ανοιξα το κουτακι που γινονται οι ενωσεις των καλωδιων με το μανιατο
πολυ λεπτα και ευαισθητα καλωδια!!!
ανοιξα το κουτακι που γινονται οι ενωσεις των καλωδιων με το μανιατο
πολυ λεπτα και ευαισθητα καλωδια!!!
σειρα ειχε το πισω φαναρι!!!
και μετα το ποδοφρενο.ευτυχως δεν ειναι κολλημενο.ο διακοπτης δειχνει παρα την βρωμια να λειτουργει...
αυτο ειναι το μπροστινο αμορτισερ
στην δευτερη φωτο ειναι το μπροστινο ταμουρο.οση βρωμα ειχε εξω αλλη τοση και περισσοτερη ειχε μεσα
αυτη ειναι η βιδα που κραταει την μια πλευρα του μοτερ!!1
εεε αυτη η βιδα γα@@@@@κε
ηρθε ο φιλος μου ο Θοδωρης με ολα τα συνεργα.μας επιασε βραδυ και πρπει να μας ακουσε ολη η γειτονια.
ειχε μπετωσει λεμε!!!!
το μοτερ κατεβηκε,μας πηρε το βραδυ
η βεσπα ειναι σε αυτη την κατασταση τωρα.παμε καλα......
δηλαδή άμα ήταν ανοιχτό τι θα είχε μέσα????? τα ηλεκτρολογικά σ αυτές τις βέσπες είναι μεγάλος μπελας...οσο μπορείς μόνωσε το μετα
για πες μερικες πληροφοριες παραπανω για την χαραξη-σημειωση του μανιατου...
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Καλή αρχή και από μένα (τι καλή αρχή δλδ. μέχρι να προλάβω να ποστάρω την ξεβράκωσες).
Έχει μπόλικη δουλειά αλλά δεν σε φοβάμαι, θα την αναστήσεις.
Για το καρμπ στα είπε ο Σπύρος, θα βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή και πάνω που θα είσαι έτοιμος να της βάλεις φωτιά θα δουλέψει.
Όπου υπάρχει κουτί με ενώσεις καλωδίων, πνίξτο στο γράσο και μετά κλείστο. Η δικιά μου τότε ήταν κινητός μετεωρολογικός σταθμός. Με υποψία βροχής έσβηνε η πουτ@ν@ και το τι σπρώξιμο έχω ρίξει δεν λέγεται. Άσε δε που όταν πατούσα το σβηστήρι με χτύπαγε το ρεύμα, χοροπήδαγα λέμε. Πάντα είχα μαζί μου ένα μολύβι που του είχα βγάλει τον άνθρακα και με αυτό πατούσα το σβηστήρι.
Θα σκαλώσεις λίγο στις ντίζες των ταχυτήτων, είναι μπελάς στο πέρασμα αλλά και στον συγχρονισμό. Καλή λίπανση όταν περνάς το συρματόσχοινο της ντίζας, επιλογή νεκράς με πένσα κάτω στην πεταλούδα στον κινητήρα, επιλογή νεκράς στον επιλογέα (τελεία με τελεία) και παίρνεις τα μπόσικα πάνω στο δισκάκι του επιλογέα. Τιπ: Παίξε το τιμόνι τέρμα δεξιά και τέρμα αριστερά πριν σφίξεις τα κεφαλάκια των ντιζών για να βεβαιωθείς ότι δεν ζορίζεται καμία από τις δυο ντίζες.
Καλή συνέχεια και αν θυμηθώ κάτι άλλο θα γράψω.
Πουτ@ν@ Ιταλία με τα μοτόρια σου που ρουφάνε τη σκουριά όπως το σφουγγάρι το νερό. Πουτ@ν@ Ιταλία με τα ηλεκτρικά σου στα μοτόρια σου.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).