Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 80 από 80

Θέμα: ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ 25-26-27 ΜΑΙΟΥ

Ένα αξέχααστο Σαββατοκύριακο με πολύ καλή παρέα σε ένα μέρος παράδεισο.Ευχαριστώ όλη τα παδιά και ειδικά την ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ του λεωνιδίου για την απίστευτη φιλοξενία τους,την αργάνωση τον χαβαλέ,την σοκολατόπιτα,το ακατάπαυστο γέλιο,τον σερίφη,το Ναβαρα,τον ντούζο και πολλά άλλα.Τέλος χίλια ευχαριστώ στον Πυξίδα για το manual ntouζ στην πηγή!Παιδιά μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!Τα λόγια δεν μπορούν να περογράψουν το μέρος και την εμπειρία....οι φωτογραφίες κάτι θα κάνουν....

Νέο μέλος Το avatar του/της hlias_leonidio
    Χαιρετώ όλους ,γράφω για πρώτη φορά στο motoforum,παιδιά μπράβο ήταν πολύ ωραία όλα!! Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπάμε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tthodor
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για αυτή την απίστευτη εμπειρία.... Η ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ είναι απίστευτη ! ! ! Σας χρωστάμε πολλές μπύρες φιλαράκια ! ! ! ! !
    Το μυαλό ακόμη δεν λέει να ξεκολήσει από τον Πάρνωνα. Απλά τέλεια όλα ! ! !
    Εντός της ημερας και οι φωτογραφίες....

Παλαιό μέλος
    Παιδιά ήταν άψογα, πέρασα φοβερά, γέλασα πολύ, ευχαριστήθηκα off road οδήγηση .

Η παρέα ειχε πολύ κέφι και όσο για την οργάνωση, ήταν ολα τα λεφτά...

Και ο Πάρνωνας, τι βόλτα ήταν αυτή το Σάββατο, τι ονειρικά μέρη είδαμε, βόλτα με τη λασπη της, με τη βροχούλα της, με στάση στης Μαρίας για ας πούμε καφέ (εμένα μου φάνηκε σα γλέντι γάμου ) , και με πολύ χαβαλέ. Να είστε καλά όλοι.

Το οροπέδιο εχει κολλήσει στο μυαλό μου και δεν φεύγει με τίποτα. Στην δουλειά όλοι σήμερα μου έλεγαν "τι σκέφτεσαι ρε;" άντε τώρα να τους εξηγήσεις .

(Στην επιστροφή κλασσικά γίναμε μούσκεμα,όπως εγινε και την προηγούμενη φορά οπότε η παράδοση συνεχίστηκε κανονικά.)

Μοτοπαρέα Λεωνιδίου ευχαριστούμε πολύ για όλα

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pyrotexnoyrgos Προβολή μηνύματος
    Ένα αξέχααστο Σαββατοκύριακο με πολύ καλή παρέα σε ένα μέρος παράδεισο.Ευχαριστώ όλη τα παδιά και ειδικά την ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ του λεωνιδίου για την απίστευτη φιλοξενία τους,την αργάνωση τον χαβαλέ,την σοκολατόπιτα,το ακατάπαυστο γέλιο,τον σερίφη,το Ναβαρα,τον ντούζο και πολλά άλλα.Τέλος χίλια ευχαριστώ στον Πυξίδα για το manual ntouζ στην πηγή!Παιδιά μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!Τα λόγια δεν μπορούν να περογράψουν το μέρος και την εμπειρία....οι φωτογραφίες κάτι θα κάνουν....
    αντε βαλε καμια στο σχετικο link.μαλλον απο τους πολλους κουβαδες που σου εριξα παγωσες
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. css 25-26 serres
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2013, 09:28
  2. Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2012, 23:20