Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 240

Θέμα: Ανακατασκευη Vespa P125X (αφλαση)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macgyver2180
    ανοιξα το κουτακι που γινονται οι ενωσεις των καλωδιων με το μανιατο

πολυ λεπτα και ευαισθητα καλωδια!!!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02019.jpg‎   DSC02022.jpg‎  

σειρα ειχε το πισω φαναρι!!!

και μετα το ποδοφρενο.ευτυχως δεν ειναι κολλημενο.ο διακοπτης δειχνει παρα την βρωμια να λειτουργει...
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02029.jpg‎   DSC02032.jpg‎   DSC02033.jpg‎  

αυτο ειναι το μπροστινο αμορτισερ

στην δευτερη φωτο ειναι το μπροστινο ταμουρο.οση βρωμα ειχε εξω αλλη τοση και περισσοτερη ειχε μεσα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02045.jpg‎   DSC02048.jpg‎   DSC02049.jpg‎  

αυτη ειναι η βιδα που κραταει την μια πλευρα του μοτερ!!1

εεε αυτη η βιδα γα@@@@@κε

ηρθε ο φιλος μου ο Θοδωρης με ολα τα συνεργα.μας επιασε βραδυ και πρπει να μας ακουσε ολη η γειτονια.

ειχε μπετωσει λεμε!!!!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02005.jpg‎   mlss_luigi-hammer.jpg‎   DSC02052.jpg‎  

το μοτερ κατεβηκε,μας πηρε το βραδυ

η βεσπα ειναι σε αυτη την κατασταση τωρα.παμε καλα......
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC02053.jpg‎   DSC02054.jpg‎   DSC02056.jpg‎  

Hondaκιας Το avatar του/της belo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macgyver2180 Προβολή μηνύματος
    αυτη ειναι η βιδα που κραταει την μια πλευρα του μοτερ!!1

εεε αυτη η βιδα γα@@@@@κε

ηρθε ο φιλος μου ο Θοδωρης με ολα τα συνεργα.μας επιασε βραδυ και πρπει να μας ακουσε ολη η γειτονια.

ειχε μπετωσει λεμε!!!!
    την δειχνεις με τεραστιο βελος χαχα ολο το ευαγγελιο θα κατεβασες και και εγω μια απο τα ιδια. καλη συνεχεια

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ Το avatar του/της vforever
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macgyver2180 Προβολή μηνύματος
    το μοτερ κατεβηκε,μας πηρε το βραδυ

η βεσπα ειναι σε αυτη την κατασταση τωρα.παμε καλα......
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ

Παλαιό μέλος
    δηλαδή άμα ήταν ανοιχτό τι θα είχε μέσα????? τα ηλεκτρολογικά σ αυτές τις βέσπες είναι μεγάλος μπελας... οσο μπορείς μόνωσε το μετα

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    για πες μερικες πληροφοριες παραπανω για την χαραξη-σημειωση του μανιατου...
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corvo Προβολή μηνύματος
    για πες μερικες πληροφοριες παραπανω για την χαραξη-σημειωση του μανιατου...
    το μανιατο παιζει δεξια αριστερα αν χαλαρωσεις τις βιδες του... απλα το χαραζεις το μανιατο με ενα σημειο που ειναι σταθερο..... βλεπε τις δυο γραμμουλες δεξια πανω απο το παξιμαδι τερμα δεξια.......... Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	74150c73.jpg 
Προβολές:	475 
Μέγεθος:	79,7 KB 
ID:	280323

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Καλή αρχή και από μένα (τι καλή αρχή δλδ. μέχρι να προλάβω να ποστάρω την ξεβράκωσες).

Έχει μπόλικη δουλειά αλλά δεν σε φοβάμαι, θα την αναστήσεις.

Για το καρμπ στα είπε ο Σπύρος, θα βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή και πάνω που θα είσαι έτοιμος να της βάλεις φωτιά θα δουλέψει.

Όπου υπάρχει κουτί με ενώσεις καλωδίων, πνίξτο στο γράσο και μετά κλείστο. Η δικιά μου τότε ήταν κινητός μετεωρολογικός σταθμός. Με υποψία βροχής έσβηνε η πουτ@ν@ και το τι σπρώξιμο έχω ρίξει δεν λέγεται. Άσε δε που όταν πατούσα το σβηστήρι με χτύπαγε το ρεύμα, χοροπήδαγα λέμε. Πάντα είχα μαζί μου ένα μολύβι που του είχα βγάλει τον άνθρακα και με αυτό πατούσα το σβηστήρι.

Θα σκαλώσεις λίγο στις ντίζες των ταχυτήτων, είναι μπελάς στο πέρασμα αλλά και στον συγχρονισμό. Καλή λίπανση όταν περνάς το συρματόσχοινο της ντίζας, επιλογή νεκράς με πένσα κάτω στην πεταλούδα στον κινητήρα, επιλογή νεκράς στον επιλογέα (τελεία με τελεία) και παίρνεις τα μπόσικα πάνω στο δισκάκι του επιλογέα. Τιπ: Παίξε το τιμόνι τέρμα δεξιά και τέρμα αριστερά πριν σφίξεις τα κεφαλάκια των ντιζών για να βεβαιωθείς ότι δεν ζορίζεται καμία από τις δυο ντίζες.

Καλή συνέχεια και αν θυμηθώ κάτι άλλο θα γράψω.

Πουτ@ν@ Ιταλία με τα μοτόρια σου που ρουφάνε τη σκουριά όπως το σφουγγάρι το νερό. Πουτ@ν@ Ιταλία με τα ηλεκτρικά σου στα μοτόρια σου.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stel89 Προβολή μηνύματος
    το μανιατο παιζει δεξια αριστερα αν χαλαρωσεις τις βιδες του... απλα το χαραζεις το μανιατο με ενα σημειο που ειναι σταθερο..... βλεπε τις δυο γραμμουλες δεξια πανω απο το παξιμαδι τερμα δεξια.......... Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	74150c73.jpg 
Προβολές:	475 
Μέγεθος:	79,7 KB 
ID:	280323
    ευχαριστω
    συνεχισε να ανεβαζεις πραγμα παρακολουθω γιατι σε λιγο καιρο θα ξεκινησω και εγω την δικη μου
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corvo Προβολή μηνύματος
    ευχαριστω
    συνεχισε να ανεβαζεις πραγμα παρακολουθω γιατι σε λιγο καιρο θα ξεκινησω και εγω την δικη μου
    φιλε μου δεν ειναι δικια μου η ανακατασκευή.... αλλά του macgyver...εχω ανακατασκευάσει και εγω ενα βεσπινο του πατερα μου αλλα φωτο δεν εχω πολλες.... οπου μπορω να σε βοηθήσω ομως μετα χαρας.... τα μηχανάκια αυτα ειναι αρρώστια....

Καλα πας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stel89 Προβολή μηνύματος
    φιλε μου δεν ειναι δικια μου η ανακατασκευή.... αλλά του macgyver...εχω ανακατασκευάσει και εγω ενα βεσπινο του πατερα μου αλλα φωτο δεν εχω πολλες.... οπου μπορω να σε βοηθήσω ομως μετα χαρας.... τα μηχανάκια αυτα ειναι αρρώστια....
    οτι να'ναι! δεν ειδα καν ποιος μου απαντησε...

σε ευχαριστω stel

macgyver εσυ συνεχισε να ανεβαζεις

Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Vespa PX 200 E ολική ανακατασκευή ?
    από RTnick στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 08:36
  2. Ξέρει κανείς απο (vespa) Diana Durkopp
    από BMW R75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 05:27
  3. ti Z και παπαριες, ειπαμε vespa rulezzz
    από dimitris74 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2005, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •