Τι έχετε κάνει εκεί ρε παλικάρια???
...Λίγο νεράκι έριξε και κοντέψατε να πνηγείτε...
Θα τα βλέπει ο Vaska και οι υπόλοιποι Πατρινοί και θα γελάνε.![]()
ή μετά την 1η ολυμπιάδα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Επρεπε να μου κόψει οτι θα ηταν adventure η φάση να βαλω την καμερα (με την αδιαβροχη θηκη) να βγαζω την Πειραιώς.
Αλλο να το ακούς κι αλλο να το ζείς.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Το είχα ξεχάσει ενω το είχα διαβάσει.
Απο εκεί περασα αλλά ηταν χειρότερα αυτη τη φορά! Το παρκινγκ του Praktiker παντως ηταν όαση, οντας πιο ψηλά από τον δρόμο.
Ειχε κι εντονο ρεύμα το νερό και ηταν πολύ επικίνδυνο να σε τουμπάρει αν δεν ησουν ευθεία. Το νερό φλέρταρε με το φιλτροκούτι σε καποια φάση και σκεφτόμουν τι θα γίνει ετσι κι εφτανε εκει. Εκτός του οτι θα έσβηνε, θα εκανε και μεγαλη ζημιά, κι αν έπεφτα εκει μεσα με το laptop στην πλάτη, η ζημια θα ηταν ακόμα μεγαλύτερη!
Ετσι εκοψα απ τα στενα που εχουν λιγότερο νερό, εκει που τα αυτοκινητα ειχαν μείνει ανεβηκα πεζοδρόμιο και αυτοί οι 10-15 ποντοι λιγότερου νερού ηταν σωτηρία. Ετσι βγηκα Χαμοστερνας και μετα ηταν πιο ησυχα τα πραγματα.
Τελικά έφτασα πάντως.![]()
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 22/02/2013 στις 19:37.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εμ, γι'αυτό χρειάζεται το ον οφ, μη πω εντούροΑπορώ πως ζείτε εκεί ρε παιδιά..
![]()
Εμένα τελικά οι μηχανές κολυμπούσαν με παπάκια, στο υπόγειο. Μέχρι τις 18:00 έβγαζα τα νερά. Πλάκα είχε, αναρτησεις, μπροστινά, fairing να επιπλέουν. Marzocchi Vs Showa. Eυτυχώς οι μηχανές είναι σε stand και το νερό πήγε μέχρι τους τροχούς.
108 κυβικά νερό ανα τετραγωνικό μέτρο στην Αγία Παρασκευή. Τόσο βρέχει είπαν, Φεβρουάριο, Μαρτιο και Απρίλιο μαζί. Όσο θα έβρεχε σε 3 μήνες έβρεξε σε 5 ώρες. Πάλι καλά που έφυγαν τα νερά... Λυπάμαι για την κοπέλα. Ήταν 10 λεπτά απο το σπίτι μου.![]()
ΚΩΣΤΗΣ
αυτο ειναι το πνευμα...
http://www.youtube.com/watch?v=Gmj4neyRd3I