εγώ ξέρω οτι το νέο μοντέλο είναι το πιο όμορφο από τα μαστόδοντα που βγήκανε....
όλα τα άλλα είναι κομπλεξισμοί ένθεν και ένθεν.....
@faraway...... βανδή ρε φίλε, βανδή....![]()
εγώ ξέρω οτι το νέο μοντέλο είναι το πιο όμορφο από τα μαστόδοντα που βγήκανε....
όλα τα άλλα είναι κομπλεξισμοί ένθεν και ένθεν.....
@faraway...... βανδή ρε φίλε, βανδή....![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Aπλά κουβεντιάζουμε ρε ...
Και θεωρούμε αδιανόητο να παίρνει κάποιος ένα σκασμό λ7 και να πηγαίνει καμαρωτός καμαρωτός να πάρει ένα μηχανάκι μιας εταιρίας που έχει προβληματίσει .
...Με την ίδια λογική θεωρώ αδιανόητο επίσης να δώσει κάποιος πολύ λιγότερα ,αλλά εξίσου πολλά και να πάρει 990 που τα πουλάνε ακόμα και καπάκι να παραγγήλει τρόμπα συμπλέκτη γιατί 100% θα τον αφήσει ....Και δεν το έφτιαξαν ποτέ .
Αν και με χαλάει το μπροστινό φτερό στο 1200 , το υπόλοιπο μηχανάκι για κάποιο λόγο μου αρέσει .... Εϊναι πολλά τα λ7 όμως και εγώ που θέλω ον όφ το θέλω για να το έχω ον ...να πηγαίνω τις βόλτες μου άνετα με τη γυναίκα μου και να το βάζω και στα χώματα να παίζω με τα φιλαράκια μου ...Όσο μπορώ και όσο ξέρω .
@ Lioulios
Συμφωνούμε !!
Σαφέστατα τα λεφτά είναι πάρααααααα πολλααααααα (αδιανόητα για την Ελλάδα του σήμερα) , το έχω πει εξάλλου μερικά ποστ παραπάνω .![]()
Λίγο γέλιο .
Αγόρι: Θα με παντρευτείς...?
Κορίτσι: Έχεις δικό σου σπίτι..?
Αγόρι: Όχι..
Κορίτσι: Έχεις BMW ?
Αγόρι: Όχι..
Κορίτσι: Τι μισθό παίρνεις..?
Αγόρι: Δεν παίρνω μισθό....αλλά...(τον διακόπτει)
Κορίτσι: Δεν παίρνεις μισθό...αλλά....αλλά τι??? Δεν έχεις τίποτα...Πως να σε παντρευτώ...μου λες?? Φύγε σε παρακαλώ..!!
Αγόρι: (μιλώντας στον εαυτό του) Έχω 2 εξοχικά, 5 οικόπεδα δικά μου, 3 Φεράρι, 2 Πόρσε...Γιατί ρε γαμώτο να χρειάζομαι και BMW..? Πως να παίρνω μισθό όταν εγώ είμαι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ
Ωραίο πράγμα ρε παιδί μου, πολύ ωραίο πράγμα, πραγματικά δηλαδή.. δύο προβλήματα έχω μόνο, δεν χωράει στο μπάνιο να βάλω πάνω του τα καλλυντικά της Αγάπης που μου τα ξάπλωσε πάνω στο πλυντήριο και κάθε που μπαίνει η "κυρίως πλύση" νομίζεις πως μπήκε στο σπίτι ο Κουασιμόδος και παίζει τη "Δευτέρα Παρουσία".. και λεφτά παιδιά, πολλά λεφτά. Κι όταν έχεις το ΙΚΕΑ δίπλα δεν συμφέρει με την καμία λέμε.. άλλο βέβαια το "Γερμανικό" το έπιπλο αλλά κάτι μου λέει πως ούτε κι αυτό δεν τα πάει καλά με την υγρασία του μπάνιου.
Κι ένα τρίτο πρόβλημα που μεσολάβησε μόλις, άντε να το ξεχωρίσεις απ'τη χέστρα όταν ο χρόνος πιέζει υπερβολικά, δεν θέλει πολύ μη νομίζετε. Ένας ελληνικός καφές και δυο τσιγάρα δρόμος είναι..![]()
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ........
Σάς είδα νά προβληματίζεστε καί νά γράφετε αύτά πού φωνάζω πολύ καιρό τώρα.
200+ κιλά καί OFF ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ πώς νά τό κάνουμε,είναι μέγα παραμύθι.
Μαγκιά του όποιος τό παίρνει γιά νά τό παρκάρει στό Κολωνάκι,άλλά σταματείστε
καί μερικοί νά γράφετε βλακείες περί κόμπλεξ κ.λ.π....
Κανείς δέν ξέρει τή τσέπη κανενός έδώ μέσα........καί δέν είναι άπαραίτητο νά
διακατέχεται κάποιος άπό κόμπλεξ ότι έπειδή δέν μπορεί νά άγοράσει βγάζει
τό μηχανάκι ΑΧΡΗΣΤΟ....!!!
'Εσύ πού μάς άποκάλεσες κομπλεξικούς ξέρεις τό πορτοφόλι μας..??
Έχεις νά άπαντήσεις κάτι στίς 60 ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ....??
Άλλά άπευθύνομαι καί σέ όλους έσάς τούς κατόχους τών ΚΤΜ........
Γιά τό BMW τά βλέπετε,γιά τό δικό σας..??
Καλά κάνετε καί γουστάρετε δικαίωμα σας,τό ζητούμενο όμως όταν λέμε
γιά άξιοπιστία είναι ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ....!!
'Εγώ όποιο μηχανάκι έβγαλε θέμα τό έστειλα καί ΕΚΡΑΞΑ, δέν πά νά ήτανε
καί άπό τή ΝΑΣΑ.......
Άν κάποιος τό άγαπάει γιαυτά πού προσφέρει καλώς κάνει ,άν δέν μπορεί
γιά οίκονομικούς λόγους νά τό στείλει, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ,όχι όμως νά
λέμε καί ότι δέν έχει θέματα....!!!!!!
Ό φίλος παραπάνω έγραψε μερικά πολύ σωστά πράμματα.
Άς μή χάνουμε τό νόημα λεβέντες.........
Χθές τό άπογευματάκι κάπου άνάμεσα Άγιο Παντελεήμονα καί Άνω Σκοτίνα πρός Καρυά,
κάπου έκεί στίς Νότιες πλαγιές τού Όλύμπου
πέρασε μιά παρέα μέ 6 μηχανάκια άν μέτρησα καλά.
Είχε άπ'όλα ,καί ΚΤΜ καί Τρανσάλπ...........'εγώ μάζευα κάστανα...........χο....χο
Τούς χάρηκα...........έκεί είναι ή ούσία καί όχι στά καφέ νά γυαλίζουν τά προβολάκια
καί οί άνοξείδωτες άκράποβιτς....!!
Καί δέ θά πάψω νά τό φωνάζω ότι δέ χρειάζεται ΧΛΥΔΑ
γιά νά ζείς καί νά περνάς ΟΜΟΡΦΑ....!!!!
Άκου 270 κιλά OFF...........