Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Πόσα βράδυα θα αντέχατε τους υπόλοιπους;

Ψηφοφόροι
157. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Μπα... Είμαι για να γυρίζω πίσω το απόγευμα

47 29,94%
  • Μία (1) διανυκτέρευση

91 57,96%
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις

19 12,10%
Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 139

Θέμα: Ετήσια Μοτο 2013

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    1 διανυκτέρευση με σκηνή και τάπερ ... κόστος μόνο οι βενζίνες ...

να μπεί παρακαλώ και άλλη μια ψηφοφορία: αν στην ετήσια υπάρχει κάποιο ή κάποια event, θα το σκεφτείτε πιο ζεστά να έρθετε ή σας είναι αδιάφορο ?
    +1
    αλλωστε τοσο ακριβη που ειναι η βενζινα ειναι κριμα να κανεις τα χιλιομετρα απλα για να τα κανεις, σκηνουλα λοιπον φωτια καποιοι μουσικοι νομιζω υπαρχουν ιστοριες απο ταξιδια απο τους Ταξιδευτες και θα ειναι μια υπεροχη αναμνηση!!

Για να περνουμε ιδεες http://www.youtube.com/watch?v=KWufMz-GXsA
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Λοιπόν παιδιά φέτος λέω να συμμετάσχω στην εκδρομή, γιατί πάντα το ήθελα αλλά.....
    Να πω κι εγώ την άποψή μου λοιπόν:
    1ον) όπως είπε και ο Cpt. Haddock σκοπός δεν είναι που θα πάμε, αλλά να πάμε όσοι περισσότεροι και όσες περισσότερες γίνετε και να περάσουμε ωραία και με το καλό να ξαναγυρίσουμε. Το μέρος που θα γίνει η συνάντηση αναγκαστικά κάποιους θα τους "ρίχνει" χιλιομετρικά, αλλά δεν γίνετε να ικανοποιηθούν όλοι. Γι'αυτό πρέπει, κατά την άποψή μου να βρούμε ένα μέρος κάπου στη μέση και για τους βόρειους και για τους νότιους. Το Καρπενήσι που έπεσε σαν ιδέα είναι πολύ καλή λύση γι'αυτό τον σκοπό. Και εφόσον πέρσι "ρίχτηκαν" οι βόρειοι, φέτος είναι σειρά των νότιων.

2ον) Συμφωνώ και με τον vaska που λέει ότι τα group δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Άποψή μου είναι πως στη σύντομη στάση που κάνουν τα group, για βενζίνη και λίγο ξεμούδιασμα, ίσως και κανένα σάντουιτς και χυμό, καλά κάνουν και δεν συναντιούνται πολύ ώρα, γιατί φανταστείτε να μαζευτούν 100+ μηχανές σε ένα βενζινάδικο. Θα γίνει του μ.... το πανηγύρι. Θα ήταν καλό όμως να κανονίσουμε ένα μέρος, για φαγητό ίσως, στο οποίο η στάση θα είναι αρκετά μεγαλύτερης διάρκειας και έτσι θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα. Και γι'αυτόν τον λόγο ρωτάνε οι υπεύθυνοι του forum εμάς, για την διάρκεια της εκδρομής, ώστε να δουν αν δεν έχουν συμμετοχή για 2 ή και για 3 μέρες, να κανονίσουν κάτι απλό και γρήγορο. Αν όμως που όπως βλέπω κι εγώ, οι περισσότεροι μπορούμε να κάτσουμε κι ένα βράδυ εκτός σπιτιού και υποχρεώσεων, θα κανονίσουν κάτι καλύτερα οργανωμένο, από άποψη χρόνου για ξεκούραση και χρόνου για να γνωριστούμε.

Επειδή όμως πολλοί θέλουν να έρθουν, άλλοι για μονοήμερο, άλλοι για διήμερο και άλλοι για τριήμερο, αυτά τα δύο θα πρέπει να συνδυαστούν. Δηλαδή, θα πρέπει να κανονίσουμε την εκδρομή ξεκινώντας νωρίς φαντάζομαι (γύρω στις 08:00 με 08:15 καλό είναι να ξεκινάει το πρώτο group), μια σύντομη στάση (10 με 15 λεπτά) για βενζίνη και κάτι γρήγορο για φαγητό και στην συνέχεια ένα μέρος για φαγητό, στο οποίο θα συναντηθούν όλα τα group, θα φάμε όλοι μαζί και θα γνωριστούμε. Άποψή μου είναι αυτό το μέρος καλό θα είναι να βρίσκετε κοντά στο μέρος στο οποίο θα κατασκηνώσουμε, για 2 λόγους: α) για να αφιερώσουμε πολύ χρόνο στο μέρος του φαγητού και να δώσουμε ευκαιρία σε αυτούς που θα έρθουν για μονοήμερο και να ξεκουραστούν, μιας και θα έχουν και την επιστροφή, αλλά και για να γνωριστούμε καλύτερα και β) για να μην στήνουμε σκηνές 12 το βράδυ. Καλό είναι να βλέπουμε που στήνουμε.
    Με αυτό επιτυγχάνουμε 2 πράγματα: και να έρθουν πολλοί αλλά και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Όσοι μείνουμε και το βράδυ ή θα φροντίσουμε να έχουμε μαζί μας 2-3 σάντουιτς ακόμα για βραδινό ή κάτι θα έχει εκεί κοντά για γρήγορο φαγητό. Πετάγονται μερικά άτομα και παίρνουν για όλους.

Πρέπει όμως να δούμε και το μέρος που θα πάμε, για να είμαστε σίγουροι ότι επιτρέπετε το ελεύθερο κάμπινγκ, μην μας πάρουν χαμπάρι οι ντόπιοι και μας πάρουν με τις καραμπίνες. Στο Πήλιο δεν επιτρέπεται πλέον. Το ξέρω γιατί πάω διακοπές εκεί από το 1988 κάθε χρόνο.
    Αυτά από εμένα και ελπίζω να μην γίνει η εκδρομή το ΣΚ 1-2 Ιουνίου γιατί έχω ένα γάμο στο Βόλο.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    διαλεξτε οι διοργανωτες ενα μερος,βαλτε δυο διανυκτερευσεις κ οποιος θελει ερχεται,ειτε μια μερα ειτε δυο κτλ.οπως μπορει ο καθενας.
    so simple!!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Μια διανυκτέρευση κι απο εμένα.
    σκηνές και λοιπά τζιμπράγκαλα δεν ξέρω πως θα τα φορτώσω αλλά Ιούνη μήνα στο σάνυ Γκρις πόσο κρύο να κάνει?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    ........ αλλά Ιούνη μήνα στο σάνυ Γκρις πόσο κρύο να κάνει?
    στο ορεινό σανυ γκρις, πολύ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    στο ορεινό σανυ γκρις, πολύ....
    λίγο κρασί λίγο θάλασσα και...γίναμε,μην την ψάχνεις.πάμε να ξεσκάσουμε λίγο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Μια διανυκτέρευση κι απο εμένα.
    σκηνές και λοιπά τζιμπράγκαλα δεν ξέρω πως θα τα φορτώσω αλλά Ιούνη μήνα στο σάνυ Γκρις πόσο κρύο να κάνει?
    Για τα μέρη που συζητάμε δεν ξέρω, αλλά στη Βωβούσα (Πίνδος) τέλη Ιούνη που η Ελλάδα ψηνόταν, κάτι σε μονοψήφιο θυμάμαι οτι είχε το πουρνό
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Για τα μέρη που συζητάμε δεν ξέρω, αλλά στη Βωβούσα (Πίνδος) τέλη Ιούνη που η Ελλάδα ψηνόταν, κάτι σε μονοψήφιο θυμάμαι οτι είχε το πουρνό
    αρχηγέ μου ας κανονιστεί βόλτα στην Πίνδο και το κάνω ντατσούν απο φόρτωμα το Ζ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yamahas 13 Προβολή μηνύματος
    [...]
    Εαν η ετήσια γίνει διήμερη με μια διανυκτερευση, δε θα υπάρχουν γκρουπ. Επισης πουθενα δε μιλησαμε για ελευθερο καμπινγκ με δεδομένο οτι δε θελουν όλοι να στησουν σκηνες.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    camping ωραια φαση,γιατι πιανει και της τελευταιας στιγμης ταξιδιωτες.ιδανικ μερος για μενα καπου θαλασσα με κοντα βουνο για διαδρομες.δηλ πηλιο-παρνωνας.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Εαν η ετήσια γίνει διήμερη με μια διανυκτερευση, δε θα υπάρχουν γκρουπ. Επισης πουθενα δε μιλησαμε για ελευθερο καμπινγκ με δεδομένο οτι δε θελουν όλοι να στησουν σκηνες.

Καλημέρα στην παρέα
    Κάπτεν καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Κάποιοι θέλουν να πάνε σε καταλύματα, κάποιοι σε σκηνές γιατί η όλη φάση είναι γαμάτη (κι εγώ μέσα σε αυτούς), κάποιοι σε σκηνές γιατί δεν παίζουν λεφτά. Απλά είπα ότι πρέπει όταν θα γίνετε η επιλογή του μέρους να το κοιτάξουμε κι αυτό, μην πάμε εκεί και βρεθούμε προ εκπλήξεως. Εγώ προσωπικά αν μου πείτε ότι πρέπει να μείνουμε το βράδυ σε δωμάτιο, γιατί δεν έχει μέρος να στήσουμε σκηνή, θα το σκεφτώ ανάλογα την τιμή ή θα έρθω μονοήμερο στην τελική. Εκτός αν εννοείς να πάμε σε κάμπινγκ ελεγχόμενο. Η καλύτερη φάση θα είναι αυτή. Τότε +1000000 για Πήλιο.
    Όσων αφορά αν θα έχει group ή όχι, αυτό το ξέρετε καλύτερα εσείς που έχετε ξανακάνει ομαδικές εκδρομές.

Παιδιά δείτε και αυτό http://www.oasisvillage.gr/#

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Ψήφισα μία διανυκτέρευση, αλλά θα συμμετέχω και σε 2.
    Επίσης, προτείνω Πήλιο σάν προορισμό, με το σκεπτικό οτι μοιράζονται οι αποστάσεις και με τους Βορείους και όσοι επιθυμούν, μπορούν να έρθουν να μας βρούν στον τελικό προορισμό διανυκτερεύσεως.
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    θεωρω καλη ιδεα την μια διανυκτερευση, εχουμε ολοι μειωσει τις μεγαλες εκδρομες και συναντησεις βολτες και θα ειναι μια καλη ευκαιρια να γεμισουμε λιγο τις "μπαταριες". Καλο θα ειναι να βρεθει μια χρυση τομη ωστε να καλυψει και οσους θα ερθουν σαν ημερησια εκδρομη και γενικα να ανταποκρινεται σε ολα τα βαλαντια ωστε να υπαρχει συμμετοχη.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yamahas 13 Προβολή μηνύματος
    Παιδιά δείτε και αυτό http://www.oasisvillage.gr/#
    ρε σεις αυτο ειναι που λενε ολοι<camping στην αγ.αννα>?
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ