Πολύ ωραίος ο Μήτσος !!! Και από αριστερά μάλιστα ! Προφανώς έχει κολήσει πάνω στο πιρούνι βίδα. Στην δικιά μου την περίπτωση δεν θέλω να επέμβω πάνω στο βαμμένο ήδη πιρούνι και έτσι θα με βοηθήσει πιστεύω η κόντρα. Ίσως όμως να έχουμε θέμα στο βύθισμα διότι η κόντρα δεν είναι σταθερή , αλλά έχει συνεμπλόκ για να μετακινείται.
Φίλε srxakia σε ευχαριστώ για τις φώτο και αν μπορείς να ζητήσεις και να ανεβάσεις και άλλες θα σου ήμουν υπόχρεος !!
στο φρενο αυτο εχω δει αλλα απο την δεξια μερια και η δαγκανα πισω απο το πιρουνι οπως κανονικα.
Συγχαρητηρια για την αψογη δουλεια!
Μια ερωτηση..τα faito απο που τα ψωνιζεις?Kαποιο λινκ θα ηταν ευπροσδεκτο!
γιαννη εχεις πμ
Πραγματικό κόσμημα......μόλις διάβασα όλο το ιστορικό (πως μου είχε ξεφύγει ρε γμτ?).Θεωρώ ότι έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή χρώματος μπλέ/γραφίτι!Έυγε!!!
(το θέλω βόλτα απεγνωσμένα....)
Keep spamming!!!:a13:
πολύ καλό,εχεις μεράκι μονο μια ερωτηση
αυτα τα fai....ο ειναι αξιοπιστα?με χαλάει που ειναι china,αλλα αν ειναι εγγυηση καλά του εκανες.
Μετά από πολύ καιρό απουσίας από το φόρουμ επανέρχομαι με κάποιες τροποποιήσεις που έπρεπε να γίνουν διότι ο ασθενής (παπί ) πάσχει στα φρένα και για να την βγάλουμε καθαρή και να μην πληρώνουμε κάνα γ...σιάτικο σε κάνα απότομο φρενάρισμα ξεκίνησα την κατασκευή του δισκόφρενου στο υπάρχων πιρούνι του GLX. Σύμφωνα με τον motomaniac αλλά κυρίως και τον srxakias τον οποίο και ευχαριστώ πολύ για τις φώτο που ανέβασε με την τροποποίηση του φίλου του με το C 50 ξεκίνησα με τα εξής παρακάτω ανταλλακτικά.
1. Ζάντα κομπλέ με κέντρο από yamaha Z 125. (Ο λόγος γιατί από innova και από supra τα κέντρα τους είναι πιο φαρδιά και η τοποθέτηση της δισκόπλακας βρίσκει κατά πολύ στο πιρούνι.)
2. Δισκόπλακα από yamaha Z 125 ίσια και μικρή. (Μπαίνει και oversize αλλά το βάρος της μεγάλης είναι 1,5 κιλό και η βίδα που κρατάει το φτερό στο πιρούνι μας βρίσκει.)
3. Δαγκάνα διπίστονη από honda sh150 nissin.
4. Βάση στήριξης της δαγκάνας όπως ακριβώς παρέθεσε τις φώτο ο srxakias .
5. Μανέτα-τρόμπα φρένου universal (την περιμένω από εξωτερικό)
Πάμε λοιπόν αναλυτικά να δούμε τι έχουμε .
Η ζάντα κομπλέ
Η δισκόπλακα
Και η δαγκάνα μας
![]()