Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 139

Θέμα: Πήγε να του κλέψει το hornet και τον πυροβόλησε αστυνομικός..!!

Μέλος Το avatar του/της T E O
    any body see Ritchi? ah?

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    θα ειμαι κακος αμα πω τα ηθελε ο κωλος του (τού κλεφτη)..??
    φυσικά και όχι, το κακό είναι ότι ξέφυγε ο συνεργός του και ότι (μικρο)ζημιές έγιναν στη μηχανή από την πτώση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Από τη μια σε έχουν μόλις απειλήσει με όπλο, σου παίρνουν τη μηχανή μπροστά στα μάτια σου, από την άλλη η ζωή σου δε βρίσκεται σε απειλή πλέον, είσαι σε απόσταση και ο άλλος είναι ουσιαστικά στο έλεος σου, αυτός του έριξε (ή και ο απέναντι που είδε το συμβάν) τι θα έκανα δε ξέρω αλλά αξίζει να σκοτώσεις έτσι κάποιον ?
    αστυνομικός τον πυροβόλησε και επισήμως κρίθηκε ότι καλώς έκανε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Τον Πρετεντέρη και τα τηλεπαράθυρα μου θυμίζετε…
    Ρε σεις αφού μέσα σας ξέρετε όλοι ότι κατά βάση είναι απλό…
    Ένας τσογλαναράς προσπάθησε με την χρήση όπλου και την απειλή ζωής να κλέψει. Κάτι που προφανώς είχε κάνει πολλές φορές με επιτυχία στο παρελθόν - με άγνωστες σε εμάς τυχόν συνέπειες στα θύματα, και πιθανότατα θα το ξαναέκανε επίσης πολλές φορές στο μέλλον αν δεν του καθότανε η στραβή - επίσης με άγνωστες τυχόν συνέπειες στα μελλοντικά θύματα.

Ένας αστυνομικός τον πιστόλιασε ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ κατά την ΤΕΛΕΣΗ ΕΝΟΠΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ, όχι για μια απλή κλοπή.
    Μάλιστα αν δείτε το βίντεο σε full screen και σε hd προσέξτε ότι την ώρα των πυροβολισμών το αριστερό χέρι του δράστη είναι προτεταμένο προς τον αστυνομικό χωρίς να φαίνεται από την κάμερα αν κρατάει ή όχι το όπλο (το πιθανότερο να το κρατάει μιας και με το που έπεσε το πρώτο που έκανε ο αστυνομικός ήταν με μια κίνηση να απομακρύνει το όπλο το οποίο δεν φαίνεται να βρισκόταν μέσα σε καμία τσέπη…). Αν όντως πρόταξε το όπλο (η ακόμα και αν φάνηκε έτσι πάνω στην ταραχή της στιγμής) ο αστυνομικός δεν είχε καμία άλλη επιλογή

Και τώρα εμείς τι καθόμαστε και συζητάμε ? Αν έπρεπε ο αστυνομικός αντί να πυροβολήσει να του ζητήσει ευγενικά τα στοιχεία του προκειμένου να συμπληρώσει μηνυτήρια αναφορά το μεσημέρι στο τμήμα με την συνοδεία φραπέ ???

Και τέλος, άσχετα με το αν είχε ή όχι τραγική κατάληξη (σε άλλο βίντεο φαίνεται ότι 2-3 λεπτά μετά και μέχρι την παραλαβή του από ασθενοφόρο ο δράστης είναι ζωντανός…) το ότι ένας αστυνομικός αντέδρασε βρισκόμενος τυχαία και εκτός υπηρεσίας σε ένα ένοπλο περιστατικό βάζοντας την ζωή του σε κίνδυνο μάλλον τον κάνει παράδειγμα προς μίμηση. Χαλαρά το 99% των αστυνομικών που έχω γνωρίσει θα κάναν την πάπια και θα μένανε στο αυτοκίνητο…

Και τέλος πάντων επειδή έχουμε και δουλειές τέτοια ποστ παρακαλώ να τα ανοίγετε Κυριακή...
    ακριβώς
    και αν όπως λέγεται φταίει η κοινωνία για το ότι πήρε όπλο δεν φταίει η κοινωνία για το ότι κάποιοι (οι περισσότεροι) δεν πήραν όπλο;
    το ότι δείχνουμε περισσότερη "αγάπη" στον εγκληματία από τον φυσιολογικό δεν είναι παραλογισμός της κοινωνίας;
    αν ο κλέφτης σκότωνε τον αστυνομικό θα λέγαμε πάλι για την κοινωνία και πάλι για να δικαιολογήσουμε τον κλέφτη;
    η υποκρισία της "κοινωνίας" πια έχει ξεπεράσει κάθε όριο

υ.γ. φαινεται και σε χαμηλή ανάλυση
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	3,4 KB 
ID:	301515

επίσης η δική μου προσέγγιση και υποθέτω των περισσότερων που απάντησαν θετικά για τη στάση του αστυνομικού δεν είναι χαρά που σκοτώθηκε κάποιος είναι υποστήριξη στην θετική αντίδραση του αστυνομικού, είδε ένα αδίκημα σε εξέλιξη και παρεναίβει να το εμποδίσει, αυτή είναι κι η δουλειά του, δεν φαντάζομαι να διαφωνεί κανείς σε αυτό; Το ότι τελικά ο δράστης πέθανε δεν αλλάζει το γεγονός ως προς το πως έγινε. Αλλά είναι άλλο να λες πέθανε ένας άνθρωπος άδικα (να χτυπούσε πχ μια σφαίρα κάποιον περαστικό) κι άλλο να λες πέθανε ένας άνθρωπος πάνω σε μια συμπλοκή την οποία προκάλεσε ο ίδιος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δικαστές Ντρέντ θέλετε νομίζω. Θυμάμαι πολλά @@ιδια που δε σταμάτησαν σε μπλόκα της αστυνομίας και οι καλοί αστυνομικοί τους καταδίωξαν και σε μερικές περιπτώσεις τους σκότωσαν, με τη λογική της επιστημονικής φαντασίας που βλέπω ότι διέπει πολλούς, ΚΑΛΑ έκαναν γιατί αυτός που δε σταματάει σε ένα μπλόκο, κουβαλάει πρέζα, ή είναι παιδεραστής, ή έχει σκοτώσει την πιο καλή γιαγιάκα της γειτονιάς του(Το καλοί κακοί αστυνομικοί είναι σχετικό). Εγώ είδα έναν πιτσιρίκο, να βγάζει στα μούτρα ένα όπλο σε έναν άνθρωπο που καλός έπραξε και άφησε τη μηχανή του. Από εκεί και πέρα όσο σκληρό και αν ήταν αυτό που έκανε δε ξέρω κατα πόσο ήταν η μόνη εναλλακτική αυτό που έγινε. Στην τελική ας έφευγε και αν δεν είναι μπουρδέλο ένα κράτος θα τον έβρισκε μέσα σε μια μέρα. Για να σκοτώσεις πρέπει άμεσα να κινδυνεύει άμεσα η ζωή σου ή η ζωή κάποιου άλλου. Αν έβαλε το ίδιο το θύμα τότε ίσως να μπορούσα να δώσω μια λογική εξήγηση γιατί μόλις η ζωή του είχε τεθεί σε κίνδυνο.

Banned
    ενοπλη ληστεια σε εξελιξη τον πιστολιασαν τελος
    και αν γρατζουνιστηκε το χορνετ και η ψυχολογια καποιων περαστικα τους
    σε ενα μπλοκο σε εναν ελεγχο μπορει να πετυχεις τον πιτσιρικα χωρις διπλωμα μεχρι τον χειροτερο κακοποιο

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Καλα του εκανε. Απορω που το συζητατε κιολας.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Ακάκιε, σαν κυβερνήτης του Κολοράντο μου ακούγεσαι...
    Άσε, από τότε που με διώξαν από το μοναστήρι επειδή τους πήγα Barilla έχω πάρει την κάτω βόλτα.

Δεν ξέρω τι έκανε ο κυβερνήτης του Κολοράντο (που είναι και δημοκρατικός οπότε δεν παίζει να στέλνει δεκαεξάχρονα στην καρέκλα επειδή κλέψαν καραμέλες) αλλά με πειράζει να ακούω συνέχεια για την άδικη την κΕνωνία που έκανε το παλικάρι κλέφτη. Δε λέω ότι δεν ισχύει, ειδικά σε αναπτυσσόμενες χώρες και ακόμα περισσότερο σε αυτές με χαώδεις διαφορές μεταξύ των πλουσίων λίγων και των εξαθλιωμένων μαζών (φαβέλες καλή ώρα, προσεχώς ίσως και στην Έβγα της γειτονιάς σας). Ακόμα κι έτσι όμως, υπεύθυνος για τις πράξεις σου είσαι τελικά εσύ ο ίδιος.

Καταλαβαίνω ότι κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια και δε μπορώ να φανταστώ σε τι συνθήκες μεγάλωσε ο κλέφτης αλλά σίγουρα ξέρει ότι αυτό που πάει να κάνει α)είναι παράνομο β και βασικότερο)βλάπτει κάποιον. Ίσως είναι επειδή μπορώ να με φανταστώ στη θέση του θύματος και όχι του θύτη, αλλά όταν μιλάμε για έγκλημα υπό την απειλή θανάσιμης βίας, μου είναι κομμάτι δύσκολο να σε συμπονέσω. Θα τον προτιμούσα συλληφθέντα από πυροβολημένο, αλλά αυτό είναι αυτονόητο.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος

Καταλαβαίνω ότι κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια και δε μπορώ να φανταστώ σε τι συνθήκες μεγάλωσε ο κλέφτης... αλλά...
    Ας μείνουμε σε αυτό σύντεκνε. Αν ξέραμε τι έχει προηγηθεί στη ζωή του καθένα αυτό το αλλά θα συνεχιζόταν αλλιώς.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω τι έκανε ο κυβερνήτης του Κολοράντο
    Επέτρεψε την οπλοφορία στα πανεπιστήμια με την λογική ότι, αφού καθε τόσο κάποιος σαλταρισμένος ανοίγει πυρ εναντίον της μαθητριώσης νεολαίας, τουλάχιστον να μπορεί να αμυνθεί η σπουδαστριώσα τοιούτη...

Θέλω να πω ότι τέτοιου τύπου λογικές είναι μοιραίο και αναπόφευκτο να μας οδηγούν σε άλλες καταστάσεις και δεν ξέρω πολλούς που στο σπίτι τους έχουν αλλού το όπλο και αλλού τις σφαίρες, όπως δεν ξέρω και κανέναν που να το κουβαλάει μαζί του χωρίς να έχει σκοπό να το χρησιμοποιήσει...

(μην το κάνουμε σαν φίλο που όταν βρήκε η γυναίκα του καπότες στην επαγγελματική τσάντα του, αυτός απάντησε ότι τις έχει "για ώρα ανάγκης" ..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros

(μην το κάνουμε σαν φίλο που όταν βρήκε η γυναίκα του καπότες στην επαγγελματική τσάντα του, αυτός απάντησε ότι τις έχει "για ώρα ανάγκης" ..)
    Μερικά πράγματα μάστορα ακόμα και καβάλα να σε πιάσουν, δεν είναι αυτό που νομίζεις θα πρέπει να πεις !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Από τη μια σε έχουν μόλις απειλήσει με όπλο, σου παίρνουν τη μηχανή μπροστά στα μάτια σου, από την άλλη η ζωή σου δε βρίσκεται σε απειλή πλέον, είσαι σε απόσταση και ο άλλος είναι ουσιαστικά στο έλεος σου, αυτός του έριξε (ή και ο απέναντι που είδε το συμβάν) τι θα έκανα δε ξέρω αλλά αξίζει να σκοτώσεις έτσι κάποιον ?
    Στην Αμερική σκύλαρε τα πράματα είναι ξεκάθαρα...
    ΑΜΑ βγάλεις κουμπούρι και ληστέψεις τη μπουτσισες...
    Άμα σκοτώσεις τη μπεθερά σου κάποιος θα σε ακούσει. Στη ληστία δεν έχει κουβέντες.-
    Τ άλλα είναι κουραφέξαλα με το μπαρδόν και ιστορίες που λέμε στην Ελλάδα λόγω χούντας.
    (για μένα ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παίδες από πάνω ο κλεφτάκος ήταν δεξιόχειρας. Εάν σήκωσε το αριστερό (που το σήκωσε) ήταν για να παραδοθεί ή να παρακαλέσει τον άλλο να μην πυροβολήσει...

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προστασια απο το κρυο και τον παγο
    από stavrogin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2006, 20:58
  2. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 16:38
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 06:33