Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 131

Θέμα: MotoGP round17 Philip Island (26-28/10/2012)

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    δε θέλω να σε πληγώσω αλλά έβαλα λίγο το πρώτο λινκ σου να δώ (πριν την πέσω για ύπνο 2:40) και τελικά είδα το manchester city - swansea
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

τωρα παιζει κανονικα

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    MOTO 2 τρελόλ πανηγύρι !!!!

Red, Marq, West ρόδα !!! ........

ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ !!!! τους πέρασε και τους 2 το Λοκάλι ο WEST που έβαλε τα γυαλιά στους εργοστασιακούς !!!
    Respect !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    εγω εδω το βλεπω...αλλα σε Βραζιλιανικα!!!
    λες να ακουσω κανα ...GOOOOOOOOAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL....GO...GO...GO...GO...GO...GO...GOOOOOAAAAALLLLLLLL??? ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Pedrosa πτώση.. κρίμα!
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

τελειωσε ο αγώνας πριν αρχίσει.....

ντανι έπεσε στον πρωτο γύρο

στονερ πρώτος

ο χόρχε θα πάει για 2ος....

καλημέρα μας

Banned
    Νομίζω είδαμε γιατί ο Jorge είναι μέγας αναβάτης, επειδή ΑΝΤΕΧΕΙ και στην πίεση, ενώ οι αντίπαλοι του...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    CAMPEONES!!!

Banned
    Είπε και το προφανές, πόσο δύσκολο ήταν να νικήσει δύο πρωτοκλασάτους αναβάτες και τη HONDA (και μάλιστα μόνος αφού ο Spies ήταν ανύπαρκτος)
    Πανάξιος πρωταθλητής!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Πανάξιος πρωταθλητής όντως!

Οι πανηγυρισμοί και οι αντιδράσεις του δείχνουν πόση πολλή πίεση είχε πέσει πάνω του, θα πρέπει να ένιωθε σαν να του έχεις φορτώσει ένα φορτηγό στους ώμους τον τελευταίο καιρό.
    Παρόλ' αυτά άντεξε και δεν έκανε το λάθος και αυτό δείχνει ότι είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής και όχι μόνο ένας γρήγορος αναβάτης.

Αν συνεχίσει έτσι, δεν θα πάρει απλά κάποια πρωταθλήματα ακόμα, αλλά θα κερδίσει για πολλά χρόνια μετά το σεβασμό από όλο το χώρο της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, όπως για παράδειγμα τον έχουν κερδίσει οι Doohan, Schwantz, K.R κτλ.

Στη Valencia θα δούμε εντελώς άλλο αγώνα, όλοι θα τρέχουν χωρίς άγχος και όλοι θα έχουν ν' αποδείξουν πράγματα.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Περιμένω να ακούσω υποστηρικτές του κοντού. Τρένο τον ανεβάζατε, τρένο τον κατεβάζατε, αλλά η αλήθεια είναι μία....

ο τύπος είναι από τους μεγαλύτερους LOOSER που έχουν περάσει απο τα gp. Όλο μέλι μέλι και από τηγανίτα τίποτα

Σταύρο περιμένω...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Περιμένω να ακούσω υποστηρικτές του κοντού. Τρένο τον ανεβάζατε, τρένο τον κατεβάζατε, αλλά η αλήθεια είναι μία....

ο τύπος είναι από τους μεγαλύτερους LOOSER που έχουν περάσει απο τα gp. Όλο μέλι μέλι και από τηγανίτα τίποτα

Σταύρο περιμένω...
    ο χριστοφορος πάντως θα τους πιει το αίμα στα μέγαρα σήμερα για να ρεφάρει...... .χαχαχαχαχαχα

Banned
    Επικοινώνησα με όλους τους γνωστούς μου δημοσιογράφους που καλύπτουν το motogp στην Αστράλια, αλλά δεν μπόρεσα να συγκεντρώσω δηλώσεις για το πρωτάθλημα του 2012.
    Έχω όμως σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος του πρωταθλήματος motoGP 2013 και σας τις παρουσιάζω χωρίς "καλούπωμα" και λογοκρισία από τα εργοστάσια:

J.Lorenzo: "θα ηταν καλή για το προφιλ μου η μετριοφροσύνη αλλά είναι αδυνατo να κρύψεις την ταχυτητα"

D.Pedrosa: "πιστεύω πως η αρχή του σπορ θα πρέπει να αποδίδει ενα τίτλο Παγκόσμιου Πρωταθλητή για κάθε 3 δεύτερες θέσεις"

Α.Dovizioso: "στη ducati μου είπαν πως δεν θα θεωρηθεί επιτυχία να ξεπεράσω τις επιδόσεις του Valentino επειδή αυτό το έκανε ήδη απο πρόπερσι ο δοκιμαστής τους"

C.Crutchlow: "ήρθα τέταρτος με δυσκολία, αν είχα εργοστασιακό μηχανάκι θα ήμουν τέταρτος με ευκολία"

Α.Βautista: "σε μερικούς αγώνες είχα την έμπνευση να πάρω την πρώτη στροφή χωρίς φρένα, αλλά τελικά έριξα νερό στο κρασί μου"

M.Marquez: "έδωσα μάχες με τον Rοssi και τον κέρδισα αλλά γενικά είμαι απογοητευμένος από την επίδοση μου, του χρόνου θα πάω πολύ καλύτερα"

V.Rossi: "θα έπαιρνα τίτλο αλλά η yamaha με πολέμησε δίνοντας στον Jorge τα ίδια εξαρτήματα και ήρθα έβδομος,
    δεν αποκλείω του χρόνου να τρέξω με ducati για να πάρω τίτλο με Ιταλική ομάδα"

N.Hayden: "φέτος ο teammate μου ήταν γρήγορος"

B.Spies: "η μαμά είχε δίκιο για το στήσιμο της μοτοσυκλέτας αλλά δεν την άκουσα κι έτσι τερμάτισα το πρωτάθλημα πίσω από τον Valentino και δύο CRT"

Kαι δηλώσεις από ανθρώπους του σπορ:

C.Stoner: "η σύζυγος συμφώνησε να προσλάβουμε οικιακή βοηθό για να αλλάζει πάνες στο μωρό πράγμα που σημαίνει πως επιστρέφω του χρόνου με τη suzuki"

G.Agostini: "μου πρότειναν απο τη Yamaha Factory Team να τρέξω στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αλλά δεν μπορούσα να το κάνω αυτό σε έναν συμπατριώτη και φίλο..."

Uccio: "ο Valentino θα τρέξει με yamaha και το 2014 αλλα στο Π.Π. sidecar μαζί μου"

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    Επικοινώνησα με όλους τους γνωστούς μου δημοσιογράφους που καλύπτουν το motogp στην Αστράλια, αλλά δεν μπόρεσα να συγκεντρώσω δηλώσεις για το πρωτάθλημα του 2012.
    Έχω όμως σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος του πρωταθλήματος motoGP 2013 και σας τις παρουσιάζω χωρίς "καλούπωμα" και λογοκρισία από τα εργοστάσια:

J.Lorenzo: "θα ηταν καλή για το προφιλ μου η μετριοφροσύνη αλλά είναι αδυνατo να κρύψεις την ταχυτητα"

D.Pedrosa: "πιστεύω πως η αρχή του σπορ θα πρέπει να αποδίδει ενα τίτλο Παγκόσμιου Πρωταθλητή για κάθε 3 δεύτερες θέσεις"

Α.Dovizioso: "στη ducati μου είπαν πως δεν θα θεωρηθεί επιτυχία να ξεπεράσω τις επιδόσεις του Valentino επειδή αυτό το έκανε ήδη απο πρόπερσι ο δοκιμαστής τους"

C.Crutchlow: "ήρθα τέταρτος με δυσκολία, αν είχα εργοστασιακό μηχανάκι θα ήμουν τέταρτος με ευκολία"

Α.Βautista: "σε μερικούς αγώνες είχα την έμπνευση να πάρω την πρώτη στροφή χωρίς φρένα, αλλά τελικά έριξα νερό στο κρασί μου"

M.Marquez: "έδωσα μάχες με τον Rοssi και τον κέρδισα αλλά γενικά είμαι απογοητευμένος από την επίδοση μου, του χρόνου θα πάω πολύ καλύτερα"

V.Rossi: "θα έπαιρνα τίτλο αλλά η yamaha με πολέμησε δίνοντας στον Jorge τα ίδια εξαρτήματα και ήρθα έβδομος,
    δεν αποκλείω του χρόνου να τρέξω με ducati για να πάρω τίτλο με Ιταλική ομάδα"

N.Hayden: "φέτος ο teammate μου ήταν γρήγορος"

B.Spies: "η μαμά είχε δίκιο για το στήσιμο της μοτοσυκλέτας αλλά δεν την άκουσα κι έτσι τερμάτισα το πρωτάθλημα πίσω από τον Valentino και δύο CRT"

Kαι δηλώσεις από ανθρώπους του σπορ:

C.Stoner: "η σύζυγος συμφώνησε να προσλάβουμε οικιακή βοηθό για να αλλάζει πάνες στο μωρό πράγμα που σημαίνει πως επιστρέφω του χρόνου με τη suzuki"

G.Agostini: "μου πρότειναν απο τη Yamaha Factory Team να τρέξω στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αλλά δεν μπορούσα να το κάνω αυτό σε έναν συμπατριώτη και φίλο..."

Uccio: "ο Valentino θα τρέξει με yamaha και το 2014 αλλα στο Π.Π. sidecar μαζί μου"

Ρέστα mate Εκπληκτικά σχόλια
    Ειδικά αυτό με τις πάνες και τη Suzuki είναι το απόλυτο όνειρο δεν τον κόβω όμως να γυρνάει πριν το 15, ούτε και αργότερα όμως

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κυριακη 28/10/2012
    από rantanplan στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2012, 07:55
  2. Superbikes - Αγώνας δεύτερος - Philip Island
    από stako στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 08:33
  3. 28 / 10
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 12:32
  4. 28/10 S/M συγκέντρωση για αυτοσχέδια πίστα.....
    από Gandalf dr685sm στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 08:27
  5. Μεγαρα 28/10
    από 955i στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2004, 04:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας