Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 136

Θέμα: Το αγορασαμε το μοτερι!!!Τωρα αποριες,σπασιμο νευρων,γνωμες,κτλπ

οχι δεν το λεω μην κανεις λαθος,απλο ειναι να βγουν,αλλα καλυτερα να δοκιμασεις να τις γυαλισεις,οχι να τις κανεις μαυρες..βαλε μια φωτο οπως ειπε ο αουφγκεμπραχτ απο πανω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Σε πρώτη φάση εάν δε βαριέσαι βάλε μια φωτό να έχουμε εικόνα του πόσο χάλια είναι. Θυμάσαι ένα παλαιό άσμα που έλεγε "η δουλειά κάνει τους άντρες, το μυστρί το πηλοφόρι, το γιαπί"; Ίσως με μια καλή αλοιφή, επιμονή και τρίψιμο, να αποκτήσεις α) υπέροχη γράμμωση στα μπράτσα και β) αστραφτερές εξατμίσεις.
    Ok με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω.Ναι με τριψιμο αλοιφη κτλπ θελω να τις καθαρισω.απλα πρεπει να τις βγαλω πρωτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    οχι δεν το λεω μην κανεις λαθος,απλο ειναι να βγουν,αλλα καλυτερα να δοκιμασεις να τις γυαλισεις,οχι να τις κανεις μαυρες..βαλε μια φωτο οπως ειπε ο αουφγκεμπραχτ απο πανω
    Να τις γυαλισω θελω ναι.Απλα την ιδεα για βαψιμο την εριξε ο GsDakar. Θα προσπαθησω να βρω φωτογραφικη απο φιλο και θα ανεβασω.

Ευχαριστω παιδια

Kάτι ακυρο.Θα το βαλω εδω γιατι ντρεπομαι να ανοιξω ολοκληρο thread στο ''χαριζονται'' για αυτα τα δυο.Εχω ενα μπουκαλακι motorex hydraulic fluid που ειχα για να βαζω στον συμπλεκτη του ktm,γεματο ειναι σχεδον.Και ενα λαδι motorex 2t fully synthetic περιπου 1 λιτρο.Αν καποιος εδω ψηλα σε ξανθη-κομοτηνη τα χρειαζετε ας στειλει ενα π.μ να του τα παω.

Παιδια θελω βοηθεια παλι.Σημερα σε εκδρομουλα πηγα να φρεναρω με το πισω και τιποτα.Το τερματιζα και δεν επιανε καθολου.μετα καθως το πατουσα δυο τρεις φορες αρχιζα να νιωθω λιγη πιεση στον λεβιε και να φρεναρει.μετα απο αυτο παλι τα ιδια.Επειδη ημουν κανα 15λεπτο σε κατηφορα παιζει να υπερθερμανθηκε και να μην δουελευε μετα?η δαγκανα πισω παντως ψιλοζεματουσε να πω την αληθεια.κατι παρομοιο ειχα παθει κ με το κτμ γτ μαλλον πατουσα το φρενο και δεν το ενιωθα με τις καινουργιες μποτες.
    Να ανησυχησω και να το παω σε μαστορα λετε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Mαλλον θελει εξαερωση,κοιτα για διαρροη ,απο τακακια πως πας?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από audioslave Προβολή μηνύματος
    Παιδια θελω βοηθεια παλι.Σημερα σε εκδρομουλα πηγα να φρεναρω με το πισω και τιποτα.Το τερματιζα και δεν επιανε καθολου.μετα καθως το πατουσα δυο τρεις φορες αρχιζα να νιωθω λιγη πιεση στον λεβιε και να φρεναρει.μετα απο αυτο παλι τα ιδια.Επειδη ημουν κανα 15λεπτο σε κατηφορα παιζει να υπερθερμανθηκε και να μην δουελευε μετα?η δαγκανα πισω παντως ψιλοζεματουσε να πω την αληθεια.κατι παρομοιο ειχα παθει κ με το κτμ γτ μαλλον πατουσα το φρενο και δεν το ενιωθα με τις καινουργιες μποτες.
    Να ανησυχησω και να το παω σε μαστορα λετε?
    Παιζει να το "εβρασες"...
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    την πρωτη φορα που ειχα παθει το ιδιο , πηγα σε εναν μαλακομαστορα στη νεαπολη λακωνιας (λιγο πριν μπεις δεξιά) και με χρεωσε αλλαγη υγρα φρενων. παιζει και να μην αλλαξε τιποτε απλα να μου πηρε τα φραγκα , μιας και δεν εβλεπα τι εκανε.
    Τη 2η φορά μετα από 3-4 χρονια που το ξαναεπαθα, ξαναπηγα στον ιδιο, και με ρωτησε ο βοηθος του αν κατεβαινα παρατεταμενη κατηφορα, του ειπα ναι (10λεπτο κατηφορικο στροφιλικι), και μου λεει οτι συμβαινει και στον ιδιο μερικες φορές, στην ιδια κατηφορα. δεν ειναι τιποτα, μολις βγεις σε ισιωμα θα επανελθει και ολα οκ. Όπως και εγινε. Χάρηκε ο μικρος που εδωσε λυση , στενοχωρηθηκε ο μαστωρ που εχασε τα τσαμπα φραγκα

Mάλλον υπερθερμανθηκε ε?Τακακια φαινεται να εχουν ψωμι.Yγρα εχει λιγο παρακατω απο το max.Βruno εξαέρωση γιατί?Πριν δεν μου το ξαναεκανε ποτε και επισης μετα που αφησα την μηχανη για κανα διωρο ολα κομπλε.

ζεσταθηκε,απεφυγε να το πιεζεις στις κατηφορες γιατι μενει απο πισω φρενο....γενικα απεφυγε να πατας φρενο,ενα κατεβασμα και χωστο καταβαση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    ζεσταθηκε,απεφυγε να το πιεζεις στις κατηφορες γιατι μενει απο πισω φρενο....γενικα απεφυγε να πατας φρενο,ενα κατεβασμα και χωστο καταβαση

xaxa ειχα και 2ο ατομο και δεν ηθελα να νιωθει αβολα.οκ θα το προσεχω
    ευχαριστω

ρε παιδια αλλη μια απορια γιατι χαθηκα.διαβασα και αρκετα θρεντ αλλα ο καθενας λεει κατι διαφορετικο.τελικα το bmw πως το σβηνουμε?kill switch ή κλειδι?εγω μεχρι τωρα εκλεινα με το κουμπι αλλα διαβασα οτι λεει μονο emergency καταστασεις...
    ευχαριστω και παλι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από audioslave Προβολή μηνύματος
    ρε παιδια αλλη μια απορια γιατι χαθηκα.διαβασα και αρκετα θρεντ αλλα ο καθενας λεει κατι διαφορετικο.τελικα το bmw πως το σβηνουμε?kill switch ή κλειδι?εγω μεχρι τωρα εκλεινα με το κουμπι αλλα διαβασα οτι λεει μονο emergency καταστασεις...
    ευχαριστω και παλι
    Το να πατήσεις το kill switch και μετά να από το κλειδί είναι πιο κουραστικό από το σβήσεις από το κλειδί μιά και καλή.
    Θα έχεις και καινούργιο kill switch

απο το κλειδι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Εγω ολα τα μηχανακια τα σβηνω με το σταντ. Αμα εχεις ταχυτητα και κατεβασεις σταντ σβηνουν. Αλλιως απ το κλειδι.

Ασε που κατι καινουρια honda δεν εχουν kill switch
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το "παλιό" έφυγε, κ τώρα ποιό???
    από ns1982 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2011, 18:12
  2. Πέζει να είναι το πιο καμένο..(λέμε τώρα)
    από veagle στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2008, 19:52
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας