Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 123

Θέμα: τι μηχανακι εχω τελος παντων?

Μέλος
    χαχαχαχαχα με μια γρηγορη αναζητηση σχετικα με τον βομβητη βρηκα αυτο για 6v https://www.google.gr/search?q=%CE%B...2F%3B320%3B240 (και εμενα τετοιο εχει)
    και αυτο για 12v https://www.google.gr/search?q=%CE%B...2F%3B320%3B240 (καμια σχεση με αυτο που ειχε εμενα)
    θα το ξανακοιταξω ομως για σιγουρια μπα και γραφει τπτ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gsman
    Nαι δες το και αν γραφει, γραφει. Εμας μας ενδιαφερει να δουλευει σωστα το μηχανακι... τωρα αν ειναι 12v ή 6v δε βαριεσαι ρε παλικαρι? και τι εγινε? τα πολλα volts δε φερνουν την ευτυχία. Και παλια που ζουσαν χωρις volts,παθανε τπτ?

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gsman Προβολή μηνύματος
    Nαι δες το και αν γραφει, γραφει. Εμας μας ενδιαφερει να δουλευει σωστα το μηχανακι... τωρα αν ειναι 12v ή 6v δε βαριεσαι ρε παλικαρι? και τι εγινε? τα πολλα volts δε φερνουν την ευτυχία. Και παλια που ζουσαν χωρις volts,παθανε τπτ?

ρε συ στην καραπουτσακλαρα μου κι΄ολας για το τι ρευματα εχει,το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ανταλακτικα να αγορασω οταν χαλαει κατι και για το τωρινο μου προβλημα(με τις λαμπες) οτι δεν ξερω πιο manual να παρω υποψην μου

Νέο μέλος
    υπαρχει μια επιστροφη που φευγει απ το διακοπτη των φωτων και πηγαινει στον ανωρθοτη νομιζω οτι ειναι μαυροασπρο καλωδιο καπου πρεπει να εχει κοπει επισης σιγουρεψου για τον ανωρθοτη γιατι μπορει και καινουργιος να κανει μαλακιες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgos95 Προβολή μηνύματος
    ρε συ στην καραπουτσακλαρα μου κι΄ολας για το τι ρευματα εχει,το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ανταλακτικα να αγορασω οταν χαλαει κατι και για το τωρινο μου προβλημα(με τις λαμπες) οτι δεν ξερω πιο manual να παρω υποψην μου
    ακριβως... λοιπον αν ειχα το παπι σου θα ζηταγα ανταλλακτικα για μοτερ για παπι 12v. Tωρα για τα ηλεκτρικα οτι βαλεις πανω αυτο ζητας, δλδ αν βαλεις ανορθωτη 6v κτλ και δουλεψει, ε αυτο θα ζητησεις.
    αν θυμηθεις και δε βαριεσαι ποσταρε και μια φοτο με το πηρουνι που εχει το παπι, απο τα πλάγια...

Μέλος
    ακριβως... λοιπον αν ειχα το παπι σου θα ζηταγα ανταλλακτικα για μοτερ για παπι 12v. Tωρα για τα ηλεκτρικα οτι βαλεις πανω αυτο ζητας, δλδ αν βαλεις ανορθωτη 6v κτλ και δουλεψει, ε αυτο θα ζητησεις.
    αν θυμηθεις και δε βαριεσαι ποσταρε και μια φοτο με το πηρουνι που εχει το παπι, απο τα πλάγια...
    να ετσι ειναι το πιρουνι https://www.google.gr/search?q=%CF%8...2F%3B320%3B240

να ετσι ειναι το πιρουνι https://www.google.gr/search?q=%CF%8...2F%3B320%3B240
    Θα προτιμουσα να δω το πηρουνι απο το δικο σου μηχανακι απο πλαγια για να δω μια λεπτομέρεια...δεν πειραζει ας ειναι...

Μέλος
    Θα προτιμουσα να δω το πηρουνι απο το δικο σου μηχανακι απο πλαγια για να δω μια λεπτομέρεια...δεν πειραζει ας ειναι...
    αυτο που θελει να σου πει ξερεις να ξεχωρισεισ αν ειναι 6v η 12v το πηρουνι ?????

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duk duk Προβολή μηνύματος
    αυτο που θελει να σου πει ξερεις να ξεχωρισεισ αν ειναι 6v η 12v το πηρουνι ?????
    καταλαβα για οτι κατι τετοιο το θελει αλλα δεν ξερω πια ειναι η διαφορα ειναι η αληθεια. :/

καταλαβα για οτι κατι τετοιο το θελει αλλα δεν ξερω πια ειναι η διαφορα ειναι η αληθεια. :/
    To εξαβολτο πηρουνι εχει κατω, εκει που ειναι τα νυχια, μια επιπλεον βιδα,με ενα λαστιχενιο κομματι μεσα, κοντρα λεγεται, ενω τα 12v δεν εχουν τετοια πραματα. Ετσι ξεχωριζουν εκ πρωτης οψεως. Μιλαμε παντα για αυθεντικα πηρουνια...

Μέλος
    To εξαβολτο πηρουνι εχει κατω, εκει που ειναι τα νυχια, μια επιπλεον βιδα,με ενα λαστιχενιο κομματι μεσα, κοντρα λεγεται, ενω τα 12v δεν εχουν τετοια πραματα. Ετσι ξεχωριζουν εκ πρωτης οψεως. Μιλαμε παντα για αυθεντικα πηρουνια...
    και οχι μονο εχουν και διαφορετικη αναρτηση
    και στο πηρουνι απο την μεσα πλευρα εχει μια οβαλ τρυπα μεγαλη

Ναι, και εχουν και αλλες διαφορες, στην κλειδαρια και στο ''κοψιμο'' του τιμονιου.

Μέλος
    λοιπον οριστε και οι φωτο με το πιρουνι http://s997.photobucket.com/user/gio...42c08.jpg.html και http://s997.photobucket.com/user/gio...5b186.jpg.html
    ακομα σημερα εβγαλα μια λαμπα απο το κοντερ(που δινει φωτισμο στο κοντερ για το βραδυ) η οποια ηταν καμενη απο αρκετα χρονια τωρα και πανω ελεγε 6v και κατι αλλες για τα φλας και το νεκρο παλι 6v αλλα εγω εβαλα 12v για να μην ξανακαουν
    επισης εχει φλασερ 6v και η ηλεκτρονικη απο κατω ελεγε τα εξης CF446A 4.7 αν αυτο μπορει να σημενει οτιδηποτε πειτε το
    επιπλεον ανοιξα ολη την πλεξουδα μπας και δω καμια φθορα αλλα τα καλωδια ηταν σαν καινουργια με ουτε ενα μοριο σκονης πανω τους :P
    απο τον κινητηρα εντομεταξυ εβγεναν 7 καλωδια
    σιγα σιγα πιστευω πως ειναι 6v το μηχανακι και ξεμπερδευω

ακομα μια ερωτηση επειδη αλλαξα τον ανορθωτη παλι με ενα ιμιτασιον των 5ευρω αλλα για 6v και ενω δουλευε το κολοφαναρα παλι σταματησε,μηπως να παρω κανενα γνησιο σιγα σιγα μπας και ληθη το προβλημα?(τον ανορθωτη θα το παω πισω γτ ουτε 3 μερες δεν αντεξε και θα σητησω αλλον)

Banned
    με εστειλες τωρα...........

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    με εστειλες τωρα...........
    σχετικα με τι?πες μου να το αναλυσω αν ειναι κατι :P

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 13:38
  2. Gixxxerpap κοίτα τί σου έχω...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 10:27
  3. Τι μηχανάκι να αγοράσω?
    από rpas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 08:40
  4. Τι σας εχω εγώ
    από SpyrosTDM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 17:19
  5. Τι μηχανακι εχει???Παμε στοιχημα???
    από life_dab στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα