ΕΝΑ θα σας πω, η Μόσχα, το Κατάρ και μερικά μέρη ακόμα δεν έχουν καμία σχέση με το ΣΒΚ το Μοτο τζι πι και όλα τα σχετικά.
Δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να κάνουν αγώνες εκεί.
.-
Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο.
ΕΝΑ θα σας πω, η Μόσχα, το Κατάρ και μερικά μέρη ακόμα δεν έχουν καμία σχέση με το ΣΒΚ το Μοτο τζι πι και όλα τα σχετικά.
Δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να κάνουν αγώνες εκεί.
.-
Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο.
Τα Qatar, Dubai κλπ. κι εμένα μου φαίνονται άκυρα μέρη για αγώνες. Για τη Μόσχα όμως, δεν θα συμφωνήσω, άσχετα αν η πίστα μου φαινεται αδιάφορη. Υπάρχει μοτοσυκλετιστικό / εμπορικό ενδιαφέρον. Αν το λες για την εμπειρία του προσωπικού κλπ., στη Μόσχα είχαν πάρει κριτές από το Misano...
Κρίμα για το παλικάρι, καλό ταξίδι να έχει και κουράγιο σε όσους αφήνει πίσω.
Δεν είναι ότι πιο κολακευτικό για το άθλημα να αφήσουν να διεξαχθεί ο αγώνας κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες...
Ezpeleta (πλαγίως) : οι αναβάτες φταίνε...
“Certainly, it's a standard procedure. They could have done it during the warm-up lap and during the race. It didn't happen. That means that the riders decided that conditions were normal.”
http://www.crash.net/world+superbike...criticism.html
Μετά απο την οποιαδήποτε κριτική (την οποία η Dorna δεν δέχεται) βγαίνουν να δώσουν συνέντευξη της οποίας την αντικειμενικότητα συζητιέται...
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Οι συνθήκες ΔΕΝ ήταν απαγορευτικές, όπως π.χ. το καραγκιοζολίκι του Nurburgring το '11 που οι αναβάτες έπεφταν σαν τις μύγες αλλά ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά...
Mου φανηκε ότι αυτός που κέρδισε είχε αντίθετη γνώμη
(αλλά τον τάπωσε η ντόρνα μετά, με τις δηλώσεις της)
![]()