Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 118

Θέμα: Kράνος .... ληγμένο ? ? ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    καμιά ληγμένη κολώνια σε προσφορά παίζει ;
    Έχω 2-3 από τις καλές... αυτές ντε που έβαζε ο Γιωργάκης, όχι ο ΓΑΠ, ο Καραϊσκάκης ντε!!!
    Πάρε το ρίσκο, το πολύ πολύ στο επόμενο μπάνιο μαζί με τη σαπουνάδα να σου φύγει και το πετσί
    Από το να μη φοράς καθόλου κολώνια όμως, καλύτερα με αυτή και ας είσαι μετά σαν ξεπετσιασμένο σφαχτό:rotflmao:
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

αφού καταλήξαμε, εχουμε και λέμε λοιπόν....

ΕΠΙΣΗΜΩΣ και πάντα μετρώντας από την ημερομηνία κατασκευής του, η ζωή ενός κράνους είναι είτε 8 χρόνια στο ράφι, είτε 5 χρόνια καθημερινής χρήσης.....

ο ανωτέρω ισχυρισμός προκύπτει από τα link που παρατέθηκαν (οδηγία και της snell), από τα manual των shoei/arai και από το mail/απάντηση στον fastmike της IXS..... σωστά μέχρι εδώ?

λέω γω τώρα με το φτωχό μου το μυαλό....
    - δεν θα έπρεπε τα κράνη 8ετίας να αποσύρονται???
    - δεν θα έπρεπε η τιμή του κράνους να μεταβάλλεται αναλόγως της παλαιότητάς του? (πχ 200 ευρώ για την παραγωγή του 2013, 100 ευρώ για την παραγωγή του 2009)
    - δεν φέρει ουδεμία ευθύνη ο έμπορος, ο αντιπρόσωπος, η εταιρεία για την ύπαρξη "ληγμένων" προιόντων στα ράφια?
    - μήπως αν ο κάθε Fastmike ήταν λιγάκι κουζουλός και τράβαγε καμμία αγωγή, τους έκλεινε το σπιτάκι?

και (ειδικά για το τελευταίο) εξηγούμαι:
    η εταιρεία απάντησε στον fastmike
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Fastmike78 Προβολή μηνύματος
    Έστειλα mail στην εταιρία και μου είπαν '' το κράνος ναι μεν δεν έχει χρησιμοποιηθεί , αλλά έχει παλιώσει αρκετά (παραγωγή 2005 υπενθυμίζω) οπότε το χρησιμοποιείς με δική σου ευθύνη ''
    και επομένως έμμεσα παραδέχεται οτι το προιόν της είναι ελατωματικό (λόγω 8ετιας) και αποποιείται των ευθυνών της....
    Παραταύτα, εξακολουθεί να επιτρέπει στον χ έμπορο λιανικής να το έχει στο ράφι του και να το πουλάει....
    Σε πιθανό ατύχημα λοιπόν, ένα κράνος αγορασμένο το 2013 με παραγωγή το 2005, ενδεχομένως να μην προστατέψει στο βαθμό που θα έπρεπε....

Τα υπόλοιπα, τα αφήνω στην φαντασία σας....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    αφού καταλήξαμε, εχουμε και λέμε λοιπόν....

ΕΠΙΣΗΜΩΣ και πάντα μετρώντας από την ημερομηνία κατασκευής του, η ζωή ενός κράνους είναι είτε 8 χρόνια στο ράφι, είτε 5 χρόνια καθημερινής χρήσης.....

ο ανωτέρω ισχυρισμός προκύπτει από τα link που παρατέθηκαν (οδηγία και της snell), από τα manual των shoei/arai και από το mail/απάντηση στον fastmike της IXS..... σωστά μέχρι εδώ?

λέω γω τώρα με το φτωχό μου το μυαλό....
    - δεν θα έπρεπε τα κράνη 8ετίας να αποσύρονται???
    - δεν θα έπρεπε η τιμή του κράνους να μεταβάλλεται αναλόγως της παλαιότητάς του? (πχ 200 ευρώ για την παραγωγή του 2013, 100 ευρώ για την παραγωγή του 2009)
    - δεν φέρει ουδεμία ευθύνη ο έμπορος, ο αντιπρόσωπος, η εταιρεία για την ύπαρξη "ληγμένων" προιόντων στα ράφια?
    - μήπως αν ο κάθε Fastmike ήταν λιγάκι κουζουλός και τράβαγε καμμία αγωγή, τους έκλεινε το σπιτάκι?

και (ειδικά για το τελευταίο) εξηγούμαι:
    η εταιρεία απάντησε στον fastmike

και επομένως έμμεσα παραδέχεται οτι το προιόν της είναι ελατωματικό (λόγω 8ετιας) και αποποιείται των ευθυνών της....
    Παραταύτα, εξακολουθεί να επιτρέπει στον χ έμπορο λιανικής να το έχει στο ράφι του και να το πουλάει....
    Σε πιθανό ατύχημα λοιπόν, ένα κράνος αγορασμένο το 2013 με παραγωγή το 2005, ενδεχομένως να μην προστατέψει στο βαθμό που θα έπρεπε....

Τα υπόλοιπα, τα αφήνω στην φαντασία σας....

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ...............

Ή κάθε έταιρεία γιαυτό καί πετάει τό μπαλλάκι στόν καταναλωτή στοχεύοντας
    τίς εύαίσθητες χορδές τού καθενός μας ΕΝΤΕΧΝΑ....!!!
    Ποιός άπό μάς θά ρισκάριζε τό κεφάλι του όπως έγραψαν μερικοί...??
    γιά μένα είναι σαφέστατη ή άπάντηση,αύτή πού μέ τόσο πάθος έπιζητάμε
    νά άκουστεί άπό έπίσημα χείλη....!!!
    Είδατε κανένα προϊόν πού έχει λήξει νά κυκλοφορεί στήν άγορά...??
    Δέν άποσύρεται άμέσως άπό τό ράφι...??
    Δέν θά έτρωγε άμέσως μήνυση τό μαγαζί ή ή έταιρεία άπό τόν όποιον καταναλωτή
    άν κυκλοφορούσε ληγμένο προϊόν....???
    Θά σάς άπαντούσαν φάτε το, πάρτε το,άγοράστε το ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ...??
    Άκούσατε ποτέ κάποιον νά λέει άγοράστε το μέ δική σας εύθύνη έμείς τό πουλάμε..??
    Άν ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ καί προφανώς έλαττωματικό τό προϊόν θά ρισκάριζαν οί έταιρείες
    τίς πιθανές μηνύσεις άν κάποιος μπορούσε νά άποδείξει κάτι....??
    Μπορεί έσύ νά βγάζεις κάποια συμπεράσματα έπειδή προφανώς έχεις κάποιες σκέψεις,
    άλλά καί έγώ βγάζω σχεδόν έντελώς άντίθετα έπειδή έχω κάποιες διαφορετικές.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Αν θεωρείς ότι σε προσέβαλα θα ζητήσω ταπεινά συγγνώμη...

Πάραυτα ο μοναδικός χαρακτηρισμός που απεύθυνα ήταν ο "πανεπιστήμονας".

ΥΓ για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μη συνωμοσιολογούμε, να ξεκαθαρίσω ότι ουδεμία σχέση έχω με εμπορία ειδών μηχανής...με καλλυντικά ασχολούμαι
    Έτσι απλά για να μη μένουν οι εντυπώσεις...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ............ΟΥΤΕ

Καί θά μέ ένδιέφερε κάποια συγνώμη.
    Διαφωνώ μέ τήν άπάντηση,δέν έχει νόημα νά άσχολούμαστε.
    Άπλά θεωρώ ΑΔΥΝΑΜΙΑ τού συνομιλητή τού νά άφήνει τό θέμα
    καί νά πιάνει τόν (άντίπαλο) στό στόμα του.
    Παλιά κακή μέθοδος στήν όποία δυστυχώς όμολογώ ότι πέφτω κι έγώ.
    Καλώς ή κακώς στήν κουβέντα μας ΟΜΩΣ δέν ύπήρχε λόγος μιά καί
    καταθέτουμε τίς άπόψεις μας γιά κάτι κοινό,ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ πού σώζει ζωές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ...............

Ή κάθε έταιρεία γιαυτό καί πετάει τό μπαλλάκι στόν καταναλωτή στοχεύοντας
    τίς εύαίσθητες χορδές τού καθενός μας ΕΝΤΕΧΝΑ....!!!
    Ποιός άπό μάς θά ρισκάριζε τό κεφάλι του όπως έγραψαν μερικοί...??
    γιά μένα είναι σαφέστατη ή άπάντηση,αύτή πού μέ τόσο πάθος έπιζητάμε
    νά άκουστεί άπό έπίσημα χείλη....!!!
    Είδατε κανένα προϊόν πού έχει λήξει νά κυκλοφορεί στήν άγορά...??
    Δέν άποσύρεται άμέσως άπό τό ράφι...??
    Δέν θά έτρωγε άμέσως μήνυση τό μαγαζί ή ή έταιρεία άπό τόν όποιον καταναλωτή
    άν κυκλοφορούσε ληγμένο προϊόν....???
    Θά σάς άπαντούσαν φάτε το, πάρτε το,άγοράστε το ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ...??
    Άκούσατε ποτέ κάποιον νά λέει άγοράστε το μέ δική σας εύθύνη έμείς τό πουλάμε..??
    Άν ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ καί προφανώς έλαττωματικό τό προϊόν θά ρισκάριζαν οί έταιρείες
    τίς πιθανές μηνύσεις άν κάποιος μπορούσε νά άποδείξει κάτι....??
    Μπορεί έσύ νά βγάζεις κάποια συμπεράσματα έπειδή προφανώς έχεις κάποιες σκέψεις,
    άλλά καί έγώ βγάζω σχεδόν έντελώς άντίθετα έπειδή έχω κάποιες διαφορετικές.....
    βρουμ βρουμ ρε αεκάρα....

αυτή είναι η μία οπτική....

περιμένω και άλλες να δω....

διευκρίνιση: μιλάμε πάντα για καινούργια κράνη στο ράφι και μονο...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    spyrakos, το ληγμενο κρανος δεν ειναι απαραίτητα κακο στην υγεια αν το παρει κανεις. Αυτο που προβλέπεται απο τις εκαστοτε εταιριες ειναι οτι το κρανος αυτο δεν θα παρεχει στον ιδιο βαθμο τις ιδιοτητες ασφάλειας κ απορροφητικότητας που σχεδιαστηκε να εχει...

Να λαβουμε υποψιν οτι με τις προτεινομενες περιοδους χρησης, περιοριζουν ετσι και τα θεματα εγγυησης στα υπόλοιπα μερη πλαστικα/ελαστικά κλπ...

Στο χερι του καταναλωτη ειναι να μαθει, ρωτησει, ενημερωθει κ να αποφασισει τα περι αποδοσης/τιμης. Αν υπαρχει στοκ, ο εμπορος το μονο που μπορει να κανει ειναι εκπτωση, η εταιρια δεν μπορει να κανει κατι. Δεν υπαρχει και ενιαια νομοθεσια κρατων... Ολα αυτα που συζηταμε πατανε σε συστασεις των εταιριων... τιποτε περισσοτερο.
    Ban 'em all

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    ..........
    Στο χερι του καταναλωτη ειναι να μαθει, ρωτησει, ενημερωθει κ να αποφασισει τα περι αποδοσης/τιμης. Αν υπαρχει στοκ, ο εμπορος το μονο που μπορει να κανει ειναι εκπτωση, η εταιρια δεν μπορει να κανει κατι. Δεν υπαρχει και ενιαια νομοθεσια κρατων... Ολα αυτα που συζηταμε πατανε σε συστασεις των εταιριων... τιποτε περισσοτερο.
    σαφώς και πρέπει να ενημερωνόμαστε από μόνοι μας....

όμως όταν η εταιρεία σου λέει "at your own risk" είναι σαν να σου λέει "μην το πάρεις δεν θα κάνει την δουλειά που πρέπει/έχει σχεδιαστεί να κάνει" (σύμφωνα και με τις προδιαγραφές του, συμπληρώνω εγώ για να το χοτρύνω και λίγο)....

οι εταιρείες έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν τι παραγωγή είχαν κάθε χρόνο, τι πωλήσεις ανα μοντέλο/χώρα/έτος κατασκευής κλπ και επομένως είναι σε θέση να γνωρίζουν τι κυκλοφορεί στην αγορά με απολυτη ακρίβεια.....

θεωρώ λοιπόν οτι εφόσον παραδέχονται (τουλάχιστον η IXS) οτι το κράνος "δεν....", θα έπρεπε να έχουν οδηγία απόσυρσης.... τωρα θα μου πεις, "και τι θα το κάνουν το στοκ?".... ε, ας το βάλουν στον απαυτό τους, τι με νοιαζει εμένα.....

θεωρώ οτι δύο τινά συμβαίνουν
    α. μας "κοροιδεύουν" (ως ένα βαθμό) για να ανανεώνουμε τα κράνη μας
    β. υπάρχει οδηγία/σύσταση από τις εταιρείες παραγωγής προς τους αντιπροσώπους για απόσυρση αλλά αγνοείται

το mail της IXS κατ' εμέ χρήζει περαιτέρω επεξεργασίας και αν ήμουν ο fastmike, θα έστελνα mail στην εταιρεία για εξηγήσεις από πλευράς τους, για το γεγονός οτι επιτρέπουν να κυκλοφορούν τα προιόντα τους στο ράφι παρά το γεγονός οτι οι ίδιοι δεν τα συνιστουν.....

σε ότι αφορά σε αυτό που λες οτι "το ληγμενο κρανος δεν ειναι απαραίτητα κακο στην υγεια αν το παρει κανεις", πες μου, εσύ τι θα έκανες? για κάποια ευρώ παρακάτω θα έπαιρνες 8ετίας κράνος???

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    σε ότι αφορά σε αυτό που λες οτι "το ληγμενο κρανος δεν ειναι απαραίτητα κακο στην υγεια αν το παρει κανεις", πες μου, εσύ τι θα έκανες? για κάποια ευρώ παρακάτω θα έπαιρνες 8ετίας κράνος???
    Με την παραπανω φραση εννοω οτι δεν ειναι και δα δημοσιος κινδυνος για να αποσυρθει ο εξοπλισμος.
    Φυσικα αν επροκειτω για λιγα ευρω θα επερνα το φρεσκο. Οπως και αν ειναι για αρκετα ευρω θα παρω το στοκαρισμενο 4ετιας.
    Ξαναλεω με επιγνωση προσδοκιμου ζωης τα 3-4 χρονια. Το θεμα δεν ειναι εγω, εσυ ο Τερενς. Το θεμα μας στη προκειμενη ειναι οτι οι εταιριες αμεσα ή εμμεσα, εσκεμμενα ή μη μας αφηνουν σε πεδιο αγνοιας, at your own risk. Οχι μονο στο θεμα "ληξης", προστατευονται και σε αλλα θεματα οπως ταχυτητα πτωσης κλπ.... αν διαβασετε το μανιουαλ θα βρειτε και αλλες δικλειδες ασφαλειας και νομικης προστασιας γι αυτο και εχει να κανει με την εκαστοτε νομοθεσια/Qual.standards κλπ

Ολα ομως καταληγουν στο ποσο εκτιμαμε την δικη μας ασφαλεια κ την τσεπη μας... δεν υπαρχει σωστο και λαθος, υπαρχουν παραχωρησεις. Μεχρι και η ψυχολογια παιζει ρολο. Ειναι σημαντικο να ξερεις οτι εκανες το "καλυτερο" δυνατο για το κεφαλι σου.
    Ban 'em all

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    ........
    Ολα ομως καταληγουν στο ποσο εκτιμαμε την δικη μας ασφαλεια κ την τσεπη μας... δεν υπαρχει σωστο και λαθος, υπαρχουν παραχωρησεις. Μεχρι και η ψυχολογια παιζει ρολο. Ειναι σημαντικο να ξερεις οτι εκανες το "καλυτερο" δυνατο για το κεφαλι σου.
    σαφώς και συμφωνώ σε όλα όσα λες.... και ναι και εγώ θα έπαιρνα το φρέσκο και ναι αλλάζω ανά 5ετία κράνος ανεξαρτήτως κατάστασης και ναι αμα φάω τούμπα ποτέ θα το αλλάξω την άλλη μερα (μακρυα απο μας, φτου φτου σκορδα).... το έχω εξάλλου γράψει και μερικά ποστ παραπάνω....

αυτό που ψάχνω είναι μήπως τελικά "με εχουν ρυθμίσει" να έχω αυτή τη "ψυχολογία" και να πιστεύω οτι "εκανα το "καλυτερο" δυνατο για το κεφαλι μου" ανανεώνοντας το κράνος συχνά πυκνα (και ίσως αχρείαστα), ενώ κατ ουσία δεν αλλάζει κάτι?

αυτό το mail της IXS μου έχει κάνει ένα κλικ, τι να πω......

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤ................

Έλπίζω τώρα νά καταλάβεις καί τή φιλοσοφία μου
    τού πάρε έστω και ληγμένο,έστω καί φτηνό
    άπό τό τίποτε......
    Προσωπικά πιστεύω ότι καί 15 έτών νά είναι
    όταν χρειαστεί θά μέ προφυλάξει όσο καί ένα καινούργιο.
    Άν μπορούσε ποτέ νά άποδείξει κάποιος τό άντίθετο
    αύτοί πού τά κατασκευάζουν δέν θά πρότειναν,ούτε
    θά έγραφαν πάρτε το καί φορέστε το μέ δική σας εύθύνη...!!!
    Μακάρι όλοι έμείς νά δίναμε τά παλιά δεύτερα καί τρίτα κράνη μας
    καί νά τά βλέπαμε στά κεφάλια τών καγκουροπιτσιρικάδων...!!
    Τούς άλλους μέ τά βαραντεροβεστρομομπεμβεδοειδή δέν τούς λυπάμαι
    γιατί αύτοί προτιμούν τή λάκ στό μαλλί ή είναι τσομπάνηδες καί νομίζουν
    όταν βρίσκονται πάνω στό βεσποειδές ότι είναι άθάνατοι.
    Άλλά τά νέα τά παιδιά...??
    Καί κάτι τελευταίο
    Θεωρώ θαύμα τό νά γίνει κομμάτια ένα κράνος καί νά σηκωθεί ό μοτοσυκλετιστής
    μέ τό κεφάλι άνέπαφο όπως έγραψε κάποιος, ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ...!!!
    Τά όρια τού κεφαλιού μας είναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ πρίν τά όρια
    καί τού χειρότερου καί φθηνότερου κράνους....!!!!
    Άν ή πρόσκρουση είναι τόσο σφοδρή ώστε νά σπάσει τό όποιοδήποτε κράνος
    πού νά άντέξει ό αύχένας...!!!!??????

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    αυτό το mail της IXS μου έχει κάνει ένα κλικ, τι να πω......
    Ti σου κάνει κλικ δηλαδή ? Αναμενόμενο είναι, εφόσον πρόκειται για κάποιο προϊόν ασφαλείας που πιθανόν να έχει αποθηκευτεί σε συνθήκες που ΜΠΟΡΕΙ να έχουν επηρεάσει τα υλικά του.
    Και ζητάει κάποιος διαβεβαίωση οτι είναι στην κατάσταση που βρήκε απ΄το εργοστάσιο. Προφανώς θα υπάρξει «αποποίηση ευθύνης» ρε παίδες.
    Αν μας πέσει το κράνος απ΄το χέρι και ζητήσουμε την γνώμη του εργοστασίου, τι νομίζεις οτι θα πουν?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Προσωπικά πιστεύω ότι καί 15 έτών νά είναι
    όταν χρειαστεί θά μέ προφυλάξει όσο καί ένα καινούργιο.
    Χονδροειδής γενίκευση, που αν στηρίζεται σε επιχειρήματα τύπου βάρκας και πολυεστέρα μπάζουν από παντού. Αν έχεις αντίρρηση κάνε μια βόλτα από εξειδικευμένα μαγαζιά τύπου Ανδρέου να δεις με τα μάτια σου, πόσες δεκάδες προϊόντα υπάρχουν για την αντιμετώπιση προβλημάτος πολυμερισμού/όσμωσης κλπ ασθενειών των συνθετικών υλικών που οφείλονται στην πάροδο του χρόνου/έκθεση σε ήλιο και άλλα διάφορα.

Μακάρι όλοι έμείς νά δίναμε τά παλιά δεύτερα καί τρίτα κράνη μας
    καί νά τά βλέπαμε στά κεφάλια τών καγκουροπιτσιρικάδων...!!
    βασικά τα κράνη δεν είναι παλιά ρούχα που τα δίνουμε στα φτωχά παιδάκια, γιατί το φτωχό παιδάκι θα νομίζει οτι είναι οκ για καμμιά 10αριά χρόνια με το κρανάκι, αλλά δεν...και καλό είναι να μην πάρουμε και κανέναν στο λαιμό μας

Άν ή πρόσκρουση είναι τόσο σφοδρή ώστε νά σπάσει τό όποιοδήποτε κράνος
    πού νά άντέξει ό αύχένας...!!!!??????
    Γωνία πρόσκρουσης λέγεται. Αν κοπανήσει το κεφάλι με τέτοιο τρόπο που να στρίψει με αφύσικο τρόπο, δεν χρειάζονται πολλά χλμ. Κάθε άλλο...
    Αντιθέτως αν δεν συμβεί το παραπάνω, μπορεί το κράνος να σκορπίσει χωρίς συνέπειες. Αποδείξεις υπάρχουν και στο net, οπου μπορείς να δεις το κράνος του συγχωρεμένου του Simoncelli σε πτώση και το πως έγινε (δεν εννοώ το κράνος που φόραγε οταν σκοτώθηκε)

http://www.dainese.com/us_en/news/Si...a_prove_Sepang
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ti σου κάνει κλικ δηλαδή ? Αναμενόμενο είναι, εφόσον πρόκειται για κάποιο προϊόν ασφαλείας που πιθανόν να έχει αποθηκευτεί σε συνθήκες που ΜΠΟΡΕΙ να έχουν επηρεάσει τα υλικά του.
    Και ζητάει κάποιος διαβεβαίωση οτι είναι στην κατάσταση που βρήκε απ΄το εργοστάσιο. Προφανώς θα υπάρξει «αποποίηση ευθύνης» ρε παίδες.
    Αν μας πέσει το κράνος απ΄το χέρι και ζητήσουμε την γνώμη του εργοστασίου, τι νομίζεις οτι θα πουν?

τότε, συμπάθα με, αλλά δεν ξέρουμε τι φοράμε και μάλιστα ανεξαρτήτως ημερομηνίας παραγωγής καθώς μία εβδομάδα σε γάματα (για κράνη) συνθήκες μπορεί να προκαλέσουν την ίδια και χειρότερη φθορά στα υλικά όσο ενα ή δύο χρόνια σε "σωστές" συνθήκες

αν μου πέσει από το χέρι το χρ1100 και ρωτήσω την εταιρεία, ΑΠΑΙΤΩ να μου πει "δεν τρέχει μία"....
    οποιαδήποτε άλλη απάντηση είναι μη αποδεκτή....

αν μου πέσει από το χέρι το χρ1100 και ρωτήσω την εταιρεία, ΑΠΑΙΤΩ να μου πει "δεν τρέχει μία"....
    οποιαδήποτε άλλη απάντηση είναι μη αποδεκτή....
    Καμμία αντίρρηση...μια χαρά τα λες.
    Φαντάζομαι όμως οτι η Shoei (αν είναι σοβαρή εταιρία και όχι μέντιουμ), θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να της στείλεις το κράνος σου στα εργαστήρια της (με το αντίστοιχο κόστος) για να σου πει «δεν τρέχει μία».
    Σε θέματα αντοχής υλικών, δεν υπάρχει εταιρία στον πλανήτη που να δίνει πόρισμα με τηλεδιάσκεψη.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Καμμία αντίρρηση...μια χαρά τα λες.
    Φαντάζομαι όμως οτι η Shoei (αν είναι σοβαρή εταιρία και όχι μέντιουμ), θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να της στείλεις το κράνος σου στα εργαστήρια της (με το αντίστοιχο κόστος) για να σου πει «δεν τρέχει μία».
    Σε θέματα αντοχής υλικών, δεν υπάρχει εταιρία στον πλανήτη που να δίνει πόρισμα με τηλεδιάσκεψη.
    και πολύ καλά θα κάνει και θα το στείλω.....

και το καλό που της θέλω είναι να μου πει
    "μην είσαι μλκς.... μια χαρά είναι το κράνος.... εξάλλου έχει σχεδιαστεί να αντέχει "χ" δυνάμεις πρόσκρουσης με το κεφάλι μέσα και όχι κενό.... τι να κλάσει μία ελεύθερη πτώση απο ένα μέτρο.... πλήρωνε τώρα ταχυδρομεία και μεταφορικά παλιοπονηρίδη για να μάθεις γράμματα"....

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kρανος & Μπουφαν
    από Hanumana στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2007, 23:50
  2. Kράνος.Οδηγός ή και συνοδηγός?
    από Akefalos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 18:31
  3. Kρανος
    από George-3- στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη