Εγω στο δικο μου βρικα μια γωνία απο αλουμίνιο 0,5cm περίπου πάχος κι εφτιαξα την βάση του φτερου.
Εγω στο δικο μου βρικα μια γωνία απο αλουμίνιο 0,5cm περίπου πάχος κι εφτιαξα την βάση του φτερου.
fate tin skoni mou.xa!
ντυθηκε με μαυρο carbon περιμενω απο εβδομαδα να ερθει κ το ασημι να το τελιωσω κ το φτερο κ την ουρα μιας κ θα γινει συνεχεια απο εμπρος εως πισω το ασημι εγινα βασεις στο φτερακι κτλ κτλ
Σκεφτομαι να βαλω μεμβρανη χρωμιου στην ανακατασκευη μου.
Το ντυσιμο με την μεμβρανη ειναι δυσκολη διαδικασια??
Μπορεις να μας δειξεις με φωτο η βιντεο πως γινεται?
το ντυσιμο γενικα δεν ειναι δυσκολο η δυσκολια βρισκεται στις κουρμπες κ κυριως στις αρνητικες εχει να κανει με την πειρα πιο πολυ για να καταλαβεις που κ αν θα υπαρξει προβλημα παντως μερικες δοκιμες πριν δεν εβλαψαν ποτε κανενα
τωρα οσο για αυτα που εντυσα εγω σας λεω πως επι 11 χρονια ειχα μαγαζι με αξεσουαρ κ βελτιωσεις κ τα 5 την εκανα επαγγελματικα την δουλεια με το βυνιλιο οποτε ισως σας φιανονται πιο ευκολα ορισμενα πραματα δεν λεω πως δεν μπορειτε να τα κανετε κ εσεις προς θεου δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δεν θελω
Για το χρωμιο που λες το δοκιμασα περυσι εφερα λιγο υλικο -μαλλον κατωτερης ποιοτητας ομως δεν ξερω σιγουρα μιας κ μονο μια φορα το ακουμπησα πηγα να κανω μηχανακι του ανηψιου κ δεν μου αρεσε πολυυυυυυ λιγο περιθωριο στις κουρμπες εως ελαχιστο τωρα αν εχουν βγαλει κατι καλυτερο δεν ξερω
δινω 2 φωτο μια απο το gilera του ανηψιου κ μια πο τη μια ζαντα που εκανα προβα απο το passat μου οσο μπορω να βοηθησω οποιον θελει πολυυυυ ευχαριστως
κ εκει που ελεγα οκ ολα σχεδον τελος αντε να τη βαλω μπροστα να την παω καμια ψιλη εδω γυρω να χαρω.................................δεν περνει μπροστα μεχρι τα χριστουγεννα την δουλευα ρελαντι πολυ κ συχνα κ εσβησε ξαφνικα οκ λεω καποιο μπουζι βραχυκυκλωσε αστο.
παω σημερα νεα μπουζι ελενχω κοιταω βενζινες νερα λαδια ολα οκ φορτισμενη μπαταρια απο τον ηλεκτρολογο αιντες λεω να ξανακουσω τη γιαγια να δουλευει
αμδεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
ψαχνω κοιταω ξανα ξανα κ βρισκω πως δεν εχω σπινθηρα στα μπουζι οπα λεω οκ μια αρχη στον αριστερο πολλαπλασιαστη δεν ερχονται 12 βολτ με ανοιγμα διακοπτη ουπς ελενχω το καλωδιο με το βολτομετρο οκ δεν ειναι κομμενο στο δεξι ολα κανονικα ερχεται ρευμα στον πολαπλασιαστη αλλ δεν εχει σπινθιρα εμενα με παει το μυαλλο στην ηλεκτρονικη αλλα ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω
οποιαααααααααααα βοηθεια προταση δεκτη
![]()
![]()
![]()
δε κτλβα καλα... οι πολλαπλασιαστες τελικα παιρνουν ρευμα και οι δυο???
οχι μονο ο δεξιος αλλα κ εκεινος δεν εχει σπινθηρα στο μπουζι
περιεργη φαση.. και μενα το μυαλο μου στην ηλεκτρονική παει... αλλα γτ παιρνει ρεύμα ο δεξής και δεν βγάζει σπυνθηρα????
μηπως δεν έχουν πατήσει σωστά οι γειώσεις απο τους πολλαπλασιαστες????
Έγραψες ότι κοίταξες βενζίνες αλλά για ξανα΄τσέκαρε μπάς και το έγραψες από συνήθεια.:P
Keep spamming!!!:a13:
με κουρασε παιδια θα το αφησω μια δυο μερες να ησυχασω λιγο κ μετα θα το δω παλι
αλλωστε ηδη πριν λιγο με το που χαλαρωσα λιγο μου ηρθε στο μυαλλο οτι κ περυσι οταν το πρωτοεβγαλα μετα απο 4 χρονια ακινησιας ενω δουλευε μερικες μερες μετα με αφησε κ ηταν ενα καλωδιο μες στο φαναρι ολη η δουλεια σε μια φυσα αλλα τις ειχα αλλαξει ΟΛΕΣ τις φυσσες [με το που εγινε αυτο τεσπα τεσπα
IT'S ALIVE!!!!!!!!!!! με εσκασε αλλα............ συντομα λεπτομερειες
ενα μικρο χαλια βιντεο αλλα ξυπνησε
http://www.youtube.com/watch?v=ZyaWzBRBBjc