LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
χωρις να διαβασω κανενα ποστ
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ
ειναι η πιο ηλιθια αιτια να σε κοψουν και ειχαν κοψει 4-5 οταν πηγα να βγαλω εγω το διπλωμα.
πριν καν φορεσεις το κρανος κατεβασε την
βαλε και μονωτικη ταινια μη σου πω για να μην ξεχαστεις και την ανοιξεις :-p
Μάλλον όταν έδινες εσύ ήσουν τόσο γα%^#τος και τόσο άνετος με την ιδέα της εξέτασης που τι να πω..........αν ήταν έτσι ....σας βγάζω το καπέλο!!Δεν κωλώνω να εκφράσω τον φόβο μου και το θεωρώ απόλυτα φυσικό.Δεν το παίξω κάποια.Είναι το πρώτο μου μηχανάκι και δεν οδηγούσα παράνομα , ξύπνα!!!! Εσύ θέλησες να πετάξεις εξυπνάδα τώρα.....αλλά από την άλλη σ'ευχαριστώ γιατί με αυτό μου δίνεις θάρρος να τους έχω γραμμένους (όσο γίνεται)......![]()
Δεν είμαι υπέρ του μαρουλιού όπως λές και δεν θα το κάνω. Όμως πέρα από αυτό ειλικρινά έμαθες να οδηγείς τόσο καλά με τον δάσκαλο σου? 10 ώρες για μένα δεν είναι τίποτα.....μαθαίνεις τα πολύ βασικά, το σχολείο είναι ο δρόμος και πιστεύω πως θέλει πολύ σεβασμό στην χρήση.......
Δεν θέλω να πάω προκατειλημένη, θα κάνω αυτό που μπορώ και από εκει και ύστερα ότι απόφαση παρθεί. ότι και να πω δεν θα έχει νόημα. Ελπίζω να μην βάλω τα κλάματα αυτή τη φορά. Η θέληση μου ήταν μεγαλύτερη από την εξοικίωση μου. Αφού ο δάσκαλος με έβγαλε έξω την μέρα που έδινα πράξη.....καλός που έφτασα και μέχρι εκεί. Δουλεύω και σχολάω 5 , μέχρι να πάω χολαργό με συγκοινωνία άστο έχει βραδιάσει επομένως δεν μπορούσε να με βγάλει στον δρόμο. Τώρα έκανα μόνη εξάσκηση με την κούκλα μου σε ασφαλές μέρος.
Δηλαδη αν δεν λαδωσεις και περασεις με την "αξια σου" σημαινει πως ξερεις να οδηγας και μαθενεις να χειριζεσαι αψογα την μοτο..
χμμ..
καλο κ΄αυτο![]()
Φυσικα το καλυτερο ειναι να ΜΗΝ λαδωσεις αλλα ειτε λαδωσεις ειτε οχι δεν προκειται να γινεις ουτε καλυτερος οδηγος ουτε τιποτα, για αυτο οι περισσοτεροι λαδωνουν για να τελειωνουν μια ωρα αρχιτερα...
Γιατι ολοι γνωριζουν οτι μπορουν να σε κοψουν χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος ωστε να σου φανε αλλο ενα κατοσταρικο..
π.χ.
Γνωστο μου που εδινε προσφατα τον εκοψαν γιατι για να παει το μηχανακι 2 μετρα παραπερα σπροχνωντας πατησε συμπλεκτη αντι να βαλει βγαλει ταχυτητα.. (και το παιδι οδηγουσε χρονια μοτο)
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Kοίτα , την εποχή που δίναμε εμείς δεν είχε μαθήματα κτλ . Ξέραμε να οδηγάμε μερικά χρόνια πριν (Ο Trooper να φανταστείς άκανε μπάντες από τα 6 του)
Κοίτα να βρείς ένα καλό αγόρι να πάτε μαζί σε καμιά αλάνα ή ότι άλλο βολεύει ,να σου μάθει τα μυστικά . Λίγο πολύ έτσι είχαμε μάθει και εμείς . Κανένας δεν πήρε μηχανάκι να το βγάλει σε δρόμο ,πόσο μάλλον Αθήνα ...Με τη μία .
Στο είπανε και παραπάνω ...Δες να το μάθεις καλά . Και μόλις νομίζεις πως είσαι οκ , ζήτα να οδηγήσεις και άλλα μηχανάκια . Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ.
Αλλού απομωνώνει ο συμπλέκτης σε άνα μηχανάκι και αλλού σε άλλο . Έτσι δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεως .
...Νομίζω .
Το μονο που σου μαθενουν ειναι πως να στεκεσαι - καθεσαι στη μοτο.. Γι΄αυτο παρε τη μηχανη σου και βγες καμια ηρεμη βολτα για να εξοικειωθεις και να της παρεις τον αερα10 ώρες για μένα δεν είναι τίποτα.....μαθαίνεις τα πολύ βασικά, το σχολείο είναι ο δρόμος και πιστεύω πως θέλει πολύ σεβασμό στην χρήση.......![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Φυσικά και όχι!
Αλλά αν λαδώσεις για να κάνουν τα στραβά μάτια στο τυχόν λάθος, στις φοβερές και τρομερές εξετάσεις που έχουμε στη χώρα μας, σίγουρα ΔΕΝ ξέρεις να οδηγάς.
Δεν λάδωσα ούτε το 88 για δίπλωμα μηχανής, ούτε το 2007 για το αυτοκινήτου. Και όχι, ούτε μάγκας ήμουνα ούτε ο σπουδαίος οδηγός. Ειδικά για το αυτοκινήτου αν θέλανε να με κόψουν μπορούσαν άνετα!
Think faster than you ride
Εξυπναδα οχι
Απορια ναι
Με σκοπο να καταληξω εδω
Απο την αλλη παλι ο καθενας καταλαβαινει οτι γουσταρει οποτε πασο......αλλά από την άλλη σ'ευχαριστώ γιατί με αυτό μου δίνεις θάρρος να τους έχω γραμμένους
Οταν εδινα εγω ειχα κανει ακριβως 3 ωρες μαθηματος με συνολικη εμπειρια σε μηχανη μεγαλου κυβισμου 3 ωρες.
Αλλα εκει δεν πηγα για να μαθω.... για να περασω πηγα..... για να μαθω πηγα αλλου..... αφου πρωτα ειχα γινει νομιμος.
Αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να αγχωθω γιατι με κοιταζει μια χοντρη με ενα σημειωματαριο και ενας μ@λακας που μιλουσε για το στοιχημα με τον "δασκαλο"......