Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 211

Θέμα: H κλασσική πλέον ερώτηση : αγορά μηχανής από αρχάριο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos-ohli Προβολή μηνύματος
    το εχω ακουσει απο ιδιοκτητες που τους προξενηθηκε το προβλημα,
    το θεμα ειναι να βοηθησουμε το παιδι και οχι να χαβαλεδιαζουμε...
    giati ama xavalediasoume ti 8a gini 8a xi8i to gala?
    ke edo kanoume xavale ama den sou aresi na protinis ta mixanakia sou se pio sovarous apo emas
    ante sovarofanestate kseneroua
    den se kalesame edo na mas kanis sovaroepidiksi na pas alou na sovaroepidix8is sovaropidigmene
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    giati ama xavalediasoume ti 8a gini 8a xi8i to gala?
    ke edo kanoume xavale ama den sou aresi na protinis ta mixanakia sou se pio sovarous apo emas
    ante sovarofanestate kseneroua
    den se kalesame edo na mas kanis sovaroepidiksi na pas alou na sovaroepidix8is sovaropidigmene
    Για μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ σελιδα ανησυχησα.
    Ευτυχως, τελικα Αφρο ιζ χηαρ.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Για μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ σελιδα ανησυχησα.
    Ευτυχως, τελικα Αφρο ιζ χηαρ.
    και μαζί με τα άντερα μας βγάζει και τα μάτια...γράφε ελληνικά ρε αφροτουίν λέμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    και μαζί με τα άντερα μας βγάζει και τα μάτια...γράφε ελληνικά ρε αφροτουίν λέμε
    γιες οφκος φορ γιου α ι γουιλ
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aboulafia Προβολή μηνύματος
    Φίλε καλά μια ερώτηση έκανα, δεν είναι να το κάνουμε και πολιτικό ζήτημα.
    Αλλά αν είναι έτσι, πριν κράξεις εμένα γιατί θέλω να πάρω μεταχειρισμένο γερμανικό μηχανάκι, κράξε όλους αυτούς που πήραν (και πέρνουν) τα πανάκριβα αυτοκίνητα πολυτελείας, και τα ηλεκτρονικά της Ζήμενς ή τα υποβρύχια.
    Εσύ εξάλλου από τότε που μπήκαμε στο ΔΝΤ απεμπόλησες κάθε τι γερμανικό και στη θέση του στράφηκες στα ιαπωνικά? Αν το έχεις κάνει μπράβο σου και πάω πάσο.
    Εγώ ωστόσο δεν οδηγώ ούτε BMW, ούτε MERCEDES, ούτε OPEL. Με ένα ταπεινό HUYNDAI γυρίζω.
    Εξάλλου δεν μου περισσεύουν τα χρήματα όπως νομίζεις και σίγουρα δεν τα έχω για πέταμα. Άλλωστε δεν νομίζω πια ότι η μηχανή είναι είδος πολυτελείας, σε περίπτωση που σου περισσεύουν χρήματα. Γιατί τότε όλοι εσείς (δεν ξέρω αν είσαι και εσύ, αλλά για να γράφεις σε φόρουμ με μηχανές μάλλον είσαι), οι κάτοχοι μηχανής, σας περίσσευαν τα χρήματα πριν από εμένα.
    Επίσης θέλω να πιστεύω πως όποιος σκέφτεται να αγοράσει μηχανή, δεν νομίζω πως έχει σαν πρώτο κριτήριο να υποστηρίξει τους γερμανούς ή τους γιαπωνέζους με αυτή του την κίνηση.
    Εσύ στην κάθε αγορά σου το πρώτο σου μέλημα είναι να μην δώσεις χρήματα σε γερμανούς? Γιατί τότε φαντάζομαι πως από το ΛΙΝΤΛ και την ΜΙΝΤΙΑ ΜΑΡΚΤ δεν περνάς ούτε απέξω ε? Ή από άλλα καταστήματα γερμανικών συμφερόντων.
    Τέλος πάντων, επειδή η ερώτηση αφορά την αγορά μηχανής και όχι αντιπαράθεση με πολιτική βάση, αν έχεις να καταθέσεις κάποια τεκμηριωμένη άποψη και ειδικά από την πλευρά του χρήστη, ευχαρίστως να την ακούσω.
    Αλλιώς για την πολιτική μας στάση, μπορούμε να βρεθούμε αλλού και να συζητήσουμε.

Χωρίς διάθεση προσβολής ή αντιπαράθεσης.

Παναγιώτης.

MH TON ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ...........

Έγκάθετος τραμπούκος είναι.
    νά δείς τί έγινε όταν ψάχναμε γιαυτόν μηχανάκι.
    Ξεκίνησε άπό φλορέττα καί καταλήξαμε σέ
    Χαγιαμπούζα......
    Γιαυτό ψυχραιμία,γιατί θά σέ τρελλάνει...!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    MH TON ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ...........

Έγκάθετος τραμπούκος είναι.
    νά δείς τί έγινε όταν ψάχναμε γιαυτόν μηχανάκι.
    Ξεκίνησε άπό φλορέττα καί καταλήξαμε σέ
    Χαγιαμπούζα......
    Γιαυτό ψυχραιμία,γιατί θά σέ τρελλάνει...!!

esena 8imise mou na sou paro xartosakoula me tripes dosiloge sotira...
    afrotwin

Πω πω, μια μέρα είπα να παώ για μπάνιο να απομακρυνθώ λίγο από το ίντερνετ και έγινε χαμός.
    Και υποτίθεται το καλοκαιράκι με τη ζέστη και τα λοιπά υπάρχει πιο χαλαρή διάθεση.

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και τις προτάσεις σας, αλλά όντως δεν θα ήθελα μεγάλο μηχανάκι.
    Και κάτι σε 600άρι ή 650άρι έλεγα να πάω σε ΟΝ/ΟΦ για ευκολία χρήσης και λόγω μικρότερης (συνήθως) ιπποδύναμης, από τα αντίστοιχου κυβισμού γυμνά.

Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να μάθω ένα μηχανάκι 600 κυβικών με 90+ άλογα, ή τελος πάντων δεν θα ήθελα να ξεκινήσω με κάτι τέτοιο.
    Και για λόγους οικονομίας πέραν των άλλων, αν είναι να καίει παραπάνω από το αυτοκίνητο, δεν λέει να δώσω σχεδόν 3χιλιάρικα (μαζί με εξοπλισμό κ.λ.π.).

Ένα μηχανάκι ήρεμο, οικονομικό ψάχνω να μπω και εγώ στον μαγικό κόσμο των δύο τροχών (πέρα από το ποδήλατό μου).

Παναγιώτης.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aboulafia Προβολή μηνύματος
    Πω πω, μια μέρα είπα να παώ για μπάνιο να απομακρυνθώ λίγο από το ίντερνετ και έγινε χαμός.
    Και υποτίθεται το καλοκαιράκι με τη ζέστη και τα λοιπά υπάρχει πιο χαλαρή διάθεση.

Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και τις προτάσεις σας, αλλά όντως δεν θα ήθελα μεγάλο μηχανάκι.
    Και κάτι σε 600άρι ή 650άρι έλεγα να πάω σε ΟΝ/ΟΦ για ευκολία χρήσης και λόγω μικρότερης (συνήθως) ιπποδύναμης, από τα αντίστοιχου κυβισμού γυμνά.

Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να μάθω ένα μηχανάκι 600 κυβικών με 90+ άλογα, ή τελος πάντων δεν θα ήθελα να ξεκινήσω με κάτι τέτοιο.
    Και για λόγους οικονομίας πέραν των άλλων, αν είναι να καίει παραπάνω από το αυτοκίνητο, δεν λέει να δώσω σχεδόν 3χιλιάρικα (μαζί με εξοπλισμό κ.λ.π.).

Ένα μηχανάκι ήρεμο, οικονομικό ψάχνω να μπω και εγώ στον μαγικό κόσμο των δύο τροχών (πέρα από το ποδήλατό μου).

Παναγιώτης.
    Ρίξε μια ματιά και στο Aprilia Strada η trail.....(δες το avatar μου)

και που είσαι άφρο, μην αρχίσεις τις αηδίες για το μΕχανάκι μου, ΄νταξ΄; εγώ δεν τσιμπάω
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ρίξε μια ματιά και στο Aprilia Strada η trail.....(δες το avatar μου)

και που είσαι άφρο, μην αρχίσεις τις αηδίες για το μΕχανάκι μου, ΄νταξ΄; εγώ δεν τσιμπάω
    ego ti na po oloi i elada leei aprilia? gia na doulevi mono ton aprilio?
    opos ke ta agusta pou doulevoun mono to avgousto...
    re to oti iparxoun ke kaka digmata agoraston ine gegonos ala kante ke isixia min petageste ke lete vlakies odigate oso doulevoun ta mpourdela sas ke isixia kato ta kefalia tapinotita na ntrepeste ke oloi kanoume ipomoni mexri na mini telios to mpourdelo sas ke na arxisete na skefteste san an8ropoi ke pali
    ke emis ke pali ipomoni oxi ego opios erxete se emena ke mou arxizi to mpourdelo ekino ke mou exi fai ta sikotia ke lipa troi fapes ke klotsidia giati otan tou legame min paris ta apotiximena piramata tis aprilia as poume elege oxi giati gamo ta mixanakia...
    tora arpa tis fapes sou

ke genika min ta anaferete kan den iparxoun afta ta mpourdela den ifistante den ta 8eoroume kan mixanes
    ke fisika den exoume mazoxistike tasis emis na travixtite moni sas mougka axna
    min to kanete san tous xristianous pou ama pisoun kapion na pistepsi pistevoun ke aftoi perisotero..
    afrotwin

to fazer 400 8a pari ke na pate oloi spitia sas teliose
    oust
    ela alarga ela ton poulo...
    afrotwin

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    ego ti na po oloi i elada leei aprilia? gia na doulevi mono ton aprilio?
    opos ke ta agusta pou doulevoun mono to avgousto...
    re to oti iparxoun ke kaka digmata agoraston ine gegonos ala kante ke isixia min petageste ke lete vlakies odigate oso doulevoun ta mpourdela sas ke isixia kato ta kefalia tapinotita na ntrepeste ke oloi kanoume ipomoni mexri na mini telios to mpourdelo sas ke na arxisete na skefteste san an8ropoi ke pali
    ke emis ke pali ipomoni oxi ego opios erxete se emena ke mou arxizi to mpourdelo ekino ke mou exi fai ta sikotia ke lipa troi fapes ke klotsidia giati otan tou legame min paris ta apotiximena piramata tis aprilia as poume elege oxi giati gamo ta mixanakia...
    tora arpa tis fapes sou

ke genika min ta anaferete kan den iparxoun afta ta mpourdela den ifistante den ta 8eoroume kan mixanes
    ke fisika den exoume mazoxistike tasis emis na travixtite moni sas mougka axna
    min to kanete san tous xristianous pou ama pisoun kapion na pistepsi pistevoun ke aftoi perisotero..

Ρε μλκα Άφρο, έλεος λέμε, χαχαχαχαχαχααχα
    μολόγα ρε τι πίνεις να πάρουμε κι εμείς

τουλάχιστον σταμάτα να μας βγάζεις τα μάτια (τουλάχιστον λυπήσου εμένα που έχω μόνο τα μάτια μου σαν μέσο επικοινωνίας )
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Καλό μεσημέρι σε όλους...
    Έριξα και μια ματιά σε Απρίλια, αλλά ένα δύο βρίσκω μέχρι 2000. Θα το έχω στα υπόψιν όμως.
    Τα παρακάτω τι λένε?
    Αξίζει κανένα για το σκοπό που το θέλω? να του ρίξω μια παραπάνω ματιά?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2709660/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2707652/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2425371/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2696637/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2570446/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2271872/

Αυτή εδώ ??? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1962341/, μήπως έιναι πολύ καλή για να είναι αληθινή?

ή τελικά το μόνο μηχανάκι που θα μείνει θα είναι το φέιζερ το 400άρι του ΑΦΡΟ?

Παναγιώτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Προσωπικά ψηφίζω Transalp. Αξιόπιστο, 2-κύλινδρο, Honda και εμπορικό.

Τα Er-5 και Free "Willy" απλά τα παντρεύεσαι.

Το Virago τί το κοιτάς?

Το Dominator έχει πολλούς κραδασμούς και νομίζω θα σε ξενερώσει.

Να δούμε όμως τί θα πει και ο ego_o_idios
    Τελευταία τροποποίηση από VASOS; 04/08/2012 στις 15:09.

signomi sou dixnoume ta gamo ta mixanaki ke esi kitas ta dolmadeitor?
    agori mou asto pigene vgale ke esi mia karta aperioriston den kanis gia mixani..
    to pigaso ? ma to pigaso?

exi ke timi to pigaso 8eli ke lefta?
    ti na po panta 8a iparxoun oi vlamenoi pou poulane emprime kilotes me maintana ntekor ke aftoi pou tis agorazoun...
    re pao na figo den antexeste alo reeeeeeee
    pao na akouso ligo toni sfino na xalaroso...
    akou pigaso
    afrotwin

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορα μηχανης απο αρχαριο.βοήθεια!
    από makro στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2010, 08:05
  2. Αγορα μηχανης απο εξωτερικο
    από fantacid στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2006, 15:11
  3. Αγορά μηχανής απο Ιταλία
    από Motoulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 09:23
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34