Σελίδα 6 από 33 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 482

Θέμα: Τζάκια : Σήμερα ντουμανιάσαμε στην αιθάλη στα ΒΠ

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ok tha sto pw kai alliws
    to aerothermo to pairnei agalia ena mikro, sto dwmatio tou , opou den exei aircon
    entaxei twra?
    όταν όμως είναι στον ίδιο χώρο ?
    ειπα, επ ουδενεί δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά καλό είναι κάποια πράγματα να τα λέμε, χωρίς καμιά διάθεση να το παίξουμε "εξυπνάκηδες"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    όταν όμως είναι στον ίδιο χώρο ?
    ειπα, επ ουδενεί δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά καλό είναι κάποια πράγματα να τα λέμε, χωρίς καμιά διάθεση να το παίξουμε "εξυπνάκηδες"
    paizoume me leptomeries tou stul, an einai ston idio xwro, i an thelei an paei gia upno ti tha kanei kp klp klp klp
    sou ksanalew, emena i antirisi mou einai pou den exoume me ti na asxolithoume alla vazoume tabeles ston kathena pou paei na kopsei ksula apo to dasos i apo opou vrei gia na zestanei tin oikogenia tou.
    esas an kruwnoun, na ta afisete etsi

+1 στον Καλ...

αντι να ασχολούμαστε κ να παμε να γαμήσουμε τους πολιτικούς κ τις οικογένεις τους που γαμανε τις δικες μας οικογένειες (που ευτυχώς δεν έχω...αν είχα μπορεί να είχα κανει πολλά για εκδίκηση) καθόμαστε και κρίνουμε τον κάθε εξαθλιωμενο,πτωχευμένο συμπολίτη μας που οδηγήθηκε όπου οδηγήθηκε απο τις πολιτικές των καθαρμάτων που ζούνε στον δικό τους κόσμο λες και έχουμε αυτοκρατορία και όχι δημοκρατία
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από la_villa Προβολή μηνύματος
    και γιατί δεν τα κάνανε όλα π.χ 0,60€ ώστε και ΠΑΛΙ να παταχθεί τπο λαθρεμπόριο....υπήρχε κ αυτή η επιλογη....

Το λαθρεμπόριο θα μπορούσε εύκολα να παταχθεί αν υπήρχε βούληση (μην ξεχνάτε ότι απέναντι έχουν κάτι Βαρδινογιάννηδες και Λάτσηδες! Αυτοί είναι ΤΟ κράτος). Υπάρχουν τεχνολογικές λύσεις που πολύ εύκολα θα έκαναν τους πάντες να κόψουν το λαθρεμπόριο. Αλλά μιλάμε για την Ελλάδα, την τελευταία χώρα που δουλεύει με τιμολόγια από χαρτί!

re seis, den ksekinise gia auto i kouventa....to ti einai spatali ase na to krinei o kathenas....
    alla den borw na akouw gai tous KAKOUS pou trexoun kai tsakizoun oti dentro briskoun brosta tous, bas kai kataferoun nat o rixoun sto tzaki na zestanoun ligo ta piadia tous
    imarton...ti allo tha akousoume
    Δεν ειναι κακοί... !!ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι και μη πώ τπτ χειρότερο... δε καταλαβαίνω δλδ τι δικαιολογία υπάρχει στο να κόβεις δέντρο που δεν σου ανήκει...

Στη τελικη κύριε αρχιμαλάκα αφού αποφάσισες να ζεσταθείς τσάμπα... ψάξε για ξανα ξερό δεντράκι .. τόσα υπάρχουν...

Δικαιολογίες του στυλ έχω παιδιά... και παπαριές τα ακούω βερεσέ ... δλδ οποιος ειναι άνεργος η εχει παιδιά και δεν έχει λεφτά.. εχει δικαίωμα να κάνει οτι γουστάρει? Νομίζετε οτι αυτοί που κόβουν παράνομα δέντρα είναι τπτ ρακοσυλέκτες που δεν έχουν στον ηλιο μοίρα? Ελατε να δειτε με τι αυτοκινητα ανεβαινουν και με τι αλυσοπρίονα... και πειτε μου εσείς ποιος ταλαίπωρος που δεν έχει ούτε λεφτά για ρεύμα... εχει 4x4 καi τρειλερ ...

Δεν είναι έτσι... τα πράγματα δυστυχώς.. τη καραμέλα της κρίσης τη χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία όλοι αυτοί που παρανομούν...

Πέτυχα προχθές ενα τύπο που έπιανε πουλιά με παγίδα και του έκανα σύσταση οτι αυτό που κάνει απαγορεύεται ... και τι γυρνάει και μου λέει? Είμαι άνεργος.. και το κάνω αυτό γιατι δεν έχω λέει να κάνω κατι άλλο.... και πως μας κατάντησαν και μπλα μπλα μπλα...

Του λέω ρε άνθρωπε δλδ θες να μου πεις οτι πιάνοντας πουλιά βγάζεις χρήματα δλδ απο αυτό? και μου λέει " Οχι δε ζώ.. απλά σκοτώνω το χρόνο μου και ξεχνάω "

Αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν ολα αυτά... και πριν που έιχαν δουλειά.. ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ.... σεβασμό σε τιποτα πάντα κάναν κάτι και επιβάρυναν το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από la_villa Προβολή μηνύματος
    +1 στον Καλ...

αντι να ασχολούμαστε κ να παμε να γαμήσουμε τους πολιτικούς κ τις οικογένεις τους που γαμανε τις δικες μας οικογένειες (που ευτυχώς δεν έχω...αν είχα μπορεί να είχα κανει πολλά για εκδίκηση) καθόμαστε και κρίνουμε τον κάθε εξαθλιωμενο,πτωχευμένο συμπολίτη μας που οδηγήθηκε όπου οδηγήθηκε απο τις πολιτικές των καθαρμάτων που ζούνε στον δικό τους κόσμο λες και έχουμε αυτοκρατορία και όχι δημοκρατία
    Συγγνωμη δλδ τις πολιτικές των καθαρμάτων ποιος της στηρίζει με τη ψήφο του ρε παιδιά? Δλδ ... απο παρθενογέννεση ειναι τα κόμματα και οι πολιτικοί μας?

Δλδ ο λαός δεν φταίει... που ψηφίζει τα ιδια ξανα και ξανα.. και τρώει σκατα?

Ε σκατά στα μούτρα μας τότε.... που θέλουμε και ανατροπή....

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι κακοί... !!ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι και μη πώ τπτ χειρότερο... δε καταλαβαίνω δλδ τι δικαιολογία υπάρχει στο να κόβεις δέντρο που δεν σου ανήκει...

Στη τελικη κύριε αρχιμαλάκα αφού αποφάσισες να ζεσταθείς τσάμπα... ψάξε για ξανα ξερό δεντράκι .. τόσα υπάρχουν...

Δικαιολογίες του στυλ έχω παιδιά... και παπαριές τα ακούω βερεσέ ... δλδ οποιος ειναι άνεργος η εχει παιδιά και δεν έχει λεφτά.. εχει δικαίωμα να κάνει οτι γουστάρει? Νομίζετε οτι αυτοί που κόβουν παράνομα δέντρα είναι τπτ ρακοσυλέκτες που δεν έχουν στον ηλιο μοίρα? Ελατε να δειτε με τι αυτοκινητα ανεβαινουν και με τι αλυσοπρίονα... και πειτε μου εσείς ποιος ταλαίπωρος που δεν έχει ούτε λεφτά για ρεύμα... εχει 4x4 καi τρειλερ ...

Δεν είναι έτσι... τα πράγματα δυστυχώς.. τη καραμέλα της κρίσης τη χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία όλοι αυτοί που παρανομούν...

Πέτυχα προχθές ενα τύπο που έπιανε πουλιά με παγίδα και του έκανα σύσταση οτι αυτό που κάνει απαγορεύεται ... και τι γυρνάει και μου λέει? Είμαι άνεργος.. και το κάνω αυτό γιατι δεν έχω λέει να κάνω κατι άλλο.... και πως μας κατάντησαν και μπλα μπλα μπλα...

Του λέω ρε άνθρωπε δλδ θες να μου πεις οτι πιάνοντας πουλιά βγάζεις χρήματα δλδ απο αυτό? και μου λέει " Οχι δε ζώ.. απλά σκοτώνω το χρόνο μου και ξεχνάω "

Αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν ολα αυτά... και πριν που έιχαν δουλειά.. ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ.... σεβασμό σε τιποτα πάντα κάναν κάτι και επιβάρυναν το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο...
    αστο δεν το εχεις
    μιλας εκ του ασφαλους και λες οτι σου κατεβει
    κατεβα σε κανα χωριο, ελα μια βολτα πελλοπονησο να σε παω τσαρκα να δεις ποσοι κακομοιροι με αλυσοπριονο στο χερι και ρυμουλκο η δανεικο αγροτικο τρεχουν στα βουνα να βρουν κατι να εχει μεινει να το κοψουν και να πανε να ζεσταθουν με αυτο
    εκτος και αν νομιζεις οτι εσυ εισαι ο εξυπνος και οι αλλοι οι βλακες που δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν και τρεχουν μεσα στο κολοκρυο να πανε να κοβουν δεντρα, επειδη ετσι τους κα@@@σε ξαφνικα και οχι επειδη το εχουν αναγκη.

αστο δεν το εχεις
    μιλας εκ του ασφαλους και λες οτι σου κατεβει
    κατεβα σε κανα χωριο, ελα μια βολτα πελλοπονησο να σε παω τσαρκα να δεις ποσοι κακομοιροι με αλυσοπριονο στο χερι και ρυμουλκο η δανεικο αγροτικο τρεχουν στα βουνα να βρουν κατι να εχει μεινει να το κοψουν και να πανε να ζεσταθουν με αυτο
    εκτος και αν νομιζεις οτι εσυ εισαι ο εξυπνος και οι αλλοι οι βλακες που δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν και τρεχουν μεσα στο κολοκρυο να πανε να κοβουν δεντρα, επειδη ετσι τους κα@@@σε ξαφνικα και οχι επειδη το εχουν αναγκη.
    Η ανάγκη είναι σχετική... George... στο ξαναλέω γιατί μάλλον δε το καταλαβαίνεις... όταν ο άλλος είχε μάθει να λειτουργεί έτσι και προ κρίσης απλά τώρα βρίσκει πάτημα...
    Το εκ του ασφαλούς δεν το καταλαβαίνω... πως το ενοείς δλδ γιατί και εγώ άνετα θα μπορούσα να πηγαίνω στο χωριό μου και να πετσοκόβω... οτι βρώ μπροστά μου ...η στα πέριξ της αττικής .. αλλα δε το κάνω παρόλο που δεν έχω την άνεση να βάλω πετρέλαιο..

Είναι εύκολη η δικαιολογία.... ειδικά στην Ελλάδα... την έχουμε στο τσεπάκι μας...γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Η ανάγκη είναι σχετική... George... στο ξαναλέω γιατί μάλλον δε το καταλαβαίνεις... όταν ο άλλος είχε μάθει να λειτουργεί έτσι και προ κρίσης απλά τώρα βρίσκει πάτημα...
    Το εκ του ασφαλούς δεν το καταλαβαίνω... πως το ενοείς δλδ γιατί και εγώ άνετα θα μπορούσα να πηγαίνω στο χωριό μου και να πετσοκόβω... οτι βρώ μπροστά μου ...η στα πέριξ της αττικής .. αλλα δε το κάνω παρόλο που δεν έχω την άνεση να βάλω πετρέλαιο..

Είναι εύκολη η δικαιολογία.... ειδικά στην Ελλάδα... την έχουμε στο τσεπάκι μας...γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...
    εννοω οτι μετα απο αυτο που εγραψες " Δικαιολογίες του στυλ έχω παιδιά... και παπαριές τα ακούω βερεσέ " δεν μπορω να σου απαντησω κατι.
    ισως μπορει καποιος που εχει παιδια και κρυωνουν να σου απαντησει καλυτερα απο μενα

εννοω οτι μετα απο αυτο που εγραψες " Δικαιολογίες του στυλ έχω παιδιά... και παπαριές τα ακούω βερεσέ " δεν μπορω να σου απαντησω κατι.
    ισως μπορει καποιος που εχει παιδια και κρυωνουν να σου απαντησει καλυτερα απο μενα
    Μη το γυρίσουμε στον Ξανθόπουλο... συζητάμε σοβαρά .. .

Ξέρω κόσμο που έχουν πρόβλημα σοβαρό επιβίωσης και με παιδιά. . και με δάνεια κτλ.. εχουν βρεί λύσεις θέρμανσης φτηνές και αποδοτικές...

Μη το συνεχίσουμε γιατι βγήκαμε off topιc .... και φταίω εγώ γι αυτο...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Βασικα αν το καλοσκεφτειτε ακομα και ο τιτλος του θεματος ειναι αρκετα οξυμωρος...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Μη το γυρίσουμε στον Ξανθόπουλο... συζητάμε σοβαρά .. .

Ξέρω κόσμο που έχουν πρόβλημα σοβαρό επιβίωσης και με παιδιά. . και με δάνεια κτλ.. εχουν βρεί λύσεις θέρμανσης φτηνές και αποδοτικές...

Μη το συνεχίσουμε γιατι βγήκαμε off topιc .... και φταίω εγώ γι αυτο...
    poion xanthopoulo re xaxaxaxaxaaxxaaxx
    mallon zeite se parallilo suban oi perissoteroi...
    entaxei elate mia volta katw peloponiso (ekei borw na sas dixw sigoura, oxi oti den eiani kai allou) na diapistwsete me ta matia sas autes tis.....dikaiologies paparies opws tis lete

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ξαναλέω ότι το "κρυώνουν τα παιδιά μου και θα πάω να γ@μησω ότι δέντρο παίζει προκειμένου να τα ζεστάνω" είναι αντιληπτό αλλά δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση γιατί μια οι φωτιές, μια η παράνομη υλοτόμηση, μια η οικοποεδοποιήση, οσονούπω θα βρεθούν μαλάκες που θα λένε "οι βροχές παρέσυραν το σπίτι μου και έτσι αναγκάστηκα να σκοτώσω κάτι παππούδια που μένανε δίπλα για να τα στεγάσω προσωρινά" ή "δεν έχουν οξυγόνο να αναπνεύσουν τα παιδάκια μου και έκλεψα μια μπουκάλα από ένα παππού με αναπνεσυτικά προβλήματα". Τραβηγμένα και τα δύο παραδείγματα αλλά πιστεύω να καταλαβαίνει κανείς τι εννοώ.

kal, προς το Σοφικό, πίσω από την Αρχαία Κόρινθο και προς Στιμάγκα που πιάσαν το καλοκαίρι "καλές" πυρκαγιές, το δασαρχείο έδωσε άδεια να πάει ο κόσμος να κόψει τα καμμένα (αλλά μόνο το καμμένα) για να τα χρησιμοποιήσει για θέρμανση και όντως πήγε πολύς κόσμος και φόρτωσε πολύ πράμα. Σε κάποια φάση τελείωσαν οι καμμένες συστάδες που ήταν δίπλα στο δρόμο και χρειαζόταν να ανέβει κάποιος σε πρανή και σε πλαγιές για να κόψει τα υπόλοιπα καμμένα δέντρα... και τι κάνανε οι θεοί; Συνέχισαν να κόβουν τα εναπομείναντα "χλωρά" δέντρα, αυτά που είχεν επιβιώσει απο τις πυρκαγιές και είχαν την ατυχία να είναι δίπλα στο δρόμο, γιατί βαριόντουσαν να ανεβούνε μια πλαγιά μικρής κλίσης να κόψουν τα νεκρά δέντρα... μιλάμε για τέτοιο βαθμό μ@λ@κι@ς στον εγκέφαλο και τόσο σεβα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    kal, προς το Σοφικό, πίσω από την Αρχαία Κόρινθο και προς Στιμάγκα που πιάσαν το καλοκαίρι "καλές" πυρκαγιές, το δασαρχείο έδωσε άδεια να πάει ο κόσμος να κόψει τα καμμένα (αλλά μόνο το καμμένα) για να τα χρησιμοποιήσει για θέρμανση και όντως πήγε πολύς κόσμος και φόρτωσε πολύ πράμα. Σε κάποια φάση τελείωσαν οι καμμένες συστάδες που ήταν δίπλα στο δρόμο και χρειαζόταν να ανέβει κάποιος σε πρανή και σε πλαγιές για να κόψει τα υπόλοιπα καμμένα δέντρα... και τι κάνανε οι θεοί; Συνέχισαν να κόβουν τα εναπομείναντα "χλωρά" δέντρα, αυτά που είχεν επιβιώσει απο τις πυρκαγιές και είχαν την ατυχία να είναι δίπλα στο δρόμο, γιατί βαριόντουσαν να ανεβούνε μια πλαγιά μικρής κλίσης να κόψουν τα νεκρά δέντρα... μιλάμε για τέτοιο βαθμό μ@λ@κι@ς στον εγκέφαλο και τόσο σεβα
    η πυροσβεστικη απαγορευσε να κοψουν τα ξυλα στα καμμενα, καπου στο τελος οκτωβρη....οσοι προλαβαν οκ, οι αλλοι??
    εδω δεν μιλαμε αν βλακες εκοψαν τα χλωρα.....αλλα αν τους δικαιολογουμε...
    και να σου πω και κατι φιλε? χεστηκα αν αυριο οι βροχες τους παρασυρουν....ΕΤΣΙ και αλλιως θα παρασυρθουν....γιατι?? γιατι ειναι βουλωμενα τα φρεατια...ή οι δρομοι ειναι ασχημα μπαλωμένοι...ή ή ή ή ή ...τα ξερεις τα βλεπεις τοσα χρονια.
    οποτε αν θελουν να κραξουν καποιον να πανε να κραξουν αυτον που τους εφερε σε αυτο το σημειο και οχι αυτον που κοβει τα ξυλα του δασους.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    η πυροσβεστικη απαγορευσε να κοψουν τα ξυλα στα καμμενα, καπου στο τελος οκτωβρη....οσοι προλαβαν οκ, οι αλλοι??
    εδω δεν μιλαμε αν βλακες εκοψαν τα χλωρα.....αλλα αν τους δικαιολογουμε...
    και να σου πω και κατι φιλε? χεστηκα αν αυριο οι βροχες τους παρασυρουν....ΕΤΣΙ και αλλιως θα παρασυρθουν....γιατι?? γιατι ειναι βουλωμενα τα φρεατια...ή οι δρομοι ειναι ασχημα μπαλωμένοι...ή ή ή ή ή ...τα ξερεις τα βλεπεις τοσα χρονια.
    οποτε αν θελουν να κραξουν καποιον να πανε να κραξουν αυτον που τους εφερε σε αυτο το σημειο και οχι αυτον που κοβει τα ξυλα του δασους.
    Αυτό λέμε όμως, ότι κάνουμε τα στραβά μάτια και δικαιολογούμε την παραβατικότητα οποιασδήποτε μορφής (σήμερα τα ξύλα, αύριο ποιος ξέρει τι άλλο; ) λόγω της κρίσης και δυστυχώς αυτές οι καταστάσεις αργά ή γρήγορα οδηγούν σε άλλες πιο έκρυθμες όπου η κοινωνική συνοχή γίνεται παντελώς *δελο και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει μοστράρωντας ως δικαιολογιά την επιβίωση του. Οκ, δεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα του 2012 που θα αναγκαστούν να κάψουν ακόμα και έπιπλα από το σπίτι τους για να ζεσταθούν, δυστυχώς υπάρχουν, αλλά το θέμα είναι ότι αυτές οι οικογένειες δεν έχουν καν αυτοκίνητο ή αλυσοπριόνο για να πάνε να μαζέψουν και να κόψουν ξύλα. Η συντριπιτική πλειοψηφία αυτών που πάνε και κόβουν ότι να ναι όπως να ναι και όπου να ναι, είναι άνθρωποι που απλά ζορίζονται οικονομικά όπως όλοι μας βέβαια και ψάχνουν τρόπους να μειώσουν το budget τους ή να βρουν οικονομικές εναλλακτικές σε όλους τους τομείς. Ένας τέτοιος τομέας και μάλιστα σημαντικότατος είναι η θέρμανση. Αλλά ρε πούστη μου όταν βλέπεις το 3λιτρο απαστράπτων Navara να τραβερσάρει στις πλαγιές για να κόψει ο και καλά "οικονομικά εξαθλιωμένος" τύπος τα ξύλα του απ΄όπου του καπνίσει για να ζεσταθεί όταν θα βλέπει μπαλίτσα στη Nova μέσα από την LCD τηλεόραση των 50+ ιντσών, καταλαβαίνεις άλλα πράγματα. Θα μου πεις τραβηγμένο και αυτό το παράδειγμα. Οκ, ας κόψουν από αλλού για να την παλέψουν, ας μην είναι ο βιασμός στα δάση η έυκολη λύση! Το ποιοι πραγματικά υποφέρουν και έχουν όντως θεμα επιβίωσης είναι μεγάλη κουβέντα όπως μεγάλη κουβέντα είναι και το σε τι λύσεις καταφεύγουμε όλοι οι υπόλοιποι για να τα βγάλουμε πέρα. Ως συνήθως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνουν οι ασθενέστεροι και δυστυχώς τα δάση και η φύση γενικότερα δεν ανήκουν στους ισχυρούς.

Σελίδα 6 από 33 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  2. Καφεδακι (με ολιγη βολτα), σημερα στις 6:00 στην καντινα
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 16:42
  3. Σημερα τριτη καφες στα Λιμανακια στις 6+
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 16:34
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία