Smt990 και 950/990 adventure.....
Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........
[pap mode on] Άκου τώρα Γιώργη μου χωρίς πολλά πολλά:
Ανταλλάσεις το tenere με το Transalp 700 μου και κλείσαμε με σένα, βίον ανθόσπαρτον. Τρέχω σφαίρα στο προπατζίδικο του pap, βρίσκω τον Σωτήρη που κάθεται στον πάγκο και παίζει ΚΙΝΟ κι αφού του αφήνω τα κλειδιά του tenere του παίρνω το cbf και μην τον είδατε. Στην έξοδό μου απ'το μαγαζί εμφανίζεται κι ο Trooper αλλά αυτό είναι άσχετο, ένα υπέροχο βεστρόμ ψάχνει αυτός αλλά δεν μας βολεύει στην παρούσα. Εγώ cbf 600 (ξανά) κι έκλεισα τη μοτοσικλετιστική μου καριέρα ευτυχισμένος.
Αργότερα έρχομαι και σας βρίσκω στο Camelot με το χαμόγελο της καύλας αυτουνού που επιτέλους επέστρεψε στους 4 κυλίνδρους και πίνω μετά χαράς τη μπύρα που κερνάς για το διαμάντι που σου άφησα.
..δεν περνάει μισάωρο και να'σου τον Σωτήρη με ένα λευκό Bros απ'έξω, σφαίρα μέσα ανακοινώνοντάς μας πως σε λίγο φτάνει κι ο pap.. όπου όντως φτάνει αλλά με το gsx το 14άρι.. [/pap mode off εδώ]
..κοιτάμε όλοι την είσοδο του στο μαγαζί και μ'ένα σώμα μια φωνή.. :
-"Που είναι ρε λαλάκα το Τενερε;;;;"
-"Δυναμόμετρο..."![]()
Κι έδωσες μόνο τόσα γιατί εχεις το SE.
Για το ADV που είχα εγώ ,έδινα + 30-50 για την ίδια εργασία.
Στο Tenere αντίστοιχα ,θα έδινες 40 € ακριβώς για την ίδια εργασία.
Επίσης κάθε 20.000 km
Ασε που θα το έκανες κι αυτό μόνος σου , στο ευκολάκι μονοκύλινδρο.
Και τα λάδόφιλτρα του επίσης τάλλάζεις μόνος σου γιά πλάκα.
Ενώ στο ΚΤΜ είναι αρκετά περίπλοκο για το μέσο χρήστη.
Κακά τα ψέματα.
Το μεγάλο ΚΤΜ σου βγάζει σίγουρα μεγάλα χαμόγελα ,αλλά κοστίζουν πολύ περισσότερα απο τα χαμογελάκια που μπορεί να σου βγάλει το Τενεκέ.
Οπου φτάνει η τσέπη του καθενός....κι ότι πληρώνεις παίρνεις.
Για να μη μιλήσω για την τεράστια διαφορά στην κατανάλωση καυσίμου μεταξύ των 2.
Με ένα μικρό μέρος αυτών των χρημάτων που έχει κερδίσει ο φίλος στα 5 χρόνια χρήσης του ,μπορεί να το κάνει...τούμπανον.
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Εγώ θα έλεγα να πάρεις ένα Versys με τα ίδια λεφτά που θα δώσεις το Tenere και όταν και αν το βαρεθείς ή δεις ότι δεν σε καλύπτει πάρε ένα Tiger800 (όχι το XC). Στο χώμα που φαντάζομαι πως θες να πας, πας άνετα με το XC αλλά και με το Versys αν δεν το λυπάσαι με μόνο περιορισμό τα ελαστικά για τα οποία θα βρεις διάφορες λύσεις online.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Ρε συ Γιωργη ... κρατησετο κανα δυο χρονια και πηγαινε στο μεγαλο αδελφακι μετα να ησυχασουμε ολοι αφου εισαι τενερακιας μην το κουραζεις πολύ![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/