Δηλαδή τώρα είστε όλοι ευτυχισμένοι που λύσατε τη παρεξήγηση, πεταλούδες πετάνε γύρω από τις εξατμίσεις σας,
λουλούδια φυτρώνουν στο διάβα σας, αγκαλίτσες, φιλάκια στα μάγουλα και no hard feelings κιετς;
Γκέυ θρεντ ρε πστμ.
Τότε τι μαλώνετε εξ αρχής, όλοι κατά καιρούς σπαζόμαστε (και εγώ πάρα πολύ ώρες ώρες) και μλκίες γίνονται
είτε έχουμε δίκιο ή άδικο και κανονικά οι μονταντμινάτορες δε θα έπρεπε να σχολιάζουν καθόλου για να είναι σωστοί και άσπιλοι.
Δε θα είχε όμως πλάκα έτσι, αλάτι και πιπέρι νοστιμεύει τη ζωή.
Και μη πεταχτεί κανένας να πει ότι δεν είναι ζωή αυτή στο ίντερνετ -> είναι και μάλιστα πολλές φορές πολύ πιο
αληθινή από τη κανονική. Ειδικά όταν κάποιες ώρες βρίσκεσαι σε ένα χώρο που δε γουστάρεις και βρίσκεις
μια ευχάριστη διέξοδο μέσα από το πληκτρολόγιο.
Για αυτό και πικραινόμαστε όταν τα (κατά την αποψή μας) αξιόλογα άτομα σπάζονται και χάνονται από
τη καθημερινότητά μας ή όταν η σελίδα πέφτει είτε για συντήρηση, είτε για σοβαρότερους λόγους.
Μια συνήθεια είναι και μια καθημερινότητα, μια ευχάριστη όμως θέλουμε να είναι.
Άμα είναι να χαλιόμαστε.....
Από αρχής λοιπόν, εξετάστε ρε αντμίνες ξανά το ζήτημα.
Όταν ένα θρεντ (ορίστε εσείς με πόση κίνηση και πάνω) εξαφανίζεται, ας υπάρχει μια ενημέρωση με μια φράση.
Κωδικοποιήστε αν θέλετε 5 λόγους και έτσι να καταλαβαίνουμε (έστω και αν διαφωνούμε).
Όσο οι αποφάσεις αυτές αφήνονται στην υποκειμενική κρίση του κάθε μοντ, τόσο θα υπάρχουν αντιρρήσεις
και καυγάδες. Δε πα να έχει δίκιο, από κάποιον θα τα ακούσει.
¨Η τέλος πάντων σκεφτήτε κάποιο πρωτότυπο, νέο τρόπο και μην επιμένετε σε αυτό το στυλ που υπάρχει
σαν κανόνας σε όλα τα φόρουμ. Επειδή εκατομύρια μύγες τρώνε σκτ, δε σημαίνει ότι πρέπει και μεις.
Evolve.
Με μεγάλη μου χαρά να εξυπηρετήσω (1 λεπτό τη λέξη χρεώνω συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Και όποιος άλλος θέλει ελεύθερα, μου στέλνει π.μ. τι θέλει να γράψει κι εγώ το αναλύω. Σόρυ για τη χρέωση παιδιά αλλά οι εποχές δύσκολες, ο καιρός γαρ εγγύς.
Ευχαριστώ για την προτίμηση.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τι να χρεώσω από το δικό σας κείμενο???? τις 5 λέξεις που θα γράφετε???
Δίνω παράδειγμα
Εντολή για ξεκατίνιασμα από άλλο μέλος:
" nikos_abel, μουνόπ@νο, ρίξε μπινελίκι" = 4 λέξεις = 0,4 ευρώ
Κείμενο vaska
" Φίλτατε nikos_abel, ναι εσύ με την σταρτρεκ μάνια και τα ηλίθια άβαταρ, μην κάνεις την πάπια, αυτά που έγραψες παραπάνω με προσβάλουν κατάφωρα και θέλω ν' ανακαλέσεις. Αλλά τι να περιμένει κανείς από άτομο που ούτε μηχανάκι δεν μπορεί να καβαλήσει??? Πήρες σκούτερ και νομίζεις ότι είσαι ίσος με μας τους μάτσο μηχανόβιους που τρώμε τα χλμ για πρωινό, που αλλάζουμε 2 σετ λάστιχα τον χρόνο??? Είναι ποτέ δυνατόν όποιος καβαλάει τη μπανιέρα του σπιτιού του να θέλει να συγκριθεί μαζί μας.
Φίλε μου άραξε στα κυβικά σου, παίξε με το μακ σου (που ο κύκλος και τα βελάκι που ζωγραφίζει η κόρη μου είναι καλύτερα από αυτά που φτιάχνει το πανάκριβο γκατζετάκι που ονομάζεις υπολογιστή - βλέπε φωτό Μητσάκη)................................ κλπ κλπ κλπ
πολλές λέξεις=πολλά ευρώ.
Καλύτερα, δεν νομίζεις?????
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 17/09/2012 στις 09:05.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ego to ksana protino na diorganosoume ena party opou 8a er8oun oloi oi moderators tou moto admins ke lipa
na tous strimoksoume se kamia meria na tous gdisoume olous ke afou tous valoume apo dio kafteres piperies sto stoma na tous valoume nefti ston kolo ke meta na tous valoume na perpatisoun sta karvouna meta na tous kanoume stoxo me avga meta alevri ke meta na tous desoume se ena stilo enan enan ke na tous kornaroume me kornes fortigou sta aftia mexri na treksoun ema ke meta fortoma sto aftokinito ke sto spiti tous fisika na fotografi8oun ke na vindeoskopi8oun ta ntokoumenta pros gnosi ke simorfosi ton epomenon giati aftoi apokliete na ksana mpoun sto moto kan
![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003