αλλος ενας μετριος αγωνας στην μεγαλη κατηγορια ενω στις μικρες σφαζονται
rip θεαμα στην μεγαλη κατηγορια
αλλος ενας μετριος αγωνας στην μεγαλη κατηγορια ενω στις μικρες σφαζονται
rip θεαμα στην μεγαλη κατηγορια
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
χχαχαα θενκς. δεν φαινεται να το πηρε βαρια τελικα.. κριμα.. χαχαχαχαχα αν δεν με γελασαν τα αγγλικα μου ο ντοβι την πατησε απο επιλογης γομας. ειχε μαλακο κι εμεινε νωρις απο λαστιχα..
+990
edit...
με πηρε την ωρα του αγωνα τηλ καποιος...μου λεει "ενοχλω" ,του λεω "προς θεου οχι,GP βλεπω" ,μου απανταει "α,ωραιος ειμαι μακρυα απο pc και δεν βλεπω ,τι λεει ο αγωνας?",και του λεω "αν εχεις γραμμενο κανεναν περυσινο βαλε αυτον να δεις .το ιδιο πραγμα ειναι"...
![]()
ο αγώνας εμένα μου άρεσε, στην αρχή γiνόταν της πόπης, o stoner κάποια στιγμή (μετά τις πρώτες 2 στροφές) πρέπει να ήταν 10ος και το γύρισε! ο stoner φαινόταν σαν να οδηγούσε ένα ταύρο με το μηχανάκι να κουνάει και να γλιστράει μπρος πίσω μαζί...ήταν μαθημένος από τον ντούκο όμως και δεν μάσησε. Εγώ πιστεύω ότι όντως είχε arm pump στον πρώτο αγώνα και ότι θα τον νικούσε και τον πρώτο αγώνα αν δεν εμφανιζόταν το πρόβλημα αυτό, είναι το μεγάλο φαβορί γιατί απλούστατα είναι ο καλύτερος οδηγός, το δείχνει με ότι μηχανάκι και να καβαλάει, και φέτος που τα yamaha έχουν φοβερό πακέτο πάλι δεν φαίνετα ινα τον έχουν.
Νωρίς για μεγάλες κουβέντες βέβαια, ο Lorenzo είναι φοβερός πιλότος όμως και θα δώσει μάχη μέχρι το τέλος, θα χρειαστεί λίγο τύχη (κάποιο DNF του stoner ϊσως) για να πάρει πρωτάθλημα νομίζω. Όλοι με τα yamaha δείχνουν πολύ ανταγωνιστικοί, η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται!
αυτος ηταν ανταγωνιστικος αγωνας δηλαδη;
τι καναλι εβλεπα;![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
που θα δούμε τον αγώνα σε "κονσέρβα" στο δικτιο; γνωρίζει κανεις;
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Και που να είχε το BMW πλαίσιο, το περσινό, ακόμα η Ντουκάτι να δείτε που θα τανε…
Αν δεν τους φτιάξει μηχανάκι ο Ρόσσι με τον Ιερεμία δεν θα τους το φτιάξει κανένας.
![]()