ηλεκτρικο με Μπροστινη κινηση παρακαλω ....
![]()
ηλεκτρικο με Μπροστινη κινηση παρακαλω ....
![]()
Να αγαπιομαστε ....
Σερβιτόρος
Ηλεκτρολόγος μαζί με τον φάδερ παλιά
αγρότης - κτηνοτρόφος (έχω τις ελίτσες μου τα αγριογουρουνάκια μου τα μοσχαράκια μου τα αμπελάκια μου κλπ)
και νυν καθηγητής ξένων γλωσσών (αγγλικά - ισπανικά - ιταλικά)
Βύρωνα το είχα αναφέρει πριν λίγο καιρό, για την επαγγελματική μας ιδιότητα, και απορρίφτηκε - σβήστηκε. Αυτό εδώ σορι δεν το θυμόμουν.
Η πρόταση που κάνω δεν έχει σχέση με την δουλιά μας αλλά με το τι ξέρουμε να φτιάχνουμε καλύτερα στις μότο μας η που μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον.
Νασε καλά.![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Επαλήθευση κ επικύρωση λογισμικού (Πληροφορικάριος, ντε!)
Πλέον Ντύσσελντορφ,4.5 χρόνια σε εταιρία βιοπληροφορικής.
Φέτος έκλεισα τα 20 χρόνια Δικαστικός Επιμελητής. Δεν θα πω παραπάνω διότι τον τελευταίο καιρό είναι λίγο παρεξηγήσιμο ...
Είναι κανείς μαναβης η λαΐκατζης για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας;
Αγρότης στης Αργολιδα είμαι με σχεδόν όλες τις ποικιλίες μανταρινιων (λέμε τώρα)(Κλημεντινες Νονα πείτζ κοινά μανταρινια,χιωτικα,Πορτοκαλια ναβαλινες λανελειτ!
Οι λεμονιες είναι ακόμα μικρές!ιντερτονατο
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Στην αρχή νόμιζα πως περιγράφεις εμένα...
Μετά απο 12 χρόνια αποφάσισα δοθείσης της ευκαιρίας να αγοράσω το μηχανουργείο που δούλευα.
Καλούπια - μηχανισμοί και εξαρτήματα ακριβείας.
Σε λίγο πάμε και σε νέες εγκαταστάσεις.
Παλαιότερα βοηθός μηχανικού αυτοκινήτων.
http://www.mhxanoyrgeio.gr/
Τεχνικος υπολογιστων, δικηγορος (δεν ασχοληθηκα ποτε) και τελευταια προισταμενη τμ. πωλησεων σε γνωστο παροχο τηλεπικοινωνιων.( δεν λεω που γιατι θα πεσει σιγουρα κραξιμο...)
Μικρος σε σουπερ μαρκετ μασουτη στα σαλαμια τυρια μετα σε μια χημικη βιομηχανια και μετα πηγα σπουδασα τεχνικος αεριων καυσιμων και απο τοτε ειμαι συντηρητης σε επιτοιχιους λεβητες αεριου.
Ελληνικά Ταχυδρομεία (Άγιον Όρος)
ΟΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.. ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΙ!