Δικέ μου!!!!!
Περιμένω μια φωτογραφία σου με πμ για το εικόνισμα που λέγαμε
Ύπουλο σημείο για τους "πιάνω δεξιά λωρίδα για να βγω αεροδρόμιο". Δε νομίζω ότι σημαδεύει καν αριστερή ή μεσαία (σιγά μην πεταχτεί και στη μέση της Α.Ο. να σου κάνει νόημα να σταματήσεις). Μην πάρω και κανέναν στο λαιμό μου βέβαια. Μια φορά τον είχα πετύχει εγώ και νόμιζα ότι ήταν τυχαίο αλλά μου είπαν ότι πλέον συμβαίνει συχνά πυκνά. Αλλά τσιμπάει τους "δεξιούς". (επιτέλους κάποτε να πληρώσει και η δεξιά σε αυτή τη χώρα)![]()
Καλησπέρα φιλέ μου. Αν σε ενδιαφέρει εγώ τα πηρά από εδώ.
Car license plate with curtain + remote control
For euro cars and American
Tel: 37360004444
Email: ovz3@hotmail.com
Available in Moldova
![]()
Καλημέρα Μάνο. Καλημέρα σε όλους.
Εγώ της πηρά 140€ κομπλέ ( προς, πίσω, τηλεκοντρόλ, καλώδια ) πριν τρία χρόνια και ακόμα δουλεύουν τέλεια.
Το πάχος δεν ξεπερνά τα 16χιλ.
Η μονή προσοχή που θέλει είναι στο πλύσιμο του αυτοκίνητου, δηλαδή όταν το πλένεις πρέπει να τα σαπουνίζεις και αυτά και να τα αφήνεις να στεγνώσουν.
Ότι άλλο θέλεις μην διστάσεις.
![]()
Φυσικά βρείτε και τις κατάλληλες εξηγήσεις.. Αν σας πιάσουν....
Για να μη δούμε τις φωτογραφίες σας....
Επεξεργασμένες....
Με φωτοσοπ..
Αν έχεις και κανα σουγιαδάκι-νυχοκόπτη πάνω σου...
Ετοιμο το σενάριο![]()
Και φυσικά , ΔΕΝ έχεις άδικο!
Ο "πάσα είς" αναλαμβάνει τις ευθύνες του..
Βέβαια το "γκουβέρνο" δεν νοιάζεται για τα "μωρά" (μωρό 1,77!! , όχι πιπίνι) αλλά για την πάρτι του...
Επίσης όλοι νομίζουμε (κι εγώ πρώτος) πως όλοι οι άλλοι είναι μ@λ@κες εκτός απο μάς .
Λάθος μέγιστο, αφου ώς γνωστόν, ...Το έξυπνο πουλί .. (όλα τα πουλιά) απο κάπου... πιάνεται...
Τέλος , επειδή δεν είναι για πλάκα , φαντάσου να είσαι λίγο αξύριστος, λίγο ράστα, λίγο σκουλαρικάτος ή κοτσιδάτος , ή λίγο κάπως .. που δεν τυγχάνει της έγκρισης του ελέγχοντος και να σου βρουν τον μηχανισμό απόκρυψης κλπ κλπ..
Εδώ ισχύει το ρητό "ου μπλέξεις" .
Εγώ πάντως θα χαιρόμουνα όποιον τα κατάφερνε μέν , αλλά δεν θα συμβούλευα κανέναν να το κάνει, δε !
υ.γ. Το μωρό επείσθει τελικά να φοράει μποτάκι ασσορτί με το το μπουφανάκι και το κρανάκι (έτσι ξανάγινα ψηλότερος) αν και πιο άδειες τσέπες..
υ.γ.2 Καθε μέρα στην ΑΟ αστράφτουν οι κάμερες με υψηλή συχνότητα.. Αν αποφασίσουν να στείλουν τόσες κλήσεις-φωτογραφίες θα χρειασθούν φορτηγό..
υ.γ.3 Το μωρό σας διαβάζει, επίσης συμπαθεί και κάποιους απο δω μέσα ... που εγώ καθόλου!
Αναγκάστηκα να της δείξω το φορουμ γιατι είναι φαν της ταχύτητας και τελευταία με τα 60 - 80 την ώρα , έχω , (δεν φαντάζεστε πόση) γκρίνια
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
"παλιοκουλομαρία" ??
Εσύ Δίνε ιδέες..:a37:
ΔΙΑΒΑΖΕΙ... Είπαμε...