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Ρε συ πραγματικά θεωρώ πολύ το παραπάνω λάδι που έβαλες, για την ακρίβεια χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός στις αναρτήσεις, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να βάζεις περισσότερο λάδι από την ποσότητα που λέει ο κατασκευαστής. Κινδυνεύεις σε κάποιο καλό φρενάρισμα να κλατάρουν τελείως οι τσιμούχες και να μοιάζεις με καλολαδωμένο ποντίκι.

Προσωπικά θα πάω στη δοκιμασμένη λύση των ελατηρίων. Απλά με χαλάει τόσο ακριβή πάπια να θέλει αρκετό χρήμα επιπλέον για να στηθεί αξιοπρεπώς στο δρόμο.
    είναι πολλά δυστυχως τα 6+ κατοσταρικα (με εργατικά) για να στηθεί τέλεια το μηχανακι(ohlins παντου).
    Σε αυτο η γιαμαπα μας κρεμασε.

To προτείνω ανεπιφύλακτα, η ποσότητα σε κάθε καλάμι είναι 64 ml 10W. Aντικαθιστάς με 15 W και ξεκινάς με κάποια ποσότητα ας πούμε 90 ml που είναι κούτσουρο για μένα και σταδιακά αφαιρείς με σύριγγα. Εγώ σταμάτησα στα 70 ml. Ταυτόχρονα λόγω πιο παχύρευστου λαδιού σταμάτησαν να εμφανίζονται στα καλάμια κι αυτά τα ενοχλητικά δαχτυλίδια από λάδι που διαρρέει απ τις τσιμούχες και είναι κοινό πρόβλημα στα Crypton.
    δε φανταζεσαι τι σιχτίρισμα εχω ριξει καθε ρτεις και λιγο να καθαριζω τα καλαμια απο τις μαυριλες

Εμένα πάλι επειδή η λειτουργία του ταμπούρου είναι ικανοποιητική, πιό πολύ με χαλάει η μονοπίστονη δαγκάνα μπροστά.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    είναι πολλά δυστυχως τα 6+ κατοσταρικα (με εργατικά) για να στηθεί τέλεια το μηχανακι(ohlins παντου).
    Σε αυτο η γιαμαπα μας κρεμασε.
    Ειπαμε οτι οι μαμα αναρτησεις χριζουν βελτιωσης αλλα οχι και ολινς στην παπια, παραπαει...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Crypton X135
    από CORN στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 507
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2018, 21:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •