Και αλλοι ειναι για πολλα γελια και δεν κυινδυνευουν για την πυρα παροτι εχουν αγνοια απο θεωριες π.χ του Δημοκριτου που μιλαει για απειρους κοσμους και τις απειρες πιθανοτητες να υπαρχουν αλλοι απειροι πλανητες σαν την γη ακριβως ιδιοι και απειροι αλλοι ιδιοι ανθρωποι.
Τωρα αν εδω στο φορουμ υπαρχουν φιλοσοφοι της απηχησης του Δημοκριτου και δεν το εχω παρει ειδηση ...σορρυ
Δεν εγραψα πουθενα για ΑΛΗΘΙΝΕΣ φωτογραφιες ειπα για ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ -του ειδους- ορισμενες ειναι απο την βυθισμενη πολη στην Ιαπωνια που μου διαφευγει το ονομα της.
Κατα τ αλλα συμφωνω ,οπως το ειπες...Θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει... ισχυει![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%...85%CE%B5%CE%BB
Με βγήκαν τα μάτια αλλά δεν ήξερα οτι υπάρχει και αυτό !![]()
A, καλααααα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το λέει στο προφίλ μου νομίζω. 22 είμαι .
Υπάρχουν πολλά πράγματα όπως είπε ο xrider , τα οποία είναι γελοία, αλλά και πράγματα τα οποία υπάρχουν και έχουν μιλήσει μεγάλοι άνθρωποι για αυτά και όχι τρελοί ,τα οποία δεν γνωρίζουμε.Εγώ ας πούμε , πήρα αυτό το θέμα απο ένα άθρο Blog που έγινε χαμός και μετά είδα οτι κλείσανε κτλ . και το μοιράστηκα,μετά είδα οτι αναπτύχθηκε το θέμα,είδα και κάποια αστεία και χαζά και γελούσα αλλά ντάξει είδα και 1-2 απαντήσεις που με κίνησαν την περιέργεια,για αυτό και έψαξα απο τα πιο δημοφιλή συμβάντα,αλλά χάνεις την μπάλα οπότε τα παράτησα...
Γιατί στο τέλος δεν θα ξέρω τι μου γίνεται οπότε διάβασα μόνο στο Wikipedia Και τέλος :P Αντί να διαβάζω για εξεταστική τρομάρα μου...
http://www.youtube.com/watch?v=EfZxZmbbWI8
Τώρα δηλαδή δημιουργήθηκαν δισεκατομμύρια γαλαξίες (συγκρατημένη εκτίμηση), τρισεκατομμύρια άστρα και αλλά τόσα νεφελώματα για να τα θαυμνάζει και να στοχάζεται με την ύπαρξη τους ένα πολύ μικρό μέρος ενός περίεργου είδους σε μια απειροελάχιστη γωνιά του σύμπαντος;
Υπάρχουν και θα συναντηθούμε όλοι μαζί κάποτε. Είναι το πεπρωμένο όλων μας και το δικό μας και το δικό τους.
Απο εκεί και έπειτα, AREA 51, Λιακοπουλικές θεωρίες, UFOλογία του κ*λου και @@δια μάντολες, είναι για γέλια.
[QUOTE=MG-KTiNoS;2341123]Αναλογίσου και τα μεγέθη.
Δεν είναι μόνο μεγάλο το σύμπαν είναι και μικρό..
δηλαδη?τι εννοεις και μικρο?
είχε παλιά μια ωραία εφαρμογή ιστοσελίδας της Nasa που δείχνει τον κόσμο μας,τους γαλαξίες και πόσα αστέρια έχουν βρεί έως τώρα με τι θερμοκρασίες τι έδαφος κτλ. προσπαθώ να το βρώ για να σας το δείξω αλλά δεν μπορώ![]()