Καλορίζικο,καλοτάξιδο,πολλά και ασφαλή χλμ!!!![]()
Καλορίζικο,καλοτάξιδο,πολλά και ασφαλή χλμ!!!![]()
Είναι μοντέλο 2003 ,53.500 χιλιόμετρα και το μαλλί πήγε 1650.Οι πρώτες εντυπώσες απίστευτες!Το μηχανάκι είναι σταθερό,σπιρτόζικο και πολύ καλοζυγισμένο.Το πρωί με ζόρισε λίγο μέχρι να πάρει αλλά ίσως έκανα εγώ βλακεία γιατί στην αρχή προσπαθούσα να το βάλω μπρος με το σταντ κατεβασμένο και υποτίθεται ότι πρέπει να το έχεις ανεβάσει για να πάρει,οπότε ίσως να έφταιγε αυτό.Μόλις ζεστάθηκε όμως...όνειρο.
Αντε καλοτάξιδο!!!! Πανεμορφο ειναι και καλως ηρθες και στη παρεα!!
Μια συμβουλη και αυτη μονο ενημερωτικα χωρις να ειμαι ειδικος και ουτε ειχα το συγκεκριμενο μηχανακι ποτε, και αν κανω λαθος μπορει καποιος να με διορθωσει.
Το συγκεκριμενο μοντελο εχει ενα θεματακι με το κομπλερ της μιζας, μη το ζορισεις, κοιταξε τη μπαταρια σου γιατι πρεπει να ειναι γεματη για να μην κλωτσισει προς ταν αναποδη μερια η μιζα. Για το μονο λογο που το λεω ειναι για να το κοιταξεις.
Πολυ επιφυλακτικα και φιλικα στο λεω
![]()
Ναι το έχω ακούσει κι εγώ ότι βγάζει πρόβλημα στο κομπλέρ της μίζας.Δεν έχω σκοπό να το ζορίσω,θα δω πως θα συμπεριφερθεί τις ακόλουθες μέρες και αν δεν πως όντως δεν πέρνει θα πάω στον μηχανικό.Αν ήταν το κομπλέρ όμως δεν θα είχε πρόβλημα πάντα στο άναμα?Όταν ζεσταθεί μετά ανάβει χωρίς πρόβλημα (ναι το παραδέχομαι μου έσβησε κάνα δυό φορές στο δρόμο επειδή δεν νιώθω καλά τον συμπλέκτη ακόμα :P ).
Καλοταξιδο! Ωραιο φαινεται!
1650 με abs ή χωρις ?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Το πηρες σε πολυ καλη τιμη...προσεξε το οσο μπορεις για να σε προσεξει κι εκεινο...οχι ταρζανιες στο δρομο,χωρις παρεξηγηση,και ρωτα τα παιδια στο φορουμ που εχουν ειτε το ιδιο ειτε κατι παραπλησιο.Ολο και κατι θα σου πουν...Το "κουμπι απενεργοποιησης κινητηρα" το εχουν αρκετες μοτο στο πλαϊνο σταντ και ειναι πολυ καλο...
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Κοίτα αρκετές αγγελίες ήταν κοντά σε αυτά τα λεφτά ή ακόμη και χαμηλότερα.Απλά 1-2 άλλα που είδα θέλανε ή λάστιχα ή μπόλικα μαζέματα ή και τα 2 μαζί οπότε ανέβαιναν αρκετά τα λεφτά.Αυτό τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν θέλει τίποτα και είναι κομπλέ και το παιδί που μου το πούλησε ήταν πολύ ξηγημένο,είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μόνο ένα αριστερό μαρσπιέ συνοδηγού χρειάζομαι γιατί έχει σπάσει (αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω φτηνό να μου πει γιατί ο μάστορας μου είπε ότι καινούριο αυθεντικό κάνει 60 ευρώ...)
Τελικά δεν υπάρχει θέμα με την μίζα ευτυχώς.Ήταν θέμα κουλαμάρας δικιάς μου χαχαχα!
Παιδιά εσείς πόση ώρα το ζεστένεται το μηχανάκι το πρωί?
panDVS: Cheers και διπλά cheers αν είσαι Ηπειρώτης πατριωτάκι![]()
εγώ το F650 (το προηγούμενο), κάνα δίλεπτο στα πολλά κρύα![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε