Το μονο προβλημα για να ταξιδευεις με 200+....... ειναι η μπενζινα.
Το μονο προβλημα για να ταξιδευεις με 200+....... ειναι η μπενζινα.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Να συμφωνήσεις Αρίστο γιατί εγώ ας πούμε πούλησα το gixxer γιατί ο καρπός μου καθότι διαλυμένος δεν δέχεται την πίεση του σκυφτού. Αν δεν μπορούσε να δεχτεί ούτε την πίεση του δούκα θα έπερνα τσολιαδίστικο και αν δεν μπορούσε ούτε αυτό θα έπαιρνα παπί εξάβολτο. Ποιος θα μου πει τι να πάρω είπες;
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Παντως εγώ παλιότερα που πήγαινα μεγαλες διαδρομές και ταξίδια στην ΕΟ με γυμνό με τζαμάκι και σταθερά 180 δεν είδα ούτε έναν να με περάσει με άλλο γυμνό.
Περίεργο πράγμα ρε παιδί μου....
devils το CB1 παει 200 οκ, αλλά μεχρι εκει και οχι παραπάνω και σε οπιαδήποτε ανηφόρα ξεκουράζει τον αναβάτη με τη μια.
Με λίγο κατω απο 60 ίππους δεν μπορεί να παει πανω απο 200 στην ευθεία με την καμμια όσο και μοκρόσωμος να ειναι ο αναβάτης και όσο και να σκύψει.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Πόσο ύψος έχεις; Εγώ με ζελατινάκι ermax ταξιδεύω μέχρι τα 150 χωρίς να σκύβω (1,80 ύψος). Και είναι από τα πιο συμμαζεμένα σε ασχήμια. Παίζει ρόλο και το που στέλνει τον αέρα πάντως, η πιο ψηλή δεν σημαίνει πάντα και καλύτερη.
Με το παπί μου δεν έχω πάει για ώρα όσο τα τρελά παιδιά από πάνω (200+), αλλά 180-190 που έχω κινηθεί σε αποστάσεις Θεσνίκη-Κοζάνη, Καστοριά-Κοζάνη πχ, δεν μου πονούσε ο λαιμός μετά. Οπότε εκ του αποτελέσματος ήταν οκ
Πάντως συμφωνώ με κάτι που ειπώθηκε πριν: για να το πας το streetfighter πρέπει να είσαι fighter!
http://www.youtube.com/watch?v=qgufVvEgVNQ
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εγώ πάντως έγραψα ότι έγραψα θέλοντας να τονίσω οτι η όποια επιλογή μας είναι (ή θα έπρεπε να είναι) αποτέλεσμα κ@υλ@ς, δυνατοτήτων μας (οικονομικών/σωματικών κλπ), σκοπού χρήσης της μοτό κλπ κλπ
η σειρά ή το βάρος που ρίχνει ο καθείς σε κάθε παράγοντα, είναι θέμα υποκειμενικό....
Με ένα καλό κράνος, με ωτοασπίδες, μια μπαλακλάβα, καλό δερμάτινο, καλά γάντια, δερμάτινο παντελόνι και μπότες...και μια ζελατίνα κάνουνε μια χαρά δουλειά και το μυαλό στο κεφάλι μπορείς, αν προκύψει η ανάγκη, να το κάνεις και θα το κάνεις.
Τώρα αν τα γυμνά πάνε ή δεν είναι φτιαγμένα για τέτοια πράγματα, σίγουρα αν τα βάλεις δίπλα σε ένα Κ1300GT ή κάνα R1200LT ή και δίπλα σε μπούσα ή κάνα βαρκαντέρο...αμέσως καταλαβαίνεις τα στεγανά σου. Οπότε είναι δική σου ευθύνη αν θα πας ή όχι, αν πήρες τη σωστή μηχανή, μέσος αναβάτης ή όχι, γυμνασμένος ή όχι...αν πρέπει να πας, θα πας. Με προσοχή όμως, διότι είναι αρκετά τα χιλιόμετρα και θέλει να το ξέρεις το αντικείμενο...διαφορετικά, όλα τα άλλα είναι αστεία ταμπού. Τα πρόβλήματα είναι η κατανάλωση βενζίνης και η καταστροφή του ελαστικού στο κέντρο και της αλυσίδας.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Μα αυτό λέω κι εγω, οτι παει οριακά 200 κοντερ σε μεγάλη ευθεία.
Αρα ταξίδι με 200+ απλά αποκλείεται αφού κατ αρχήν 200+ παει μονο σε κατηφόρα και στην παραμικρή ανηφόρα πεφτει στα 180 με τη μια.
Ειναι απλά μαθηματικά, για να περάσει τα 200 ενα μηχανάκι με φαίρινγκ θέλει λίγο πανω απο 60 ίππους, αν ειναι και γυμνό ακόμα περισσότερους.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ρε συ Αρη...200 κοντερ ηταν στο 675...στο δικο μου ηταν εκει που λεω...στο "παρα 20" ...ειχε περασει κατα πολυ τα θεωρητικα 200 του κοντερ...εκλεβε πολυ το παραδεχομαι...
τωρα δεν το μετρησαμε και με gps για να δουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ποση ηταν η τελικη του...μπορει να ηταν και 190...αλλα στο κοντερ του εδειχνε τοσα...220δλδ...
αλλα το ζητουμενο ειναι οτι με γυμνο μπορεις να ταξιδεψεις με αυτα τα χλμ...
Ναι.
Χέστηκα για την απανταχού fashion police, αλλα το να μοιάζει το μηχανάκι-κ@βλα μου σαν τσίρκουλο προκειμένου να καλύψω ανάγκες που γνωρίζω εκ των προτέρων δεν μπορεί, δεν θα το έκανα.
Στην κατηγορία τσίρκουλο-καρναβάλι εντάσσω και τις ζελατίνες παρμπριζ, τα top case, τις φτιαχτές σέλες γκαμούτσες για να κάθεται το αίσθημα στο SS, λασπωτήρες, χούφτες κλπ κλπ.
@Aristidis. Εσύ πας με το Hornet, αλλά εγώ με μηχανάκι που μάλλον είναι απ΄τα πιο αεροδυναμικά γυμνά και με πολύ περισσότερη δύναμη απ΄το δικό σου.