Σήμερα ξεκίνησα να την πάω στο νέο της σπίτι για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Μα δεν ήθελε να αποχωριστεί τη φωλιά που της έχω φτιάξει στο δικό μου σπίτι. Με απλά λόγια δεν έπαιρνε εμπρός με τίποτα. Σε κάποιο σημείο ανάμεσα στις προσπάθειες και φοβούμενος μην ξελιγώσω την μπαταρία έριξα μια ματιά στο καντράν. Δεν διάβαζε τα κλειδιά. Ώπα λέω, την κάτσαμε τη βάρκααα. Φέρνω το άλλο κλειδί τίποτα, βάζω βγάζω κλειδιά και μπαταρία, τσεκάρω ασφάλειες, τίποτα και εκέινη την ώρα ρίχνω μια σουβλερή ματιά στον συναγερμό. ΡΕ π....τη ΕΣΥ φταις λέω. Ακολουθώ την πλεξούδα και βρίσκω που κόβει το HISS. Κάνω Bypass και πετάω από πάνω το ρημαδιασμένο ελπίζοντας ότι αυτό είναι. Όντως με το που το πέταξα κάνει ένα τσακ και διαβάζει τα κλειδιά!!! (Ωραία λέω εδώ είμαστε).
Κάνω να βάλω μπρός τίποτα, δοκιμάζω πάλι, με τσοκ, χωρίς τσοκ, με γκάζι, χωρίς γκάζι. Τελικά κατέληξα να τη μπουκώσω και να σκάει ωσάν κουμπούρι. Αφού βγήκαν και οι γείτονες στα μπαλκόνια να δουν τι παίζει. Ξύπνησα κόσμο λέμεε. Το λοιπόν αποφασίζει να πάρει, δουλεύοντας περίεργα (δηλαδή κάπου δεν έσκαγε καλώς), αλλά μόλις ζεστάθηκε επανήλθε στα κανονικά της. Σκέφτηκα να μην την μετακινήσω στο γκαράζ που θα γίνουν οι εργασίες από το φόβο μήπως μου μείνει τελικά στο δρόμο (αν και η απόσταση δεν ήταν πάνω από 1500 μέτρα). Τελικά δειλά δειλά ξεκίνησα την πορεία μέχρι το γκαράζ και έφτασα χωρίς άλλα θέματα. Ο κινητήρας έστρωσε και δούλεψε ρολόι μόλις έπιασε τη θερμοκρασία λειτουργίας του. Την άφησα για λίγο και ξαναδοκίμασα. Πήρε μια χαρά μπρος. Μη θέλοντας να την πιέσω άλλο έβγαλα τη μπαταρία και την πάρκαρα σε συντηρητή μέχρι νεοτέρας.
Πριν απ όλα θα ξηλώσω την πλεξούδα του Patrol. Μιας και είδα που και πως συνδέεται, μπορώ να πώ ότι η δουλειά είναι ερασιτεχνικότατη και μπακαλίστικη και είναι ευτύχημα το ότι δεν έχουν γίνει ζημιές στο μηχανάκι. Βρήκα και γιατί δεν δουλεύει ο διακόπτης στο σταντ όσο έψαχνα την πορεία του Patrol. Η πατέντα που έχει γίνει εκεί θα διορθωθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Ο διακόπτης μετρήθηκε με πολύμετρο και κάνει σωστή επαφή, άρα καταργήθηκε για ευκολία του χρήστη και όχι λόγω προβλήματος.
Aποφάσισα να φύγω και να πάω σε έναν καλό spyball που έχω και στο άλλο μηχανάκι μου και είμαι υπερευχαριστημένος.
Αν προλάβω σήμερα και δεν έχει πρόβλημα ο ιδιοκτήτης του χώρου που θα με φιλοξενήσει για τον επόμενη μήνα θα λύσω την πλαινή μούρη για να διορθώσω το φλάς που κουνιέται και να βγάλω το φίλτρο αέρος να το έχω στα χέρια μου και να δώ τι θα κάνω από εδώ και πέρα.