Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 102

Θέμα: ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ ιστορίες

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος
    Πριν λίγα χρόνια, το RCV στο motogp, σε κάποιους αγώνες, τσαρούχωνε τα φρένα και το μπροστινό παρουσίαζε ελάχιστο βύθισμα.
    Ξέρει-άκουσε κανείς κάτι για το θέμα;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    @@ μάντολες...
    Ανακάλυψη των Δανών της Fisker & Nielsen που έβαλαν το 1934 υδραυλίκό τηλεσκοπικό στις Nimbus που κατασκεύαζαν.

Οι Γερμανοί απλά ξεκίνησαν το clopy paste πολλές δεκαετίες πριν, και το τοποθέτησαν στις R17 ένα χρόνο αργότερα.
    3-0

Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 08/09/2012 στις 01:28.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

απο το ''αλλο'':

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Σιγα την πατέντα.
    Clopyright ειναι και το Telelever (saxon motodd ) και το Duolever (Hossack).
    4-0

μηπως να διαλεξεις αλλη κατηγορια?γεωγραφια ας πουμε...?

επειδή ως φαίνεται το να είσαι μέλος στο "παρεάκι" είναι υπεράνω από τους όρους λειτουργίας του moto.gr
    και επειδή αμφιβάλω στο αν τα λέγαμε τετ-α-τετ θα τολμούσε ο οποιοσδήποτε να μου πει να σκάσω
    (εκτός και αν είναι 5 χρονών με μαγιό και κουβαδάκια στην παραλία ή φασιστοειδές στην πλατεία αττικής)
    έχοντας γνώμη αλλά και κ@λοτρυπιδ@ όπως όλοι,αλλά συνάμα και πουλί που ΚΑΙ κατουράει
    θα ήθελα να πω ότι τα ss έχουν φτιαχτεί- σχεδιαστεί με τέτοια εργονομία για να στρίβουν.
    δεν τα έφτιαξαν για να τα οδηγάτε με τεντωμένα χέρια.
    όσο για τα τελελεβερ και τα hossack αν είναι ανώτερα από τα τηλεσκοπικά
    είναι κάτι που δεν θα το μάθει κανείς γιατί από τζαπάν και ιταλία μεριά ξέρουν οτι πλησιάζει ένας τιτανοτεραστιος κομήτης που δεν θα συγκρουστεί με την γη, αλλά άμα αυτό συμβεί δεν θα υπάρχει κανείς να με αμφισβητήσει.

EΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ..................

ΒΟΥΛΑ

Καί έπιμένω,οί άποχυμωτές τής Ζίμενς........είναι άπαράδεκτοι.

ΕΡΩΤΗΣΗ.............

Ό μέσος άναβάτης τί είναι..??
    Όπως ό μέσος όρος στά γραπτά..??

Όποιος δέν όδήγησε μέ ΤΕΛΕ-ΦΕΡΙΚ έχασε..!!
    Άνεβαίνει Λυκαββητό ......................σάν τραίνοοοοοοοοοοοο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Ξεκινώ λοιπόν (εντός θέματος πάντα...) και λέω πως οι μοτοσυκλέτες που φοράνε telelever & duolever, φρενάρουν και στρίβουν σε δημόσιους δρόμους με μεγαλύτερη ασφάλεια από τις άλλες που έχουν συμβατικές αναρτήσεις.
    Αυτές οι μηχανές αλλάζουν κατεύθυνση, επιταχύνουν και φρενάρουν (ανεξάρτητα από την ένταση) χωρίς να διαταράσουν την ισορροπία τους και το κάνουν αυτό χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερους χειρισμούς (δλδ γνώση και φυσική κατάσταση) από τον μέσο αναβάτη που συνήθως δεν τις έχει, αν και πολλές φορές οι δρόμοι έχουν προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται καν από τον αναβάτη που θα αναγκαστεί να εμπιστευθεί το μηχανάκι.
    Επίσης οι εναλλακτικές αναρτήσεις διατηρούν σε μεγάλο βαθμό τα πλεονεκτήματα τους με δεύτερο άτομο επάνω και έχουν πολύ μικρότερες απαιτήσεις σε συντήρηση (ένα κλασσικό πιρούνι γίνεται κουτάλι αν δεν αλλαχτούν κάθε χρόνο τα λάδια του ή ένα telelever δεν γίνεται επικίνδυνο ακόμα και με τελειωμένο αμορτισέρ)
    ισχυει...ότι κερδιζεις σε ασφαλεια ομως το χανεις σε διασκεδαση...αυτη την αυτοκινηταδικη αισθηση αντιπαθουν οι περισσοτεροι..προσωπικα δε θα λεγα οχι σε tele/duo αλλα μετα τα 50 μου...

Banned
    TROOPER
    διαλέγω γεωγραφία και φεύγω για
    Hawaii 5-0

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    ισχυει...ότι κερδιζεις σε ασφαλεια ομως το χανεις σε διασκεδαση...αυτη την αυτοκινηταδικη αισθηση αντιπαθουν οι περισσοτεροι..προσωπικα δε θα λεγα οχι σε tele/duo αλλα μετα τα 50 μου...
    Αυτός είναι ο λόγος (η διασκέδαση), που με τα χρόνια γίνεται βίωμα με άλλο τρόπο πχ με το ταξίδι ή απλά με σπορ και όχι σουπερσπόρ οδήγηση, που θα κάνει κάποιον να αναζητήσει την ασφάλεια των εναλλακτικών μπροστινών.
    Από την άλλη ένα SS προσφέρει διασκέδαση όταν δουλεύει σωστά και δεν μπορεί να δουλέψει σωστά αν δεν το πιέζεις και αν το πιέζεις σε δημόσιο δρόμο...
    Με λίγα λόγια θέλουν πίστα, ακριβό σπορ δλδ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Από την άλλη ένα SS προσφέρει διασκέδαση όταν δουλεύει σωστά και δεν μπορεί να δουλέψει σωστά αν δεν το πιέζεις και αν το πιέζεις σε δημόσιο δρόμο...
    Με λίγα λόγια θέλουν πίστα, ακριβό σπορ δλδ...
    Δώσε πόνο, δώσε πίκρα

Nα σου πω ρε radd, έτσι να μου λύσεις την απορία δηλαδή...εγώ έχω ένα δικύλινδρο παρτάλι με ένα μπροστινό που είναι τόσο κακό που μπορεί να να φρενάρω δικάβαλλος τόσο βαθιά μέσα στη στροφή που μπορεί να τερματίσει χωρίς να γλυστρίσει, χωρίς να τρομάξει, χωρίς να αλλάξει κατεύθυνση...

Παίζει να είναι χαλασμένο δηλαδή?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    εγώ έχω ένα δικύλινδρο παρτάλι με ένα μπροστινό που είναι τόσο κακό που μπορεί να να φρενάρω δικάβαλλος τόσο βαθιά μέσα στη στροφή που μπορεί να τερματίσει χωρίς να γλυστρίσει, χωρίς να τρομάξει, χωρίς να αλλάξει κατεύθυνση...

Γι' αυτά όχι, δεν είναι χαλασμένο.
    Επειδή είναι Πρaprilia παίζει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Δώσε πόνο, δώσε πίκρα

Nα σου πω ρε radd, έτσι να μου λύσεις την απορία δηλαδή...εγώ έχω ένα δικύλινδρο παρτάλι με ένα μπροστινό που είναι τόσο κακό που μπορεί να να φρενάρω δικάβαλλος τόσο βαθιά μέσα στη στροφή που μπορεί να τερματίσει χωρίς να γλυστρίσει, χωρίς να τρομάξει, χωρίς να αλλάξει κατεύθυνση...

Μπορεί να μην έχει χαλάσει ακόμα, δεν αρχίζεις όμως καλού κακού να βγάζεις κανένα γόνατο στρίβοντας Πατησίων και Αγίου Μελετίου μην το χαλάσεις τώρα;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Banned
    Δώσε πόνο, δώσε πίκρα

Δεν κατάλαβα ρε
    δεν αλλάζει κατεύθυνση;
    πάει μόνο ευθεία το εργαλείο;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να μην έχει χαλάσει ακόμα, δεν αρχίζεις όμως καλού κακού να βγάζεις κανένα γόνατο στρίβοντας Πατησίων και Αγίου Μελετίου μην το χαλάσεις τώρα;

Εγώ λέω να αρχίζω να ψάχνω ebay για κανα telelever να χουμε καβάτζα, μπας και βρω το φως το αληθινό

Με ΄χει βάλει σε σκέψεις ο radd
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Εγώ λέω να αρχίζω να ψάχνω ebay για κανα telelever να χουμε καβάτζα, μπας και βρω το φως το αληθινό

Με ΄χει βάλει σε σκέψεις ο radd
    Βάλε μπρος-πίσω τα πλαστικά να έχεις για μπροστινό το ψαλίδι, τι telelever και μαλακίες...
    Άσε που άμα στρίβεις με το πίσω θα στρίβει και κλειστά, σαν κλαρκ...
    Ρε, λες να το κάνω κι εγώ στο GSXR;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    EΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ..................
    ΒΟΥΛΑ............
    μετα τη γλυφαδα ειναι.αμα κατεβεις στη χαμουτζια θα σε παμε (μονο με τελετετοιο για να μαστε σιγουροι ε!)

TROOPER
    διαλέγω γεωγραφία και φεύγω για
    Hawaii 5-0
    παρε με μαζι σου ρε φιλε.κυματα,κοκταιιλ στη παραλια και κουβεντα για το τελελεβερ τιλ ντεθ αμα γουσταρς!!!

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF