επειδή ως φαίνεται το να είσαι μέλος στο "παρεάκι" είναι υπεράνω από τους όρους λειτουργίας του moto.gr
και επειδή αμφιβάλω στο αν τα λέγαμε τετ-α-τετ θα τολμούσε ο οποιοσδήποτε να μου πει να σκάσω
(εκτός και αν είναι 5 χρονών με μαγιό και κουβαδάκια στην παραλία ή φασιστοειδές στην πλατεία αττικής)
έχοντας γνώμη αλλά και κ@λοτρυπιδ@ όπως όλοι,αλλά συνάμα και πουλί που ΚΑΙ κατουράει
θα ήθελα να πω ότι τα ss έχουν φτιαχτεί- σχεδιαστεί με τέτοια εργονομία για να στρίβουν.
δεν τα έφτιαξαν για να τα οδηγάτε με τεντωμένα χέρια.
όσο για τα τελελεβερ και τα hossack αν είναι ανώτερα από τα τηλεσκοπικά
είναι κάτι που δεν θα το μάθει κανείς γιατί από τζαπάν και ιταλία μεριά ξέρουν οτι πλησιάζει ένας τιτανοτεραστιος κομήτης που δεν θα συγκρουστεί με την γη, αλλά άμα αυτό συμβεί δεν θα υπάρχει κανείς να με αμφισβητήσει.
EΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ..................
ΒΟΥΛΑ
Καί έπιμένω,οί άποχυμωτές τής Ζίμενς........είναι άπαράδεκτοι.
ΕΡΩΤΗΣΗ.............
Ό μέσος άναβάτης τί είναι..??
Όπως ό μέσος όρος στά γραπτά..??
Όποιος δέν όδήγησε μέ ΤΕΛΕ-ΦΕΡΙΚ έχασε..!!
Άνεβαίνει Λυκαββητό ......................σάν τραίνοοοοοοοοοοοο
TROOPER
διαλέγω γεωγραφία και φεύγω για
Hawaii 5-0
Αυτός είναι ο λόγος (η διασκέδαση), που με τα χρόνια γίνεται βίωμα με άλλο τρόπο πχ με το ταξίδι ή απλά με σπορ και όχι σουπερσπόρ οδήγηση, που θα κάνει κάποιον να αναζητήσει την ασφάλεια των εναλλακτικών μπροστινών.
Από την άλλη ένα SS προσφέρει διασκέδαση όταν δουλεύει σωστά και δεν μπορεί να δουλέψει σωστά αν δεν το πιέζεις και αν το πιέζεις σε δημόσιο δρόμο...
Με λίγα λόγια θέλουν πίστα, ακριβό σπορ δλδ...
Δώσε πόνο, δώσε πίκρα![]()
![]()
Nα σου πω ρε radd, έτσι να μου λύσεις την απορία δηλαδή...εγώ έχω ένα δικύλινδρο παρτάλι με ένα μπροστινό που είναι τόσο κακό που μπορεί να να φρενάρω δικάβαλλος τόσο βαθιά μέσα στη στροφή που μπορεί να τερματίσει χωρίς να γλυστρίσει, χωρίς να τρομάξει, χωρίς να αλλάξει κατεύθυνση...
Παίζει να είναι χαλασμένο δηλαδή?![]()