οχι δεν το λεω μην κανεις λαθος,απλο ειναι να βγουν,αλλα καλυτερα να δοκιμασεις να τις γυαλισεις,οχι να τις κανεις μαυρες..βαλε μια φωτο οπως ειπε ο αουφγκεμπραχτ απο πανω
οχι δεν το λεω μην κανεις λαθος,απλο ειναι να βγουν,αλλα καλυτερα να δοκιμασεις να τις γυαλισεις,οχι να τις κανεις μαυρες..βαλε μια φωτο οπως ειπε ο αουφγκεμπραχτ απο πανω
Kάτι ακυρο.Θα το βαλω εδω γιατι ντρεπομαι να ανοιξω ολοκληρο thread στο ''χαριζονται'' για αυτα τα δυο.Εχω ενα μπουκαλακι motorex hydraulic fluid που ειχα για να βαζω στον συμπλεκτη του ktm,γεματο ειναι σχεδον.Και ενα λαδι motorex 2t fully synthetic περιπου 1 λιτρο.Αν καποιος εδω ψηλα σε ξανθη-κομοτηνη τα χρειαζετε ας στειλει ενα π.μ να του τα παω.
Παιδια θελω βοηθεια παλι.Σημερα σε εκδρομουλα πηγα να φρεναρω με το πισω και τιποτα.Το τερματιζα και δεν επιανε καθολου.μετα καθως το πατουσα δυο τρεις φορες αρχιζα να νιωθω λιγη πιεση στον λεβιε και να φρεναρει.μετα απο αυτο παλι τα ιδια.Επειδη ημουν κανα 15λεπτο σε κατηφορα παιζει να υπερθερμανθηκε και να μην δουελευε μετα?η δαγκανα πισω παντως ψιλοζεματουσε να πω την αληθεια.κατι παρομοιο ειχα παθει κ με το κτμ γτ μαλλον πατουσα το φρενο και δεν το ενιωθα με τις καινουργιες μποτες.
Να ανησυχησω και να το παω σε μαστορα λετε?
Mαλλον θελει εξαερωση,κοιτα για διαρροη ,απο τακακια πως πας?
την πρωτη φορα που ειχα παθει το ιδιο , πηγα σε εναν μαλακομαστορα στη νεαπολη λακωνιας (λιγο πριν μπεις δεξιά) και με χρεωσε αλλαγη υγρα φρενων. παιζει και να μην αλλαξε τιποτε απλα να μου πηρε τα φραγκα , μιας και δεν εβλεπα τι εκανε.
Τη 2η φορά μετα από 3-4 χρονια που το ξαναεπαθα, ξαναπηγα στον ιδιο, και με ρωτησε ο βοηθος του αν κατεβαινα παρατεταμενη κατηφορα, του ειπα ναι (10λεπτο κατηφορικο στροφιλικι), και μου λεει οτι συμβαινει και στον ιδιο μερικες φορές, στην ιδια κατηφορα. δεν ειναι τιποτα, μολις βγεις σε ισιωμα θα επανελθει και ολα οκ. Όπως και εγινε. Χάρηκε ο μικρος που εδωσε λυση , στενοχωρηθηκε ο μαστωρ που εχασε τα τσαμπα φραγκα
Mάλλον υπερθερμανθηκε ε?Τακακια φαινεται να εχουν ψωμι.Yγρα εχει λιγο παρακατω απο το max.Βruno εξαέρωση γιατί?Πριν δεν μου το ξαναεκανε ποτε και επισης μετα που αφησα την μηχανη για κανα διωρο ολα κομπλε.
ζεσταθηκε,απεφυγε να το πιεζεις στις κατηφορες γιατι μενει απο πισω φρενο....γενικα απεφυγε να πατας φρενο,ενα κατεβασμα και χωστο καταβαση![]()
ρε παιδια αλλη μια απορια γιατι χαθηκα.διαβασα και αρκετα θρεντ αλλα ο καθενας λεει κατι διαφορετικο.τελικα το bmw πως το σβηνουμε?kill switch ή κλειδι?εγω μεχρι τωρα εκλεινα με το κουμπι αλλα διαβασα οτι λεει μονο emergency καταστασεις...
ευχαριστω και παλι
Εγω ολα τα μηχανακια τα σβηνω με το σταντ. Αμα εχεις ταχυτητα και κατεβασεις σταντ σβηνουν. Αλλιως απ το κλειδι.
Ασε που κατι καινουρια honda δεν εχουν kill switch
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!