Και εγώ απορία το έιχα και με βοήθησε ο γοογκλης
http://www.euroimport.gr/?view=produ...462&category=8
Καλησπερα μαγκες..ειμαι κατοχος ενος crypton x t135i του 2013 και σημερα πηγα για το μεγαλο του σερβις στα 6.000 χλμ!Το εκανα σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο της yamaha!
Εβαλα και μονο σταντ και η τελικη του τιμη εφτασε τα 120 ευρω!Η τιμη του για μεγαλο σερβις και πλαινο σταντ ειναι καλη?
Και κατι ακομα..ο μαστορας με ειπε για μια μετατροπη στον κινητηρα η οποια γινεται απο την αντιπροσωπεια της yamaha και αξιζει το κοπο!επισης την καλυπτει η εγγυηση και το κοστος της ειναι
γυρο στα 270ευρω!Με λιγα λογια αλλο μηχανακι!Εχετε ακουσει τιποτα για την μετατροπη αυτη??
Υ.Γ ειμαι φουλ μαμακιας αλλα το προτεινε ο μαστορας για αυτο ρωταω..! ευχαριστω
Κατ'αρχάς τί έκανες στο μηχανάκι ακριβώς?Εκ'πρώτης όψεως μου φαίνονται πάρα πολλά ......
Το προγραμματισμένο "μεγάλο" service του είναι στα 7.000 χλμ. και όχι στα 6.000..Εγώ είχα δώσει για αυτό το sevice 59 ευρώ σε εξουσιοδοτημένο.
Ένα πλαϊνό σταντ κάνει 9-10ευρώ απ'ότι θυμάμαι(συνήθως βάζουν απο crypton r).
Την Δευτέρα που μας πέρασε έκανα το μεγάλο service των 25.000 με κόστος 50 ευρώ(λάδια-φίλτρο αέρος-λαδιού-μπουζί-ρύθμισμα βαλβίδες)σε εξουσιοδοτημένο.
Το 1ο μου σερβις το εκανα στα 1000χλμ και με λεει θα ερθεις στις 3000 και μετα θα ερθεις στα 6000 για το μεγαλο σερβις!αυτα εχω κανει μεχρι στιγμης!
τα 2 πρωτα με βγηκανε απο 23 ευρω το καθενα γιατι ητανε τα μικρα με οτι αυτο συνεπαγεται!
Στο μεγαλο μου αλλαξε λαδια φιλτρο λαδιου φιλτρο αερα μπουζι και κατι αλλα!Οσο για το σταντ πηγαινε περιπου στα 25-30 ευρω διοτι σου αλλαζει απο κατω ολη τη βαση για να μπει το πλαινο!
+ μαζεμα αλυσιδας + μου βαψε τα αντιβαρα και την εξατμιση δεν ξερω εαν χρησιμοποιησε μπογια αλλα τα εκανε καινουργια με καποιο τροπο!
Τωρα δεν ξερω τι παιζει γι αυτο ρωτησα..και οσο αναφορα το επομενο σερβις στα 9.000χλμ!
καλησπερα παιδια εχω το crypton x του 2010 με 69000 χλμ και θα ηθελα να ρωτησω για ενα θεμα προσφατο που εγινε.Του φοραω xenon φωτα και μ αρχισε να τρεμοπαιζει και μετα απο λιγο εφταχνε, και πλεον αυτο γινεται συνεχεια και επισης δεν αναβει απο τη μιζα μονο με μανιβελα.Ξερετε αν φταιει η μπαταρια (δεν την εχω αλλαξει ποτε) η κατι αλλο?? Ζητω συγνωμη αν η ερωτηση μ ειναι εκτος topic γτ ειδα οτι αναφερεστε απλα στη αξιοπιστια του παπιου αλλα καιγομαι γτ το δουλευω delivery.Ευχαριστω.
το φως τρεμοπαιζει και στο ρελαντι αλλα οσο πατας γκαζι τρεμοπαιζει κ πιο πολυ οποτε γι αυτο και γω υπεθεσα οτι χανει ταση και φταιει η μπαταρια. σ'ευχαριστς για την απαντηση
Αν στο κανει και με το πισω φως πιθανοτατα φταιει η μπαταρια, αν οχι ελεγχεις μηπως δεν καθοντε καλα τα καλωδια και αν στο κανει και με αλλη λαμπα αυτο.
Για να εισαι σιγουρος μετρα την μπαταρια, αν ειναι πεσμενη την φορτιζεις αν και λογικα θα θελει αλλαγη.
Καλησπερα παιδια μετα απο πολλες αναβολες πρεπει να αλλαξω λαστιχα δεν παει αλλο 15500 χλμ εχω ηδη αλλαξει εκτος τα προβλεπομενα γραναζια αλυσιδα που ηταν απο σχεδον καινουργιο απαραδεκτα και εχω καθαρισει επι της ευκαιριας και το πισω ταμπουρο και βελτιωθηκε λιγο τωρα με τα λαστιχα θα το ξανακοιταξω.Το ανεφερα και καποιο αλλο παληκαρι οτι οταν δειχνει αδειος ο δεικτης τις βενζινας δεν βαζει πανω απο 2.5 λιτρα περιπου 4 ευρω και το αλλο που του εχω κανει ειναι στο μπροστινο συστημα στο σημειο που δεν δουλευει το εχω περασει επειφανειακα με γρασσο διοτι ειδα ενα και λειπανε φλοιδες ολοκληρες απο το καλαμι και το λυπηθηκα.Τι λαστιχα προτεινεται ευχαριστω.
3 χρόνια, 55χιλ. χλμ, ΧΧL αναβάτης,το τελευταιο 8μηνο μινιμουμ 150χλμ σε εθνική και β.π., και δεν έχει κάνει κιχ ,πλην της τρομπας που αλλάχθηκε στο χρόνο σχεδον επανω.
Συμφωνω απολυτα για το ποσο μαλακες ειναι οι αναρτησεις.παρολα αυτα, το μηχανάκι μπαίνει αίμα παντού.
το είχα σα σκέψη μιας και λεφτα για upgrade σε ελατηρια δεν παιζουν. τωρα που βλέπω πως δοκιμαστηκε θα το βαλω στο προγραμμα.
είναι πολλά δυστυχως τα 6+ κατοσταρικα (με εργατικά) για να στηθεί τέλεια το μηχανακι(ohlins παντου).
Σε αυτο η γιαμαπα μας κρεμασε.
δε φανταζεσαι τι σιχτίρισμα εχω ριξει καθε ρτεις και λιγο να καθαριζω τα καλαμια απο τις μαυριλες
![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες