κανει και σπαγγατο !! Κοιτα το αβαταρ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καλως ορισες...εγω ειμαι ο ομορφοτερος....![]()
Κουκλος μιλαμε ....
Νιου γκρικ σταϊλ .... φλερε !
![]()
κανει και σπαγγατο !! Κοιτα το αβαταρ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Κουκλος μιλαμε ....
Νιου γκρικ σταϊλ .... φλερε !
![]()
kalws se vrhka...alla egw psaxnw ton asxhmotero!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
![]()
vivere pericolosamente...
Σαχλαμαρες...... που τον ψαχνεις ακομα....... αφου τον εχεις βρει με το που γραφτηκες εδω μεσα... Afrotwin και πασης Ελλαδος ασχημοτεροςΑρχικά δημιουργήθηκε από afroula
kalws se vrhka...alla egw psaxnw ton asxhmotero!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε βρε και τωρα που τα ταιριαξατε καντε και κανενα afroulaki να πληθυνει το ειδος εεε?
αντε βρε αφρο 1,5 χρονο εδω μεσα σου κατσε και σενα μια με ταιριαστο nick .... τυχερουληηηηηηηηηηη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ipe asximo i kopela oxi kouasimodo....:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Σαχλαμαρες...... που τον ψαχνεις ακομα....... αφου τον εχεις βρει με το που γραφτηκες εδω μεσα... Afrotwin και πασης Ελλαδος ασχημοτερος![]()
![]()
![]()
αντε βρε και τωρα που τα ταιριαξατε καντε και κανενα afroulaki να πληθυνει το ειδος εεε?
αντε βρε αφρο 1,5 χρονο εδω μεσα σου κατσε και σενα μια με ταιριαστο nick .... τυχερουληηηηηηηηηηη::
ke esi agapi mou pali tis skines zilotipias arxises?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
αχ σορυ κουασιμοδο ηθελα να πω αλλα παρασυρθηκα απ την αφρουλα σου που εψαχνε τον ασχημοτερο... εχεις απολυτο δικιο και μαλιστα απ οτι ειδα φυλλαρακι δεν προλαβαινει να πεσει κατω εκανες μονο 4 λεπτα να δωσεις απαντηση στα γραφομενα μου . Ποια να ζηλεψω βρε αφρουλη ......... την αφρουλα σου ? :rotflmao: :rotflmao: η γυναικεια πλευρα σου ειναι ολη δικια σου ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......... !!!!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΥΛΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ipe asximo i kopela oxi kouasimodo....:rotflmao: :rotflmao:
ke esi agapi mou pali tis skines zilotipias arxises?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:a07: :a07:
koritsia ..an ton thelete..xarisma sas....![]()
![]()
lina..kalws se vrhka vre..!!!!![]()
kai tha se parakalesw na anakaleseis. sxetika me ton afro..oxi tipote allo mou xalas ta tyxera mou edw mesa...tosoi neoi .....krima einai.
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
βρε κοπελα μου να ανακαλεσω αλλα..... απ οτι βλεπεις βασιστικα και προτεινα βαση της περιγραφης που ζητησες ..... ειπες τον "ασχημοτερο" και ετυχε να ειναι ο αφρο .... μονο που μας βγηκε ολιγον τις κουασιμοδος οπως περιγραφει τον εαυτο του ο ιδιος αλλα... μπρος στον ασχημο τι ειναι ο ασχημοτερος ???Αρχικά δημιουργήθηκε από afroula
koritsia ..an ton thelete..xarisma sas....![]()
![]()
lina..kalws se vrhka vre..!!!!![]()
kai tha se parakalesw na anakaleseis. sxetika me ton afro..oxi tipote allo mou xalas ta tyxera mou edw mesa...tosoi neoi .....krima einai.
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Α πρεπει να τον δεις και απο κοντα..... εκτος αν τον εχεις δει ηδη...... ε αφρουλα???
Παντως εμεις οι παλαιοτερες εχουμε σηκωσει τα χερια ψηλα.... καμια δεν τον θελει ...... τον καημενο ......
Οσο για τους νεους ... γιατι καλε .. η γρια κοτα εχει το ζουμι λενε... δε ξερω δοκιμασε ..... ελευθερος ειναι και μονο 42 χρονων,,,,,,![]()
Καλε τα ποπ κορν και παχαινουν και θα βαρυστομαχιασεις !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke ksana mana.....
![]()
![]()
![]()
εισαι που εισαι καλε μη μας απογινεις....... και μετα η αφρουλα τι γνωμη θα σχηματισει ???
kala lina mou me kanis ke ntrpome..Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Καλε τα ποπ κορν και παχαινουν και θα βαρυστομαχιασεις !!!!
εισαι που εισαι καλε μη μας απογινεις....... και μετα η αφρουλα τι γνωμη θα σχηματισει ???![]()
den to iksera oti zilevis?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
agaphth lina...se pianw adiavasth...![]()
den ksereis pws ta megala ergaleia briskodai katw apo megala ypostega????
ase kai to allo...adras dixws koilia, gynaika xwris b...ia,
opote mallon kala kanei kaito afroulini!!!!
xexexeexexexexe![]()
κοριτσια...ο αφρο μου εχει ταξει βολτες με την africa!!!! ...δικος μου λεμε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αφου ειναι (οπως λεει και ο οκτανιο) "Τρελλο αγορι!":a07: :a07:
το original α-μηχανο™ μελος
τι ακριβως να ζηλεψω απο σενα...... :rotflmao: :rotflmao: :a5: :a53: :a53: :a53: εδω...... γελανε !!!! μπραβο βρε αφρουλη γελασαμε και σημερα χαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
kala lina mou me kanis ke ntrpome..![]()
den to iksera oti zilevis?
![]()
![]()
![]()
![]()