Φιλαρακι βρες καποιο καλο σπιτι να δωσεις το ζωο.Τυρανιεται στο μπαλκονι.Ενα σκυλι σε αυτο το μεγεθος καθε μερα πρεπει να κανει απο 5 εως 10 χλμ βολτα.
Φιλαρακι βρες καποιο καλο σπιτι να δωσεις το ζωο.Τυρανιεται στο μπαλκονι.Ενα σκυλι σε αυτο το μεγεθος καθε μερα πρεπει να κανει απο 5 εως 10 χλμ βολτα.
Και κάτι ακόμα το θεωρώ μεγάλη μαλακια να κάνεις προβληματικό τον σκύλο με μαλακιες υπερήχων για να μην γαυγίζει.
Είναι σαν να βουλώνεις το στόμα του μωρού για να μην κλαίει.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
επειδη τελικά γνώμη για αυτό που έψαχνα δεν πήρα και απ'οτι βλέπω απάντηση δεν θα πάρω θα παρακαλούσα να κλείσει το post.
ευχαριστώ όσους ασχοληθήκατε και όσους γράψατε τι γνώμη σας ή την απόψη σας ασχέτος αν δεν με βοήθησαν σε αυτό που ρώτησα.
Το πραγματικό πρόβλημα ποιο είναι; Για εσένα μιλάω καθότι ο σκύλος έχει ήδη ένα, το ότι είναι στο μπαλκόνι... αλλα για εσένα ποιο έιναι το πρόβλμα; Δεν θες να γαυγίζει όταν σε βλέπει; Γαυγίζει συνεχώς όταν είναι στο μπαλκόνι μόνος του; Τι ακριβώς;
Μα ρε φίλε μου σου λέμε όλοι τα λογικά και εσύ από την μεριά σου θες να σου πούμε ότι πάρε μια μαλακια υπερήχων για να σπας τα παπαρια του σκυλου σου.
Δεν είναι κάτι προσωπικό μαζί σου αυτή η απάντηση μου απλά κατάλαβε από την μεριά σου ότι όποιος ξέρει 5 πράγματα από σκυλιά δεν θα σου πει να κάνεις αυτό που σκεφτεσαι γιατι δεν είναι λογικο.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Μίλα με εκπαιδευτή.
Αυτά που νομίζεις ότι τους κάνουν και τα θεωρείς βασανιστήρια 1ον. είναι μέσα στο μυαλό σου, και 2ον. ακόμα κι αν ζοριστεί το σκυλί στην εκπαίδευση δε συγκρίνεται με αυτά που περνάει τώρα ή θα περάσει στην πορεία με το συγκεκριμένο βιολί.
Καλή συνέχεια![]()
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 02/10/2013 στις 12:11.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
δεν είπα να μου πείτε να το πάρω ρώτησα εάν κάποιος έχει και ξέρει
Τα παπαρια του σκύλου τα σπάς για δυο μέρες όπως διάβασα σε άλλο φορουμ καθός μετά ο σκύλος καταλαβαίνει και δεν γαβγίζει.
Κτηνίατρος και εκπαιδευτής μου είπαν για ένα κολάρο με σπρέυ σιτρονέλας που όταν γαβγίζει ο σκύλος ψεκάζει.
εγώ ρώτισα για αυτό με τους υπέρυχους ώστε να μην ψεκάζετε το σκυλί με οτιδήποτε.
Επίσης το δώσε το σκυλί είναι γ@μο της λύσεις.
Να το δώσεις σε κάποιον που έχει αυλή ή χωράφι (θεωρητικά καλύτερο για το σκύλι) αλλά θα είναι μόνο στην αυλή γιατί αφου έχεις αυλή η χωράφι ποιός ο λόγος να το πάς βόλτα
Το πρόβλημα μου δεν είναι αν θα γαβγίσει ο σκύλος το πρόβλημά μου είναι ότι για δυο λεπτά μου σπάνε τα ...... οι γείτωνες και επειδή δεν θέλω να τους γράψω όπως είπε κάποιος ψάχνω μια λύση. ΑΥΤΑ
Αν ο καθένας κάνει έκπτωση στο χρόνο του άλλου, 5 λεπτά ο ένας, 5 λεπτά ο άλλος, 5 λεπτά ο παράλλος, 'ντααξ' τι 5 τι 10, άλλα 5 λεπτά εσύ, 5 λεπτά ο άλλος που θέλει να εκδικηθεί, 5 λεπτά ο άλλος που σκέφτεται αφού δε με σέβονται γιατί να μη βάλω κι εγώ τέρμα τα ηχεία και παραδίπλα ο γεράκος και η γιαγιάκα να κάνουν υπομονή. Αλλά εσύ γράψ' τους στα αρχίδια σου. Για 5 λεπτά τώρα; Να πα να γαμηθούν όλοι, αρκεί να γίνει η δουλειά σου.
Εγώ λέω να πάρεις το κολλάρο (με ήχους, σιτρονέλλα, δόνηση.. ό,τι θες) και να το δοκιμάσεις εσύ (χωρίς πλάκα). Δες πόσο βασανιστήριο είναι (αν είναι) και αποφασίζεις αν θες να το βάλεις στον σκύλο.
safety doesn't happen by accident
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σε τιμά που σκέφτεσαι τους γείτονές σου. Για μένα το σκυλί δεν είναι ζώο για διαμέρισμα! Είναι ζώο για σπίτι! Για να το έχεις έξω. Τυρρανιέται και το ζώο, εκφυλίζεται η φύση του και κάνει τη ζωή σου πολύ πιο πολύπλοκη ενώ η δική του ζωή είναι μαρτυρική σε σύγκριση με ένα φυσιολογικό σκύλο που ζει έξω! Οι περισσότεροι γείτονες δεν το δέχονται, απλώς το ανέχονται.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εξαρτάται απ' την περίπτωση φίλος. Κι εγώ έχω γείτονα με σκύλο, 3 ορόφους πιο πάνω και μια φορά βρήκα σκατά στην πόρτα μου. Τον έχω δει να κατεβαίνει απ' τα σκαλοπάτια κι όμως όταν του το είπα, είπε ότι κατεβαίνει πάντα με το ασανσέρ.
Εξαρτάται πάντα απ' την περίπτωση, για να μην πολυλογούμε! Δεν ξέρεις τι ζόρι τραβάνε στο διπλανό διαμέρισμα. Δεν είναι λύση το "μη δίνεις καμμιά σημασία", παραφράζοντάς σε.