Σελίδα 6 από 20 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 288

Θέμα: Suzuki V-strom 1000 (2014)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Φρένα έχει;

Στο προηγούμενο έδιναν κι ένα βιβλιαράκι με προσευχές.
    αν αναφέρεσαι στο στρώμα, ε, του κερατά θα είναι πολύ καλύτερα....

κατ' αρχήν εδώ: http://issuu.com/globalsuzuki_motorc...893236/4917007
    είναι όλες οι πληροφορίες σχετικά με το νέο Vstrom1000.

Στην τελευταία σελίδα καταρρίπτονται μύθοι και ισχυρισμοί που το συγκρίνουν με Aprilia Capo (μτχείρω?) και varadero (από πότε συγκρίνεις ένα μηχανάκι καινούριο με ένα μεταχειρισμένο..?). γιατί αν συγκρίνει κανείς το Vstrom1000 που στο αγγλικό έδαφος κοστίζει 12 παρά κάτι χιλιάρικα, με το νέο Capo των 16.000 ή με το varadero που είναι ο ορισμός του μαστόδοντου είναι μάλλον άτοπη η σύγκρισή του.
    Όσο για βάρος που αναφέρθηκε, οι Ιάπωνες κάνανε το θαύμα τους, παρ' όλο που προσθέσανε νέα ηλεκτρονικά για τα οποία κανείς δεν έκανε ιδιαίτερη μνεία στην παραπάνω συζήτηση, και γενικότερα έξτρα πράγματα που δεν υπήρχαν στο προηγούμενο μοντέλο, τα κιλά του καταφέρνει να είναι λίγο κάτω από 200kg στεγνό, ενώ με 3,5 λίτρα λάδι, 20 λίτρα καύσιμο και υγρά φρένων, δηλαδή πλήρες υγρών είναι στα 218kg, σε σύγκριση ξανά με το (και καλά ονοφ)sport touring capo το οποίο δεν έχει κάνει και πολύ δίαιτα αφού ζυγίζει 232 κιλά πλήρες. Το vara είναι εκτός συναγωνισμού, το τρώει όλο το φαί του...
    Ακόμα κανείς δεν σχολιάζει ότι ένα μοτέρ το οποίο είναι 17 χρόνια στην παραγωγή, και είναι άθραυστο σαν μοτερ άσε καμπάνες και τα σχετικά, αναβαθμίζεται ακόμα, συμμορφούμενο με τους κανονισμούς ρύπων, αποδίδει εξίσου καλά, και απ' ότι διατείνεται η σουζουκι θα είναι σουπερ οικονομικό. Αυτό βέβαια θα το δείξει η πράξη.
    Για το traction ctrl απ' ότι διάβασα οι σχιστομάτηδες έβαλαν όλη τους τη μαεστρία και θα είναι πολύ καλό σαν απόδοση χωρίς να επεμβαίνει αναίτια ή άγαρμπα....
    Από μένα ως πρώην κάτοχος vstrom θεωρώ ότι ο φωτισμός του δρόμου ο οποίος χάρη στα δύο του φανάρια ήταν σχεδόν σαν αυτοκινήτου στο παλιό, θα μου λείψει στο καινούριο, όμως σε αυτό πια δίνουν λύση οι εξελίξεις, και το gadgetmania των vstromάκηδων που δεν έχουν αφήσει vstrom να κυκλοφορεί χωρίς έξτρα προβόλια. Το πιάσαν οι Ιάπωνες αυτό και γι' αυτό όπως θα δειτε στην κατηγορία accessories του φυλλαδίου έχουν προβλέψει και μαμά προβολάκια ομίχλης led.
    Αξιοπρόσεκτες και οι αναβαθμίσεις σε αναρτήσεις και φρένα, αλλά μην ξεγελιόμαστε, suzuki είναι αυτή, θα έχει βάλει ότι οικονομικότερο, μακάρι να διαψευστώ. Για έναν μέτριο χρήστη θα είναι σούπερ, για έναν απαιτητικό, μπορεί να θεωρηθούν απαράδεκτα.. (Αλλά ποιός απαιτητικός ψωνίζει mega onoff με 12.000 και έχει και απαιτήσεις....?)
    Τέλος, περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα, το γούστο είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Όμως για μένα έχει και μία ρομαντική νότα από δόκτωρ Μπιγκ DR BIG και μου αρέσει.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DL1000A_action_017-770x513.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	68,2 KB 
ID:	300058
    Το μηχανάκι πιστεύω ότι για άλλη μια φορά θα είναι η χρυσή τομή, (ή μέτριο σε όλα, αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο), κάτι όμως που θα το κάνει για πολλά ακόμα χρόνια best seller στις μαζες των μοτοσυκλετιστών που δεν αναζητούν το ξεχωριστό, το τέλειο, το βιτρίνα look, ή το ιδιότροπο, αντ' αυτού αναζητούν ένα allover κατ' ευφημισμόν onoff που θα φορτώνεται σαν μουλάρι, θα είναι οικονομικό σε αγορά, συντήρηση, κατανάλωση θα είναι εύχρηστο, απολαυστικό, άνετο σε πολύωρη οδήγηση ή ταξίδια και ικανοποιητικό σε επιδόσεις...
    Ναι, για μένα αυτό είναι η συνέχεια του vstrom....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ...και είναι άθραυστο σαν μοτερ άσε καμπάνες και τα σχετικά, ....
    Aν το πιστόνι τρυπήσει το μοτέρ, το δεχομαστε σαν σπάσιμο ή σαν φθορά αναλωσίμων;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Νομίζω ότι παρασυρόμαστε και κάνουμε το λάθος να μιλάμε για τυχόν πωλήσεις στην Ελληνική αγορά με κριτήρια 2007...
    Κύριοι έχουμε 2013... Με σχεδόν 30% επίσημη ανεργία, συσσωρευτικά 40% πτώση εισοδημάτων για όσους ακόμα έχουν δουλειά, +50% υποχρεώσεις σε φόρους, και με τράπεζες που όταν ακούνε αίτηση δανειοδότησης για αγορά οχήματος κάνουν 2 μέρες να συνέλθουν από το σοκ (και από τα γέλια)...

Από εδώ και πέρα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανάκι άνω των 11-12 χιλιάδων θα είναι σχεδόν μουσειακό είδος για την Ελλάδα και οι πωλήσεις του θα μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών...

Προσωπικά τον τελευταίο χρόνο δεν θυμάμαι να έχω δει (πέρα από βιτρίνες και φωτό σε τεστ-παρουσιάσεις) κανένα από τα νέα σουπερ-ντούπερ πανάκριβα μοντέλα να κυκλοφορεί live...

Υπό αυτές τις συνθήκες ΑΝ το Στρώμα όντως είναι βελτιωμένο στα σημεία που φαίνεται, ΑΝ όντως έχουν εξαλειφθεί σημεία-θέματα που ταλαιπώρησαν (και τελικά το έθαψαν αγοραστικά) τους κατόχους του προηγούμενου, και ΑΝ καταφέρει να κοστίζει στο όριο του ανωτέρου ποσού έχει ελπίδες να πουλήσει μερικά κομμάτια (λίγα σε απόλυτους αριθμούς αλλά σεβαστά σαν ποσοστό του συνόλου της κατηγορίας), και μάλλον η Σουζούκι (κατά λάθος -χωρίς να το θέλει) έκανε κίνηση ματ πάντα όσο αφορά την Ελληνική πραγματικότητα.
    Σε αντίθεση με κάτι Βερσυ 1000, Κροστουρερ, Μούλτι, Σούπερ Τενερέ, 1190, Κάπο 1200 κλπ που όλοι μιλάνε για αυτά αλλά κανένας δεν τα έχει δει "ζωντανά"...
    +1

Και μόνο που βλέπουμε τις φωτογραφίες φοβάμαι ότι θα μας χώσουν κανά έξτρα χαράτσι...

Φαντάζομαι πάντως ότι αν αρχίσει να πουλάει σαν τρελό έξω λόγω της χαμήλής τιμής του, θα πέσει πολύ downgrade στους ψηφιακούς ανταγωνιστές των 15+ χιλιάρικων... π.χ. "Το νέο Capo 1200 basic, 8μπιτο με intel celeron (http://www.youtube.com/watch?v=nk5nSZRF4Yo) και 16GB μνήμη μόνο".

Συνοψίζοντας δλδ @stam2 ,

θεωρείς πως για 14 κιλά διαφορά και ένα traction αξίζει ένας που έχει caponord να το πουλήσει άρων άρων και να βάλει και άλλα 9000€ ( αν υποθέσουμε ότι θα πουλήσει ένα 3000αρο το capo και πως το suzuki θα έχει 12000 ) για να πάρει το νέο v strom ?

υγ. το συγκρίνουμε με τα μεταχειρισμένα δεκαετίας γιατί τα spec που διαρρέουν είναι μεταχειρισμένων δεκαετίας . Των άμεσα ανταγωνιστών του τα spec δεν τα πλησιάζει καν .
    υγ2 . βέβαια μακάρι να πουλήσει και να πέσει το ktm το απλό σε κανά 13αρι !!

εμένα πάντως μου αρέσει που έχετε πάρει σχοινί - κορδόνι το 12χίλιαρο σαν τιμή, επειδή τόσο έχει στην αγγλία....

καλά, τόσα χρόνια δεν το έχετε δει το έργο με τις τιμές????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    εμένα πάντως μου αρέσει που έχετε πάρει σχοινί - κορδόνι το 12χίλιαρο σαν τιμή, επειδή τόσο έχει στην αγγλία....

καλά, τόσα χρόνια δεν το έχετε δει το έργο με τις τιμές????
    Nαι παραπάνω θα είναι χαλαρά .
    13000 + σίγουρα , απλά κουβέντα να γίνεται .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Συνοψίζοντας δλδ @stam2 ,

θεωρείς πως για 14 κιλά διαφορά και ένα traction αξίζει ένας που έχει caponord να το πουλήσει άρων άρων και να βάλει και άλλα 9000€ ( αν υποθέσουμε ότι θα πουλήσει ένα 3000αρο το capo και πως το suzuki θα έχει 12000 ) για να πάρει το νέο v strom ?

υγ. το συγκρίνουμε με τα μεταχειρισμένα δεκαετίας γιατί τα spec που διαρρέουν είναι μεταχειρισμένων δεκαετίας . Των άμεσα ανταγωνιστών του τα spec δεν τα πλησιάζει καν .
    υγ2 . βέβαια μακάρι να πουλήσει και να πέσει το ktm το απλό σε κανά 13αρι !!

φίλε μου αν και διάβασα το υστερόγραφό σου θεωρώ πως δεν είναι ορθή η λογική σου. έχεις δύο διαφορετικά προϊόντα που πωλούνται στο ράφι καινούρια. και τα δύο πρέπει να τα συγκρίνεις σαν καινούρια. αν σου αρέσει το νέο capo των 16.000 με τα όποια συν και πλην έχει και μπορείς να το πληρώσεις, παρ' το. Αν πάλι δεν έχεις αυτά τα λεφτά και μπορείς να συμβιβαστείς με την πρόταση της σουζουκι στα 12.000 (αυτό έχουμε ως δεδομένη τιμή τη στιγμή αυτή), παίρνεις vstrom.
    απλά τα πράγματα. Συγκρίσεις μεταξυ νέου και παλιού δεν γίνονται.

όπως και να 'χει η ιστορία, και οι αριθμοί θα δείξουν...
    προσωπικά πιστεύω ότι αν παίξει στα 12.000 μέχρι το 2014 τα vstrom1000 μπορεί να φλερτάρουν σαν αριθμός με όσο θα είναι όλα τα υπόλοιπα 1200άρια μαζί...
    τα 16.000+ στα οποία παίζει BMW, DUCATI, YAMAHA, HONDA, APRILIA, MOTO GUZZI κλπ είναι όνειρα άπιαστα για την ελληνική πραγματικότητα...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Καλά, και τα 12 δεν είναι λίγα, αλλά να χαμε να λέγαμε...

ποιο Honda on - off κάνει 16+ ;;;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

οκ , δεκτή η άποψη σου αν και διαφωνώ .

Και σαν πρώην κάτοχος caponord , και νυν αμήχανος σε διαρκή αναζήτηση υποψήφιας νύφης , η λογική η δική μου λέει πως άνετα θα άφηνα το capo μου για ένα bmw gs ( ξέρω endopadou , μην πεις ....) ή ένα ktm , και σίγουρα όχι για το νέο v strom που μου δίνει σχεδόν τα ίδια με το πρώην capo μου αμπαλαρισμένα με τη ταμπέλα του νέου μοντέλου .

Το ίδιο θεωρώ θα έκανε και ένας αναβάτης varadero ή πρώην v strom 1000 ή klv 1000 ή 950/990 ( αν και διαφοροποιούνται τα τελευταία από τα προαναφερθείσα μοντέλα ) .

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_1.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	86,4 KB 
ID:	300063

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Καλά, και τα 12 δεν είναι λίγα, αλλά να χαμε να λέγαμε...

honda crosstourer...αυτό με το ράμφος ντε!
    εντάξει ξεκινάει από 15.700...!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    το χα ξεχάσει ότι υπήρχε αυτό

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

... και σίγουρα όχι για το νέο v strom που μου δίνει σχεδόν τα ίδια με το πρώην capo μου αμπαλαρισμένα με τη ταμπέλα του νέου μοντέλου .
    έχεις ανοίξει το ξύλινο κουτί που είναι η μηχανή μέσα με τις ζελατίνες της....???

άλλη αίσθηση...!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Και σαν πρώην κάτοχος caponord , και νυν αμήχανος σε διαρκή αναζήτηση υποψήφιας νύφης , η λογική η δική μου λέει πως άνετα θα άφηνα το capo μου για ένα bmw gs
    https://www.youtube.com/watch?v=e-cPmvRN2x4
    ανανήψαντας

Σελίδα 6 από 20 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF