τι θυμηθηκα τωρα
απο εκεινο το gagiva το canyon ποσος κοσμος καταστραφηκε.........
φοβερο σχεδιαστικα αλλα ηταν καλο για αφισα οχι για κυκλοφορια
Τι θα πάθει?
Το μόνο διαφορετικό σε ότι αφορά την απόδοση ανάμεσα στο απριλια και το γιαμάπα είναι ο χάρτης και ψιθυρίζεται ότι τα χτ είναι καλύτερα ρυθμισμένα (εκτός του tps). Όλα τα υπόλοιπα μάλλον είναι καλύτερα στο απρίλια (εκτός απ' τα ηλεκτρικά.) και αυτό σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά.
Sent from me using a computer.
Παω ν αυτοπυρποληθω στο Συνταγμα γτ εχω ενα απριλια και ενα της σωβρακοεταιρειας.
Μπαι δει γουει και το πραπριλια ειναι μειντ ιν τσαινα....
Τελικα θα κανω και μια ψυχαναλυση πριν.
Εάν ξέρεις να τη φτιάξεις εννοεις...!
Ελατε...πειτε την αληθεια...
ποιος θέλει να καβαλαει ένα όχημα που ξέρει ότι αργά η γρήγορα θα τον αφήσει...
Ότι και να σου δίνει μια μηχανή,γυναίκα....
όταν σου εμπνέει ανασφάλεια...κάποια στιγμή θα την αφήσεις...
Φίλε κορακιδη σε καταλαβαίνω...
Έχει φιλος Πήγασο και ψάχνει να τη χαρίσει ένα χρόνο τώρα...
Μια βόλτα σαν τον άνθρωπο δεν έκανε πότε...
Αμα χαριζει, την θελω.![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Στα 35 μου πλεον..την τελευταια πενταετια οδηγω αγγλικο μηχανακι (Triumph speed triple ) με χωρις κανενα ιδιαιτερο προβλημα..πριν απ'αυτο ειχα Ιταλικο μηχανακι (Ducati monster) με διαφορα προβληματα,που εμαθα να λυνω μονος μου,γιατι το γουσταρα τρελα το μηχανακι και θα το ειχα ακομα εαν δεν το ειχα τρακαρει και καταστρεψει ολοσχερως..πριν και απ'αυτο ειχα διαφορα αλλα μηχανακια ευρωπαικα και ιαπωνικα,enduro κυριως..το επομενο μου μηχανακι παλι Ducati θα ειναι..τα περισσοτερα Ιαπωνικα μηχανακια αυτην την στιγμη..απλα δεν μου αρεσουν..δεν εχουν αυτο το ''κατι'',ποτε δεν το ειχαν και ποτε μαλλον δεν θα το βρουν(για το γουστο το δικο μου)..
Το τι αρεσει στον καθενα ειναι καθαρα υποκειμενικο και προσωπικο..ειναι ματαιο να μπαινουμε σε συγκρισεις.
'' Let your mind start a journey thru a strange new world. Leave all thoughts of the world you knew before. Let your soul take you where you long to be...Close your eyes let your spirit start to soar, and you'll live as you've never lived before..''