Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 243

Θέμα: Dοοhan-Rossi και λοιποι μικροί θεοί

Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
    ++++++++11111110000000000000000000000000000000000000

αυτα εινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και πολλα αλλα, απο εποχες που ΔΕ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΕ...
    τοσο στα GP οσο και F1...

η συγκριση μεταξυ isle of man και GP, εινε οπως το (αμερικανικο) nascar και F1..., κανενας επαγγελματιας οδηγος ταχυτητας δε θα επαιζε τη ζωη του "κορονα-γραμματα" για να αποδειξη οτι εχη α@@..ια.

...
    Nα κανω μια ερωτηση??Εσεις θεωρειτε το nascar τοσο επικυνδινο?Γιατι εγω,το βρισκω τρομερα βαρετο.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αξέχαστος αγώνας!
    Βρήκα πριν λίγο την κασσέτα και ξαναείδα τον αγώνα.

iriniaa έχεις δίκιο !!!!

Αν και εξακολουθώ να είμαι fan του Valle, οι άνθρωποι του τότε δεν παίζονταν απλά...
    Δεν ξέρω αν είναι μεγαλύτερα ταλέντα, αλλά τα πούστικα τα 500άρια δεν οδηγούνται. Απλά πράγματα. Σε κάθε, μα κάθε στροφή σπαρταράνε και σε κάθε έξοδο προσπαθούν να πετάξουν τους αναβάτες.
    Πρέπει να είδα τουλάχιστον 10 παρατρίχα highside που οι θεοί το μάζεψαν. (Δυστυχώς όχι και ο Kevin στον προτελευταίο γύρο).

Η κασσέτα έχει τους εξής αγώνες.
    Τσεχοσλοβακία 1989
    Βραζιλία 1989
    Αυστραλία 1989
    Αυστραλία 1990
    Ιαπωνία 1990

Αν κάποιος γνωστός συμφορουμίτης μπορεί να διορθώσει τα λίγα χιόνια και να την γράψει σε DVD, ευχαρίστως να του την δώσω. Αλλιώς θα την πάω κάπου να μου το κάνουν και όποιος θέλει μου λέει και του αντιγράφω το DVD.

ΥΓ. Η φωτό είναι από το ξηλωμένο fairing του Gardner. Ετρεχε απ΄την μέση του αγώνα έτσι και χειρότερα και τελικά τον κέρδισε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gardner1.jpg 
Προβολές:	182 
Μέγεθος:	85,9 KB 
ID:	89314
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Βρήκα πριν λίγο την κασσέτα και ξαναείδα τον αγώνα.

iriniaa έχεις δίκιο !!!!

Αν και εξακολουθώ να είμαι fan του Valle, οι άνθρωποι του τότε δεν παίζονταν απλά...
    Δεν ξέρω αν είναι μεγαλύτερα ταλέντα, αλλά τα πούστικα τα 500άρια δεν οδηγούνται. Απλά πράγματα. Σε κάθε, μα κάθε στροφή σπαρταράνε και σε κάθε έξοδο προσπαθούν να πετάξουν τους αναβάτες.
    Πρέπει να είδα τουλάχιστον 10 παρατρίχα highside που οι θεοί το μάζεψαν. (Δυστυχώς όχι και ο Kevin στον προτελευταίο γύρο).

Η κασσέτα έχει τους εξής αγώνες.
    Τσεχοσλοβακία 1989
    Βραζιλία 1989
    Αυστραλία 1989
    Αυστραλία 1990
    Ιαπωνία 1990

Αν κάποιος γνωστός συμφορουμίτης μπορεί να διορθώσει τα λίγα χιόνια και να την γράψει σε DVD, ευχαρίστως να του την δώσω. Αλλιώς θα την πάω κάπου να μου το κάνουν και όποιος θέλει μου λέει και του αντιγράφω το DVD.

ΥΓ. Η φωτό είναι από το ξηλωμένο fairing του Gardner. Ετρεχε απ΄την μέση του αγώνα έτσι και χειρότερα και τελικά τον κέρδισε.

AN ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ 10-15 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ........

Τότε θά βλέπαμε άκόμα πιό τρελλά πράμματα καί άπολύτως ήρωικά.........
    Θαύμαζα αύτούς τούς άνθρώπους γιατί έκαναν πάντα τό ....ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ.......ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ...
    καί όχι γιά τό άν ήταν κομπιουτεράκια πιθανόν καλύτεροι μέ τά διάφορα ήλεκτρονικά
    ύποβοηθήματα............
    Οί δικές μου μνήμες είναι άκόμα καί άπό έφημερίδες καί Έλληνικά Έπίκαιρα.....πρίν άπό τήν ταινία.....
    Τά πρόλαβες αύτά...?????????

Όπως θαύμασα τόν Ρόσσι όταν πήγε στήν πεθαμένη Γιαμάχα καί πήρε τόν τίτλο.......
    Άλλά ήταν πολύ λίγο........
    Τώρα πιά ,κάνει λάθη γιατί άρχισε νά δουλεύει ......ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ............ή σκέψη καί ό
    φόβος τού νά μή χάσει αύτά πού άπέκτησε......
    γιαυτό στά 26 του άρχισε νά ψάχνεται μέ τά ραλλύ όταν κάποτε οί όδηγοί σαραντάριζαν...
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ......... :rotflmao:

Είσαι όντως στήν ήλικία τού dirdbird....?????
    Τότε τί άρπάζεσαι ρέ λεβέντη μου..............άσε νά τό πάμε χαλαρά....
    Καί ξέρεις έκείνο τόν καιρό ....ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΥΡΩΠΗ.....!!!!!!!!

Χαλαρά το πάμε βρε iriniaa. Δεν αρπαζόμαστε. Του dirt του ρίχνω και 1,5 μήνα

Τεσπα, το σκίσαμε. Είναι άδικο να τους συγκρίνουμε τους τότε με τους τώρα (αν και είμαι βέβαιος πως ο Vale θα πρωταγωνιστούσε και τότε).
    Βέβαια κάποια άλλα παιδιά στυλ Nicky, μόνο κουβέρτες σε λάστιχα θα βάζανε. Ταλεντάρες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν.
    Η διαφορά είναι ότι τα μηχανάκια του τότε ήταν τόσο δολοφονικά που το ταλέντο έπρεπε να δουλεύει υπερωρίες, και οι απλά πολύ καλοί αναβάτες δεν έιχαν καμμιά τύχη, κάτι που δεν ισχύει πλέον.

Η Ευρώπη όντως πρωταγωνιστούσε ακόμα πιο παλιά, αλλά οι Αμερικάνοι δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για την ταχύτητα και δεν συμμετείχαν. Το Dirt Track και τα ανάποδα είχαν μόνο πέραση.

Είναι παράλειψη πάντως να μην αναφέρουμε και τον Freddie Spencer ως απίστευτο ταλέντο. Αν δεν είχε τελειώσει την καριέρα του τόσο αδοξα, θα είχε γράψει ακόμα μεγαλύτερη ιστορία.

ΥΓ (Αν θελεις DVD μου λες )

Τελευταία τροποποίηση από byron; 21/09/2012 στις 12:19.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Nα κανω μια ερωτηση??Εσεις θεωρειτε το nascar τοσο επικυνδινο?Γιατι εγω,το βρισκω τρομερα βαρετο.
    Eγώ το βλέπω πάντα πρίν κοιμηθώ... με νανουρίζει!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Είναι παράλειψη πάντως να μην αναφέρουμε και τον Freddie Spencer ως απίστευτο ταλέντο. Αν δεν είχε τελειώσει την καριέρα του τόσο αδοξα, θα είχε γράψει ακόμα μεγαλύτερη ιστορία.

Μεγάλη παράλειψη! ο Τυπος ήταν ΚΟΡΥΦΗ είχα δεί ολόκληρο αφιέρωμα για αυτόν!
    πως πλάγιαζε έτσι στο βρεγμενο με αυτό το χρέπι που το πίσω ελαστικό του είναι λεπτότερο απο το μπροστινό μου!

Μιλάμε έπαθα πλάκα όταν τον είδα! απίστευτες κλίσεις!!! ίσως περισσότερο απο τα σημερινά μηχανάκια!

Αυτό που τον έκανε τεράστιο, είναι η δύναμη του να καβαλάει το 250, να κερδίζει, να το αφήνει στα paddocks, να ανεβαίνει στα 500 και να κερδίζει και εκεί κερδίζοντας και τα 2 παγκόσμια πρωταθλήματα την ίδια χρονιά (το 85?).

Δεν νομίζω πως μπορεί να ξαναγίνει κάτι τέτοιο.
    Είχε γίνει ακόμα πιο παλιά με Aggostini, αλλά τότε τα πράγματα δεν ήταν τόσο ζόρικα ούτε τόσο επαγγελματικά. Φαντάσου τον Vale να σκοτώνεται με τον Stoner κλπ, να αφήνει το μηχανάκι και να καβαλάει το 250 για να φαγωθεί με τον Lorenzo μετά από 1 ώρα

Απίστευτα πράγματα....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Φαντάσου τον Vale να σκοτώνεται με τον Stoner κλπ, να αφήνει το μηχανάκι και να καβαλάει το 250 για να φαγωθεί με τον Lorenzo μετά από 1 ώρα

Απίστευτα πράγματα....
    Μάλλον αντίθετα πρέπει να γίνουν χρονικά γιατί παίζουν πρώτα τα 250!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Μάλλον αντίθετα πρέπει να γίνουν χρονικά γιατί παίζουν πρώτα τα 250!
    Στην 1η παράγραφο το έγραψα σωστά, μετά μου ξέφυγε

Βέβαια, πρώτα ήταν τα 250 και μετά τα κακά.

SRX6 & Tuono Rulezzz

παντως το γελιο που βγαζει ο ροσι δεν το βγαζει ο ντουχαν..............και λεει και καποιες αληθειες!

http://www.sport24.gr/html/ent/609/ent.180609.asp

υ.γ ο ροσι ειναι οπαδος της ιντερ!

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    no comments

Όνομα:	pg_51.jpg 
Προβολές:	122 
Μέγεθος:	74,1 KB 
ID:	91256
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    no comments

NΤΡΙΦΤΑΡΕΙ.............ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΙΜΟΝΙ.........ΤΡΑΒΑΕΙ

καί σούζα.........εεεε......

Ποιός είναι ,ποιός είναι ρέ παιδί μου......κανάς τρελλός.....θάναι.....!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    Ποιός είναι ,ποιός είναι ρέ παιδί μου......κανάς τρελλός.....θάναι.....!!!!!!!!!!
    Revin Kevin και τα μυαλά αλλού....

Όνομα:	schwantz_93_13.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	58,9 KB 
ID:	91258
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Mick Doohan

Όνομα:	doohan_91_09.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	82,1 KB 
ID:	91260
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Nsr 500 1984 - Freddie Spencer

Όνομα:	spencer_84_01.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	82,4 KB 
ID:	91261
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF