Όσα με έγραψαν με Lazer ήταν...
με το πόδι αναφέρομαι στα αμάξια....συνήθως εκεί υπάρχει το μεγάλο θέμα (και οι περισσότερες κλήσεις....)
Όσα με έγραψαν με Lazer ήταν...
με το πόδι αναφέρομαι στα αμάξια....συνήθως εκεί υπάρχει το μεγάλο θέμα (και οι περισσότερες κλήσεις....)
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
πριν 2 εβδομαδες ελαβα κι εγω το πρωτο μου φωτογραφικο ραβασακι... στο σημειο Β6,25 οριο 70χλμ εγραψα 112χλμ... σιγα τα πολλα αλλα ειναι αρκετα για κληση 350 ευρω και 2 μηνες αφαιρεση διπλωματος.. παραβαση μαιος 2012! εντωμεταξυ το συγκεκριμενο σημειο θελει προσοχη... κατηφορικο κι ευθυ... μονο με φρενο κρατας το οριο των 70.... πληρωσα το προστιμο στο ημισυ και πηγα προς τον διοικητη της τροχαιας αττικης οδου για να δω τι μπορω να σωσω για το θεμα του διπλωματος.. μου το ειχαν πει, δυσκολος ανθρωπος, κοιταει στο κομπιουτερ του και μου λεει... εχετε κι αλλη κληση! καγκελο εγω! μια απο τα ιδια, προστιμο κι αφαιρεση διπλωματος για 2 μηνες... ποτε του λεω?? την επομενη μερα... οποτε μου λεει θα σας ξαναδω... γλυτωσα αυτη τη φορα το διπλωμα αλλα σιγουρα την επομενη δεν θα περασω ουτε απο εξω καθως ξερω οτι δεν θα την χαρισει!
και ρωταω... ποσες κλησεις ακομα να περιμενω??? εχουν μεσολαβησει 5 μηνες!! καθε μερα κι απο 1??
και ξαναρωταω... η εταιρια αττικη οδος τι κανει??? δεν εχει τιποτα να πει σε αυτα τα αθλια ορια που βαζει η τροχαια? οταν εγω και καποιοι αλλοι σταματησουμε να την χρησιμοποιουμε και παραδωσουμε τους πομποδεκτες μας πισω θα χαρουν να χασουν τα χρηματα τους??
παιζει να κερδισουμε αναπροσαρμογη οριων ταχυτητας με καποιο τροπο?? ειμαι απο αυτους που χρησιμοποιουνε την αττικη οδο καθε μερα εδω κι αρκετα χρονια!
Παλαιότερα στην Αγγλία είχαν προσφύγει στα δικαστήρια κάτοικοι ενός χωριού για να αφαιρεθεί κάμερα. Το επιχείρημα ήταν ότι στα 2-3 χρόνια λειτουργίας της κάμερας, δεν είχαν μειωθεί τα ατυχήματα, άρα πρόκειται για μέτρο εισπρακτικό και όχι υπέρ της ασφάλειας. Εκεί κέρδισαν, εδώ αμφιβάλλω...
[QUOTE=ERRIKA;2249464]Noμίζω μερικές χιλιάδες e-mail διαμαρτυρίας προς τη διαχείριση της Αττικής Οδού θα ήταν μια καλή αρχή... Προσωπικά, θα το κάνω.
αν μαζευτουμε πολλοι, οι πιθανοτητες περισσοτερες!![]()