Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 139

Θέμα: Εξέταση για δίπλωμα στον χολαργό ΣΟΣ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Αν σου πούνε μαλακίες πες αμέσως ότι θα κάνεις καταγγελία όπου μπορείς & ότι θα καλέσεις την αστυνομία να τους τσακώσει για χρηματισμό.
    Μετά φοράς τη μάσκα του Ζορρό και φωνάζεις ΟΛΕ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Αυτά είναι κορίτσια ρεεεεεεεεεε...!!!

(θύμησέ μου να σε προικίσω εσένα, γιατί αν περιμένεις από το καλλίγραμο μέλος και τους άλλους μηνάρες την έκατσες την βάρκα..)

Λίγα τα λόγια σου μάστορα, για χάρη της έχω συντάξει και "προικώον". Για το Λενιώ τα πάντα όλα στη διάθεσή της και τον καλύτερο θα της βρω που να σκάσετε.

Επίσης το σωστό είναι "καλλίγραμμον" και όχι "καλλίγραμο".
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Οσοι πληρωνετε το γνωρίζετε οτι τρέφετε το σάπιο σύστημα, αλλά βολεύεστε και μετά κράζετε κιόλας.
    Και βολεμένοι κι επαναστάτες του καναπε και κουλάδια.
    Ήταν όλα όσα θα ήθελα να γράψω, ας θυμηθούμε πριν λίγο καιρό το κράξιμο που έπεφτε για κάποιους οι οποίοι "τα έχωσαν" προκειμένου να πάρουν δίπλωμα. Χάρους τους λέγαμε και πολλά άλλα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος
    χωρις να διαβασω κανενα ποστ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ

ειναι η πιο ηλιθια αιτια να σε κοψουν και ειχαν κοψει 4-5 οταν πηγα να βγαλω εγω το διπλωμα.
    πριν καν φορεσεις το κρανος κατεβασε την
    βαλε και μονωτικη ταινια μη σου πω για να μην ξεχαστεις και την ανοιξεις :-p

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη στον "εξω" κοσμο αν εχεις 144 ματια καρφωμενα πανω σου?

Οποιον παρει ο χαρος ή μπαμ και κατω?
    Μάλλον όταν έδινες εσύ ήσουν τόσο γα%^#τος και τόσο άνετος με την ιδέα της εξέτασης που τι να πω..........αν ήταν έτσι ....σας βγάζω το καπέλο!!Δεν κωλώνω να εκφράσω τον φόβο μου και το θεωρώ απόλυτα φυσικό.Δεν το παίξω κάποια.Είναι το πρώτο μου μηχανάκι και δεν οδηγούσα παράνομα , ξύπνα!!!! Εσύ θέλησες να πετάξεις εξυπνάδα τώρα.....αλλά από την άλλη σ'ευχαριστώ γιατί με αυτό μου δίνεις θάρρος να τους έχω γραμμένους (όσο γίνεται)......

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoR Προβολή μηνύματος
    χωρις να διαβασω κανενα ποστ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ

ειναι η πιο ηλιθια αιτια να σε κοψουν και ειχαν κοψει 4-5 οταν πηγα να βγαλω εγω το διπλωμα.
    πριν καν φορεσεις το κρανος κατεβασε την
    βαλε και μονωτικη ταινια μη σου πω για να μην ξεχαστεις και την ανοιξεις :-p
    Αχα,χα,χα.............ναι το ξέρω............ευχαριστώ αυτό έτσι και αλλιώς το κάνω.
    Καλά την ώρα της εξέτασης όλες μου οι αισθήσεις είναι στην τσίτα!!! Το σκέφτομαι και γελάω......μέχρι και την καρδιά μου άκουγα!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μετά φοράς τη μάσκα του Ζορρό και φωνάζεις ΟΛΕ

ΚΛΑΙΩ!!!!:rotflmao:

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Ρε ... Τί λέτε ; Πάτε καλά ;

Με την παραμικρή μαλακία που θα γίνει -εάν γίνει ...Πάει κάποιος και το κάνει θέμα .... Ήμουνα καλός και με έκοψε .Με τον τρόπο του μου ζήτησε μαρούλι.... Αμάν κάνουνε τώρα να βρούνε επίορκους .Νταξ ...δεν είναι αποδειξη ,αλλά αν αρχίσεις και φωνάζεις και απηλείς ,καταλαβαίνουν πως δεν θα ξεμπλέξουν εύκολα και πως δεν είσαι και κανα θύμα για στίψιμο.

...Αλλά να αξίζει να περάσεις όμως !!!

Όποιος αξίζει να περάσει και είναι ικανός .... Δεν φοβάται τίποτα . Τώρα εάν θέλει κάποιος να λαδώσει ,να περάσει και μετά σιγά σιγά να μάθει να οδηγάει ...Τί να πω !!

Ωραίες αντιλήψεις έχετε ορισμένοι .

Εγώ όταν έδινα ,είχα πάρει το μηχανάκι που θα δίναμε ,πήγα για σάντουιτς και έκανα και σούζες .Με είδανε και μου τη φυλάγανε . Έκανα μια μαλακία και δεν πέρασε δέκατο του δευτ/του και μου λέει ...Λιούλιο ..τον πούλο . Για να μάθεις να μην κάνεις μαγκιές ..
    Όταν ξαναπήγα ...πήγα σαν την κότα με τα αυτιά κάτω ,αλλά το πήρα .

(άσχετο ,αλλά το θυμήθηκα και είπα να το μοιραστώ)
    Δεν είμαι υπέρ του μαρουλιού όπως λές και δεν θα το κάνω. Όμως πέρα από αυτό ειλικρινά έμαθες να οδηγείς τόσο καλά με τον δάσκαλο σου? 10 ώρες για μένα δεν είναι τίποτα.....μαθαίνεις τα πολύ βασικά, το σχολείο είναι ο δρόμος και πιστεύω πως θέλει πολύ σεβασμό στην χρήση.......
    Δεν θέλω να πάω προκατειλημένη, θα κάνω αυτό που μπορώ και από εκει και ύστερα ότι απόφαση παρθεί. ότι και να πω δεν θα έχει νόημα. Ελπίζω να μην βάλω τα κλάματα αυτή τη φορά. Η θέληση μου ήταν μεγαλύτερη από την εξοικίωση μου. Αφού ο δάσκαλος με έβγαλε έξω την μέρα που έδινα πράξη.....καλός που έφτασα και μέχρι εκεί. Δουλεύω και σχολάω 5 , μέχρι να πάω χολαργό με συγκοινωνία άστο έχει βραδιάσει επομένως δεν μπορούσε να με βγάλει στον δρόμο. Τώρα έκανα μόνη εξάσκηση με την κούκλα μου σε ασφαλές μέρος.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Δηλαδη αν δεν λαδωσεις και περασεις με την "αξια σου" σημαινει πως ξερεις να οδηγας και μαθενεις να χειριζεσαι αψογα την μοτο..
    χμμ..
    καλο κ΄αυτο

Φυσικα το καλυτερο ειναι να ΜΗΝ λαδωσεις αλλα ειτε λαδωσεις ειτε οχι δεν προκειται να γινεις ουτε καλυτερος οδηγος ουτε τιποτα, για αυτο οι περισσοτεροι λαδωνουν για να τελειωνουν μια ωρα αρχιτερα...
    Γιατι ολοι γνωριζουν οτι μπορουν να σε κοψουν χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος ωστε να σου φανε αλλο ενα κατοσταρικο..
    π.χ.
    Γνωστο μου που εδινε προσφατα τον εκοψαν γιατι για να παει το μηχανακι 2 μετρα παραπερα σπροχνωντας πατησε συμπλεκτη αντι να βαλει βγαλει ταχυτητα.. (και το παιδι οδηγουσε χρονια μοτο)
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Kοίτα , την εποχή που δίναμε εμείς δεν είχε μαθήματα κτλ . Ξέραμε να οδηγάμε μερικά χρόνια πριν (Ο Trooper να φανταστείς άκανε μπάντες από τα 6 του)

Κοίτα να βρείς ένα καλό αγόρι να πάτε μαζί σε καμιά αλάνα ή ότι άλλο βολεύει ,να σου μάθει τα μυστικά . Λίγο πολύ έτσι είχαμε μάθει και εμείς . Κανένας δεν πήρε μηχανάκι να το βγάλει σε δρόμο ,πόσο μάλλον Αθήνα ...Με τη μία .
    Στο είπανε και παραπάνω ...Δες να το μάθεις καλά . Και μόλις νομίζεις πως είσαι οκ , ζήτα να οδηγήσεις και άλλα μηχανάκια . Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ.
    Αλλού απομωνώνει ο συμπλέκτης σε άνα μηχανάκι και αλλού σε άλλο . Έτσι δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεως .
    ...Νομίζω .

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    10 ώρες για μένα δεν είναι τίποτα.....μαθαίνεις τα πολύ βασικά, το σχολείο είναι ο δρόμος και πιστεύω πως θέλει πολύ σεβασμό στην χρήση.......
    Το μονο που σου μαθενουν ειναι πως να στεκεσαι - καθεσαι στη μοτο.. Γι΄αυτο παρε τη μηχανη σου και βγες καμια ηρεμη βολτα για να εξοικειωθεις και να της παρεις τον αερα
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη αν δεν λαδωσεις και περασεις με την "αξια σου" σημαινει πως ξερεις να οδηγας και μαθενεις να χειριζεσαι αψογα την μοτο..
    χμμ..
    καλο κ΄αυτο

Φυσικα το καλυτερο ειναι να ΜΗΝ λαδωσεις αλλα ειτε λαδωσεις ειτε οχι δεν προκειται να γινεις ουτε καλυτερος οδηγος ουτε τιποτα, για αυτο οι περισσοτεροι λαδωνουν για να τελειωνουν μια ωρα αρχιτερα...
    Γιατι ολοι γνωριζουν οτι μπορουν να σε κοψουν χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος ωστε να σου φανε αλλο ενα κατοσταρικο..
    π.χ.
    Γνωστο μου που εδινε προσφατα τον εκοψαν γιατι για να παει το μηχανακι 2 μετρα παραπερα σπροχνωντας πατησε συμπλεκτη αντι να βαλει βγαλει ταχυτητα.. (και το παιδι οδηγουσε χρονια μοτο)
    Μα ναι, αυτό ακριβώς λέω και εγώ στην φάση που είμαι λαδώσω δεν λαδώσω ψαρωμένη είμαι οπότε θέλει καλή εξάσκηση. Πάντως έχει πολύ μαλακό συμπλέκτη για αρχάριο είναι ότι πρέπει!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Φυσικά και όχι!

Αλλά αν λαδώσεις για να κάνουν τα στραβά μάτια στο τυχόν λάθος, στις φοβερές και τρομερές εξετάσεις που έχουμε στη χώρα μας, σίγουρα ΔΕΝ ξέρεις να οδηγάς.

Δεν λάδωσα ούτε το 88 για δίπλωμα μηχανής, ούτε το 2007 για το αυτοκινήτου. Και όχι, ούτε μάγκας ήμουνα ούτε ο σπουδαίος οδηγός. Ειδικά για το αυτοκινήτου αν θέλανε να με κόψουν μπορούσαν άνετα!
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maria_P Προβολή μηνύματος
    Μάλλον όταν έδινες εσύ ήσουν τόσο γα%^#τος και τόσο άνετος με την ιδέα της εξέτασης που τι να πω..........αν ήταν έτσι ....σας βγάζω το καπέλο!!Δεν κωλώνω να εκφράσω τον φόβο μου και το θεωρώ απόλυτα φυσικό.Δεν το παίξω κάποια.Είναι το πρώτο μου μηχανάκι και δεν οδηγούσα παράνομα , ξύπνα!!!! Εσύ θέλησες να πετάξεις εξυπνάδα τώρα.....αλλά από την άλλη σ'ευχαριστώ γιατί με αυτό μου δίνεις θάρρος να τους έχω γραμμένους (όσο γίνεται)......
    Εξυπναδα οχι

Απορια ναι

Με σκοπο να καταληξω εδω

αλλά από την άλλη σ'ευχαριστώ γιατί με αυτό μου δίνεις θάρρος να τους έχω γραμμένους
    Απο την αλλη παλι ο καθενας καταλαβαινει οτι γουσταρει οποτε πασο......

Οταν εδινα εγω ειχα κανει ακριβως 3 ωρες μαθηματος με συνολικη εμπειρια σε μηχανη μεγαλου κυβισμου 3 ωρες.

Αλλα εκει δεν πηγα για να μαθω.... για να περασω πηγα..... για να μαθω πηγα αλλου..... αφου πρωτα ειχα γινει νομιμος.

Αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να αγχωθω γιατι με κοιταζει μια χοντρη με ενα σημειωματαριο και ενας μ@λακας που μιλουσε για το στοιχημα με τον "δασκαλο"......

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Μην τον ζορίζεις πολύ...
    Πες τα ρε κορίτσι μου με τον αγ@μητο πια....
    Πες τα κορίτσι μου, του αγ@μητου....
    Θα γ@μηθώ ρε λυσσάρη άντρα να δούμε τι θα λες μετα..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2008, 23:56
  2. test ηλεκτρονικου τυπου για δίπλωμα
    από wild_cat/anima στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 10:25
  3. Αποριες για διπλωμα
    από babishondakias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2