Thanks.![]()
Σωστος,
οι τιμες που παιζει το καθε μοντελο ειναι η μεση τιμη οπου αναγραφεται μολις πληκτρολογισεις το μοντελο.
Απο εκει και περα ευκαιριες που σκοτωνουν μηχανακια συνηθως θα βρεις μεσω γνωστων και σπανια αν εισαι τυχερος και προλαβεις θα βρεις και στο καρ αλλα φευγουν μεσα σε λιγες μερες.
Επι του θεματος, δεν βρισκω λογο να μην παρεις το bmw εφοσον ειναι το οικονομικοτερο, εχει abs και το βρισκεις σε καλυτερη τιμη απο τα αλλα.
Καλησπέρα.
Μηχανάκια για Κω είναι τα 600άρια ονοφάκια πχ XR, DR.
Τώρα άμα θες να κάνεις κ κανά ταξιδάκι το χρόνο χρυσή τομή είναι το f650 της BMW
(αν και ο μάστορας της BMW στο νησί είναι αχώνευτος)
Προς θεού μην πάρεις κανά δυομισαράκι παλιό γιατί θα θες να πεταχτείς Κέφαλο-Κω και το κακόμοιρο θα σέρνεται.
αν θυμαμαι καλα ολα τα αφρικα ειναι Ιαπωνικα.ο αριθμος πλαισιου των Ιαπωνικων honda ξεκιναει απο JH2.. ή JH3..,των Ιταλικων ZDC... κλπ
μονο το αυτοκολλητο ηταν HRC.οι ειδικες εκδοσεις ''650 Marathon'' προετοιμαστηκαν απο την Honda Γαλλιας σε συνεργασια με τους Ιαπωνες για να τρεξουν σε αγωνες ραλλυ στην νορμαλ κατηγορια.υπηρξε και 750 Marathon και μαζι με τις 650 ειναι πια συλλεκτικες και δυσευρετες.καποιες μαλιστα εχουν αφεθει στις κατα τοπου ερημους που ετρεχαν.οποιος μπορει ας παει να τις βρει
πολλες πληροφοριες για το 650 σε ενα πολυ καλο blog(απο Ελληνα) http://xrv650story.eu/ και για τις Marathon http://www.nightwings.org/Marathon/M...n-home-en.html
Για αυτό έχω αποκλείσει τα "μικρά"...(Κεφαλο μένω!)
Τελικά μαλλον προς το BMW γέρνει η ζυγαριά...το θέμα είναι...το απλό η το Dakar?
To Dakar έχει 21 ιντσων τροχο αντι για 19 ιντών μπροστά, είναι 9 εκατοστά ψηλότερα η σέλα και στα χαρτιά βγάζει 6 χλμ παραπάνω τελικής.
...ψιλά γράμματα λέω εγώ! Αν δεν έχεις σκοπό να εκμεταλλευτείς τον τροχο και το έξτρα ύψος σε πιο απαιτητικά χωμάτινα κομμάτια (όχι οτι το απλό δεν πάει χώμα) τότε δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσεις το dakar.
Το Dakar νομίζω ότι δε βγαίνει με abs...σωστά;
Η αλήθεια είναι αυτή που είπε ο bradipous ,οποίο είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τη τιμή!!
Μετα απο αρκετο ψαξιμο ειδα οτι τελικα με Abs Βγαινει μονο το τελευταιο Dakar του 2005-2006..Τα προηγουμενα δεν εχουν καθολου...Λογω χρηματων που διαθετω αποκλειεται να βρω τη τελευταια εκδοση...