Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 114

Θέμα: Action photos στο moto.gr

Παλαιό μέλος

Συμπερασμα

Μαζέψτε τα μηχανάκια σας ,,,,
    Και παμε Σέρρες να δούμε ειλικρινά πόσο πιάνει ο καθένας μας αν θέλουμε για κόντρα ΟΚ?

και επίσης πάμε μετά πάμε και μια βόλτα στον δρόμο , αλλά όχι :για κόντρα και επίδειξη αλλά για παιδάκια......:
    εγώ δεν κάνει να τρωω τέτοια πράγματα λόγω υγείας έστω ρυζάκι.

Και ένα πολύ βασικό πραγματάκι που θα ήταν το τέλειο της υπόθεσης να προσπαθούμε να βελτιώνουμε ο ένας τον άλλο...
    H δικιά μου παρέα το έχει καθιερώσει.
    Με όσες γνώσεις κι αν έχουμε.

Αφήστε αψιμαχίες και εγωισμούς .....Και όποιος διαθέτει μυαλό πράττει ανάλογα.....

ΚΑλα κμ

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Έχοντας πάρει ένα SS μηχανάκι μόνο στην πίστα....

Ο δημόσιος δρόμος είναι για να μετακινούνται ΟΛΑ τα οχήματα και να μας πηγαίνουν απο το Α στο Β μέσα στα όρια ταχύτητας που λένε οι ταμπέλες....

Δλδ αν πάρει κάποιος R1 ή δεν ξέρω και γω τι πρέπει να πηγαίνει στον δρόμο με 250;

Μερδεύεται πράγματα και καταστάσεις. Ο δρόμος δεν είναι για να μάθεις πως οδηγείται γρήγορα ή σβέλτα ένα SS μηχανάκι....

Γιατί μετά δεν φταίει το τρακτέρ που βγήκε από το δρόμάκι στην Εθνική.....

250....??? Μάλιστα...... Ξέρεις τι εννοούμε ασκήσεις CSS?

Απάντηση δεν υπάρχει ακόμα σε αυτό που ρώτησα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    250....??? Μάλιστα...... Ξέρεις τι εννοούμε ασκήσεις CSS?

Απάντηση δεν υπάρχει ακόμα σε αυτό που ρώτησα.

Το 250 ήταν σχήμα λόγου....

Και υπάρχουν και ορισμένοι που κάνουν τις ασκήσεις του CSS με 50 και κάποιοι άλλοι με 150... αμφιβάλλεις;

Η απάντηση δώθηκε αλλά δεν θες να την διαβάσεις. Στην πίστα και μόνο στην πίστα. Ο δρόμος έχει ένα κάρο αστάθμητους παράγοντες κι άλλα τόσα αντικείμενα που στην στραβή δεν θες να πας πάνω τους.....

Ο δρόμος έξω δεν είναι κατάλληλος για εξάσκηση αυτών που μαθαίνεις στο μάθημα. Για αυτό και υπάρχουν τα track days για τους ιδιώτες.... Είναι για εξάσκηση σε ότι ξέρει ή θέλει ο καθένας και όχι για γρήγορα γυρολόγια... ΙΔΙΩΤΗΣ - Δεν πέρνει μέρος σε αγώνες....

Και κάτι άλλο.... το χόμπυ που διάλεξες είναι ιδιαίτερα ακριβό..... Στο να αγοράσεις SS μηχανή, να την συμτηρήσεις, να πάρεις εξοπλισμό, να κάνεις τα μαθήματα κλπ κλπ.... Αν δεν μπορείς να πας σε πίστα είτε γιατί είναι μακρυά είτε λόγω του οικονομικού τότε λάθος χόμπυ διάλεξες....

Και δεν αναφέρομαι σε σένα προσώπικά αλλά σε όλους μας με SS μηχανές , ακόμα και σε μένα....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Και υπάρχουν και ορισμένοι που κάνουν τις ασκήσεις του CSS με 50 και κάποιοι άλλοι με 150... αμφιβάλλεις;

Η απάντηση δώθηκε αλλά δεν θες να την διαβάσεις. Στην πίστα και μόνο στην πίστα. Ο δρόμος έχει ένα κάρο αστάθμητους παράγοντες κι άλλα τόσα αντικείμενα που στην στραβή δεν θες να πας πάνω τους.....

Ο δρόμος έξω δεν είναι κατάλληλος για εξάσκηση αυτών που μαθαίνεις στο μάθημα. Για αυτό και υπάρχουν τα track days για τους ιδιώτες.... Είναι για εξάσκηση σε ότι ξέρει ή θέλει ο καθένας και όχι για γρήγορα γυρολόγια... ΙΔΙΩΤΗΣ - Δεν πέρνει μέρος σε αγώνες....

Και κάτι άλλο.... το χόμπυ που διάλεξες είναι ιδιαίτερα ακριβό..... Στο να αγοράσεις SS μηχανή, να την συμτηρήσεις, να πάρεις εξοπλισμό, να κάνεις τα μαθήματα κλπ κλπ.... Αν δεν μπορείς να πας σε πίστα είτε γιατί είναι μακρυά είτε λόγω του οικονομικού τότε λάθος χόμπυ διάλεξες....

Και δεν αναφέρομαι σε σένα προσώπικά αλλά σε όλους μας με SS μηχανές , ακόμα και σε μένα....
    Δλδ μου λες να μπω Μέγαρα με τις συνθήκες που περιέγραψα παραπάνω και να κάνω τις ασκήσεις ? 'Η κανω λάθος?

Καταρχάς συμφωνείς ότι οι συνθήκες είναι όπως τις έγραψα?

Επίσης ότι πρέπει να αρκεστώ να οδηγάω τη μηχανή μου μόνο 1 άντε βαριά βαριά 2 φορές το μήνα Σέρρες? (Δεν νομίζω ότι παραπάνω από 2 είναι ρεαλιστική υπόθεση)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δλδ μου λες να μπω Μέγαρα με τις συνθήκες που περιέγραψα παραπάνω και να κάνω τις ασκήσεις ? 'Η κανω λάθος?

ΝΑΙ! θέλει λίγο προσοχή αλλά δεν γίνεται διαφορετικά....

Καταρχάς συμφωνείς ότι οι συνθήκες είναι όπως τις έγραψα?

Επίσης ότι πρέπει να αρκεστώ να οδηγάω τη μηχανή μου μόνο 1 άντε βαριά βαριά 2 φορές το μήνα Σέρρες? (Δεν νομίζω ότι παραπάνω από 2 είναι ρεαλιστική υπόθεση)
    Και πολύ λες.... αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.... Στο Ελλάδα...

Δυστυχώς...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak

Αυτό τα λέει όλα.... +1
    μην ψάχνετε δικαιολογίες
    Ban 'em all

ΝΑΙ! θέλει λίγο προσοχή αλλά δεν γίνεται διαφορετικά....

Και πολύ λες.... αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.... Στο Ελλάδα...

Δυστυχώς...
    Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Απλά φοβάμαι να μπω εκεί και να είμαι με χαλαρή δευτέρα και να μπαίνω κάνοντας ασκήσεις σε reference points και γυροσκοπικά κτλ κτλ. Θα αποτελώ κίνδυνο και για τους άλλους. (Μέγαρα)

Επίσης δεν μου αρκεί να οδηγάω μόνο μια φορά τον μήνα. (Σέρρες)

Έχεις διαφορετική άποψη, δεκτή και κατανοητή, ελπίζω να καταλαβαίνεις και μένα.

(Για να μην παρεξηγούμαι δεν είμαι χαζός, Σέρρες θα είμαι μέσα στον Οκτώβριο (καιρού επιτρέποντος ελπίζω) με μια βδομάδα άδεια από την δουλειά)

Υπάρχει άλλος που συμφωνεί με τον Sniper?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Αυτό τα λέει όλα.... +1
    μην ψάχνετε δικαιολογίες
    Με το θέμα κόστους ΔΕΝ συμφωνώ, Μέγαρα δεν είναι το κόστος το αποτρεπτικό. Σέρρες απλά ΔΕΝ γινεται για πρακτικούς λόγους πέρα από τους οικονομικούς να πηγαίνεις όσο συχνά θα ήθελες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Απλά φοβάμαι να μπω εκεί και να είμαι με χαλαρή δευτέρα και να μπαίνω κάνοντας ασκήσεις σε reference points και γυροσκοπικά κτλ κτλ. Θα αποτελώ κίνδυνο και για τους άλλους. (Μέγαρα)

(Για να μην παρεξηγούμαι δεν είμαι χαζός, Σέρρες θα είμαι μέσα στον Οκτώβριο (καιρού επιτρέποντος ελπίζω) με μια βδομάδα άδεια από την δουλειά)

Οι συνθήκες που λες για τα Μέγαρα σαφώς και δεν είναι έτσι. Αυτό είναι δυστυχώς το αρνητικό αποτέλεσμα της παραπληροφόρησης, της υπερβολής και όσων συζητάμε.

Αυτό είναι που λέω και από την αρχή. Θα έπρεπε πάνω απ'όλα να παρακινούμε τον κόσμο να προτιμάει τις πίστες. Αλλιώς θα μένουμε πάντα οπισθοδρομικοί (και επικίνδυνοι)...

Το σωστό για να έχει κανείς ολοκληρωμένη άποψη είναι να δοκιμάζει. Την επόμενη λοιπόν φορά, δοκίμασε να μπεις στην πίστα. Δοκίμασε να έρθεις στις 12 του Οκτώβρη το απόγευμα και να κάνεις ένα μόνο 20λεπτο. Μετά έλα ξανά να συνεχίσουμε την κουβέντα.

Όσο για τα trackdays της Κυριακής που συνήθως ξεσηκώνουν αντιδράσεις... μπορείς να πας στις 2 το μεσημέρι και να μείνεις μέχρι το απόγευμα και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι θα είσαι εσύ και άλλοι 10 το πολύ μέσα στην πίστα να γυρίζετε για πάρτη σας...

Παράλληλα μπορείτε να πάτε όλοι μαζί σαν παρέα 10 άτομα όσοι είστε και να μπείτε μαζί και να δοκιμάσετε ό,τι θέλετε και να το συζητήσετε και να βλέπετε ο ένας τον άλλο και να γουστάρετε. Ακόμα και η παρέα λοιπόν είναι μία επιλογή που κάνει τη διαφορά...

Και όταν τα κάνεις αυτά θα έρθεις μόνος σου εδώ και θα μας λες άλλα...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Οι συνθήκες που λες για τα Μέγαρα σαφώς και δεν είναι έτσι. Αυτό είναι δυστυχώς το αρνητικό αποτέλεσμα της παραπληροφόρησης, της υπερβολής και όσων συζητάμε.

Αυτό είναι που λέω και από την αρχή. Θα έπρεπε πάνω απ'όλα να παρακινούμε τον κόσμο να προτιμάει τις πίστες. Αλλιώς θα μένουμε πάντα οπισθοδρομικοί (και επικίνδυνοι)...

Το σωστό για να έχει κανείς ολοκληρωμένη άποψη είναι να δοκιμάζει. Την επόμενη λοιπόν φορά, δοκίμασε να μπεις στην πίστα. Δοκίμασε να έρθεις στις 12 του Οκτώβρη το απόγευμα και να κάνεις ένα μόνο 20λεπτο. Μετά έλα ξανά να συνεχίσουμε την κουβέντα.

Όσο για τα trackdays της Κυριακής που συνήθως ξεσηκώνουν αντιδράσεις... μπορείς να πας στις 2 το μεσημέρι και να μείνεις μέχρι το απόγευμα και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι θα είσαι εσύ και άλλοι 10 το πολύ μέσα στην πίστα να γυρίζετε για πάρτη σας...

Παράλληλα μπορείτε να πάτε όλοι μαζί σαν παρέα 10 άτομα όσοι είστε και να μπείτε μαζί και να δοκιμάσετε ό,τι θέλετε και να το συζητήσετε και να βλέπετε ο ένας τον άλλο και να γουστάρετε. Ακόμα και η παρέα λοιπόν είναι μία επιλογή που κάνει τη διαφορά...

Και όταν τα κάνεις αυτά θα έρθεις μόνος σου εδώ και θα μας λες άλλα...
    Ίσως να έχεις δίκιο. Απλά εγώ αυτά είδα 2 Κυριακές που είχα πάει σαν θεατής. Για αυτό και ρωτάω και ξαναρωτάω αν κάποιος σαν εμένα έχοντας αυτούς τους στόχους και τις γνώσεις μπορεί να μπει στα Μέγαρα. Και μια άποψη σαν και τη δική σου περιμένω για να σχηματίσω γνώμη. Εφ'όσον μου λες ότι είναι έτσι σε πιστεύω, δεν είμαι κολλημένος, απλά δεν έτυχε να τα δω αυτά με τα μάτια μου.

Δυστυχώς καθημερινές λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω (12/10 δλδ) αλλά ΣΚ πρωί πρωί ή απόγευμα αφού μου το προτείνεις και πιστεύεις ότι είναι ασφαλές είναι μια καλή λύση.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    .................................
    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ CRS-K ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΤΛΚΤΛ.

ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ.
    ......................... [/B]

Μη μου βαζεις στο στομα μου πραγματα που ΔΕΝ ειπα!
    Καλυτερα να ΜΗ μου βαζεις ΤΙΠΟΤΑ ...

Το μονο που ειπα ειναι οτι κινδυνευετε με διαφορους "χαρακτηρισμους", πραγμα που ΔΕΝ ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ το ιδιο!

Οσο για συγκριση μεταξυ ενος "ταξιδιωτικου" κι ενος "φωτοξυσιματος" δεν νομιζω οτι χρειαζεται να καταγραψω τις ειδοποιους διαφορες ...

Σε ενα "ταξιδιωτικο" σαν κι αυτα που εχεις γραψει κι εσυ κατα καιρους (και μου αρεσαν), προσφερεις γνωσεις, εμπειριες, κ.α.
    Αλλα δεν εχει νοημα να επεκταθω μιας κι ηδη με εχει καλυψει ο Αφρο ...

Επισης, αν εχεις προσεξει, οταν μια διαδρομη ή βολτα, ΔΕΝ εχει γενικοτερο ενδιαφερον μιας κι αναλλωνεται περισσοτερο σε φαι ή ειναι πολυ γνωστη, οταν την καταγραφω, αυτο γινεται στις "Συναντησεις - Βολτες" κι ΟΧΙ στα "Ταξιδιωτικα"! :wacko:

Μην μπλεκουμε τα πραγματα ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Να πω μονο οτι αν και παρακολουθω το thread, λογω υπερβολικα πολλων υποχρεωσεων, αυτον τον καιρο, δεν μπορω να απανταω οσο συχνα θελω ...

Αυτο σε πρωτη φαση, θα ηθελα να ΜΗΝ θεωρηθει "γραψιμο" ... :wacko:

Σε δευτερη φαση ...
    Θα δουμε ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της katsai
    απο τις φωτογραφιες που εχω δει απο μεγαρα
    τις στροφες τις παιρνουν 2 και 3 ατομα μαζι
    ο ενας μπορει να πηγαινει με 50 ο αλλος με 150
    και ο αλλος gixerpap ή αλλιως αεροπορια
    πως μπορειτε να χαρακτηρισεται την πιστα ελεγχομενο περιβαλον?
    και αν πεσει ο πρωτος τι κανουν οι υπολοιποι 2?
    σε track day εμαθα οτι μπαινει ο οποισδηποτε που ασ πουμε οτι εχει φθαρμενα ελαστικα ποιος τον ελεγχει? κανενας.
    και παλι που ειναι το ελεγχομενο περιβαλον?
    και αν παλι τελεια μηχανακια σωστα ντυμενοι οο οδηγοι
    αλλα τα παλικαρια μπηκαν για να κανουν κοντρες τοτε τι γινεται?

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
    γιατί έχω μια αίσθηση ότι αυτοί που ενοχλούνται πιο πολύ είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία;

τέσπα προσωπικά γουστάρω να βλέπω τέτοιες φώτο και στο φινάλε-φινάλε μου κάνει λίγο υποκρισία να τις απαγορεύουμε τη στιγμή που όλοι έχουμε πάει μαλλιοκούβαρα ενώ ο δρόμος δεν το σήκωνε και έχουμε γλιτώσει για να διηγούμαστε μετά πόσο "χεράδες" είμαστε...

κι είναι μαγκιά να διηγήτε κανείς το πόσο καλός είναι?
    Μόλις ξεπεράσεις την εφηβεία, ίσως και να ωριμάσεις....
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus

φυσικά και συμφωνώ με τον Νίκο τα επιχειρήματα τα έχει ήδη πεί...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η εξελιξη του SPAM στο moto.gr (video 3mb)
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2010, 11:24
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 18:12
  3. Η ΕΛΛΑΣ στο moto.gr
    από ΕΛΛΑΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 15:57
  4. Καλώς ήρθες trouli στο Moto gr!
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28