Ομορφιες και μυρωδιες!!!!(διχρονιλα)
![]()
Ομορφιες και μυρωδιες!!!!(διχρονιλα)
![]()
Καλά το πάς...κιπ γκοινγκ![]()
ηρθε τελικα το μοχλικο κομπλε απο γερμανι μαζι με τιμονοπλακα αφου ο γερμανος μπερδευτηκε στο ebay και μου τα εστειλε ελλαδα αντι για γερμανι που ηθελα με τα μεταφορικα για γερμανια ομως. ετσι κερδισα 20ε και 20 μερες αναμονη.
φυσικα γυαλισαμε την τιμονοπλακα και τοσ μηχανακι στηθηκε προσωρινα στις ροδες του (θα βγαλω τις μπουκαλες για επισκευη.)
![]()
εχω την εντυπωση πως το παπι το φανταζεσαι στην πιστα στο ρυσιο
καλα χριστουγενα
το παπι εχει μπει αιγινιο μεχρι τωρα... αλλα εχασε απο τον μικρο διαβολο μου... θελει καποια λίγα λεφτα που δεν εχω ο αγωνας στο ρυσιο...
Άμα θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς, αυτό είναι πρεσαριστά φύλλα, κολλημένα(ραμμένα) μεταξύ τους για να σχηματίζουν δοκούς και χυτά τμήματα.
Εξελασμένους δοκούς (εξ αρχής κοίλους δοκούς δλδ κι όχι ενωμένα φύλλα) είχε (και έχει) μόνο η Honda.
Κατά τα άλλα, αναμένουμε την συνέχεια, φυσικά!
τουμπανο δειχνει...
μεγειες και το εργαλειο![]()
Γουστάρω που με τέτοιο σοδομημένο μοτέρ επιμένεις να αναστήσεις το μηχανάκι. Προχώρει γερά φίλτατε...
Παρεπιπτόντως, η ζημιά στο πιστόνι στου 125 πρέπει να οφείλεται στο πιράκι που κρατά το ελατήριο. Θα έφυγε απο τη θέση του και το μάσησε το πιστόνι.
Ωραίες οι μετατροπές στις αναρτήσεις, αλλά πριν την ευθυγράμμιση των γραναζιών της αλυσίδας διπλοτσέκαρε πρώτα αν ευθυγραμμίζονται μεταξύ τους μπρος και πίσω τροχοί.
Κωστής
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΒΙΔΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ΔΙΧΡΟΝΙΛΑΣ???
ΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑ![]()
χαχα! περιμενω ακομα κατι ανταλκτικα να δεσω μοτερ. κολησα οτι υπηρχε απο σπασμενο πλαστικο αλλα δεν εβγαλα φωτο. αν προλαβω αυριο..
αυτο το μπροστινο και αυτα τα clip on να δεις που θα ταιριαζανεχα χα
καλη συνεχεια![]()