Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 231

Θέμα: γαυγισμα σκυλου

Παλαιό μέλος
    Φιλαρακι βρες καποιο καλο σπιτι να δωσεις το ζωο.Τυρανιεται στο μπαλκονι.Ενα σκυλι σε αυτο το μεγεθος καθε μερα πρεπει να κανει απο 5 εως 10 χλμ βολτα.

Και κάτι ακόμα το θεωρώ μεγάλη μαλακια να κάνεις προβληματικό τον σκύλο με μαλακιες υπερήχων για να μην γαυγίζει.
    Είναι σαν να βουλώνεις το στόμα του μωρού για να μην κλαίει.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Μέλος
    επειδη τελικά γνώμη για αυτό που έψαχνα δεν πήρα και απ'οτι βλέπω απάντηση δεν θα πάρω θα παρακαλούσα να κλείσει το post.
    ευχαριστώ όσους ασχοληθήκατε και όσους γράψατε τι γνώμη σας ή την απόψη σας ασχέτος αν δεν με βοήθησαν σε αυτό που ρώτησα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το πραγματικό πρόβλημα ποιο είναι; Για εσένα μιλάω καθότι ο σκύλος έχει ήδη ένα, το ότι είναι στο μπαλκόνι... αλλα για εσένα ποιο έιναι το πρόβλμα; Δεν θες να γαυγίζει όταν σε βλέπει; Γαυγίζει συνεχώς όταν είναι στο μπαλκόνι μόνος του; Τι ακριβώς;

Μα ρε φίλε μου σου λέμε όλοι τα λογικά και εσύ από την μεριά σου θες να σου πούμε ότι πάρε μια μαλακια υπερήχων για να σπας τα παπαρια του σκυλου σου.
    Δεν είναι κάτι προσωπικό μαζί σου αυτή η απάντηση μου απλά κατάλαβε από την μεριά σου ότι όποιος ξέρει 5 πράγματα από σκυλιά δεν θα σου πει να κάνεις αυτό που σκεφτεσαι γιατι δεν είναι λογικο.
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xalias Προβολή μηνύματος
    επειδη τελικά γνώμη για αυτό που έψαχνα δεν πήρα και απ'οτι βλέπω απάντηση δεν θα πάρω θα παρακαλούσα να κλείσει το post.
    ευχαριστώ όσους ασχοληθήκατε και όσους γράψατε τι γνώμη σας ή την απόψη σας ασχέτος αν δεν με βοήθησαν σε αυτό που ρώτησα.
    Μίλα με εκπαιδευτή.
    Αυτά που νομίζεις ότι τους κάνουν και τα θεωρείς βασανιστήρια 1ον. είναι μέσα στο μυαλό σου, και 2ον. ακόμα κι αν ζοριστεί το σκυλί στην εκπαίδευση δε συγκρίνεται με αυτά που περνάει τώρα ή θα περάσει στην πορεία με το συγκεκριμένο βιολί.

Καλή συνέχεια

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Καλά κάνεις και φυλάγεσαι. Παιδί και σκυλί μαζί χωρίς επίβλεψη ποτέ. Παιδί και κάνε κόρσο μαζί χωρίς επίβλεψη αυτού που το κουμαντάρει ποτέ. Προχθές άκουσα περιστατικό μπόξερ 4 ετών (όχι GS...) με παιδί που είχαν μεγαλώσει αγκαλιά. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί, πιθανόν βέβαια να υπήρχε λόγος που δεν τον αναγνωρίζω επειδή δεν είχα άμεση εικόνα και γνώση σκυλιού, οικογένειας, παιδιού κλπ. Κι εγώ μπόξερ έχω, βλέπει τη μικρή μου και λιώνει, αλλά στο βάθος του μυαλού μου πάντα υπάρχει μια μικρή,μικρή,μικρή επιφύλαξη που δε θα φύγει ποτέ.
    Στο θέμα σου, δεν καταλαβαίνω πόσο πρόβλημα δημιουργεί ένα ολιγόλεπτο γαύγισμα μία φορά τη μέρα. Εναλλακτική είναι το crate μέσα στο σπίτι, ώστε το σκυλί να νιώθει μαζί με τη γυναίκα και το παιδί. Αν το πάρει θετικά, σιγά σιγά θα το βλέπει σα φωλιά και ίσως να κοιμάται την περισσότερη ώρα. Η δικιά μου λόγω του ότι είναι υπερκινητική, τρελή, κλόουν και τσίρκο μαζί δεν το καλοείδε και δεν επέμεινα.
    100% σωστός. Χωρίς επίβλεψη ποτέ.

Κι εγώ μπόξερ και μηχανή και σκυλί.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	8881_4424534538792_2008361422_n.jpg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	86,8 KB 
ID:	300404
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 02/10/2013 στις 12:11.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dankannn Προβολή μηνύματος
    Μα ρε φίλε μου σου λέμε όλοι τα λογικά και εσύ από την μεριά σου θες να σου πούμε ότι πάρε μια μαλακια υπερήχων για να σπας τα παπαρια του σκυλου σου.
    Δεν είναι κάτι προσωπικό μαζί σου αυτή η απάντηση μου απλά κατάλαβε από την μεριά σου ότι όποιος ξέρει 5 πράγματα από σκυλιά δεν θα σου πει να κάνεις αυτό που σκεφτεσαι γιατι δεν είναι λογικο.

δεν είπα να μου πείτε να το πάρω ρώτησα εάν κάποιος έχει και ξέρει
    Τα παπαρια του σκύλου τα σπάς για δυο μέρες όπως διάβασα σε άλλο φορουμ καθός μετά ο σκύλος καταλαβαίνει και δεν γαβγίζει.
    Κτηνίατρος και εκπαιδευτής μου είπαν για ένα κολάρο με σπρέυ σιτρονέλας που όταν γαβγίζει ο σκύλος ψεκάζει.
    εγώ ρώτισα για αυτό με τους υπέρυχους ώστε να μην ψεκάζετε το σκυλί με οτιδήποτε.
    Επίσης το δώσε το σκυλί είναι γ@μο της λύσεις.
    Να το δώσεις σε κάποιον που έχει αυλή ή χωράφι (θεωρητικά καλύτερο για το σκύλι) αλλά θα είναι μόνο στην αυλή γιατί αφου έχεις αυλή η χωράφι ποιός ο λόγος να το πάς βόλτα

Το πρόβλημα μου δεν είναι αν θα γαβγίσει ο σκύλος το πρόβλημά μου είναι ότι για δυο λεπτά μου σπάνε τα ...... οι γείτωνες και επειδή δεν θέλω να τους γράψω όπως είπε κάποιος ψάχνω μια λύση. ΑΥΤΑ

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά δεν λέει ότι ο σκύλος γαβγίζει συνέχεια, γαβγίζει μόνο όταν τον βλέπει και μέχρι να μπει μέσα ο κύριός του. Πόσο δύσκολο είναι να κάνει κάποιος υπομονή 5 λεπτά???

@xalias

Το μπαλκόνι είναι απαράδεκτο για τον σκυλάκο συν του ότι του δείχνεις ότι τον έχεις αποκόψει από την οικογένεια και την ζωή της.

Αν υπάρχει τρόπος να μη σε βλέπει την ώρα που έρχεσαι, ίσως και να είναι η λύση στο πρόβλημά σου.
    Αν ο καθένας κάνει έκπτωση στο χρόνο του άλλου, 5 λεπτά ο ένας, 5 λεπτά ο άλλος, 5 λεπτά ο παράλλος, 'ντααξ' τι 5 τι 10, άλλα 5 λεπτά εσύ, 5 λεπτά ο άλλος που θέλει να εκδικηθεί, 5 λεπτά ο άλλος που σκέφτεται αφού δε με σέβονται γιατί να μη βάλω κι εγώ τέρμα τα ηχεία και παραδίπλα ο γεράκος και η γιαγιάκα να κάνουν υπομονή. Αλλά εσύ γράψ' τους στα αρχίδια σου. Για 5 λεπτά τώρα; Να πα να γαμηθούν όλοι, αρκεί να γίνει η δουλειά σου.

Εγώ λέω να πάρεις το κολλάρο (με ήχους, σιτρονέλλα, δόνηση.. ό,τι θες) και να το δοκιμάσεις εσύ (χωρίς πλάκα). Δες πόσο βασανιστήριο είναι (αν είναι) και αποφασίζεις αν θες να το βάλεις στον σκύλο.
    safety doesn't happen by accident

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Εγώ λέω να πάρεις το κολλάρο (με ήχους, σιτρονέλλα, δόνηση.. ό,τι θες) και να το δοκιμάσεις εσύ (χωρίς πλάκα). Δες πόσο βασανιστήριο είναι (αν είναι) και αποφασίζεις αν θες να το βάλεις στον σκύλο.
    kinky μας βγήκε ο VANDAΣ

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Banned
    Σε τιμά που σκέφτεσαι τους γείτονές σου. Για μένα το σκυλί δεν είναι ζώο για διαμέρισμα! Είναι ζώο για σπίτι! Για να το έχεις έξω. Τυρρανιέται και το ζώο, εκφυλίζεται η φύση του και κάνει τη ζωή σου πολύ πιο πολύπλοκη ενώ η δική του ζωή είναι μαρτυρική σε σύγκριση με ένα φυσιολογικό σκύλο που ζει έξω! Οι περισσότεροι γείτονες δεν το δέχονται, απλώς το ανέχονται.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gata_kontos Προβολή μηνύματος
    Αν ο καθένας κάνει έκπτωση στο χρόνο του άλλου, 5 λεπτά ο ένας, 5 λεπτά ο άλλος, 5 λεπτά ο παράλλος, 'ντααξ' τι 5 τι 10, άλλα 5 λεπτά εσύ, 5 λεπτά ο άλλος που θέλει να εκδικηθεί, 5 λεπτά ο άλλος που σκέφτεται αφού δε με σέβονται γιατί να μη βάλω κι εγώ τέρμα τα ηχεία και παραδίπλα ο γεράκος και η γιαγιάκα να κάνουν υπομονή. Αλλά εσύ γράψ' τους στα αρχίδια σου. Για 5 λεπτά τώρα; Να πα να γαμηθούν όλοι, αρκεί να γίνει η δουλειά σου.
    Είσαι υπερβολικός, όλοι μας έχουμε σκύλους ή γείτονες με σκύλους και δεν αφρίζουμε όταν ένα σκυλί υποδέχεται τον κύριό του.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Είσαι υπερβολικός, όλοι μας έχουμε σκύλους ή γείτονες με σκύλους και δεν αφρίζουμε όταν ένα σκυλί υποδέχεται τον κύριό του.
    Εξαρτάται απ' την περίπτωση φίλος. Κι εγώ έχω γείτονα με σκύλο, 3 ορόφους πιο πάνω και μια φορά βρήκα σκατά στην πόρτα μου. Τον έχω δει να κατεβαίνει απ' τα σκαλοπάτια κι όμως όταν του το είπα, είπε ότι κατεβαίνει πάντα με το ασανσέρ.
    Εξαρτάται πάντα απ' την περίπτωση, για να μην πολυλογούμε! Δεν ξέρεις τι ζόρι τραβάνε στο διπλανό διαμέρισμα. Δεν είναι λύση το "μη δίνεις καμμιά σημασία", παραφράζοντάς σε.

Σελίδα 6 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2009, 09:57
  2. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
    από symvoulos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2007, 10:18
  3. Η ρόδα μου αποχωρητήριο σκύλου
    από Tsakalaki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 16:53