Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 134

Θέμα: Γιατί δεν πήγα ποτέ στο Β Ακρωτήριο

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Eγώ κατάλαβα πως οι Έλληνες πήγαιναν στο δρόμο και τους προσπέρασαν κάτι Χαρλεάδες

Από ντροπή και μόνο, θά 'πρεπε να παραδόσουν μόνοι τους τα διπλώματά τους.....................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Eγώ πάλι κατάλαβα ότι εάν δεν είχε γίνει η όλη ιστορία με το πρόστιμο δεν θα υπήρχε κανένας προβληματισμός και ενδοιασμός για τον εάν το βορειότερο σημείο της Ευρώπης βρίσκεται στη Νορβηγία και εάν η Νορβηγία αξίζει σαν προορισμός ή είναι υπερτιμημένος... Αλοίμονο εάν ένας λαός χαρακτηρίζεται συλλήβδην από τη συμπεριφορά των τροχονόμων. Υπάρχουν μαλάκες και κακοί Έλληνες κι υπάρχουν και καλοί και αξιοπρεπείς Έλληνες, μαλάκες Νορβηγοί και καλοί Νορβηγοί, μαλάκες Ταϋλανδοί και καλοί Ταϋλανδοί...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Eγώ πάλι κατάλαβα ότι εάν δεν είχε γίνει η όλη ιστορία με το πρόστιμο δεν θα υπήρχε κανένας προβληματισμός και ενδοιασμός για τον εάν το βορειότερο σημείο της Ευρώπης βρίσκεται στη Νορβηγία και εάν η Νορβηγία αξίζει σαν προορισμός ή είναι υπερτιμημένος....
    Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως έφτασες σ αυτό το συμπέρασμα?

mallon kapoioi den exete katalavei oti sxedon se oles tis evrwpaikes xwres o nomos einai nomos...poso mallon otan afora ton KOK...kata ta alla i syzitisi einai oti nanai gia barboutsala...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ρε σεις έλεος μ αυτές τις γενικεύσεις !

Κι έχω έχω δει γερμανούς να κατουράνε κάτω από το τραπέζ από το ποτό.
    Αυστραλούς να πλακώνονται μέχρι θανάτου.
    Ιταλούς να κλέβουν σε σούπερ μάρκερτ.
    Τι πάει να πει αυτό?
    ΌΟΟΟλοιιιι οι γερμανοί είναι μεθύστακες?
    Όοοολοι οι Αυστραλοί είναι μούτρα?

Απλά αυτά βλέπεις.

Τους άλλους που έρχονται και φεύγουν χωρίς σαματά δεν τους δίνεις σημασία. Δεν τους προσέχεις γιατί δεν τραβάνε τα βλέματα.

Τέσπα το θέμα ήταν το Β Ακρωτήριο όχι το τσουβάλιασμα μερικών εκατομμυριων ανθρώπων.
    Μια και το φτάσαμε όμως ως εδώ να σας πω και εγώ τη γνώμη μου.
    Σε κάθε λαό υπάρχουν καλοί και κακοί.
    Οι καλοί όμως είναι τραγικά λίγοι για ν αλλάξουν το κόσμο και είναι οι πρώτοι που θα καθαρίσει η κάθε επανάστα
    που σκοπό έχει επιφέρει αλλαγές.
    Σόρι εγώ έτσι τα βλέπω.

Στο θέμα μας.
    Δεν μ ενδιαφέρει να πάω κάπου για να πω ότι πήγα.'
    Δεν μ ενδιαφέρει να κάνω ακριβά χιλιόμετρα σε εθνικές οδους προκειμένου να φτάσω κάπου που δεν μου λέει τίποτα.
    Αν το πρόβλημα είναι να γράψω χλμ κάνω και την Ελλάδα γύρω γύρω 10 φορές κι εντάξει!
    Να πάω να δω τα φιορδ οκ μπορώ να το καταλάβω.
    Ως εκεί.

Πόσο μάλλον όταν ξέρω ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα να δω και ότι οι αρχές είναι εχθρικές
    και στο παραμικρό λάθος θα με σκίσουν.
    Οι άνθρωποι που πήγαν εκεί δεν έχουν καμία σχέση με κάγκουρες, μπαχαλάκηδες και τέτοια.
    Και μεγάλοι είναι και έμπειροι.
    Τέσπα αυτά είχα να πω.
    Φυσικά δε λέω σε κανένα τι να κάνει.
    Απλά μεταφέρω κάποιες σκέψεις μου και κάποια γεγονότα που έπεσαν στην αντίληψη μου.
    oi περισοτεροι ξενοι που ερχονται εδω
    <ξεχνανε>τους τροπους και την καλη τους συμπεριφορα,και την και κανουνε συνθημα το χυμα στο κυμα
    και αυτο δεν ειναι γενικευση

λοιπόν οκ ...

Ο κτήνος μας είπε γιατί δεν πήγε και δεν πρόκειται να πάει Β. Ακρωτήρι. Όσο δεν προσπαθεί να προβάλει τα δικά του "θέλω" (ή τα "δεν θέλω") πάνω στων αλλωνώνΕ, νο προμπλεμ, μπράβο του, μαγκιά του, ξέρει τι ψάχνει, τι τον φτιάχνει, και τι τον χαλάει και μη σκαλώνετε οι υπόλοιποι.

Επίσης, όποιος διαβάζει αυτό το θρεντ και μες στο μυαλό του έχει ως επιθυμία, λαχτάρα, ή απλά "γιατί έτσι" να πάει κάποια στιγμή στο νορντκαπ να παει και να μην ασχοληθεί με τα θέλω/δεν θέλω του κτήνος.

Ξεμπλέξτε τα φορουμικά σας μπούτια.

ΥΓ και καλό θα είναι να προσπαθούμε να βλέπουμε τους άλλους λαούς, τις άλλες κουλτούρες με λίγο πιο ανοιχτό μυαλό, με τα δικά τους μάτια. Μπορεί να μη το καταφέρνουμε πάντα, αλλά έστω ας γίνεται προσπάθεια. Αλλιώς τζάμπα το ταξίδι ...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    εμενα με παίρνει η μπάλα σε πολλα οπότε δε κάνω quote και απαντάω γενικά.

πρώτων καλά κάνανε και κόψανε κλίση. καλά κάνανε και γράψανε τα παιδιά. τους νόμους τους ακολούθησαν. δε με ενδιαφέρει. ευκαιρία βρήκα να επισημάνω την εμπειρία μου σε θέματα που θίχτηκαν περει κομπλεξισμού.

αν στο Κιργιστάν στη πέσει ο Κιργιστανός, ξέρω γιατι στη πέφτει. Δε του δίνω άδικο. Κοινωνικογεωπολιτικά τα θέματα.

μη τα μπερδεύουμε

δε τα ισοπεδώνω όλα. δε τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι όλους.

η διεθνιστικότητα μου και οι αγάπη για πολλούς λαους είναι που με κάνει να μιλάω για συγκεκριμένους.

οι ίδιοι οι Νορβηγοί μου το έχουνε μεταφέρει για τους συμπατριώτες τους. Συγκεκριμένες ιστορίες αμα θές απο κοντά Αντώνη. Αλλα δεν είναι αυτές που καθορίζουν την άποψη. Ρώτα τους Σουηδούς να σου πουν για τους Νορβηγούς.

δεν έχει να κάνει με την οικονομική κρίση και το συμβάν με τα παιδιά που λεει ο Κτίνος

όσο για τους Σέρβους, την είχαν και πρίν το πέσιμο της Αμερικής τη λόξα στη περιοχή. δεν απέκτησαν συλλογική συνείδηση ανασφάλειας τα τελευταία 20 χρόνια

οι μαυροι οι Αλγερινοί έχουν περάσει τα τριστεράστια απο τους Γάλλους τόσα χρόνια. Οι Μαροκινοί είναι αυτοί που βγάζουν τη κακία όμως.

αν όντως έχεις επαφή με διάφορους λαούς βλέπει τα χούγια του καθενός. δεν είναι όλοι ίδιοι. εγώ δεν έχω πάει ούτε Πακιστάν ούτε Ινδία. δες λίγο όμως την ιστορία του Βροχίδη με την εκ διαμέτρου εμπειρία του με τους 2 συγκεκριμένους λαούς.

PS. το θέμα με τις κατσαρίδες (που δεν είναι κατσαρίδες) με τους Κινέζους έχει καταντήσει φολκλορικό. και όχι δεν εχει ξεκινήσει λόγο πείνας. όλοι οι λαοί έχουν ένα περιέργο φαγητό. εμείς τρώμε τα έντερα απο τα ζώα. άντε πες το σε καναν Αμερικάνο αυτό να δεις τι θα σου πει

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Σπυρο επειδη βλεπω οτι επιμενεις για το σκηνικο με τον χαρακτηρα των Νορβηγων θα σου πω οτι δεν παιζει.

Οτι υπεροψια βγαζουν την βγαζουν οταν ειναι τερμα πιωμενοι(οκ γινεται αρκετα συχνα).

Να ρωτησω τους Σουηδους να μου πουνε τι; Την γνωμη τους για τους Νορβηγους;
    Σαν να ρωτας Τουρκο την γνωμη του για Ελληνα(οκ ισως υπερβαλω λιγο, αλλα εχει βαση)
    Για τους υπολοιπους λαους δεν εχω καμια γνωση οποτε δεν εχω και αποψη
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    εμενα με παίρνει η μπάλα σε πολλα οπότε δε κάνω quote και απαντάω γενικά.

πρώτων καλά κάνανε και κόψανε κλίση. καλά κάνανε και γράψανε τα παιδιά. τους νόμους τους ακολούθησαν. δε με ενδιαφέρει. ευκαιρία βρήκα να επισημάνω την εμπειρία μου σε θέματα που θίχτηκαν περει κομπλεξισμού.
    To ότι σε γράφω είναι ένα θέμα, τό ότι σου λέω μλκιες από πάνω έιναι ένα άλλο. Ξέρεις κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν έχει τέτοιο δικαίωμα (να σε προσβάλει να σε ειρωνευτεί κλπ) Κόβει το χαρτάκι και τέλος.
    Κουβέντα χωράει κι αν μπορεί να σου πάρει το δίπλωμα οδήγησης που δεν έχει εκδοθεί στη χώρα του και να σου ακινητοποιήσει τη μηχανή για 6 μήνες. (προκαλόντας κι άλλα έξοδα να πας να την πάρεις κλπ κλπ) πράγμα που δεν έκαναν μετά από παρέμβαση της πρεσβείας. (αλλά ήθελαν)
    Αυτά τα λένε κατάχρηση εξουσίας και έχει μπει δικηγόρος (για την ιστορία)
    Θα σου πω και κάτι άλλο. Στη Φινλανδία κάποτε οδηγούσα χωρίς κοντέρ (είχε σπάσει η ντίζα) και έτρεχα όσο και οι άλλοι. (Ή έτσι νόμιζα)
    Με σταμάτησαν τους είπα το πρόβλημα και μου έδωσαν ένα χαρτάκι που έλεγε προειδοποίηση γιατί ήμουν ξένος και είχα χάσει το μπούσουλα. Πήραν τηλέφωνο και στη Γιαμάχα να μου βρουν ντίζα.
    Γενικά ήθελαν να βοηθήσουν όχι να με διαλύσουν.
    Εκεί είναι και η ουσία.
    Αν κάποτε θελήσω να πάω εκεί πάνω θα τα σκεφτώ σοβαρά όλα αυτά, αλλά μεταξύ μας είμαι πολύ γέρος για όλα αυτα τα σκατά.

Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως έφτασες σ αυτό το συμπέρασμα?
    Πανεύκολα!!!

Πανεύκολα!!!
    κοίτα λοιπόν από πότε το έχω ψάξει (2009)
    http://www.tdmhellas.gr/smf/index.ph...5237#msg135237

κοίτα λοιπόν από πότε το έχω ψάξει (2009)
    http://www.tdmhellas.gr/smf/index.ph...5237#msg135237
    Για νοτιότερο σημείο βλέπω να μιλάς, όχι για βορειότερο...

Για νοτιότερο σημείο βλέπω να μιλάς, όχι για βορειότερο...
    Ο άλλος από κάτω λέει και το Βορειότερο.
    Είναι η λογική των άκρων.
    Την είχε ο Χλαπακόσαυρός (ένας από τους πιο ... σημαντικούς μοτοσυκλετηστές - ταξιδευτές - φιλόσοφους)
    Γαυδό
    Κάπο Νορντ
    Πορτογαλία
    κλπ κλπ

Δεν την κατάλαβα ποτέ αυτή τη "λογική"
    Τη σεβάστηκα όμως.
    Για μένα τα άκρα ήταν απλά τελίτσες στο χάρτη. Ποτέ δεν ήξερα που θα βρω τι και πίστευα ότι κάτι σπουδαίο μπορούσα να δω ακόμα και δίπλα από το σπίτι μου.
    Τέσπα μεγάλη κουβέντα.

Ο άλλος από κάτω λέει και το Βορειότερο.
    Είναι η λογική των άκρων.
    Την είχε ο Χλαπακόσαυρός (ένας από τους πιο ... σημαντικούς μοτοσυκλετηστές - ταξιδευτές - φιλόσοφους)
    Γαυδό
    Κάπο Νορντ
    Πορτογαλία
    κλπ κλπ

Δεν την κατάλαβα ποτέ αυτή τη "λογική"
    Τη σεβάστηκα όμως.
    Για μένα τα άκρα ήταν απλά τελίτσες στο χάρτη. Ποτέ δεν ήξερα που θα βρω τι και πίστευα ότι κάτι σπουδαίο μπορούσα να δω ακόμα και δίπλα από το σπίτι μου.
    Τέσπα μεγάλη κουβέντα.
    Ο ΑΛΛΟΣ, όχι εσύ...τελοσπάντων, όπως λες μεγάλη κουβέντα και δεν καταλήγει πουθενά, κρατάμε ότι τα άκρα είναι απλά τελίτσες στο χάρτη....

emoticon pacman den exei to magazi??

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 12:57
  2. γιατί δεν βλέπουμε??????????????
    από code στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 14:01
  3. γιατι δεν μπορω να μπω στο τσατ?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4