Nαι, αλλά το πόιντ μου ήταν άλλο.
Αυτό το δέχομαι και είναι αυτονόητο. Ξανά, άλλο είπα.
Εγώ νομίζω ότι το μόνο που προσφέρουν είναι +1 στο ποστ κάουντερ. Δηλαδή αυτό έψαχνε το παλικάρι που ξεκίνησε το θρεντ? Αν έχουν ανάγκη από τέτοιες κουβέντες σε ένα φόρουμ, πάω πάσο ειλικρινά. Εγώ δεν έχω και αν πάθαινα κάτι παρόμοιο, θα προτιμούσα ποστάκια ουσίας, πραγματικής βοήθειας. Για "μαξιλάρια φιλίας" έχω τους φίλους μου.
Life begins at 45°.
επίσης το "συλληπτηρια" ή το "+1000" σημαινει ότι εγω, ο ανώνυμος χρήστης, θα έχω στο νου μου για το μηχανακι σου αν κυκλοφορεί στο δρόμο ή αν το παρει το ματι μου καπου παρατημένο.
Εδω μέσα γραφουν ή διαβαζουν κουριερ ή επαγγελματίες που είναι όλη την μέρα στο δρόμο. Επίσης γράφουν ή διαβάζουν ανθρωποι που έχουν σχέση με ανταλλακτικα μέσα απο συνεργεία, μάντρες ή αντιπροσωπέιες. Σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά είναι απο τα λίγα μέσα που έχουμε απέναντι σε αυτούς που μας βουτανε τα μηχανακια μας.
Τα να μπαίνεις στο συγκεκριμένο ποστ και να ανοιγεις μια άλλη κουβεντα είναι το λιγότερο άστοχο.
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Ε όσο να ναι ο λόγος που ποστάρουν εδώ αυτός είναι. Μπας και το πάρει κανά μάτι. Ξαναλέω - και το λήγω εδώ από μένα - ότι αν υπάρχουν άτομα που απλά θέλουν να ακούν κουβέντες, έχω άδικο, είμαι περίεργος που το βλέπω διαφορετικά και πάω πάσο. Έσβησα ήδη το ποστ μου στο άλλο θρεντ από χτες.
Τέλος, γι'αυτό, αν έχεις προσέξει, απέχω μονίμως από τέτοια θέματα, όπως και θανάτων κτλ κτλ. Όχι επειδή δε με ενδιαφέρουν, όχι επειδή δε νιώθω, αλλά επειδή δεν έχω κάτι ουσιαστικό να πω και προτιμώ να σιωπώ. Αν μπορώ να βοηθήσω όμως, θα το κάνω.
EDIT: Επειδή παρεξηγήθηκα, αναφέρομαι προφανώς σε μεταξύ τους άγνωστους συμφορουμίτες. Όταν εμπλέκεται προσωπικός φίλος, είναι σε άλλη κατηγορία, άλλη συζήτηση.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 11/10/2012 στις 19:27.
Life begins at 45°.
Όποιος έχει χάσει το μηχανάκι του , το πρώτο που τον ενδιαφέρει είναι να το βρει…
Στην προσπάθεια του αυτή , θα το γράψει σε φόρουμ , σε κολόνες , σε αγγελίες , στο κούτελο…
Οι πιθανότητες είναι συντριπτικά εις βάρος του , αλλά ζει με την ελπίδα … άλλωστε , πολύ πρόσφατα εδώ μεσα ένα παιδί βρήκε την μηχανή του επειδή κάποιος το διάβασε στο φορουμ και την είδε στον δρόμο…
Το δεύτερο που θέλει να ακούσει είναι ενα καλό λόγο συμπάθειας …να το μοιραστεί με άλλους που έχουν πάθει το ίδιο ή κατανοούν την θέση του…
Σε θρεντ κλοπών , δεν χρειάζεται να γραφτεί τίποτε άλλο…
Η συζήτηση για το πια μέτρα μπορεί να λάβει ο καθένας για να μην του κλέψουν την μηχανή είναι ένα άλλο ξεχωριστό και χρήσιμο κεφάλαιο (και θρεντ)…
Άλλωστε , εδώ μέσα υπάρχουν αρκετά τέτοια θρεντ…
το post μου δεν αφορά ρε Γιώργο τη κλεψιά του Tiger και τις αντιδράσεις αλλά στα μηνύματα: "εμένα γιατί με μαλώνετε και τους άλλους ή τους εαυτούς σας, όχι"
το ότι ο άλλος κάνει 2 ανακατασκευές και λέει και καμια π@παριά που και που και δε του τη λένε....... έ, πώς να το κάνουμε......... έχει κερδίσει και το σεβασμό για τα μηχανολογικά, για αυτό δε του τη λένε. Τόσο απλά.
Λές και εδώ είναι φόρουμ μέτρησης της αλήθειας ή της ευστοχίας
![]()
Εγώ, πάντως, που δεν κατέχω μηχανολογικά και δεν έχω τη διάθεση/γνώση/χρόνο για ανακατασκευές, έχω κερδίσει τον καθολικό σεβασμό κάνοντας ακριβώς τέτοια ποστς.
Life begins at 45°.
Συμφωνώ βασικά με βαρόνο, σαπίλα, σνάιπερ και λοιπούς στο ίδιο μήκος κύμματος, αλλά και ο Άγης έχει ένα σοβαρό πόιντ...
Τελικά ας γράφει ο καθένας ότι γουστάρει στα πλάισια της ελευθερίας της έκφρασης και ας κριθεί από τον καθένα μας με βάση το "τι", το "πως", το "πότε" τα γράφει...τουλάχιστον να έχουμε και πραγματική εικόνα του καθενός εδώ μέσα... Σκληρό και δύσκολο ίσως αλλά μπορούμε να το δοκιμάσουμε...
Για το παλικάρι κρίμα και μακάρι να βγάλει άκρη...
Και εμένα μου έχουν κλέψει και μηχανή από την πυλωτή το 1995 και πολύ πρόσφατα και ποδήλατο έξω από την δουλειά μου...Νοιώθω και καταλαβαίνω...παρόλα αυτά συνεχίσα να έχω μηχανή για να ζω και να γουστάρω και όχι να ζω για την μηχανή που γουστάρω... και παραλίες πήγα και γήπεδα και συναυλίες και σινεμά και εξάρχεια και πιτσούνι-σίτυ, και Βαλκάνια και Ευρώπη και δεν την έβλεπα πάντα τρωγοπίνοντας και μια χαρά κοιμόμουνα τα βράδια...γούστα είναι αυτά και άποψη ζωής...ο καθείς με τα δικά του και όλα σεβαστά αλλά χωρίς να συμφωνώ με όλα...
Εύχομαι από καρδιάς να βρεθεί η μηχανή...
υ.γ. Το μηχανάκι βρέθηκε τότε...μετά από καμιά 15αριά μέρες...είχα γράψει κάποτε ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας και κάποιοι παλιοί ειρωνεύτηκαν...ίσως ήρθε η ώρα να την ξαναγράψω τώρα που πάλιωσα....![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Το 1998 που πήρα τη πάπια, είχα χάσει τον ύπνο μου.
Στο γκαράζ, με πέταλο και κουλούρα, και πάλι αγχωνόμουν...
Στο σχολείο τα ίδια, διπλοκλειδώματα, γήπεδο (Καραϊσκάκη φυσικά, ως γέννημα θρέμμα Πειραιώτης) ούτε κατά διάνοια, σινεμά, συναυλίες ποτέ κλπ
To 2004 πήρα τη μπουμπού, πάλι 2 κλειδώματα, συναγερμος, τηλεειδοποιηση, ασφαλεια με κλοπη
Και αυτοκίνητο που είχα τα ίδια, συναγερμοί, κουκούλες, αναζήτηση χώρου με φωτισμό κλπ κλπ
Στη πορεία τα μέτρα ασφαλείας (και εγώ προφανώς) χαλάρωσαν, αλλά πάντα φοβάμαι όταν αφήνω το εκάστωτε όχημά μου εκτεθειμένο
Από κει και πέρα όμως, κακά τα ψέμματα, το μηχανάκι είναι ένα εργαλείο
Αν είναι να παίρνω τραίνο για να πάω γήπεδο (εδώ να πω ότι υπολόγισα ότι 2 άτομα με τραίνο θέλουμε 5,60 για πήγαινε ελα σε ενα ματς, ενώ το μηχανάκι θα κάψει 1 φράγκο), να παίρνω ταξί για να πάω συναυλία, αυτοκίνητο (που δεν έχω) για σινεμά και λεωφορείο για τη παραλία, τι σκατά το πήρα το μηχανάκι ?
Γενικά, όπως λέει και ένας φίλος (και αρκετοί συμφορουμίτες), το μηχανάκι είναι πανταχώθεν εκτεθειμένο, πεσίματα (2 φορές μου την έχουν ρίξει κάτω στο γραφείο, και την έχω στα 10 μέτρα), γδαρσίματα, γδυσίματα και αρπαγές.
Καλώς ή κακώς όσοι καβαλάμε καλό είναι να μάθουμε να ζούμε με αυτό, να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα ασφαλείας μπορούμε - και σηκώνει η τσέπη μας -, και πάντα να χουμε στο μυαλό μας ότι το μηχανάκι είναι γενικώς "φτερό στον άνεμο", και αυτό να το βάζουμε στο μυαλό μας, όταν σκάμε και λεφτά για πάρτη του (αγορά, αξεσουάρ κτλ)
my 2 cents
Y.Γ. εύχομαι πραγματικά στο παιδί (και σε όποιον χάνει κάτι με αυτό τον τρόπο) να σταθεί τυχερό και να βρει την κούκλα του
Ερώτησις, ίσως ανόητη αλλά δεν πειράζει.
Λατρεύετε τις μηχανές ως αντικείμενα ή λατρεύετε τα συναισθήματα που προέρχονται από τη χρήση και την ενασχόληση μαζί τους;
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).