Δεν μπορώ να το απορρίψω ως σχήμα. Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα σχεδίαση, που σίγουρα ξεφεύγει απ΄τα μπουρμπουτσαλοειδή σχήματα που δείχνουν πλέον οι Ιάπωνες.
Απλά κάτι δεν μου κάθετε καλά, και γιαυτό είπα οτι μου θυμιζει γυμνό TDM. Σαν να έχει μπροστινό με μεγάλη διαδρομή και χαμηλή σέλα.
Μίξη motardοειδούς εσάνς με streetfighter και γενική γύμνια. Θα το ήθελα βέβαια με fairing να κάνεις και κανά ταξιδάκι, νομίζω γενικά πως αυτή η υβριδοκατηγορία, ψηλά street, δι+κύλινδρα μεσαίου + μεγάλου κυβισμού που εκφράζεται από πολλά μηχανάκια στις μέρες μας θα πληθύνει και άλλο. Το επόμενο hit είναι μια τέτοια υλοιποιήση με I4 κινητήρα, κάτι σαν το Versys 1000 αλλά στο πιο μαζεμένο και μικρό - μανιτζέβελο.
Πως το γράφει στην υπογραφή του ο κάστορας... ''όμορφα παιδιά η περιπέτεια τέλειωσε''.
Τέλος τα εξτρίμ και τα κ@υλιζέ μοτόρια, τώρα θα βλέπουμε την υλοποίηση της μ@λακίας τύπου crossover/under/downunder της honda σε πολλές παραλλαγές με μόνη διαφορά το λογότυπο της κάθε εταιρείας.
Oldman...
:rotflmao:
Thanks Bill.
Θα θεωρηθεί εσωτερικός ανταγωνισμός αν τον δούμε σε ον οφφ αυτόν τον κινητήρα ε? Δεν έχεις άδικο! Σε αυτή την περίπτωση το Super T θα το αγόραζαν αποκλειστικά και μόνο όσοι θα ήθελαν πρεστίζ κι έτσ. (αν δεν αγόραζαν bmw).
Αυτό δεν το βλέπω να έρχεται σύντομα και επιπλέον σε αυτήν την περίπτωση ένα μεγάλο μέρος της αγοράς θα χαθεί.
Sent from me using a computer.
Δεν βλέπω καμιά σχέση στο εμ τι ούτε με motard ούτε με TDM. Ένα street που έγινε και fighter βλέπω το οποίο σημαίνει πως ανοίκει σε εντελώς άλλη κατηγορία απο το tdm και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με motard. Μα καμία.
Το επόμενο tdm μακάρι να φορέσει αυτόν τον κινητήρα ή κάποιον λίγο μεγαλύτερο αλλά πάλι τρικύλινδρο και άμα έχει και μερικές ψιλοβελτιωσούλες του στυλ λίγο πιο στιβαρό πλαίσιο, ανεστραμμένο και ποιο ποιοτικό μπροστινό, ακτινικά για να ακολουθήσει τη μόδα, και καλύτερο λειτουργικά αμορτισέρ, θα ξαναχτυπήσει κορυφή για τα επόμενα πολλά χρόνια. Φάιτερ πάντως σαν το εμ τι δεν θα είναι, ο στόχος θα πρέπει να είναι ο τίγρης.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
εγω βλεπω πως παει να γινει μια μικρη κατηγορια στα 500 cc( βλεπε honda cbr new series) και μετα 800+,κατι το οποιο προσωπικα δεν μαρεσει γιατι τα 500αρια τα θεωρω σχετικα λιγα για να ταξιδευεις ανετα κλπ και στα 800 ναι μεν εχει παραπανω γκαζι που ισως ελειπε απο καποια 600αρια αλλα ανεβαινεις "κατηγορια" σε τελη κλπ.οσο για το συγκεκριμενο μοντελο,περιμενω και ελπιζω να το δω με μπικινι...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....