Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 84 από 84

Θέμα: Την αρπαξαμε την κλήση

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Διαπιστευμενα/πιστοποιημένα ειναι?
    Αν οχι

-..το πόδι ?
    Όσα με έγραψαν με Lazer ήταν...

με το πόδι αναφέρομαι στα αμάξια....συνήθως εκεί υπάρχει το μεγάλο θέμα (και οι περισσότερες κλήσεις....)
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    Tώρα πια το 99% των πιστολιών/ρανταρ της Τροχαίας είναι laser...ξεχάστε τα ντόπλερ και τις παλιές ιστορίες...σε σημαδεύουν από τα 2 km και σε έχουν ήδη φακελωμένο και με τη κλήση να εκτυπώνεται πριν καν σηκώσεις το πόδι από το γκάζι....
    Δεν ξέρω για την πρωτεύουσα αλλά επαρχία ακόμα ντόπλερ έχουν και προλαβαίνουν τουλάχιστον οι βεστρομάδες να κάνουν σούζα και να διακτινιστούν
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω για την πρωτεύουσα αλλά επαρχία ακόμα ντόπλερ έχουν και προλαβαίνουν τουλάχιστον οι βεστρομάδες να κάνουν σούζα και να διακτινιστούν
    AXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAA
    Dura lex, sed lex.

Νέο μέλος
    πριν 2 εβδομαδες ελαβα κι εγω το πρωτο μου φωτογραφικο ραβασακι... στο σημειο Β6,25 οριο 70χλμ εγραψα 112χλμ... σιγα τα πολλα αλλα ειναι αρκετα για κληση 350 ευρω και 2 μηνες αφαιρεση διπλωματος.. παραβαση μαιος 2012! εντωμεταξυ το συγκεκριμενο σημειο θελει προσοχη... κατηφορικο κι ευθυ... μονο με φρενο κρατας το οριο των 70.... πληρωσα το προστιμο στο ημισυ και πηγα προς τον διοικητη της τροχαιας αττικης οδου για να δω τι μπορω να σωσω για το θεμα του διπλωματος.. μου το ειχαν πει, δυσκολος ανθρωπος, κοιταει στο κομπιουτερ του και μου λεει... εχετε κι αλλη κληση! καγκελο εγω! μια απο τα ιδια, προστιμο κι αφαιρεση διπλωματος για 2 μηνες... ποτε του λεω?? την επομενη μερα... οποτε μου λεει θα σας ξαναδω... γλυτωσα αυτη τη φορα το διπλωμα αλλα σιγουρα την επομενη δεν θα περασω ουτε απο εξω καθως ξερω οτι δεν θα την χαρισει!

και ρωταω... ποσες κλησεις ακομα να περιμενω??? εχουν μεσολαβησει 5 μηνες!! καθε μερα κι απο 1??
    και ξαναρωταω... η εταιρια αττικη οδος τι κανει??? δεν εχει τιποτα να πει σε αυτα τα αθλια ορια που βαζει η τροχαια? οταν εγω και καποιοι αλλοι σταματησουμε να την χρησιμοποιουμε και παραδωσουμε τους πομποδεκτες μας πισω θα χαρουν να χασουν τα χρηματα τους??
    παιζει να κερδισουμε αναπροσαρμογη οριων ταχυτητας με καποιο τροπο?? ειμαι απο αυτους που χρησιμοποιουνε την αττικη οδο καθε μερα εδω κι αρκετα χρονια!

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από almat Προβολή μηνύματος
    και ρωταω... ποσες κλησεις ακομα να περιμενω??? εχουν μεσολαβησει 5 μηνες!! καθε μερα κι απο 1??
    και ξαναρωταω... η εταιρια αττικη οδος τι κανει??? δεν εχει τιποτα να πει σε αυτα τα αθλια ορια που βαζει η τροχαια? οταν εγω και καποιοι αλλοι σταματησουμε να την χρησιμοποιουμε και παραδωσουμε τους πομποδεκτες μας πισω θα χαρουν να χασουν τα χρηματα τους??
    παιζει να κερδισουμε αναπροσαρμογη οριων ταχυτητας με καποιο τροπο?? ειμαι απο αυτους που χρησιμοποιουνε την αττικη οδο καθε μερα εδω κι αρκετα χρονια!
    Noμίζω μερικές χιλιάδες e-mail διαμαρτυρίας προς τη διαχείριση της Αττικής Οδού θα ήταν μια καλή αρχή... Προσωπικά, θα το κάνω.

(βλ. συγγραφικό δαιμόνιο ξαναχτυπά...)
    Dura lex, sed lex.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος
    Noμίζω μερικές χιλιάδες e-mail διαμαρτυρίας προς τη διαχείριση της Αττικής Οδού θα ήταν μια καλή αρχή... Προσωπικά, θα το κάνω.

(βλ. συγγραφικό δαιμόνιο ξαναχτυπά...)
    Ωχ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από almat Προβολή μηνύματος
    .... παιζει να κερδισουμε αναπροσαρμογη οριων ταχυτητας με καποιο τροπο?? ειμαι απο αυτους που χρησιμοποιουνε την αττικη οδο καθε μερα εδω κι αρκετα χρονια!
    Παλαιότερα στην Αγγλία είχαν προσφύγει στα δικαστήρια κάτοικοι ενός χωριού για να αφαιρεθεί κάμερα. Το επιχείρημα ήταν ότι στα 2-3 χρόνια λειτουργίας της κάμερας, δεν είχαν μειωθεί τα ατυχήματα, άρα πρόκειται για μέτρο εισπρακτικό και όχι υπέρ της ασφάλειας. Εκεί κέρδισαν, εδώ αμφιβάλλω...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Guido_Brasletti Προβολή μηνύματος
    Παλαιότερα στην Αγγλία είχαν προσφύγει στα δικαστήρια κάτοικοι ενός χωριού για να αφαιρεθεί κάμερα. Το επιχείρημα ήταν ότι στα 2-3 χρόνια λειτουργίας της κάμερας, δεν είχαν μειωθεί τα ατυχήματα, άρα πρόκειται για μέτρο εισπρακτικό και όχι υπέρ της ασφάλειας. Εκεί κέρδισαν, εδώ αμφιβάλλω...
    μονο με τα παραπονα προς την εταιρια αττικη οδο ισως καταφερουμε κατι

Νέο μέλος
    [QUOTE=ERRIKA;2249464]Noμίζω μερικές χιλιάδες e-mail διαμαρτυρίας προς τη διαχείριση της Αττικής Οδού θα ήταν μια καλή αρχή... Προσωπικά, θα το κάνω.

αν μαζευτουμε πολλοι, οι πιθανοτητες περισσοτερες!

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
    από nikoskkk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:22
  2. Προσωπική αποκλειστικά άποψη για την δράση την 5/6/2005 ... μερικές σκέψεις..
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 19:16
  3. Ρε την πουτάνα την Cameron....
    από DEMINIO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2004, 15:37
  4. Πως λέμε αλλίως την κλαρωτή την φούστα......
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2004, 14:08
  5. Την πήρα την άτιμη....
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 00:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας