Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 126

Θέμα: γιατι αραγε διαγραφονται threads απο το πουθενα?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panoskl Προβολή μηνύματος
    Μπορούμε όλοι να κάνουμε το ίδιο έτσι απλά αν αλλάξουμε γνώμη για κάτι που γράψαμε παλιότερα; Και τί διαγράφουμε; Το post; Το thread ολόκληρο μαζί με τα γραφτά των άλλων; Έχουμε το δικαίωμα αυτό;
    Τα ποστ σου ναι μπορείς να τα διαγράψεις και μόνο σου. Θέμα που έχεις ανοίξει εσύ (και για κάποιον λόγο δεν θές να υπάρχει) ναι μπορείς να ζητήσεις να διαγραφεί όσο παλιό και αν είναι και άσχετα με τις απαντήσεις που έχει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τελείωσε;

Δηλαδή τώρα είστε όλοι ευτυχισμένοι που λύσατε τη παρεξήγηση, πεταλούδες πετάνε γύρω από τις εξατμίσεις σας,
    λουλούδια φυτρώνουν στο διάβα σας, αγκαλίτσες, φιλάκια στα μάγουλα και no hard feelings κιετς;
    Γκέυ θρεντ ρε πστμ.

Τότε τι μαλώνετε εξ αρχής, όλοι κατά καιρούς σπαζόμαστε (και εγώ πάρα πολύ ώρες ώρες) και μλκίες γίνονται
    είτε έχουμε δίκιο ή άδικο και κανονικά οι μονταντμινάτορες δε θα έπρεπε να σχολιάζουν καθόλου για να είναι σωστοί και άσπιλοι.
    Δε θα είχε όμως πλάκα έτσι, αλάτι και πιπέρι νοστιμεύει τη ζωή.
    Και μη πεταχτεί κανένας να πει ότι δεν είναι ζωή αυτή στο ίντερνετ -> είναι και μάλιστα πολλές φορές πολύ πιο
    αληθινή από τη κανονική. Ειδικά όταν κάποιες ώρες βρίσκεσαι σε ένα χώρο που δε γουστάρεις και βρίσκεις
    μια ευχάριστη διέξοδο μέσα από το πληκτρολόγιο.

Για αυτό και πικραινόμαστε όταν τα (κατά την αποψή μας) αξιόλογα άτομα σπάζονται και χάνονται από
    τη καθημερινότητά μας ή όταν η σελίδα πέφτει είτε για συντήρηση, είτε για σοβαρότερους λόγους.

Μια συνήθεια είναι και μια καθημερινότητα, μια ευχάριστη όμως θέλουμε να είναι.
    Άμα είναι να χαλιόμαστε.....

Από αρχής λοιπόν, εξετάστε ρε αντμίνες ξανά το ζήτημα.
    Όταν ένα θρεντ (ορίστε εσείς με πόση κίνηση και πάνω) εξαφανίζεται, ας υπάρχει μια ενημέρωση με μια φράση.
    Κωδικοποιήστε αν θέλετε 5 λόγους και έτσι να καταλαβαίνουμε (έστω και αν διαφωνούμε).
    Όσο οι αποφάσεις αυτές αφήνονται στην υποκειμενική κρίση του κάθε μοντ, τόσο θα υπάρχουν αντιρρήσεις
    και καυγάδες. Δε πα να έχει δίκιο, από κάποιον θα τα ακούσει.
    ¨Η τέλος πάντων σκεφτήτε κάποιο πρωτότυπο, νέο τρόπο και μην επιμένετε σε αυτό το στυλ που υπάρχει
    σαν κανόνας σε όλα τα φόρουμ. Επειδή εκατομύρια μύγες τρώνε σκτ, δε σημαίνει ότι πρέπει και μεις.
    Evolve.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerpap Προβολή μηνύματος
    ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι, που έχουν όρεξη να γράψουν αναλυτικά, απλά και κατανοητά. Όταν θελήσω να ξαναγράψω, θα σε πάρω τηλέφωνο
    Με μεγάλη μου χαρά να εξυπηρετήσω (1 λεπτό τη λέξη χρεώνω συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Και όποιος άλλος θέλει ελεύθερα, μου στέλνει π.μ. τι θέλει να γράψει κι εγώ το αναλύω. Σόρυ για τη χρέωση παιδιά αλλά οι εποχές δύσκολες, ο καιρός γαρ εγγύς.

Ευχαριστώ για την προτίμηση.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Με μεγάλη μου χαρά να εξυπηρετήσω (1 λεπτό τη λέξη χρεώνω συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Και όποιος άλλος θέλει ελεύθερα, μου στέλνει π.μ. τι θέλει να γράψει κι εγώ το αναλύω. Σόρυ για τη χρέωση παιδιά αλλά οι εποχές δύσκολες, ο καιρός γαρ εγγύς.

Ευχαριστώ για την προτίμηση.

Σκοτεινή η τιμολογιακή σου πολιτική σύντροφε.

Θα χρεώνεις τις λέξεις του δικού μας κείμενου, ή αυτές της ανάλυσής σου;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Σκοτεινή η τιμολογιακή σου πολιτική σύντροφε.

Θα χρεώνεις τις λέξεις του δικού μας κείμενου, ή αυτές της ανάλυσής σου;
    Τι να χρεώσω από το δικό σας κείμενο???? τις 5 λέξεις που θα γράφετε???
    Δίνω παράδειγμα
    Εντολή για ξεκατίνιασμα από άλλο μέλος:
    " nikos_abel, μουνόπ@νο, ρίξε μπινελίκι" = 4 λέξεις = 0,4 ευρώ

Κείμενο vaska
    " Φίλτατε nikos_abel, ναι εσύ με την σταρτρεκ μάνια και τα ηλίθια άβαταρ, μην κάνεις την πάπια, αυτά που έγραψες παραπάνω με προσβάλουν κατάφωρα και θέλω ν' ανακαλέσεις. Αλλά τι να περιμένει κανείς από άτομο που ούτε μηχανάκι δεν μπορεί να καβαλήσει??? Πήρες σκούτερ και νομίζεις ότι είσαι ίσος με μας τους μάτσο μηχανόβιους που τρώμε τα χλμ για πρωινό, που αλλάζουμε 2 σετ λάστιχα τον χρόνο??? Είναι ποτέ δυνατόν όποιος καβαλάει τη μπανιέρα του σπιτιού του να θέλει να συγκριθεί μαζί μας.
    Φίλε μου άραξε στα κυβικά σου, παίξε με το μακ σου (που ο κύκλος και τα βελάκι που ζωγραφίζει η κόρη μου είναι καλύτερα από αυτά που φτιάχνει το πανάκριβο γκατζετάκι που ονομάζεις υπολογιστή - βλέπε φωτό Μητσάκη)................................ κλπ κλπ κλπ

πολλές λέξεις=πολλά ευρώ.

Καλύτερα, δεν νομίζεις?????
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 17/09/2012 στις 09:05.

παίξε με το μακ σου (που ο κύκλος και τα βελάκι που ζωγραφίζει η κόρη μου είναι καλύτερα από αυτά που φτιάχνει το πανάκριβο γκατζετάκι που ονομάζεις υπολογιστή - βλέπε φωτό Μητσάκη)................................ κλπ κλπ κλπ
    Αυτό το έκανα με το paint σε xp

Άλλο σκοτεινό σημείο, το 1 λεπτό τελικά σημαίνει 10 λεπτά;

Αυτό το έκανα με το paint σε xp

Άλλο σκοτεινό σημείο, το 1 λεπτό τελικά σημαίνει 10 λεπτά;
    χαχαχαχαχα έχει ελάχιστη χρέωση η υπηρεσία

Τι να χρεώσω από το δικό σας κείμενο???? τις 5 λέξεις που θα γράφετε???
    Δίνω παράδειγμα
    Εντολή για ξεκατίνιασμα από άλλο μέλος:

Κείμενο vaska
    " Φίλτατε nikos_abel, ναι εσύ με την σταρτρεκ μάνια και τα ηλίθια άβαταρ, μην κάνεις την πάπια, αυτά που έγραψες παραπάνω με προσβάλουν κατάφωρα και θέλω ν' ανακαλέσεις. Αλλά τι να περιμένει κανείς από άτομο που ούτε μηχανάκι δεν μπορεί να καβαλήσει??? Πήρες σκούτερ και νομίζεις ότι είσαι ίσως με μας τους μάτσο μηχανόβιους που τρώμε τα χλμ για πρωινό, που αλλάζουμε 2 σετ λάστιχα τον χρόνο??? Είναι ποτέ δυνατόν όποιος καβαλάει τη μπανιέρα του σπιτιού του να θέλει να συγκριθεί μαζί μας.
    Φίλε μου άραξε στα κυβικά σου, παίξε με το μακ σου (που ο κύκλος και τα βελάκι που ζωγραφίζει η κόρη μου είναι καλύτερα από αυτά που φτιάχνει το πανάκριβο γκατζετάκι που ονομάζεις υπολογιστή - βλέπε φωτό Μητσάκη)................................ κλπ κλπ κλπ

πολλές λέξεις=πολλά ευρώ.

Καλύτερα, δεν νομίζεις?????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rantanplan Προβολή μηνύματος

Βάσκα, ετοιμάσου για τη πρώτη σου επίσημη δουλειά:

"ραντανπλαν, πετάγεται εκεί που δεν τον σπέρνουν, ο άνθρωπος που είναι πιο χαζός κι απ' τη σκιά του, ρίξε μπινελίκι"

Στο διακανονισμό φαντάζομαι ότι δέχεσαι ομόλογα δημοσίου ε

Βάσκα, ετοιμάσου για τη πρώτη σου επίσημη δουλειά:

"ραντανπλαν, πετάγεται εκεί που δεν τον σπέρνουν, ο άνθρωπος που είναι πιο χαζός κι απ' τη σκιά του, ρίξε μπινελίκι"

Στο διακανονισμό φαντάζομαι ότι δέχεσαι ομόλογα δημοσίου ε
    με π.μ. είπαμε οι εντολές.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μενω και συμφωνω σε αυτα που ειπε ο Βασιλης (vaska) ο Γιωργος (gixxerpap) και η Ελενα (latris mixanis)...
    μπορει να μεγαλωσα και να παραξενεψα εγω...
    μπορει να φταιει η κατασταση που ζουμε και η τιμη της βενζινης...
    το οτι δεν κανουμε βολτες και δεν βρισκομαστε απο κοντα οπως τοτε...

ειλικρινα δεν ηθελα να το τραβηξω...
    μια απορια μου εξεφρασα και ηθελα να απαντηθει ειλικρινως...

οπως ειπωθηκε, οποιος δεν συμφωνει, παιρνει τα κουβαδακια του και παει σ'αλλη παραλια...
    μεχρι στιγμης εγω ειμαι στο 80% σε συμφωνια με το φορουμ αλλα το τελειο, το 100% δεν μπορει να υπαρξει ποτε...ακριβως επειδη ειμαστε διαφορετικοι...
    θα συνεχισετε λοιπον να με τρωτε στην μαπα...

συγνωμη εαν προσεβαλα καποιον...ηταν αθελα μου....

devil's animal, over and out...
    Σταύρο εύγε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    και αναφερομαι στο thread με τους "ασχετους τσοπεραδες", που εφυγε αρων αρων και φυσικα σε ενα παλιοτερο thread που ειχε ανοιχτει με τιτλο "ΕΕππ, τι γινεται εδω?" ποσταρισμεο απο Cpt Haddock...

περιμενω μια απαντηση απο τον διαχειριστη και φυσικα τον λογο που το διεγραψε...

ego to ksana protino na diorganosoume ena party opou 8a er8oun oloi oi moderators tou moto admins ke lipa
    na tous strimoksoume se kamia meria na tous gdisoume olous ke afou tous valoume apo dio kafteres piperies sto stoma na tous valoume nefti ston kolo ke meta na tous valoume na perpatisoun sta karvouna meta na tous kanoume stoxo me avga meta alevri ke meta na tous desoume se ena stilo enan enan ke na tous kornaroume me kornes fortigou sta aftia mexri na treksoun ema ke meta fortoma sto aftokinito ke sto spiti tous fisika na fotografi8oun ke na vindeoskopi8oun ta ntokoumenta pros gnosi ke simorfosi ton epomenon giati aftoi apokliete na ksana mpoun sto moto kan
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    ego to ksana protino na diorganosoume ena party opou 8a er8oun oloi oi moderators tou moto admins ke lipa
    na tous strimoksoume se kamia meria na tous gdisoume olous ke afou tous valoume apo dio kafteres piperies sto stoma na tous valoume nefti ston kolo ke meta na tous valoume na perpatisoun sta karvouna meta na tous kanoume stoxo me avga meta alevri ke meta na tous desoume se ena stilo enan enan ke na tous kornaroume me kornes fortigou sta aftia mexri na treksoun ema ke meta fortoma sto aftokinito ke sto spiti tous fisika na fotografi8oun ke na vindeoskopi8oun ta ntokoumenta pros gnosi ke simorfosi ton epomenon giati aftoi apokliete na ksana mpoun sto moto kan
    και εβαζα στοίχημα θα μπει δεν θα μπει.......άργησες και ανχοθηκα μιν χάσω το στοίχημα.
    ευχαριστώ ίδιε.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rantanplan Προβολή μηνύματος
    και εβαζα στοίχημα θα μπει δεν θα μπει.......άργησες και ανχοθηκα μιν χάσω το στοίχημα.
    ευχαριστώ ίδιε.....
    to pososto mou min ksexname...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    to pososto mou min ksexname...
    σε είχανε στανταρακι και δεν σου είχανε μεγάλο ποσοστό ΑΛΛα μην μασας εβαλα πολα πανω σου.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF