Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 104

Θέμα: Μήπως τελικά είμαι μαλάκας;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή ρε συ sniper, κάθε φορά που τρως/ρίχνεις μια κόρνα/μούτζα/βρισιά καταλήγεις εσύ στη φυλακή κι ο άλλος στο χώμα? Από κορυδαλλό ποστάρεις?

Ξαναλέω όσο πιο συνοπτικά μπορώ. Ο καθένας όταν νιώθει ότι έχει αδικηθεί ψάχνει το δίκιο του ή έστω "ξεσπάει" στο βαθμό που ο ίδιος θεωρεί θεμιτό. Η δική μου θέση είναι ότι τουλάχιστον μέχρι ενός κάποιου σημείου πρέπει να το ψάχνεις το δίκιο σου (ή έστω να "ξεσπάς", γιατί δε βρίσκεις δίκιο με μια κόρνα) και να μην ξεκινάς από το σπίτι σου με το σκεπτικό ότι ο πρώτος που θα κορνάρεις γιατί παραλίγο να πέσει πάνω σου μπορεί να σε πυροβολήσει. Αυτό.

Πιο λιανά δε δύναμαι.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ...........

Άπλά θέλω νά συμπληρώσω πώς δέν είνα ΕΝΤΙΜΟ άν δούμε πώς
    τόν έχουμε τόν άπέναντι νά κάνουμε νταηλίκι....!!!
    Ή άν νομίζουμε ότι τόν έχουμε........βέβαια τό ήθος,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ..!!

Πάντως άπό τό πληκτρολόγιο.......ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΡΑΜΠΟipila:

Μιά συμβουλή στούς έπίδοξους.....
    Σέ κάποιον καυγά δέν κερδίζει ό πιό δυνατός πάντα....
    Σίγουρα όμως κερδίζει ό πιό ΑΛΗΤΗΣ..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ............. άν δούμε πώς
    Ή άν νομίζουμε ότι τόν έχουμε........
    ...........
    Σέ κάποιον καυγά δέν κερδίζει ό πιό δυνατός πάντα....
    Σίγουρα όμως κερδίζει ό πιό ΑΛΗΤΗΣ..!!

στο γήπεδο έχω δει μπιάφρα να τσακίζει στις ανάποδες γομάρι σαν τον βαγγέλα (οκ, όχι τόσο χοντρό, ένας είναι ο βαγγέλας)

δεν ξέρω αν ήταν πιο αλήτης ή όχι αλλά σίγουρα ο χοντρός νόμιζε οτι τον είχε.....

υγ.... σε όποιον τύχει να λογομαχήσει με κάποιον στον δρόμο και αυτός ο κάποιος να βάζει πρώτη στο φανάρι και να τον πετάει από το μοτό του να έρθει να μου το πει.... ναι, μετά τον έκανα ασήκωτο αλλά μάλλον από τύχη καθώς θα μπορούσε να με έχει κάνει σαν την γάτα της ΕΡΡΙΚΑΣ....
    εκτοτε, δεν τρέχει μία, ζητάω και συγνώμη φταίω δεν φταίω, γνωρίζοντας οτι τουλάχιστον εχω πιο πολλές πιθανότητες να πάω σπίτι μου σωος....
    σιγά, με είπε μαλάκα, χεστήκαμε που κλάναμε.....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

στο γήπεδο έχω δει μπιάφρα να τσακίζει στις ανάποδες γομάρι σαν τον βαγγέλα (οκ, όχι τόσο χοντρό, ένας είναι ο βαγγέλας)

δεν ξέρω αν ήταν πιο αλήτης ή όχι αλλά σίγουρα ο χοντρός νόμιζε οτι τον είχε.....

υγ.... σε όποιον τύχει να λογομαχήσει με κάποιον στον δρόμο και αυτός ο κάποιος να βάζει πρώτη στο φανάρι και να τον πετάει από το μοτό του να έρθει να μου το πει.... ναι, μετά τον έκανα ασήκωτο αλλά μάλλον από τύχη καθώς θα μπορούσε να με έχει κάνει σαν την γάτα της ΕΡΡΙΚΑΣ....
    εκτοτε, δεν τρέχει μία, ζητάω και συγνώμη φταίω δεν φταίω, γνωρίζοντας οτι τουλάχιστον εχω πιο πολλές πιθανότητες να πάω σπίτι μου σωος....

Πρίν καιρό παραβίασε κάποιος stop σε γνωστούς μου με 3 μηχανάκια... ο πιο νταής της παρέας σταμάτησε κι άρχισε να τον στολίζει κινούμενος απειλητικά προς το μέρος του... μέχρι που βγήκε ο τύπος από το αυτοκίνητο ΣΗΜΑΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ. Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι ευθύνες και οι συνέπιες.
    Είναι και οι αλλαγές που συντελούνται εντός σου.
    Κάνει κάποιος μια μαλακία, κατεβαίνεις από το μηχανάκι και του σπας τα μούτρα.
    Εκείνη την ώρα λες καλά του έκανα του παλιοπούστη κλπ κλπ
    Με μια δεύτερη σκέψη όμως που κατάντησες?
    Κατάντησεs να μοιάζεις σε ότι σιχαίνεσαι.

Έγινες κι εσύ ένας μικρός δυνάστης, ένας έστω περιστασιακός ΜΑΤατζής. Ένας φασίστας ρε αδερφέ.
    Κι αυτά, άμα τα κάνεις συχνά, γίνονται συνήθεια και δεν κόβονται.
    Είναι ξέρεις πολύ πιο εύκολο να επιβάλεις τη γνώμη σου μ ένα σκάσε ή με την απειλή μιας μπούφλας από το να εξηγήσεις την άποψη σου, να πείσεις τον άλλο για το δίκιο σου κλπ κλπ
    Με τις μεθόδους αυτές ΟΛΑ πάνε πίσω. Εσύ ο ίδιος όμως πριν απ όλους.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA

. ναι, μετά τον έκανα ασήκωτο αλλά μάλλον από τύχη καθώς θα μπορούσε να με έχει κάνει σαν την SALAγάτα της ΕΡΡΙΚΑΣ....
    Dura lex, sed lex.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ... δέν είνα ΕΝΤΙΜΟ άν δούμε πώς
    Λίγο άσχετο με τα προηγούμενα και τα επόμενα, μία ένσταση εδώ μονάχα.
    Χωρίς να υποστηρίζω το ξύλο το ξαναλέω, οι "απαγορεύσεις" γύρω από το ποιον δεν κάνει να βαρέσουμε γεμίζουνε σελίδες.
    Μην τον βαρέσεις άμα είναι μεγαλύτερος.
    Μην τον βαρέσεις άμα είναι μικρότερος.
    Μην τον βαρέσεις άμα φοράει γυαλιά.
    Μην τον βαρέσεις άμα βλέπεις ότι τα έχει χαμένα.
    Μην τον βαρέσεις άμα τον "έχεις", όπως είπες στο φινάλε. Θα τον βαρέσεις δηλαδή μόνο άμα σιγουρευτείς ότι αντί να τον δείρεις θα σε δείρει εκείνος? Αυτό είναι το έντιμο?

Τα παραπάνω (και πολλά άλλα) μπορεί να αποτελέσουν ένα παράγοντα στο να αποτρέψουν κάποιον από το να βιαιοπραγήσει. Για να μπορέσει όμως να γίνει αυτό θα πρέπει αυτός ο κάποιος να έχει το μυαλό του στη θέση του εκείνη τη στιγμή. Πράγμα που μπορεί να το δει κανείς κι από τη θετική του πλευρά κι από την αρνητική του.

Κάποιος (χ) ο οποίος το ξύλο το έχει σχετικά εύκολο κι αρπάζει κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά για να παίξει μπουνιές με όποιον πληροί τις προϋποθέσεις του (παίζει "έντιμο" ξύλο), μπορεί κάλλιστα να έχει την ψυχραιμία να μη βαρέσει κάποιον γέρο πχ που πήγε να τον σκοτώσει.

Από την άλλη, ένας (y) ο οποίος δεν έχει χτυπήσει ποτέ του άνθρωπο, και κάποιος γέρος, ή πιτσιρικάς, ή μεθυσμένος ή δεν ξέρω γω τι πήγε να τον σκοτώσει και είδε το χάρο με τα μάτια του κι έφτασε να πάρει ανάποδες βόλτες το μυαλό του, είναι πολύ δύσκολο, ΑΠΑΞ κι έχει φτάσει σε αυτό το σημείο το τονίζω, να τον συγκρατήσει η σκέψη του ποιον έχει απέναντί του. Θολώνει και θα βαρέσει αυτόν που έχει απέναντί του ασχέτως αν είναι βαρύτερος ή ελαφρύτερος, μεγαλύτερος ή μικρότερος, και μπορεί βέβαια να βρεθεί και με τα μούτρα του κιμά.

Το να αναλύσουμε ποιος είναι πιο έντιμος από τους δύο, ο πρώτος (x) που λόγω της συνήθειας να παίζει ξύλο είχε την ψυχραιμία να μη βαρέσει τον παππού (αλλά έχει δείρει 20 μη παππούδες), ή ο δεύτερος (y) που εν βρασμώ ψυχής, γιατί πρώτη φορά φτάνει στο αμήν, άστραψε και βρόντηξε στο παππούδι που πήγε να τον σκοτώσει, νομίζω δεν έχει και μεγάλη σημασία. Και νομίζω ότι δεν πρόκειται περί εντιμότητας.

Η εντιμότητα είναι σαφώς μια αρετή. Αλλά οι αρετές παύουν όταν δε λειτουργούμε σκεπτόμενοι γιατί ο θυμός υπερισχύει και οι συνειδητότητα πάει περίπατο. Εκτός βέβαια κι αν μιλάμε για τύπους που βαράνε "με το τσιγάρο στο στόμα", χωρίς καμία αιτία, δικαιολογία, απλά και μόνο γιατί έτσι τους κ@υλωσε και φυσικά δε χρειάζεται να θολώσουν για να προβούν σε μια τέτοια πράξη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, κατ'εμέ, δε μιλάμε καν για άνθρωπο, πολλώ δε μάλλον για έντιμο (ή ενάρετο εν γένει), οπότε κανένα νόημα δεν έχει και ο χαρακτηρισμός.
    Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 05/02/2013 στις 23:16.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Για να καταλαβω και εγω,σου τυχαινει μια στραβη στον δρομο και λες τα καθιερωμενα μπινελικια πως καταλαβαινεις τα ορια του "αντιδικου";
    Το "σιδερο" παει συνεφο εξω και οπως ειναι στρεσαρισμενος ο κοσμος αυτην την εποχη δεν θελει πολυ να γινει η στραβη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Πρίν καιρό παραβίασε κάποιος stop σε γνωστούς μου με 3 μηχανάκια... ο πιο νταής της παρέας σταμάτησε κι άρχισε να τον στολίζει κινούμενος απειλητικά προς το μέρος του... μέχρι που βγήκε ο τύπος από το αυτοκίνητο ΣΗΜΑΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ. Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό...

Μάιστα....
    Άντε να πούμε όλοι από μία ιστορία λοιπόν.

Πριν κανά 3άρι χρόνια ο κολλητός μου (όχι γνωστός, γνωστός γνωστού, γνωστός άγνωστος κλπ) είχε κατέβει Κρήτη στον ξάδερφο του καλοκαιράκι για διακοπές.
    Ένα ωραίο απόγευμα παίρνουνε το σκυλί του ξαδέρφου να το βγάλουνε βόλτα να κάνουνε κι αυτοί την περπατησιά τους να δει κι ο κολλητός μου το χωριό που είχε χρόνια να πάει.
    Σε κάποια φάση όπως διασχίζουν το δρόμο και πάνε να ανέβουν στο απέναντι πεζοδρόμιο πάει να παρκάρει ένα αγροτικό με την όπισθεν σανίδι και καβαλάει πεζοδρόμιο με όσα και στο τσακ προλαβαίνει το παλικάρι και τραβάει το σκυλί από το λουρί γιατί θα είχε γίνει κιμάς.
    Πάει στο παράθυρο του τύπου κι ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
    -Πρόσεχε λίγο ρε φίλε. Είναι ανάγκη να καβαλάς πεζοδρόμια με τόση φόρα για να παρκάρεις? Παραλίγο να το πατήσεις το σκυλί.
    -Ναι ε? Ποιο σκυλί? Αυτό? (δείχνοντάς του το σκύλο)
    -Ναι.
    -Μαλακία. Μου ξέφυγε. (και βγάζει κουμπούρι και μπουμπουνάει μία του σκυλιού στο κεφάλι επιτόπου σκάζοντας στα γέλια με το συνοδηγό) Και πάρ'το τώρα από μπροστά μου και σήκω φύγε γιατί αλλιώς θα έχει ο φίλος να κουβαλάει κι εσένα εκτός από το σκυλί.

Και κατέβηκαν οι δυο λεβέντες και μπήκαν σε διπλανή καφετέρια σα να μην έτρεχε τίποτα.

Τρομακτικό? Θλιβερό? Αποτρόπαιο?
    Είναι γεγονός ότι ο παθών δύσκολα θα ξαναζητήσει το λόγο από κάποιον που θα πάει να του πατήσει το σκύλο. Για την ακρίβεια δε νομίζω μετά από τέτοιο σοκ που πέρασε το παλικάρι να ξαναπάρει σκύλο ή να ζητήσει το λόγο από τον οποιοδήποτε για το οτιδήποτε.

Πρέπει μήπως αυτό να γίνει μάθημα και σε όσους διαβάσουν την ιστορία από εδώ μέσα? Όχι να ξέρω άμα είναι δηλαδή να παρκάρω όπως μου'ρχεται γιατί θα κυκλοφορούν όλοι με το φόβο μην τους βγάλω πιστόλι.

Το ότι κάτι συνέβη σε κάποιον δεν το κάνει κανόνα. Και υπάρχουν και πράγματα πολύ πιο πιθανά και καθημερινά από άλλα, τα οποία τα προσπερνάμε προκειμένου να μη ζούμε μέσα στο φόβο και στη στέρηση (μην αρχίσουμε να θυμόμαστε τις θεωρίες των γονιών πολλών από εμάς για χαμένους μοτοσικλετιστές, μαλάκες οδηγούς, κι ένα κάρο άλλους λόγους για τους οποίους δε θα έπρεπε υποτίθεται να καβαλάμε μηχανή).

Ούτε ζω σε κανά κόσμο αγγελικό, ούτε πιστεύω ότι άμα είσαι καλός άνθρωπος με αγνή ψυχή σταματάς τις σφαίρες σαν τον Νίο στο Μάτριξ.

Το μόνο που λέω είναι ότι επειδή αυτή η λογική οδηγεί στο "everything goes", αν την ακολουθήσουμε πρέπει να κυκλοφορούμε με το φόβο ότι στον πρώτο που θα πούμε καλημέρα μπορεί να μας κάνει σουρωτήρι.
    Αυτή η τακτική μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε κάποιο άτομο. Και είναι πολύ πιο πιθανό να του δημιουργηθούν ΑΥΤΑ τα προβλήματα και να του γ@μάνε τη ζωή καθημερινά ζώντας με ένα σκασμό φοβίες, παρά να φάει σφαίρα επειδή κόρναρε σε κάποιον που τον έκλεισε.

Αυτή είναι η γνώμη μου επί του θέματος. Όποιος επιθυμεί μπορεί κάλλιστα να διαφωνήσει. Δεν οπλοφορώ ούτε δέρνω

Δεν το αναφέρω για να επικαλεστώ κάποια ανακολουθία στα λεγόμενά σου. Απλά ως παράδειγμα και ίσως για να καταλάβω καλύτερα τη λογική σου.

Δεν ξέρω αν θυμάσαι το thread που είχα ανοίξει προ διμήνου όταν με είχε χτυπήσει κάποιος κι εξαφανίστηκε, και το ποια ήταν η άποψή σου γύρω από το τί έπρεπε να κάνω. Η επιμονή σου ότι με το να μην κυνηγάμε τέτοια περιστατικά και να τα αφήνουμε να περνάνε ενισχύουν τέτοιες συμπεριφορές, το ότι όταν τέτοιοι τύποι μένουν ατιμώρητοι θα το ξανακάνουν κλπ. Δεν κάνω quote τα ποστ σου γιατί όπως είπα δεν επικαλούμαι κάποια ανακολουθία ούτε θέλω να το παίξω πράκτορας της Στάζι που κρατάει αρχείο από το τι έχει πει κάποιος στο παρελθόν.

Ομολογώ όμως ότι δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε το μαλάκα και να ζητάμε συγγνώμη φταίμε δε φταίμε, αλλά από την άλλη να είσαι κάθετος στο κυνήγι του φταίχτη μέχρι εκεί που δεν παίρνει προς γνώση και συμμόρφωση (ακόμα κι αν δεν μπορείς να στηρίξεις τίποτα πουθενά όπως ήταν στη δική μου περίπτωση).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    .......

Δεν το αναφέρω για να επικαλεστώ κάποια ανακολουθία στα λεγόμενά σου. Απλά ως παράδειγμα και ίσως για να καταλάβω καλύτερα τη λογική σου.

Δεν ξέρω αν θυμάσαι το thread που είχα ανοίξει προ διμήνου όταν με είχε χτυπήσει κάποιος κι εξαφανίστηκε, και το ποια ήταν η άποψή σου γύρω από το τί έπρεπε να κάνω. Η επιμονή σου ότι με το να μην κυνηγάμε τέτοια περιστατικά και να τα αφήνουμε να περνάνε ενισχύουν τέτοιες συμπεριφορές, το ότι όταν τέτοιοι τύποι μένουν ατιμώρητοι θα το ξανακάνουν κλπ. Δεν κάνω quote τα ποστ σου γιατί όπως είπα δεν επικαλούμαι κάποια ανακολουθία ούτε θέλω να το παίξω πράκτορας της Στάζι που κρατάει αρχείο από το τι έχει πει κάποιος στο παρελθόν.

Ομολογώ όμως ότι δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε το μαλάκα και να ζητάμε συγγνώμη φταίμε δε φταίμε, αλλά από την άλλη να είσαι κάθετος στο κυνήγι του φταίχτη μέχρι εκεί που δεν παίρνει προς γνώση και συμμόρφωση (ακόμα κι αν δεν μπορείς να στηρίξεις τίποτα πουθενά όπως ήταν στη δική μου περίπτωση).
    δεν είδες την διαφορά....

στην δική μου περίπτωση μετά το συμβάν ήμουν ατσαλάκωτος και 28 χρονών με το αίμα να βράζει (σήμερα είμαι 42 με μωρό και ελπίζω σοφότερος - το αίμα βράζει ακόμα μεν, για άλλα δε) και οι συνθήκες της εμπλοκής δεν επέτρεπαν (ευτυχώς ή δυστυχώς) ούτε μάρτυρες ουτε τπτ....

στην δική σου περίπτωση δεν σηκώθηκες ατσαλάκωτος, είχε φύγει η άλλη, μάρτυρες είχες, να την βρεις μπορούσες.... δεν σου είπα ούτε να την κυνηγήσεις για να αυτοδικήσεις ούτε να στείλεις τπτ φουσκωτούς σπίτι της....

btw
    προσωπικά, ούτε φοβίες έχω, ούτε κομπλεξ, ούτε τπτ.... επιλογές κάνω και επιλέγω να μην μπλέκω σε καυγάδες στον δρόμο.... σήμερα βέβαια, δεν ξέρουμε τι μέρα ξημέρωσε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Προβολή μηνύματος

Ναι, γέλα εσύ, τον μπάναρες το γατούλη κακούργα.

Δυο θρεντ έχεις ανοίξει εδώ και ένα χρόνο, χαμός έχει γίνει
    Τελευταία τροποποίηση από nikos_abel; 06/02/2013 στις 06:30.

[QUOTE=pipe_smoker;2283990]

......................................................................

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ............ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΝΝΟΩ

Όπως ξαναέγραψα,προσωπικά θά έφθανα τό πολύ νά πώ ένα ΜΑΛΑΚΑ άπό μέσα μου........
    Τά ύπόλοιπα τά γράφω ώς άποτρεπτικές σκέψεις γιά αύτούς πού έχουν στό νού τόν καυγά
    μέ τό παραμικρό.
    ΕΝΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ νά τά βάζεις μέ τόν άδύναμο,αύτό άπαιτεί ήθος πού στίς μέρες μας
    πρέπει νά ψάξεις πολύ γιά νά τό βρείς,άλλιώς ή κοινωνία μας θά ήταν ζούγκλα,είμαι ό πιό
    δυνατός καί σέ ΤΡΩΩ....!!
    Νομίζω ότι ή άνάλυση σου είναι άτυχής.
    Κάποιος ό όποίος παίζει ξύλο συνεχώς τό πολύ -πολύ νά περιφρονήσει τόν παππού καί νά μή τού κάνει
    κέφι νά πλακωθεί γιατί δέν έχει ένδιαφέρον,τό ΑΠΑΞ όμως δέν τό δέχομαι, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ,δέ χτυπάς
    ΠΟΤΕ.....ΜΑ ΠΟΤΕ άδύναμο άνθρωπο....!!!
    Πρίν ένα μήνα παραμονές γιορτών κάποια κοπέλλα κόντεψε νά μέ σκοτώσει,μέ έμβόλισε μέ τό αύτοκίνητο της,
    τό μηχανάκι έγινε φύλλο καί φτερό,έγώ τή γλύτωσα κυριολεκτικά άπό τύχη μέ ραγισμένα πλευρά,θλάσεις καί μώλωπες.
    ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ....................άφού συνήλθα άπλά τής ζήτησα,νά ύπογράψει ότι φταίει,
    όπως καί έγινε χωρίς θυμούς,χωρίς φωνές,χωρίς τίποτε.......
    Ούτε γκουρού είμαι,ούτε τίποτε,ή ζωή όμως μέ δίδαξε ότι δέν κερδίζεις μέ φωνές ,τσαμπουκάδες,ξύλο.
    Παρά τόν πόνο καί τή στεναχώρια μου δέ διανοήθηκα νά φερθώ άσχημα.....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ,
    ίσως μόνο έκτόνωση ......
    Άλλη φορά έτυχε νά μέ προκαλέσει άνθρωπος μισός άπό μένα πού δέν είχε ούτε πιστόλια ούτε τίποτε.
    Μέτρησα μέσα μου μέχρι τό δέκα καί μετά λειτούργησα,έτσι λένε οί ψυχολόγοι.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ..........γύρισα τήν πλάτη μου καί έφυγα.
    Ούτε άπωθημένο μού έμεινε ούτε τίποτα...........σέ πέντε λεπτά ένοιωθα ύπέροχα μετά τό θυμό έπειδή
    δέν σήκωσα τό χέρι μου.
    Έγραψα τά προσωπικά παραδείγματα γιά νά καταλάβεις μέ ποιόν μιλάς.
    Τώρα μπορούμε νά συνεχίσουμε τήν κουβέντα,θεωρώ ότι καί έναν νά άποτρέψουμε άπό τό νά κάνει
    τή ΜΑΛΑΚΙΑ, θά είμαστε κερδισμένοι.
    Φαντάζομαι πώς αύτός είναι ό σκοπός άμφοτέρων μας καί όχι ή ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ άπό τό πληκτρολόγιο..!!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ μέ τό Σπύρο,στά 42 είσαι πιό σοφός,ούτε όταν άποφεύγεις έναν καυγά σημαίνει ότι
    θά γίνεις ένας τύπος πού θά φοβάται τά πάντα μέ σκατά ψυχολογία...
    Τό πιό εύκολο είναι νά έμπλακείς,άν τό τραβάει ό όργανισμός σου,έπίσης όμως έξίσου εύκολο είναι νά φύγεις
    βγαίνοντας πολύ πιό κερδισμένος......άπλά είναι θέμα έπιλογής καί χαρακτήρα φυσικά...!!
    Δέ γίνεται νά ρισκάρουμε τήν ήρεμία μας,τή ζωή μας τήν οίκογένεια μας κάθε μέρα στίς τόσες πολλές άφορμές
    πού μάς δίνονται νά καυγαδίσουμε ,έπειδή ό άλλος έστριψε πρίν άπό μάς κ.λ.π.....

ΥΓ. ΕΝΤΙΜΟ ΞΥΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΡΙΓΚ........ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ..!!
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 06/02/2013 στις 07:07.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    +1340
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .... ΥΓ. ΕΝΤΙΜΟ ΞΥΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΡΙΓΚ........ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ..!!
    Και μία φορά που συμφωνούμε. Ας καταλήξουμε ότι γενικά δεν είναι καλό ν' αρπαζόμαστε στο δρόμο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

στην 1η περιπτωση btw, αν δεν μπορεις να περασεις εκμεταλλευομενη το κενο και κανοντας σφηνα μπροστα του, δεν ειναι σωστο να κορναρεις για να κανει στην ακρη...

Σέ μέρος πού δέν θά μπορούσα νά κάνω στήν άκρη έννοείται,θά τό έλεγα
    τό τί θές ρέ μαλάκα...........ΑΛΛΑ άπό μέσα μου.
    Ούτε μπορείς νά χαρακτηρίσεις κάποιον μαλάκα άν πάει άργά μπροστά σου κάνοντας διήθηση,
    είδικά άν δέν μπορεί νά κάνει στό πλάϊ νά περάσεις γρήγορα.
    Σε συνθήκες τρελλής κυκλοφορίας (βλ. απεργία μετρό και λεωφορεία), αν δεν "το έχεις" με το θερίο (που δεν είσαι υποχρεωμένος να το έχεις) και βλέπεις ότι από πίσω σου έχουν κολλήσει 15 νοματαίοι (γιατί δεν ήμουν μόνο εγώ, φυσικά, απλά εγώ ήμουν η πρώτη) ε θα κάνεις λίγο στην άκρη με την πρώτη δοθείσα ευκαιρία για να γλιτώσουν από το μαρτύριο οι υπόλοιποι και να συνεχίσεις αργότερα, μέχρι να κολλήσουν άλλοι 15 κ.ό.κ. Κι αν δεν το κάνεις με την πρώτη θα το κάνεις με τη δεύτερη, άντε την τρίτη!
    @Terens: Εγώ δε χαρακτήρισα κανέναν ως μαλάκα.
    Dura lex, sed lex.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ας καταλήξουμε ότι γενικά δεν είναι καλό ν' αρπαζόμαστε στο δρόμο.
    Συμφωνούμε. Για καλό και για κακό όμως ισχύει πάντα και το "έσω έτοιμος"
    Dura lex, sed lex.

δεν είδες την διαφορά....

btw
    προσωπικά, ούτε φοβίες έχω, ούτε κομπλεξ, ούτε τπτ.... επιλογές κάνω και επιλέγω να μην μπλέκω σε καυγάδες στον δρόμο....

Δεν αναφερόμουν σε καμία διαφορά ή σύγκριση των δύο συμβάντων. Στη γενική σου στάση και πρόταση "κάνω το μαλάκα εξ'αρχής" και στη στάση που είχες κρατήσει σε εκείνο το thread που είχα ανοίξει αναφερόμουν. Όχι στη στάση που κράτησες όταν σε πέταξε ο άλλος από τη μηχανή.

(Αφενός τί είχε συμβεί στο δικό σου συμβάν κι αν ήσουν 18 ή 28 δεν μπορούσα να το ξέρω και δεν ήταν κι εκεί όπως είπα το νόημα του ποστ μου, κι αφετέρου ίσως δε θυμάσαι καλά κι εσύ το δικό μου περιστατικό μιας και ούτε γνώριζα αν ήταν γυναίκα, ούτε μάρτυρες είχα, και μια χαρά ατσαλάκωτος σηκώθηκα δόξα τω Θεώ. Όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο, απλά εσύ προέβης σε "αντιπαράθεση" των δύο περιστατικών).

btw κι εγώ το ίδιο. Αλλά btw η κουβέντα δεν ξεκίνησε από το αν είναι καλό να μπλέκουμε σε καυγάδες (θα είχε τελειώσει σε μισό ποστ).

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ............ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΝΝΟΩ

Κάποιος ό όποίος παίζει ξύλο συνεχώς τό πολύ -πολύ νά περιφρονήσει τόν παππού καί νά μή τού κάνει
    κέφι νά πλακωθεί γιατί δέν έχει ένδιαφέρον,τό ΑΠΑΞ όμως δέν τό δέχομαι, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ,δέ χτυπάς
    ΠΟΤΕ.....ΜΑ ΠΟΤΕ άδύναμο άνθρωπο....!!!

ΥΓ. ΕΝΤΙΜΟ ΞΥΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΡΙΓΚ........ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ..!!

Εγώ μια χαρά σε διάβασα. Και πίστεψέ με δε διαφωνώ και πολύ με αυτά που λες εκτός από κάποια επιμέρους σημεία.
    Εσύ είσαι σίγουρος ότι με διάβασες?

Διαφωνώ με την άποψη "έχει ήθος αυτός που πλακώνει στο ξύλο αβέρτα κουβέρτα μόνο ίσους του, αλλά δεν έχει ήθος αυτός που βάρεσε κάποιον αδύναμο όταν του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι".
    Το ήθος είναι κάτι που όσο δύσκολο κι αν είναι να το ορίσουμε, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Κρίνεται περισσότερο από μια συνεχή στάση παρά από μια επιμέρους πράξη.
    Αυτός που σαπίζει στο ξύλο κοσμάκη που είναι ίσος με αυτόν κατ'εξακολούθηση και σκεπτόμενος και με κρύο αίμα, χέστηκα κιόλας άμα θα περιφρονήσει τον παππού προκειμένου να βγάλω συμπέρασμα για το ήθος του όπως λες. Έχει δείξει τί είναι.
    Ο άλλος που μπορεί μια φορά στη ζωή του να έφτασε στο αμήν και να χτύπησε τον παππού μπορεί μετά να πήγε κι από το σπίτι του να του ζητήσει και συγγνώμη.

Και τέλος, γιατί βλέπω μια τεράστια αντίφαση, αν φτάσεις να πιαστείς στα χέρια, για καταστάσεις ζούγκλας μιλάμε από κει και πέρα. Γιατί όπως είπες κι εσύ διαιτητής δεν υπάρχει στο δρόμο. Τώρα το τί είναι έντιμο, ανέντιμο, ηθικό κι ανήθικο, άπαξ και περάσεις τη "γραμμή" και πέσει η πρώτη ψιλή, όλα πάνε περίπατο. Ή που κάποιοι θα σας χωρίσουν ή που κατά 90% ο ένας θα μείνει ξάπλα κι ο άλλος θα φύγει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ας καταλήξουμε ότι γενικά δεν είναι καλό ν' αρπαζόμαστε στο δρόμο.
    Συμφωνώ και δε νομίζω ότι θα διαφωνούσε κανείς με αυτό.
    Από την άλλη βέβαια, αν είναι τόσοι πολλοί οι Σηγκάληδες κι αυτοί που κυκλοφορούν με τα γκάνια και τα λεπίδια, ας ελπίσουμε ότι μπορεί να ποστάρει κάποιος να πει κι αυτός την αποψή του επί του θέματος.

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί είμαι μαλάκας.
    από Tpap στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 165
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2010, 09:43
  2. Μήπως τελικά είμαι άρρωστος ?
    από S705 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2008, 22:33
  3. Τελικα ειμαι ο απολυτος ασχετος...
    από urban στο forum Χωμάτινο τερέν