Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 116

Θέμα: Επιλογή supermotard

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 0restis Προβολή μηνύματος
    επειδη εγω μιλαω με γνώμονα την εμπειρια απο αυτα που εχω κανει και εχω δει!και επειδη εσεις καπου το εχετε χασει..Υπαρχει καποιο 640 για δοκιμη στην θεσσαλονικη με χτχ φιλτο/τελικα/κομαντερ(δεκτος και ελενχος) αν υπαρχει σας προκαλω να μου αποδειξετε οτι εχω λαθος!

Ρε εσύ Ορέστη, τα είπαμε και την άλλη φορά για το ΜΤ,στα λένε και οι άλλοι τώρα, έλεος δηλαδή.

Το χτχ είναι ενα κατ'ευφημισμόν motard-στα λόγια δηλαδή.Το να το συγκρίνεις με ΚΤΜ είτε 640,είτε 690,νορμάλ όλα ή φτιαγμένα όλα είναι άκυρο για όλους τους γνωστούς λόγους

Το να έχεις ανοιχτό μυαλό γενικότερα, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει.
    there's no such thing as impossible

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    βλεπεις καποιο αστειο και γελας η ειναι μονιμο το προβλημα?
    Το αστείο είναι οτι οπου και να ποσταρεις, στο τέλος ψαχνεσαι να βάλεις κόντρα με το XTX σου.
    Δεν νομίζω να το έχω εγώ το πρόβλημα πάντως, αφού όλο το φόρουμ γελάει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Το αστείο είναι οτι οπου και να ποσταρεις, στο τέλος ψαχνεσαι να βάλεις κόντρα με το XTX σου.
    Δεν νομίζω να το έχω εγώ το πρόβλημα πάντως, αφού όλο το φόρουμ γελάει.
    Τωρα κανεις εσυ τη κότα μου φαινεται.
    Στησε μια το bmw διπλα με το Xtx να δουμε ποιος θα γελάει

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Τωρα κανεις εσυ τη κότα μου φαινεται.
    Στησε μια το bmw διπλα με το Xtx να δουμε ποιος θα γελάει
    Τι λε ρε μάστορα?
    Κι αμα με περάσει πως θα κυκλοφορήσω εγω μετά?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ανεμος Προβολή μηνύματος

Ρε εσύ Ορέστη, τα είπαμε και την άλλη φορά για το ΜΤ,στα λένε και οι άλλοι τώρα, έλεος δηλαδή.

Το χτχ είναι ενα κατ'ευφημισμόν motard-στα λόγια δηλαδή.Το να το συγκρίνεις με ΚΤΜ είτε 640,είτε 690,νορμάλ όλα ή φτιαγμένα όλα είναι άκυρο για όλους τους γνωστούς λόγους

Το να έχεις ανοιχτό μυαλό γενικότερα, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει.
    εγω να ανοιξω το μυαλο μ αλλα καποιοι εδω περα πρεπει να εμπλουτισετε τι γνωσεις σας!δεν συγκρινω πουθενα το 690 με χτ!το 640 ειναι υποδεέστερο ομως ..πως να το κανουμε!ποσες φορες να πω οτι το χτχ ειναι μοταρντ με αλλο προσανατολισμο???ειπαμε δεν ειναι ολα για πιστα!!!!!επειδη εδω ειστε ολοι ειδήμονες να βγαζετε εσεις τις κατηγοριες των μοτο και οχι οι εταιρείες
    ξερει κανεις οτι ενα χτχ μετα του 07 μονο με φιλτρο st1/st2 και αφαιρεση το σνορκελ παιρνει σχεδον 4 αλογα???οχι! και ομως τα παιρνει!απλα ειναι μηχανακια τρομερα περιορισμενα λογο euro και παπαριες..εγω ειμαι κοντρακιας και ειμαι ψαγμενος πανω στο θεμα..υπαρχει καποιος κοντρακιας εδω?οι εσεις ειστε παλι αυτοι που τα ξερετε ολα χωρις να εχετε κανει εστω το 1% απο αυτα??? για αναρωτηθητε λιγο?
    Sapila
    ναι ψαχνομε και για καμια κοντρουλα(για χαβαλε φυσικα) γτ ειναι το χομπι μ και μ αρεσει,το αστειο που ειναι?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Υπάρχει και 640 motard και δεν είναι για πίστα, μια χαρά αξιόπιστο & συγνώμη αλλά παίρνει τα σώβρακα σε xt-xtx. Άμα κάποιος ρίξει 2-3 χιλιάρικα στο xtx κάτι μπορεί να γίνει, αλλά και πάλι με λίγο γαργάλημα στο carb του 640 και μια ολόσωμη θα είναι σα να κλέβει εκκλησία.

Anyway, to the point, το 640 είναι μια χαρά αξιόπιστο (από 2004 και μέτα). Τώρα για το φιλαράκι, ας κοιτάξει το CCM - DRZ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει και 640 motard και δεν είναι για πίστα, μια χαρά αξιόπιστο & συγνώμη αλλά παίρνει τα σώβρακα σε xt-xtx. Άμα κάποιος ρίξει 2-3 χιλιάρικα στο xtx κάτι μπορεί να γίνει, αλλά και πάλι με λίγο γαργάλημα στο carb του 640 και μια ολόσωμη θα είναι σα να κλέβει εκκλησία.

Anyway, to the point, το 640 είναι μια χαρά αξιόπιστο (από 2004 και μέτα). Τώρα για το φιλαράκι, ας κοιτάξει το CCM - DRZ.
    πιστευεις οτι ενα χτχ θελει 2/3κ για να περασει ενα 640???δηλαδη αυτα τωρα ειναι σοβαρα ποστ και δεν γελατε ολοι???
    εχω περασει δυο 640(07/06) με ολοσομες και fcr...!και αν εχεις και 640 θα σου φερω μαμα χτχ με βγαλμενο μονο το καπακι του φιλτρου ..τι λες?

Moderator
    εγω ειμαι κοντρακιας και ειμαι ψαγμενος πανω στο θεμα..υπαρχει καποιος κοντρακιας εδω?οι εσεις ειστε παλι αυτοι που τα ξερετε ολα χωρις να εχετε κανει εστω το 1% απο αυτα??? για αναρωτηθητε λιγο?
    Sapila
    ναι ψαχνομε και για καμια κοντρουλα(για χαβαλε φυσικα) γτ ειναι το χομπι μ και μ αρεσει,το αστειο που ειναι?
    Oresti αφού ψαχνεσαι για κόντρες κι είσαι κοντρακιας, φτιαξε ενα thread να βρείς κι άλλους ομοιδεάτες να τα πείτε, να τα βρείτε, να τα στήσετε, να περάσετε καλά.
    Σιγουρα υπάρχουν κι άλλοι εδω μέσα.
    Αυτό το thread εχει τίτλο 'Επιλογή Supermotard'.

Η καλύτερη και πιο κατατοπιστική απάντηση ηταν απο τον Julius απ όσα διάβασα πάντως.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    πιστευεις οτι ενα χτχ θελει 2/3κ για να περασει ενα 640???δηλαδη αυτα τωρα ειναι σοβαρα ποστ και δεν γελατε ολοι???
    εχω περασει δυο 640(07/06) με ολοσομες και fcr...!και αν εχεις και 640 θα σου φερω μαμα χτχ με βγαλμενο μονο το καπακι του φιλτρου ..τι λες?
    Ναι το πιστεύω. Έχεις περάσει 640 με fcr και ολόσωμη. Μάλιστα.. Πόσα γκάφρα έχεις ρίξει στο δικό σου; By the way, δε στη λέω, απλά τα μηχανάκια που συγκρίνουμε είναι αλλού το ένα αλλού το άλλο σε όλα τα θέματα (κιλά, στήσιμο, αναρτήσεις, φρένα). Μη πορώνεσαι έτσι άσχημα.

& αν ήμουν κοντά σου, θα δανειζόμουν κανά 640..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ναι το πιστεύω. Έχεις περάσει 640 με fcr και ολόσωμη. Μάλιστα.. Πόσα γκάφρα έχεις ρίξει στο δικό σου; By the way, δε στη λέω, απλά τα μηχανάκια που συγκρίνουμε είναι αλλού το ένα αλλού το άλλο σε όλα τα θέματα (κιλά, στήσιμο, αναρτήσεις, φρένα). Μη πορώνεσαι έτσι άσχημα.

& αν ήμουν κοντά σου, θα δανειζόμουν κανά 640..
    δεν πορωνομαι.. χαλαρος ειμαι!στο χτχ που ειχα..ειχα βαλει με 250 μεταχειρο termignoni τελικα και stage2 dna φιλτρο!αυτα τιποτα αλλο!και ναι τα περασα και μ ελεγαν κιολας οτι το εχω φτιαγμενο ασχετα που ειχε 10.000 χλμ και οταν ειδαν οτι δεν ειχε λυθει καμια βιδα απο το μοτερ(και γενικα) ηταν απειραχτο αρχισαν να προβληματίζονται...
    αν συγκρινεις με χτχ κατω του 07 να ξερεις οτι εχουν τεραστια διαφορα σε θεμα δυναμης!!
    συμφωνω οτι εχει πολλα κιλα το χτχ αν και χανει καμια 15αρια μονο με αλλαγη εξατμισεων!συμφωνω οτι αναρτησεις ειναι εσχος για γρηγορη οδηγηση...στα φρενα κανεις λαθος γτ με δαγκανα /δισκο brembo 298 mm ειναι πολυ δυνατα..!
    μακαρι να ήσουν κοντα να καναμε καμια κοντρουλα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Oresti αφού ψαχνεσαι για κόντρες κι είσαι κοντρακιας, φτιαξε ενα thread να βρείς κι άλλους ομοιδεάτες να τα πείτε, να τα βρείτε, να τα στήσετε, να περάσετε καλά.
    Σιγουρα υπάρχουν κι άλλοι εδω μέσα.
    Αυτό το thread εχει τίτλο 'Επιλογή Supermotard'.

Η καλύτερη και πιο κατατοπιστική απάντηση ηταν απο τον Julius απ όσα διάβασα πάντως.
    δεν ψαχνομε εδω για κοντρες φιλε σαπακια!καποιος ανεφερε το χτχ μ και γενικα ειρωνευτικε για αυτο και απαντησα ετσι!καλα λεγοντε ολα μπροστα σε μια οθονη αλλα οι πραξεις ειναι αλλη ιστορια!

husqvarna 610 02" vs στοκ ΧΤΧ 10" ανευφ φιλτρων
    http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=3&theater ετσι για την ιστορια!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Ορέστη τι να κλασουν θα 640 μπροστα στα χτχ, σωστός...

Πρέπει να βρεις κανέναν με xr650 να βάλεις κόντρα αν και παλι νομίζω θα τον σκισεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Ορέστη τι να κλασουν θα 640 μπροστα στα χτχ, σωστός...

Πρέπει να βρεις κανέναν με xr650 να βάλεις κόντρα αν και παλι νομίζω θα τον σκισεις...
    χαχαχα κοροιδευε οσο θες ,με xr650 εχω δοκιμασει αλλα ηταν παλιο μοντελο και δεν υπηρχε καν νοημα..!τα πιο καινουργια πρεπει να ειναι δυνατα!

βλεπω να ριχνω πολυ γελιο με μερικους!επειδη εχω κανονησει να κανω καποια πατηματα(και 640) θα βαζω και τη gopro πανω στο μτ και θα σας τα ποσταρω εδω...να δω τι θα λετε μετα..θα μου το βγαλετε και 700cc ακοαμ δεν το πηρα..

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Ρε ντεβιλς εδώ έχει ψωμί ρε που βρισκεσαι;

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γερμανο-Σουηδικό Supermotard
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 10:31
  2. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  4. Supermotard & eranos
    από 888 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 13:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία