Εγώ δεν κατάλαβα κάτι...
Άμα έχεις σκύλο και σε δέρνει η γυναίκα σου, ο σκύλος δεν θα φάει τη γυναίκα αλλά θ αρχίσει να ακούει
εκείνη αφού θα είναι αρχηγός της αγέλης?????
![]()
ανανήψαντας
να χαθείτε, ζήλεψα, θέλω κούταβο![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ψαναψόφα φούστη γλάρε
μονο εμένα μου φαίνεται οτι γιγαντώνεται μερα με την μέρα....
βλέπω τις φωτό και έχει διαφορά εμφανέστατη.....
παλι καλά που ο σωτήρης είναι εεεεεεεε κάπως μεγαλούτσικος....
πανέμορφος σωτο, να τον χαίρεσαι
(ρε μλκ θα ήθελα να σε δω με κανα τσιουάουα ή κανα κανίς να βγαίνεις βόλτα......)
Χαχαχαχα Δε το λέω συγκεκριμένα για τον άνθρωπο, εννοείται! Απλά τα ποιμενικα διαλέγουν ιδιοκτήτη αρχηγό, όχι το αντίστροφο, αν σε βρουν μποσικο θα θελήσουν να παίξουν εκείνα τα ρόλο του αρχηγού της αγέλης. Και η εν γενει συμπεριφορά σου μαζί με κάποια κόλπα και όπως αυτά που αναφέρθηκαν με την τροφή ή το παιχνίδι παίζουν το ρόλο τους. Δεν είμαι εκπαιδευτής, ότι έχω καταλάβει λέω...
Λοιπόν η σύζυγος μας τελείωσε οπότε αφεντικό είναι η αφεντομουτσουνάρα μου.
Ο Μήτσος είναι πολύ υπάκουος μέχρι και στη βόλτα του έχω εκπαιδευτικό πνίχτη αλλά δεν τον χρειάζεται και πολύ γιατί γουστάρει να κάνει τα παραγγέλματα που του λέω. και άμα κάνει καμιά βλακεία του μπήζω της φωνές ακριβός την ώρα που το κάνει και έτσι είμαστε μια χαρά
Όχι αυτή τη μαλακία, αρκεί να τραβήξεις λίγο το λουρί και να του μιλήσεις επιβλητικά. Πολύ γρήγορα θα καταλάβει τι ακριβώς θέλεις από αυτόν και θα το κάνει. Σημαντικό είναι να χρησιμοποιείς πάντα την ίδια λέξη για ίδια εντολή και να τον επιβραβεύεις όταν εκτελεί. Είναι εξυπνότατα ζώα και πολύ αφοσιωμένα. Οι νέοι εκπαιδευτές έχουν βρει ευφάνταστους τρόπους χωρίς βία για να εκπαιδεύουν όπως πχ το βατραχάκι. Διάβασε και μάθε γι' αυτό, αξίζει.
http://www.smiledogs.gr/index.php?op...id=3&Itemid=16
πάρε κι ένα βίντεο (διάλεξα ένα με Νίτσα εκπαιδεύτρια)
https://www.youtube.com/watch?v=7TxvHDVX2rQ
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).